«Tom Cruise κάτω τα χέρια από την Shakira» - «Tα κουβαδάκια σου και σ' άλλη παραλία»

Ο Τοm Cruise δεν θέλει να πάρει το μήνυμα και επιμένει να γίνει ζευγάρι με τη Shakira: «Η Shakira παρακαλάει τον Tom Cruise να σταματήσει να τη φλερτάρει»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Tom Cruise ενδιαφέρεται για τη Shakira όπως έγινε γνωστό πριν από μερικές ημέρες. Νεότερα δημοσιεύματα θέλουν τον Χολιγουντιανό σταρ να επιμένει στο ενδεχόμενο να πλησιάσει λίγο περισσότερο την Κολομβιανή ποπ σταρ, παρά το «άκυρο» που του έδωσε.

Η ισπανική #Marca, θέλει τον πρωταγωνιστή των #TopGun ταινιών, να έχει ενθουσιαστεί πολύ μετά τη συνάντησή τους στο #GrandPrix του Μαϊάμι. 

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο ίδιος είπε στον στενό του κύκλο ότι «ένιωθε μια σύνδεση μαζί της που θα ήθελε να εξερευνήσει». Από την άλλη, ωστόσο, πηγή από το περιβάλλον της #Shakira που μίλησε στην #DailyMirror, είπε ότι η τραγουδίστρια αισθάνεται μεν κολακευμένη, αλλάεξακολουθεί να μην θέλει να βγει ραντεβού με τον Tom Cruise.

«Ο Tom Cruise προχώρησε ήδη σε μερικές κινήσεις προκειμένου να κερδίσει την καρδιά της» γράφει η Marca. Αφού γνώρισε τη Shakira, ήταν πεπεισμένος ότι πρόκειται για τη μελλοντική του σύντροφο και όπως τονίζεται στο άρθρο «μία γυναίκα για όλη του τη ζωή».

Η Shakira δεν θέλει να προσβάλει τον Tom Cruise
Παρά το μεγάλο ενδιαφέρον που της έχει δείξει η Shakira δεν ενδιαφέρεται για εκείνον, αλλά παράλληλα δεν θέλει και να τον προσβάλει. «Θέλει να διαβεβαιώσει τον κόσμο ότι ήταν απλώς φιλική απέναντί του. Δεν υπάρχει καμία πρόθεση από τη Shakira να φέρει σε δύσκολη θέση ή να αναστατώσει τον Κρουζ, αλλά δεν υπάρχει απολύτως κανένα ερωτικό ενδιαφέρον από την πλευρά της» αναφέρουν πηγές από το περιβάλλον της. «Η Shakira παρακαλάει τον Tom Cruise να σταματήσει να τη φλερτάρει» γράφτηκε τέλος, στο ισπανικό site.

0bdf6ef651d0f350137374e5aaf56179

Ο λιγότερο περιζήτητος εργένης του Χόλιγουντ - Καταπιεστικός και εγωπαθής με τις γυναίκες

Μετά από τους γάμους και τις σύντομες σχέσεις του, ο Tom Cruise δεν έχει καταφέρει ακόμη να βρει τον έρωτα της ζωής του.  Πρόσφατα,  μαρτυρίες ανθρώπων από το κοντινό περιβάλλον του Tom Cruise είπαν στο #RadarOnline, ότι ο ηθοποιός είναι ακατάλληλος για ραντεβού, αφού τα περισσότερα από αυτά αποτυγχάνουν σχεδόν αμέσως, επειδή οι γυναίκες τον θεωρούν «αυταρχικό και εγωμανή».
«Ο Τοm θα ήθελε πολύ να έχει κάποια στη ζωή του, αλλά η αλήθεια είναι ότι η φήμη του δεν είναι καλή» είπε αρχικά, άτομο που γνωρίζει τον ηθοποιό καλά.

Ο 60χρονος σταρ του Χόλιγουντ κρατά χαμηλούς τόνους σε ό,τι έχει να κάνει με την προσωπική του ζωή. ετών, από τότε που ο γάμος του με την Κaty Holmes ναυάγησε μετά από 6 χρόνια, το 2012.

Tom Cruise and Katie Holmes

Είχε προηγηθεί ο γάμος του αλλά και ο επεισοδιακός χωρισμός του με τη Nicole Kidman.

0_f35f9074-2aa6-46ea-9b9d-1d06d111c3b8

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η σχέση του με τη Hayley Atwell έληξε με άσχημο τρόπο. Η Βρετανίδα καλλονή «τον έδιωξε το 2020, αλλά τον δέχτηκε πίσω δύο χρόνια αργότερα. Όμως δεν τον άντεξε πολύ» κατά ο δημοσίευμα.

Και το τέλος της σχέσης του με τη Hayley Atwell ήταν από τα άσχημα γεγονότα στη ζωή του. «Πάλεψε πραγματικά σκληρά για να κρατήσει τη Hayley Atwell. Αλλά οι ελεγκτικοί του τρόποι έγιναν υπερβολικοί για εκείνη - και το τερμάτισε. Οι γυναίκες τον βρίσκουν υπερβολικά έντονο και έχει μετατραπεί στον λιγότερο περιζήτητο εργένη του Χόλιγουντ» ήρθε να προσθέσει άλλος ένας από τους ανθρώπους του στενού κύκλου του.

