Φιάσκο ο αγώνας επικοινωνίας! Τα διάλυσε όλα ο Τάκης - Τι θα γίνει με τους συγγενείς των παικτών; H αποχώρηση

#SurvivorGR Spoiler (31/05/23): Αυτός αποχωρεί την Πέμπτη - Συγκλονιστικές εξελίξεις με τον αγώνα που έχει ως έπαθλο τη συνάντηση με συγγενείς

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Δάκρυα, συγκίνηση και θερμές αγκαλιές στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star. Οι παίκτες της Μπλε και της Κόκκινης ομάδας θα συναντήσουν πρόσωπα της οικογένειάς τους για πρώτη φορά, μετά από πέντε μήνες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο. 

Στο αποψινό, νέο επεισόδιο, θα παρακολουθήσουμε δύο αγώνες, με τον πρώτο να αφορά στην επικοινωνία. Μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού και λίγο πριν οι παίκτες μπουν στον στίβο μάχης, αντικρίσουν τους συγγενείς τους που έρχονται μέσα σε ένα μαύρο βαν.

Όπως θα δεις, οι παίκτες καταρρέουν…

Συγκλονιστικές εξελίξεις με τον αγώνα που έχει ως έπαθλο τη συνάντηση με συγγενείς

Την είδηση έδωσε η εκπομπή, #PrwinoiMas και… ο Νίκος Παρτσώλης: «Το αγώνισμα επάθλου χωριζόταν σε δύο μέρες, ένα γύρισμα έγινε τη Δευτέρα και ένα γύρισμα έπρεπε να γίνει την Τρίτη, όμως διακόπηκε λόγω της έντασης που δημιούργησε ο Τάκης Καραγκούνιας όταν έχασε.

Χάνει και κλωτσάει έναν κάδο, που ξεπλένουν τις λάσπες. Τραυματίζεται και η γιατρός τον βγάζει εκτός.

Όμως η απόδοση του Τάκη δεν ήταν καλή και η Mπλε ομάδα τον κατηγορεί ότι το έκανε σκοπίμως για να βγει εκτός αγώνα και να παίζουν οι άλλοι που ήταν καλύτεροι… Τον κατηγορούν για την πρόθεση. Τον κατηγορούν ότι το έκανες επίτηδες με σκοπό αργότερα να πει «φεύγω»»!

Και πρόσθεσε ο δημοσιογράφος: «Η Mπλε αρνούνται να παίξουν αν δεν πάρουν πέναλτι για τους Kόκκινους… οι Kόκκινοι αρνούνται να παίξουν. Και οι διαπραγματεύσεις χάλασαν και διεκόπη οριστικά ο αγώνας χθες και σήμερα δεν ξέρουμε τι θα γίνει»!

Ποιος αποχωρεί;

Το τηλεοπτικό κοινό ψήφισε και έκρινε γι’ ακόμη μια φορά το αποτέλεσμα, καθορίζοντας τις εξελίξεις στο ριάλιτι επιβίωσης που μένει πλέον με τους 10 τελευταίους παίκτες στον Αγιο Δομίνικο για τις τελευταίες 40 ημέρες που θα καθορίσουν και το ποια ή ποιος θα σηκώσει το μεγάλο τρόπαιο.

Μια ψηφοφορία που είχε το δικό της ξεχωριστό ενδιαφέρον, αφού οι εντάσεις όλων των προηγούμενων ημερών με τον Τάκη Καραγκούνια σε ρόλο πρωταγωνιστή, είχαν διαμορφώσει εις βάρος του ένα ιδιαίτερα βαρύ κλίμα. Οχι άδικα…

Ο Τάκης Καραγκούνιας, λοιπόν, είναι ο παίκτης που αποχωρεί την Πέμπτη από το Survivor All Star, επιστρέφοντας στην Ελλάδα πλουσιότερος κατά 100.000 ευρώ περίπου, όσα είναι και τα χρήματα που θα εισπράξει από τον Ατζούν, ως αποζημίωση για την παρουσία του στο Survivor All Star.

Κωνσταντίνος Βασάλος και Μελίνα Μεταξά παραμένουν στον Αγιο Δομίνικο και πλέον μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τις επόμενες συναρπαστικές ψηφοφορίες, αφού πολύ σύντομα θα φτάσουμε και στην ομαδική που θα καθορίσει πολλά και για την πορεία των παικτών προς την τελική φάση.

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Το viral βίντεο με το σιδέρωμα του Χρήστου Μάστορα: «Όταν σου λέει ότι της αρέσουν οι τακτικοί»
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι τραγούδησε σε live τους στίχους με τις ψηλές νότες του #Zari και έγινε viral
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Ο Νίκος Μουρατίδης κράζει τον... Χριστόφορο Παπακαλιάτη - Η Κλέλια Ανδριολάτου απάντησε επικά
Γιάννης Πλούταρχος: «Όχι και να μου πάρει και το όνομα του καλύτερου παιδιού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου»
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα - Το ιατρικό ανακοινωθέν