#SurvivorGR: O πόλεμος Μπάρτζη - Καραγκούνια έφερε την μερική αποβολή Τάκη - Το καρέ του... τάκου

#SurvivorGR: Η μάχη για την 2η ασυλία - Ο Μαρτίκας ξεμπρόστιασε Ασημακόπουλο και Μπάρτζη - Έδιωξαν από το παιχνίδι τους καλύτερους παίκτες για ψύλλου πήδημα και αφήνουν τον Καραγκούνια με τον Μπάρτζη που παίζουν ξύλο μεταξύ τους

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Την προηγούμενη εβδομάδα αποχώρησε παίκτης της Κόκκινης ομάδας από το Survivor All Star και συγκεκριμένα ο Γιώργος Κόρομι, αυτή την εβδομάδα ήρθε η σειρά ενός παίκτη των Μπλε να πει «αντίο» στον Άγιο Δομίνικο, καθώς μετά την δεύτερη ήττα τους στο αγώνισμά της ασυλίας έβγαλαν στον τάκο 3 υποψήφιους, με τους Νίκο Μπάρτζη, Γιώργο Ασημακόπουλο και Ηλία Μπόγδανο να... συντροφεύουν τον Σπύρο Μαρτίκα.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης (24/5) οι δύο ομάδες σχολίασαν τα όσα έγιναν στο... έντονο συμβούλιο της προηγούμενης ημέρας, με τον Νίκο Μπάρτζη να ρίχνει εκ νέου… λάδι στη φωτιά που φούντωσε ανάμεσα στον ίδιο και τον Τάκη Καραγκούνια.

Ο παίκτης της μπλε ομάδας απομονώθηκε μαζί με την Στέλλα Ανδρεάδου και τον Γιώργο Ασημακόπουλο και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είμαι καλά εγώ απλά σε εκείνη την φάση που σηκώθηκα και βγήκα έξω… Ρε φίλε, δεν μπορώ αυτή την ψευτιά! «Εγώ δεν είπα τίποτα», «εγώ δεν έκανα», «εγώ δεν έβρισα». Το ξέρουμε όλοι ότι ο Τάκης και βρίζει και κάνει. Πέρασε μέσα από την καλύβα και μου λέει, να τα πούμε. Και του λέω «ναι αμέ, όταν είναι μπροστά οι κάμερες να πούμε ό,τι θες». Και μου λέει, «όχι, να τα πούμε αντρίκια χωρίς κάμερες». Δεν υπάρχει περίπτωση Τάκη, του λέω. Τα κλασικά».

Αν και συμπαίκτες ο Σπύρος Μαρτίκας είδε δόλο στο τάκλιν του Μπάρτζη στον Καραγκούνια κατά τη διάρκεια του μεταξύ τους αγώνα για την 1η ασυλία στο στίβο μάχης που οδήγησε και στον μεγάλο καυγά των δύο παικτών και στις αυστηρές συστάσεις του Γιώργου Λιανού.

Παρά το γεγονός ότι ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης, προειδοποίησε τους Τάκη και Νίκο μετά το επεισόδιο που είχαν στο στίβο μάχης που τράβηξε και μέχρι το συμβούλιο, εκείνοι μοιάζουν ανένδοτοι στα «καρφιά» που ανταλλάζουν μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Ο 49χρονος μισθοφόρος της κόκκινης ομάδας συνέχισε να μιλάει με σκληρά λόγια για τον αντίπαλο του: «Χθες βράδυ, στο συμβούλιο του νησιού, είδαμε άλλη μια τραγελαφική τοποθέτηση του Νίκου Μπάρτζη που έχει απογοητεύσει προφανώς πάρα πολλούς εκεί έξω με την συμπεριφορά του. Έναν Νίκο Μπάρτζη που πραγματικά μπροστά στις κάμερες το παίζει αδικημένο παιδί =, λαϊκό παιδί που όλοι τον αδικούν και είναι μόνος τους. Μόνο με τον φίλο του τον Ασημακόπουλο, το φερέφωνο του. Τον έβρισα. Σαφώς και τον έβρισα, το παραδέχομαι γιατί εγώ παραδέχομαι τι κάνω. Όμως ποτέ δεν έχω βρίσει ούτε σπίτι, που είπε, ούτε οικογένειες ούτε τίποτα. Κανένας δεν άκουσε να βρίζω, είναι καταγεγραμμένα όλα. Αν έχω βρίσει έστω αυτά που λέει, σπίτια και τέτοια, να το παίξουν, σας παρακαλώ πολύ, γιατί ποτέ δεν βρίζω σπίτια και οικογένειες. Ποτέ», είπε ο Τάκης.

«Ο άνθρωπος είναι άλλα ντ’ άλλων, χάνω τα λόγια μου, ειλικρινά μιλάω. Κοροϊδεύει κόσμο, την ώρα που παίζεις σε ειρωνεύεται και προσπαθεί να σε ξεγελάσει, μετά το τέλος του παιχνιδιού συνεχίζει την ειρωνεία χαμηλόφωνα και περνάει δίπλα σου και σου την λέει. Κάνει τέτοια πράγματα πονηρά, κουτοπόνηρα όπως λέμε στο χωριό μου για να βγαίνει αυτός στον αφρό. Είναι ένα άτομο που πραγματικά θα μπορούσε να είναι νικητής αλλά, εγώ που ξέρω και όλοι εδώ που ξέρουμε ποιος είναι ο Νίκος Μπάρτζης, δεν αξίζει να είναι καν εδώ» σημείωσε χαρακτηριστικά ο 49χρονος παίκτης των Κόκκινων.

Πριν τον στίβο μάχης ο Σπύρος Μαρτίκας αναφέρθηκε στην 12η υποψηφιότητα του, θυμίζοντας σε όλους πως πέρσι αποχώρησε στην 12η φορά του στον τάκο, ενώ φέτος θέλει να σπάσει το ρεκόρ του και να παραμείνει.

Στο πρώτο σετ οι δύο ομάδες έδωσαν σκληρή μάχη που οδηγήθηκε σε flag race με τους Κόκκινους χάρη στον Σάκη να κάνουν το 1-0, όμως στιγματίστηκε από νέο επεισόδιο του Τάκη Καραγκούνια με τον Νίκο Μπάρτζη, με τον 49χρονο μισθοφόρο να χτυπάει εκτός φάσης τον αγρότη, με αποτέλεσμα να αποβληθεί από τον 2ο αγώνα ασυλίας και να του επιβληθεί ποινή στέρησης των δύο επόμενων επάθλων σε περίπτωση νίκης της ομάδας του.

«Αν τα πράγματα ήταν φυσιολογικά ίσως να μην είχαμε τώρα κάποια ανακοίνωση. Τέτοιες πρακτικές δεν είναι επιτρεπτές. Δεν τις θέλουμε για το Survivor. Έχοντας ως βάση την προϊστορία των δύο παικτών και βάση την κουβέντα που κάναμε στο χθεσινό συμβούλιο και ακούσαμε και τον Τάκη να λέει ότι δεν θα ξανακάνει φασαρία, ρίξαμε κόκκινη κάρτα στον Τάκη Καραγκούνια ενώ θα τιμωρηθεί και θα χάσει δύο έπαθλα που θα κερδίσει η ομάδα του. Συνεχίζουμε λοιπόν με αυτή τη σύνθεση», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιανός.

Μετά την αποβολή του Τάκη Καραγκούνια ήταν η σειρά των Μπλε να χάσουν παίκτη, καθώς η Σταυρούλα Χρυσαειδή ένιωσε αδιαθεσία και αποχώρησε.

«Η Σταυρούλα έχει περάσει την τέντα της γιατρού. Δεν νιώθει και πολύ καλά. Ένιωσε μια αρκετά μεγάλη αδιαθεσία. Η απόφαση της γιατρού είναι ότι δεν συνεχίζει στον αγώνα. Οι Κόκκινοι συνεχίζουν χωρίς τον Τάκη Καραγκούνια μετά την αποβολή του ενώ οι Μπλε συνεχίζουν χωρίς την συμβολή της Σταυρούλας Χρυσαειδή. Η Μαριαλένα θα πρέπει να τρέξει λίγο περισσότερο για να καλύψει και τα run της Σταυρούλας», ανέφερε ο παρουσιαστής του Survivor.

Η απουσία του Καραγκούνια δεν φάνηκε να επηρεάζει τους κόκκινους σε αντίθεση με την απουσία της Σταυρούλας που... πλήγωσε τους Μπλε, οι οποίοι ήττήθηκαν και στο 2ο σετ με 8-4 και έτσι θα πήγαιναν στο συμβούλιο για να βγάλουν δύο υποψήφιους, μετά τον Σπύρο Μαρτίκα.

Στο Συμβούλιο το παρών έδωσε και ο Τάκης Καραγκούνιας, με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει την απόφαση της παραγωγής για την ενέργεια του στον Μπάρτζη που έφερε και την αποβολή του από το αγώνισμα.

«Πριν περάσουμε στην διαδικασία του συμβουλίου θέλω να υποδεχθώ και τον Τάκη Καραγκούνια εδώ στο συμβούλιο. Τάκη, όπως πολύ καλά γνωρίζεις, είχαμε την αποβολή σου σήμερα στον δεύτερο αγώνα ασυλίας. Θα πρέπει τώρα να σε ενημερώσω και για την απόφαση της παραγωγής η οποία είναι πως για τα επόμενα δύο έπαθλα, στην περίπτωση νίκης της κόκκινης ομάδας, εσύ δεν θα μπορέσεις να απολαύσεις το έπαθλο».

«Έκανα λάθος, ήταν μια κακιά στιγμή, το παραδέχομαι και θα συνεχίσω εδώ πέρα όσο μπορώ δυνατότερα» αποκρίθηκε, μεταξύ άλλων, ο μισθοφόρος της κόκκινης ομάδας με τον Γιώργο Λιανό να συμπληρώνει τα εξής.

«Θέλω να υπενθυμίσω και πάλι ότι η δική μας πρόθεση είναι να ολοκληρωθεί αυτός ο κύκλος του Survivor All Star χωρίς άλλες εντάσεις. Αυτό συζητήσαμε και χθες το βράδυ, αυτό θέλουμε να γίνει, αυτό επιθυμούμε και νομίζω ότι είναι το πιο σωστό για αυτό το παιχνίδι» εξήγησε με σαφήνεια ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης.

Σε ότι αφορά την ψηφοφορία για ακόμα μια φορά οι Μπλε δεν τα υπολόγισαν σωστά και αντί για δύο έβγαλαν στον τάκο τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση με τους Νίκο Μπάρτζη (2) και Ηλία Μπόγδανο (2) να ισοψηφούν και μαζί με τον Γιώργο Ασημακόπουλο (3) να συντροφεύουν τον Σπύρο Μαρτίκα. Ο μόνος άντρας της Μπλε ομάδας που δεν βγήκε υποψήφιος ήταν ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης.

«Άρα τρεις οι υποψήφιοι σήμερα, τέσσερις στο σύνολο για την μπλε ομάδα» όπως τόνισε, με νόημα, ο παρουσιαστής του Survivor All Star, Γιώργος Λιανός ολοκληρώνοντας την καταμέτρηση των ψήφων. «Λογικό είναι, όλοι θα βγαίναμε και όλοι θα περάσουμε από αυτή τη θέση από τη στιγμή που οι δυο κοπέλες είναι κλειδωμένες και δεν μπορούν να ψηφιστούν» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Μπάρτζης.

Μετά την ψηφοφορία ο Σπύρος Μαρτικας ξέσπασε κατά του Μπάρτζη και του Ασημακόπουλου που ψήφισαν τον Ηλία, με την ένταση να ανεβαίνει στη Μπλε ομάδα.

Κλείνοντας το επεισόδιο ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες πως το έπαθλο που θα κερδίσει η ομάδα που θα επικρατήσει στον αγώνα της Πέμπτης θα είναι πολύ μεγάλο και θα δίνεται για πρώτη φορά.

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων