Η Shakira αφού έκανε αποθεωτικό τηλεοπτικό ξεφώνημα στον Pique, εθεάθη να κλαίει σε πολυκατάστημα

O Gerard Pique απαντά - Δείτε τα στιγμιότυπα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν τις τελευταίες ώρες, φωτογραφίες της Shakira να βρίσκεται σε κατάστημα της Νέας Υόρκης και να ξεσπά σε κλάματα.

Η super star εθεάθη με δάκρυα στα μάτια, ενώ βρισκόταν σε κατάστημα της πόλης, όπου βρίσκεται αυτή την περίοδο με τους γιους της, λίγες μέρες μετά τη συνέντευξή της στο #TonightShow με τον Jimmy Fallon».

Απαθανατίστηκε από τον κόσμο που την αναγνώρισε, να είναι με δάκρυα στα μάτια την ώρα πο ψώνιζε και μιλούσε με μια άγνωστη γυναίκα. Μάλιστα, προσπάθησε να κρύψει το πρόσωπό της από τις κάμερες με το καπέλο της.

Fq-IVerWIAAY1Rp Fq-IVlPXsAASbyi Fq-IYRkXsAAp4y1 Fq-IVh8WAAEO4db
Fq-IVerWIAAY1Rp Fq-IVlPXsAASbyi Fq-IYRkXsAAp4y1 Fq-IVh8WAAEO4db

Στη συνέντευξη, η Shakira εξωτερίκευσε τα συναισθήματά της, δίνοντας έμφαση στο πόσο επηρεάστηκε τον τελευταίο χρόνο από τον χωρισμό της με τον Gerard Pique.

Μιλώντας για την επιτυχία του single της «Bzrp Music Sessions, Vol. 53» το τραγούδι που έγιναν viral για τις σπόντες στον πρώην ποδοσφαιριστή και τη νέα του σύντροφο, Clara Cia, είπε στον Jimmy Fallon, πόσο καλό της έκανε η διαδικασία του να γράφει για τα συναισθήματά της στο χαρτί.

«Το θέμα με αυτό το τραγούδι είναι ότι έχει γίνει ύμνος για τόσες πολλές γυναίκες εκεί έξω. Πέρασα μια πολύ δύσκολη χρονιά μετά τον χωρισμό μου και η δημιουργία αυτού του τραγουδιού ήταν τόσο σημαντική για μένα» είπε η Σακίρα και πρόσθεσε: «Αφού βγάλαμε αυτό το τραγούδι, ένιωσα πραγματικά ότι δεν έχω καν θαυμαστές εκεί έξω. Έχω μια αδελφότητα γυναικών που έχουν περάσει τα ίδια πράγματα που έχω περάσει κι εγώ, που σκέφτονται όπως σκέφτομαι εγώ, που νιώθουν όπως νιώθω εγώ, που έπρεπε να ανεχτούν τόσες βλακείες όπως έπρεπε να ανεχτώ εγώ».

Ο πρώην ποδοσφαιριστής, στις τελευταίες του δηλώσεις αναφέρθηκε στην αποχώρησή του από τους αγωνιστικούς χώρους και στο πρότζεκτ του Kings’ League, ενώ αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή χωρίς ωστόσο να μιλήσει για την πρώην σύζυγό του Shakira.

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με αυτό, ο πρώην σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου αρκέστηκε να πει: «Προφανώς και έχω ακούσει το τραγούδι. Δε θέλω να μιλήσω γι’ αυτό γιατί δεν με αγγίζει. Ο καθένας αναλαμβάνει την ευθύνη του κι όταν είσαι γονέας πρέπει να προσπαθείς να προστατεύεις τα παιδιά σου.

Ο καθένας φέρει τη δική του ευθύνη, ειδικά όσοι είμαστε γονείς, πρέπει να προσπαθούσε να προστατεύουμε τα παιδιά μας. Δεν θέλω να πω τίποτα γι’ αυτό, ο καθένας παίρνει τις αποφάσεις που θεωρεί κατάλληλες και δεν θέλω να μιλήσω άλλο γι’ αυτό γιατί τελικά το μόνο που θέλω είναι να είναι καλά τα παιδιά μου. Είχα πάντα μια πολύ στενή σχέση με τα παιδιά μου και μου αρέσει που συμμετέχουν σε πράγματα που τα κάνουν ευτυχισμένα», ανέφερε ο Gerard Pique.

Επίσης, ο πρώην ποδοσφαιριστής προσπάθησε να αποφύγει την αναφορά στο όνομα της νέας του αγαπημένης, όταν μίλησε για την προσωπική του κατάσταση, αν και αναγνώρισε ότι βρίσκεται σε μια καλή στιγμή. «Είμαι καλά, είμαι χαρούμενος και ανυπομονώ να συνεχίσω να κάνω πράγματα».

Στη συνέχεια, μία από τις φράσεις που είπε θεωρήθηκε υπαινιγμός για την δύσκολη προσωπική του κατάσταση. «Στη ζωή, όταν μεγαλώνεις, μερικές φορές το να θέλεις να φύγεις είναι σαν να θέλεις να φύγεις. Αυτά τα λόγια συνοψίζουν την ψυχική μου κατάσταση εκείνη την εποχή, επειδή είχαν συμβεί πολλά πράγματα, όχι όλα σε επαγγελματικό επίπεδο, και συνειδητοποιείς πως δεν υπάρχει άλλη λύση από το να πάρεις την απόφαση να φύγεις. Όχι πάντα η καλύτερη απόφαση για σένα, αλλά η καλύτερη απόφαση για το περιβάλλον σου. Μπορεί να μην θέλεις να φύγεις από κάτι που δεν ήθελες να αφήσεις, αλλά είναι η κατάλληλη στιγμή».

Δειτε Επισης

«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
Μπαράζ τοποθετήσεων του Δημήτρη Παπανώτα, μετά την διαγραφή από τον ΣΥΡΙΖΑ - Αυτοί είναι στο πλευρό του