MEGA_Tom_Cruise_Hayley_029_Tom-Cruise-and-Hayley-Atwell-are-handcuffed-on-Mission-Impossible-7-set-i

Ο ρόλος της Σαηεντολογίας

Ένας από τους λόγους που ο Tom Cruise βρίσκεται χαμηλά στη λίστα των περιζήτητων εργένηδων, έχει να κάνει και με τη μακροχρόνια σύνδεσή του με την Εκκλησία της Σαηεντολογίας.

«Το όλο θέμα της Σαηεντολογίας είναι ένα "turnoff" για τις περισσότερες γυναίκες και δεν μπορεί ακριβώς να το αποβάλει. Είναι πολύ αφοσιωμένος σε αυτό» αναφέρει άλλη πηγή, κατά την οποία ο Tom Cruise θέλει να παντρευτεί ξανά, παρά τους ήδη αποτυχημένους γάμους του.

Ο Tom Cruise συγκεντρώνει πολλά αρνητικά χαρακτηριστικά στη συμπεριφορά του, τα οποία είναι δύσκολο να αλλάξουν.

Το χειρότερο από όλα, είναι η τάση του να ελέγχει τις συντρόφους του σε ακραίο βαθμό.

«Γι' αυτόν η κάθε σύντροφος είναι μια προέκταση του ίδιου του εαυτού του. Είναι γνωστό ότι τις περνά "από κόσκινο". Ασχολείται μέχρι και το τι ρούχα μπορούν να φορέσουν όταν βγαίνουν μαζί του».

tom-cruise-1-9e672b789abc4760a4e0b5209ef34171

Από την άλλη, η Shakira δεν φαίνεται να έχει χρόνο για έρωτες, αφού εκείνο που την απασχολεί το τελευταίο διάστημα είναι τα αποκαΐδια που της άφησε ο χωρισμός με τον Pique, αλλά και το γεγονός ότι μπορεί να την έχει απατήσει με την τωρινή του σχέση, Clara Chia.

Ο λόγος που η Shakira δεν ανταποκρίνεται στο φλερτ του Tom Cruise φαίνεται πως είναι ένας άλλος άνδρας.

Η Κολομβιανή σταρ δεν έχει συνδεθεί με κανέναν μέχρι στιγμής, μετά τον χωρισμό της από τον Gerard Pique. Ωστόσο, δημοσίευμα της #Sun τη θέλει να έχει βρει τον... επόμενο.

Συγκεκριμένα, η Shakira εθεάθη την Κυριακή στο #FTXArena για να παρακολουθήσει τον αγώνα των Μαϊάμι Χιτ εναντίον των Μπόστον Σέλτικς. Βέβαια, η παρουσία της εκεί δεν οφείλεται στην αγάπη της για το μπάσκετ, αλλά στη γνωριμία της με τον Jimmy Butler

Λίγο μετά το τέλος του παιχνιδιού, ακολούθησαν ο ένας τον άλλο στο Instagram, πράγμα περίεργο για τη Shakira, αφού ακολουθεί μόλις 159 άτομα στον λογαριασμό της.

Από την άλλη μεριά βέβαια, δεν είναι ακόμα ξεκάθαρη η σχέση που έχουν, αφού ο μπασκετμπολίστας βγαίνει με το μοντέλο Kaitlin Nowak από το 2019.

butler_1600x900_11zon_11zon-768x432

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν τρόμαξα, πανικοβλήθηκα κι ένιωσα ότι δεν μπορούσα να αντιδράσω πουθενά»
Πάνος Μουζουράκης: «Το παιδί μου έχει ξυπνήσει μια νέα ευτυχία.  Την κάναμε κιόλας τη βάφτιση!»
Θεοφανία Παπαθωμά: «Προσπαθούν κάθε μέρα να σε σκοτώσουν με χημικά. Δεν είναι αφρικανική σκόνη!»
Bαρύ πένθος για τη Βίκυ Καγιά - Πέθανε ο πατέρας της - Το μήνυμα και η φωτογραφία στα social media
Ελεονώρα Μελέτη: «Ως παρουσιάστρια καθημερινής εκπομπής, βγάζω περισσότερα χρήματα από ό,τι ένας ευρωβουλευτής»
H Βέφα Αλεξιάδου απαντά στο: «Έχει περάσει τα 80α! Δεν έχει να προσφέρει κάτι. Ένας κουρασμένος άνθρωπος»
H Άλκηστις Πρωτοψάλτη ήρθε αντιμέτωπη με καρχαρία στον Ινδικό Ωκεανό - Όσα είπε on camera
Αθηναΐς Νέγκα: «Αισθάνομαι μονίμως ανεπιθύμητη, κανείς δε θέλει να είναι μαζί μου. Με χαρακτήριζαν μάγισσα»
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»