Συγκλονιστικό επεισόδιο #SurvivorGR: H πρώτη μάχη για το οικογενειακό τραπέζι στο πιο συγκινητικό έπαθλο ever

#SurvivorGR: Πέντε ολόκληροι μήνες τηλεοπτικής τοξικότητας. άξιζαν για 2 λεπτά πλάνο της Μελίνας με τον υπέροχο μπαμπά της - Ο Τάκης συναντά επιτέλους την κόρη του - Οι Κόκκινοι το προβάδισμα για το πιο συγκινητικό έπαθλο επικοινωνίας

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Κόκκινη ομάδα κατάφερε να πάρει το προβάδισμα για το έπαθλο επικοινωνίας του #SurvivorGR All Star, σε ένα από τα πιο συγκινητικά επεισόδια του ριάλιτι επιβίωσης. Οι παίκτες των δύο ομάδων αγωνίστηκαν για «ιερό» σκοπό το βράδυ της Τετάρτης (31/5), με το νικητή - θα κριθεί σε διπλό αγώνα και αν χρειαστεί μπαράζ - να έχει την ευκαιρία να απολαύσει ένα μεγάλο οικογενειακό τραπέζι με τους συγγενείς του που βρίσκονται ήδη στον Άγιο Δομίνικο.

Η υποψηφιότητα του Τάκη Καραγκούνια και της Μελίνας Μεταξά, οι οποίοι συμπλήρωσαν την τριάδα του τάκου για αυτή την εβδομάδα μαζί με τον Κωνσταντίνο Βασάλο περίμεναν πως θα ψηφιζόντουσαν.

Αυτό όμως που δεν περίμενε κανείς από τους survivor ήταν το «έπαθλο» που θα αντίκριζε λίγο πριν μπει στο στίβο μάχης. Όλοι περίμεναν πως το μαύρο βαν που τους περίμενε ήταν για να πάει το νικητή στο αεροδρόμιο με προορισμό την Κούβα.

Όμως η έκπληξη που τους περίμενε ήταν σίγουρα μεγαλύτερη από ένα ταξίδι, καθώς μέσα στο όχημα βρίσκονταν οι συγγενείς των παικτών.

«Επειδή το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών, το ξέρετε πολύ καλά αυτό και το έχετε ζήσει ήδη αρκετές φορές, ήρθε άλλη μια φορά η στιγμή να ξαναζήσετε μια μεγάλη ανατροπή. Πρέπει να σας πω την αλήθεια. Αυτό το βαν δεν ήρθε εδώ για να σας πάει στο αεροδρόμιο με προορισμό την Κούβα. Μέσα σε αυτό το βαν βρίσκονται οι δικοί σας άνθρωποι. Μέλη της οικογένειας σας, οι σύντροφοι σας, αυτοί οι ίδιοι έκαναν το ταξίδι για εσάς», ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός.

Οι συγγενείς των παικτών βγήκαν ένας-ένας και οι στιγμές που ακολούθησαν ήταν άκρως συγκινητικές με τους παίκτες να καταρρέουν στην αγκαλιά των δικών τους ανθρώπων.

Για την Στέλλα Ανδρεάδου ταξίδεψε στον Άγιο Δομίνικο ο αδερφός της, για τον Ηλία Μπόγδανο η σύντροφός του, Αλεξάνδρα για την Μελίνα Μεταξά ο πατέρας της, για τον Νίκο Μπάρτζη ο αδερφός του, για την Μαριαλένα Ρουμελιώτη η μητέρα της, για τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη η μαμά του, για τον Γιώργο Ασημακόπουλο η μητέρα του, για τον Σάκη Κατσούλη ο πατέρας του, για τον Κωνσταντίνο Βασάλο η μητέρα του και για τον Τάκη Καραγκούνια η κόρη του.

Τόσο οι Μπλε όσο και οι Κόκκινοι έμοιαζαν να μην μπορούν να διαχειριστούν την συναισθηματική τους φόρτιση με τον Τάκη Καραγκούνια να προχωρά σε ένα ξέσπασμα άνευ προηγουμένου. «Εγώ θέλω να τρέξω εκεί! Δεν με νοιάζει τίποτα! Θέλω, αν είναι το παιδί μου, να το πάρω τώρα και να φύγω. Δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο. Αλήθεια σου λέω. Δεν θέλω, δεν θέλω άλλο! Δεν μπορώ άλλο εδώ! Δεν μπορώ άλλο το ψέμα, θέλω να πάρω το παιδί μου και να φύγω» τόνισε φορτισμένος ο μισθοφόρος της κόκκινης ομάδας.
Ο Ηλίας Μπόγδανος δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τα συναισθήματα του βλέποντας να βγαίνει από το μαύρο βαν η σύντροφος του, Αλεξάνδρα. Αμέσως μετά την πρώτη αυτή επαφή, δε, ο τραγουδιστής κατέρρευσε ενώπιων των συμπαικτών του.

