#Prodotes: Συναρπαστική πρεμιέρα - Οι αιφνιδιαστικές αποχωρήσεις και ο κύπριος παίκτης

#Prodotes: Ακόμα δεν μπήκαν στο παιχνίδι και ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης τους έστειλε σπίτι τους – Άφωνοι οι πάντες - Οι #Prodotes έριξαν τις μάσκες και αποκαλύφθηκαν: «Με ζούλιξε τόσο δυνατά που πάγωσα»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Πρεμιέρα έκαναν οι Προδότες στον ΑΝΤ1, το παιχνίδι στρατηγικής και μυστηρίου με παρουσιαστή τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη. Ο ίδιος υποδέχθηκε τους παίκτες στην αυλή της επιβλητικής έπαυλης, αλλά ορισμένοι δεν κατάφεραν καν να κάνουν είσοδο.

Οι 22 παίκτες καταφθάνουν στην Έπαυλη των Προδοτών. O Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης τους καλωσορίζει με ένα παιχνίδι, που θα έχει απρόβλεπτες συνέπειες.

Στο προαύλιο ήταν στημένα κάποια σύμβολα κι οι παίκτες κλήθηκαν να κάνουν την επιλογή τους. Μόνο που στους Προδότες η κάθε επιλογή μετρά κι έχει αντίκτυπο στην ροή του παιχνιδιού. Ο Γιάννης και η Αναστασία επέλεξαν την σημαία και την ζυγαριά αντίστοιχα, αλλά που κανένα από τα δύο σύμβολα δεν ταίριαζε με τα στοιχεία του παιχνιδιού.

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης ανέφερε λίγο πριν τους πει ότι πρέπει να αποχωρήσουν άμεσα: «Αναστασία δεν μπορείς να έχεις έρθει στο παιχνίδι αναζητώντας δικαιοσύνη κι ισότητα. Γιάννη δεν μπορείς να έχεις έρθει στους Προδότες υψώνοντας την λευκή σου σημαία κι αναζητώντας δικαιοσύνη. Επειδή κάθε απόφαση έχει σημασία, θα πρέπει να ζητήσω από τον Γιάννη και την Αναστασία να αποχωρήσουν αμέσως. Αφήστε τους αποχαιρετισμούς και τα φιλάκια. Όλα αυτά ανήκουν σε άλλο παιχνίδι».

Οι παίκτες ανακαλύπτουν το εσωτερικό της Έπαυλης και κάθονται στην Στρογγυλή Τράπεζα.

Εκεί, όλοι ξεκινούν ως Πιστοί μέχρι τη στιγμή που κάποιοι θα νοιώσουν το άγγιγμα του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη στον ώμο τους και θα οριστούν πλέον Προδότες.

Ένα σημαντικό έργο είχε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης στους Προδότες. Nα επιλέξει τους παίκτες που θα τον ακολουθήσουν και θα είναι οι προδότες, ενώ οι υπόλοιποι θα είναι οι πιστοί. Για αυτόν τον λόγο οι παίκτες κλήθηκαν να φορέσουν τις μάσκες τους κι έπειτα ο παρουσιαστής έκανε την επιλογή του.

Όταν οι μάσκες έπεσαν, όλα ήταν αλλιώς αφού αρκετοί από τους παίκτες άλλαξαν εκφράσεις και ίσως να «πρόδωσαν» ότι είναι προδότες και μπορούν να «δολοφονούν» πιστούς. Ή μήπως όχι; Το βράδυ όλοι έπρεπε να φύγουν από το σπίτι και οι προδότες να αναλάβουν δράση. Μετά από έναν όρκο πίστης κι αφοσίωσης που έδωσαν, οι Προδότες τελικά αποκαλύφθηκαν και ήταν η Μαρίνα, ο Γιώργος Κ. και ο Κωνσταντίνος.

Μάλιστα, η Μαρίνα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Προσπαθούσα να μην με καταλάβουν και να ισιώσω το ρούχο μου. Ο Κωνσταντίνος με ζούλιξε τόσο δυνατά που πάγωσα. Ένιωσα το κρακ.»

Πιστοί και Προδότες θα συνεργαστούν στην 1η τους Αποστολή. Οι πρώτες εντάσεις ξεκινούν. Οι παίκτες επιστρέφουν στην Έπαυλη και υπάρχει διάχυτη αγωνία για το ποιος θα δολοφονηθεί το βράδυ από τους Προδότες. Το ρολόι δείχνει μεσάνυχτα και οι παίκτες αποχωρούν για τα δωμάτιά τους.

Οι Προδότες επιστρέφουν στην Έπαυλη, παραλαμβάνουν τους μανδύες τους και πηγαίνουν στο Κονκλάβιο για το πρώτο τους συμβούλιο. Ποιον θα δολοφονήσουν;

Ο κύπριος παίκτης

Κωνσταντίνος Μιραλλάης, 31 ετών, Επαγγελματίας παίκτης μπάσκετ/ Ορκωτός Λογιστής

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λευκωσία στην Κύπρο και είναι επαγγελματίας παίκτης μπάσκετ. Από μικρός ασχολείται με τον αθλητισμό. Ο πατέρας του είναι ο διάσημος μπασκετμπολίστας, Τάκης Μιραλλάης. Στην Κύπρο έχει αγωνιστεί στην Εθνική Εφήβων, Νέων, αλλά και Ανδρών. Εργάζεται ως ορκωτός λογιστής, ασχολείται ερασιτεχνικά με την ηθοποιία, συμμετέχοντας σε κυπριακές σειρές, αλλά το όνειρό του είναι να γίνει πιλότος. Είναι ανταγωνιστικός και θέλει πάντα να κερδίζει.

230531200042_konstantinos_miralais.width-800

Δειτε Επισης

On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»
Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε τελευταία στιγμή, για την εμφάνισή της η Μαρίνα Σάττι στην #Eurovision
#Eurovision 2024: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Έλενα Παπαρίζου
#MasterChefGR: Ξέρουμε τον πρώτο διεκδικητή του Silver Award και των 20.000 ευρώ! Ποιος θα είναι μαζί του;
#SurvivorGR: Τέλος και ο Γκέντσογλου, χαμός με Σταυρούλα και Γιάννη και τα... πυρά στον Φάνη
Η Άννα Βίσση απαντά για τον Νίκο Καρβέλα και την πρόταση του Acun για το #TheVoiceGR
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!