#MasterChefGR: Παλιοί Vs. Kαινούργιων! Oι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση! Έφτυσε το κρέας ο Κοντιζάς

#MasterChefGR: Η τετράδα με την καλύτερη προσπάθεια προκρίνεται στους 8 καλύτερους, ενώ οι ηττημένοι θα χρειαστεί να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο διαγωνισμό - Επικό τρολάρισμα των κριτών στη Μαρία Μπέη που μαγείρεψε άβαφη για πρώτη φορά!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Μετά την οριστική αποχώρηση του Θεόδωρου Γαλάνη, από την κουζίνα του MasterChef 2023, εννέα διαγωνιζόμενοι συνεχίζουν ακάθεκτοι να διεκδικούν τον τίτλο, το τρόπαιο και το έπαθλο των 50.000 ευρώ!

Έπειτα από αρκετό καιρό ο αριθμός των επίδοξων MasterChefs είναι πλέον μονοψήφιος και ο διαγωνισμός ανεβάζει μαγειρική ταχύτητα, αφού πλησιάζει ακόμα περισσότερο στον μεγάλο τελικό. Έτσι, άλλη μια μεγάλη αλλαγή περιμένει τους διαγωνιζόμενους, αφού πια οι δοκιμασίες στην αρχή της εβδομάδας διπλασιάζονται και τη δοκιμασία του Mystery Box θα ακολουθεί η δοκιμασία του Test Δημιουργικότητας.

Στην πρώτη δοκιμασία της ημέρας, οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, καλωσορίζουν στην κουζίνα ένα αγαπημένο πρόσωπο, που γνωρίζει από «πρώτο χέρι» τις απαιτήσεις του διαγωνισμού, τον νικητή του MasterChef 2017, Λάμπρο Βακιάρο.

Τι κρύβουν άραγε οι καμπάνες μπροστά στους κριτές και πώς θα διαχειριστεί ο Νίκος Τράκας, ως αρχηγός της νικήτριας ομάδας, το πλεονέκτημα του σε αυτή τη δοκιμασία;

Όλοι οι επίδοξοι MasterChefs θέλουν να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των κριτών με την προσπάθειά τους, με στόχο τη νίκη, που χαρίζει τα πλεονεκτήματα της επερχόμενης δοκιμασίας αλλά και μια θέση στους 8 καλύτερους του φετινού διαγωνισμού. Ποιος τελικά θα καταφέρει να εντυπωσιάσει τους τρεις chef κριτές;

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο Σωτήρης Κοντιζάς φτάνοντας στον πάγκο της Μαρίας Μπέη, ξεκίνησαν να την πειράζουν καθώς τους φάνηκε διαφορετική...

Η Μαρία Μπέη για πρώτη φορά δεν φορούσε make up και ψεύτικες βλεφαρίδες στην κουζίνα του ριάλιτι μαγειρικής και το εξήγησε στους κριτές οι οποίοι μάλιστα της είπαν ότι έτσι είναι πολύ πιο όμορφη.

Εκτός από αυτό βέβαια, ο σεφ Κοντιζάς πήρε το ύφος του γόη που έκανε καμάκι, με τον θείο Λεό να τον τρολάρει και να τον παρομοιάζει με τον Στάθη Ψάλτη.

Tα 45 λεπτά πέρασαν και η δοκιμασία του Mystery Box στο MasterChef έφτασε στο τέλος της. Οι τρεις κριτές έπειτα από ένα σύντομο πέρασμα από τους πάγκους των παικτών ζήτησαν να δοκιμάσουν τρία πιάτα.

Το ψαρονέφρι που ετοίμασε ο Γιώργος σε ένα σημείο ήταν άψητο κι έτσι ο σεφ Σωτήρης Κοντιζάς δεν κατάφερε να το καταπιεί κι έτσι το έφτυσε στην χαρτοπετσέτα.

Τελικά νικητής της δοκιμασίας αναδείχτηκε ο Άγγελος, ο οποίος ετοίμασε «λαβράκι ατμού, μπρόκολο, μαυρομάτικα φασόλια και dressing shoyu ponzou».

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο Άγγελος περνά απευθείας στους top 8 του MasterChef 2023

Στη δοκιμασία του Test Δημιουργικότητας, μια ιδιαίτερη μαγειρική σκυταλοδρομία περιμένει τους επίδοξους μάγειρες, που καλούνται να χωριστούν σε δύο ομάδες, να ετοιμάσουν τέσσερα πιάτα και να περάσουν όλοι από κάθε πόστο μαγειρικής για 15 λεπτά.

Η τετράδα με την καλύτερη προσπάθεια προκρίνεται στους 8 καλύτερους του MasterChef 2023, ενώ οι ηττημένοι θα χρειαστεί να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο διαγωνισμό.

Η δοκιμασία φέρνει προβληματισμό και έντονη πίεση σε κάποιους διαγωνιζόμενους, ενώ η συνεργασία δεν θα είναι εύκολη υπόθεση για όλους, προκαλώντας ένταση στην κουζίνα.

Πώς θα διαμορφωθούν οι δύο τετράδες και ποιοι θα καταφέρουν τελικά να οδηγηθούν «χέρι-χέρι» στη νίκη;

Παλιοί Vs. Καινούργιων Στο Τεστ Δημιουργικότητας

Mια ιδιαίτερη μαγειρική σκυταλοδρομία περιμένει τους επίδοξους μάγειρες

Mετά από τη δύσκολη δοκιμασία οι κριτές αποφάσισαν ποιοι θα είναι οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Ο Δημήτρης, ο Αλέξανδρος, ο Νίκος και ο Μότο-Μότο θα διαγωνιστούν αύριο για μία θέση στο MasterChef και για την τελική 8άδα!

To trailer 69ου επεισοδίου - Τρίτη 9.5.2023

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων