#SurvivorGR Spoiler (30-05): Το Ελλάδα-Τουρκία, η 2η ασυλία & oι υποψήφιoι - Tο παρασκήνιο της επίσκεψης των συγγενών στον Δομίνικο

Συγκινητικές στιγμές θα δούμε στο #SurvivorGR All Star, αφού οι συγγενείς των παικτών ήδη βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο! Τι συμβαίνει με Κατσούλη και Μαριαλένα;

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Με το 15% να είναι πλέον σταθερό ως αποτέλεσμα στους δείκτες τηλεθέασης, το #SurvivorGR «πληρώνει» την τραγική διαχείριση του πρότζεκτ από την παραγωγή, με αποτέλεσμα να έχει «φύγει» το 1/3 των τηλεθεατών μακριά από τον ΣΚΑΪ…

Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι τα 2/3 είναι ενθουσιασμένα με το τηλεοπτικό προϊόν που «σερβίρεται» από τον Ατζούν, όμως πλέον και έχοντας μπει στην τελική ευθεία για τον τελικό της 11ης Ιουλίου, πολύ λίγα πράγματα μπορούν να αλλάξουν.

Ενα από αυτά, αφορά στο μέλλον των τριών υποψηφίων από την ομάδα των Διασήμων που απόψε θα τεθούν στην κρίση των τηλεθεατών, καθώς τόσο το Ελλάδα – Τουρκία, όσο και η δεύτερη ασυλία, φυσικά και η ψηφοφορία, αφορούν στο αποψινό επεισόδιο.

Σύμφωνα με το Spoiler λοιπόν, η ομάδα που κερδίζει τον δεύτερο αγώνα ασυλίας στο Αll Star Survivor, είναι και πάλι η Μπλε!! Οι Μαχητές κατακτούν τη νίκη, κάνουν το 2/2 και φέρνουν τους Kόκκινους σε τρομερά δύσκολη θέση.

Δεύτερος υποψήφιος ο Τάκης Καραγκούνιας, ο οποιος είναι πλέον ο μόνος που κρατάει σε ένα ποσοστό το κομμάτι του ριάλιτι, μετά την αποχώρηση του Σπύρου Μαρτίκα.

Τρίτη υποψήφια η Μελίνα Μεταξά, η οποία είναι πολύ ισχυρή με δικό της κοινό από την Κύπρο.

Τετάρτη και Πέμπτη θα δούμε το διπλό αγώνισμα για τη διεκδίκηση του επάθλου επικοινωνίας, τρίωρης διάρκειας με τους γονείς και τους συντρόφους της ομάδας που θα νικήσει. Ηδη, έγινε η πρώτη δίλεπτη επαφή και ο Νίκος Παρτσώλης έδωσε το παρασκήνιο για το ζεύγος Κατσούλη – Ρουμελιώτη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκος Παρτσώλη στην εκπομπή #PrwinoMas οι παίκτες έζησαν συγκινητικές στιγμές αλλά συνέβη και ένα παρατράγουδο με το ζευγάρι, Σάκη Κατσούλη και Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου οι παίκτες είδαν για δυο λεπτά τους συγγενείς τους μετά τον πρώτο αγώνα.

Συγκεκριμένα, για την Στέλλα Ανδρεάδου ταξίδεψε ο αδερφός της, για τον Ηλία Μπόγδανο η σύντροφός του, Αλεξάνδρα για την Μελίνα Μεταξά ο πατέρας της, για τον Νίκο Μπάρτζη ο αδερφός του, για την Μαριαλένα Ρουμελιώτη η μητέρα της, για τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη η μαμά του, για τον Γιώργο Ασημακόπουλο η μητέρα του, για τον Σάκη Κατσούλη ο πατέρας του, για τον Κωνσταντίνο Βασάλο η μητέρα του και για τον Τάκη Καραγκούνια η κόρη του.

Για δύο λεπτά έγιναν οι συναντήσεις. Όταν εμφανίσθηκε η μαμά της Μαριαλένας, πήγε και την αγκάλιασε ο Σάκης. Και όταν εμφανίστηκε ο μπαμπάς του Σάκη, η Μαριαλένα δεν πήγε…

Χθες έγινε το πρώτο μέρος του αγώνα και σήμερα θα ολοκληρωθεί ο αγώνας και η ομάδα που θα καταφέρει να κερδίσει, θα έχει τρεις ώρες να περάσει με το συγγενικό του πρόσωπο που βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο.

Δειτε Επισης

Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Ζαφείρης Μελάς: «Απρόβλεπτος είναι ο Σταμάτης! Δεν είναι η πρώτη φορά που με φίλησε! Ήταν πάρα πολύ καλό!»
Η Νεκταρία Γιαννουδάκη αποκάλυψε το λόγο που αποχώρησε από τον #Sasmo για τις #Ψυχοκόρες
#Maestro: Απόσπασμα από το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου – Το spoiler της Στεφανίας Γουλιώτη
O Αlec Baldwin έσπασε το κινητό παρεμβατικής γυναίκας που τον παρενοχλούσε προκαλώντας τον επίμονα
Η Celine Dion, επέστρεψε με μια τόπλες φωτογράφιση στην #Vogue – Όσα είπε για την ασθένειά της
#MasterChefGR: Ξεκίνησε το Silver Week με νέες μπριγάδες & νέους αρχηγούς ! Ο νικητής θα λάβει 20.000 ευρώ!
#SurvivorGR:Ο αγώνας για την 2η ασυλία, η δεύτερη υποψήφια, οι... άχρηστες & οι... άμυαλοι
Άστραψε και βρόντηξε ο Γιώργος Λιάγκας κατά Νίκου Μάνεση & Νίκου Μουτσινά - Ξέσπασε ξανά και ξανά