Ο Βασάλος… «πέταξε» μόλις είδε τη μητέρα του να βγαίνει από το μαύρο βαν. «Μητέρα, μανούλα, μαμά! Ήμουν σίγουρος ότι θα έρθεις και θα φοράς λευκά! Τι κάνεις; Το παλτό μου το έφερες γιατί κρυώνω; Πως πάνε τα πράγματα;» ρώτησε, αρχικά, ο Κωνσταντίνος Βασάλος γεμάτος χαμόγελο την μητέρα του για να την συστήσει μετά στους συμπαίκτες του.

Τα δάκρυα της δεν μπόρεσε να κρατήσει ούτε η Μελίνα Μεταξά όταν είδε τον πατέρα της να βγαίνει από το βαν και να πετάει το μπαστούνι του για να την αγκαλίασει.

Μετά τις αγκαλιές με τους αγαπημένους τους οι παίκτες προσπάθησαν αν διαχειριστούν την κατάσταση, όμως η συγκίνηση ήταν τέτοια που δυσκολευόντουσαν ακόμα και να μιλήσουν.

Ο Ηλίας Μπόγδανος εκμυστηρεύτηκε με μάτια κλαμένα πως «είναι ότι πιο δύσκολο έχω ζήσει ποτέ μου, αλήθεια σου το λέω. Ψυχολογικά είναι η πιο δύσκολη στιγμή μου ever… ever… Δεν έχω ξανανιώσει έτσι. Δεν ξέρω τι άλλο να πω, αλήθεια. Το ότι έφυγε το βανάκι… Δεν ξέρω… Θέλω να μάθω τι θα γίνει, αν θα τους ξαναδούμε. Είναι τόσο φορτισμένο το κλίμα και είμαι πολύ χαρούμενος για όλα τα παιδιά που είναι σήμερα εδώ και έζησαν αυτό που έζησα και εγώ».

Το πάθος των παικτών για να τιμήσουν την παρουσία των συγγενών τους και φυσικά να τους απολαύσουν μετά από πέντε μήνες τρώγοντας μαζί τους ήταν τόσο μεγάλο που στο στίβο μάχης δεν έλειψαν και οι εντάσεις.

Το πρώτο σετ κρίθηκε στο flag race με τους Κόκκινους να το κατακτούν με 8-7.

Στο δεύτερο σετ πάλι οι Κόκκινοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν και παρότι οι Μπλε τους ισοφάρισαν σε 6-6, ο Τάκης και η Μελίνα «καθάρισαν» για τους συμπαίκτες τους και έκαναν το 1-0 στις νίκες για την επικοινωνία με τον δεύτερο αγώνα που θα κρίνει και την ομάδα που θα δειπνήσει με τους συγγενείς της να διεξάγεται την Πέμπτη (1/6).

Οι Κόκκινοι ήταν πολύ χαρούμενοι που πήραν το προβάδισμα, ενώ οι Μπλε θα πρέπει να μαζέψουν τα κομμάτια τους, όπως είπε και ο Ασημακόπουλος και να ανατρέψουν το ματς ακόμα και αν χρειαστεί να εκνευρίσουν τους αντιπάλους τους με φωνές από τον πάγκο.

Οι Μπλε προσπαθούν να επανέλθουν μετά την ήττα τους

To Trailer | 01/06/2023

Δειτε Επισης

Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»
Το ‘πε και το ‘κανε ο Lavadom! Ο Ισπανός youtuber συνάντησε τη Μαρίνα Σάττι!
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Η Τατιάνα Στεφανίδου, έσφαξε on air, περίτεχνα και με το γάντι τον Γιώργο Λιάγκα: «Ξεχνάς, γρήγορα!»
Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν είμαι άνεργη παρουσιάστρια και αποφάσισα να κατέβω στις Ευρωεκλογές»
Κλέλια Ρένεση για Κωνσταντίνο Πολυχρονοπούλο: «Δεν τον ρώτησα ποτέ και δεν με ένοιαξε αν έπαιξε φρουτάκια»
Κατερίνα Στανίση: «Όταν μίλησα για την κακοποίησή μου δε μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα»
Φωκάς Ευαγγελινος: «Θα πω ότι υπάρχουν τρία ευρηματικά λεπτά! Με εμπνέει η αμεσότητά της Μαρίνας Σάττι»
#MasterChefGR: Το μαγειρικό δίδυμο από την Κύπρο μπήκε στην 10άδα! Αποθέωση Χριστίνας & Μάριου!