#SurvivorGR Spoiler: Είναι οριστικό! Αυτός ο παίκτης επιτέλους αποχωρεί απόψε, (25/05/23)!

#SurvivorGR All Star Spoiler: Η απόλυτη ανατροπή! Απόψε, 25 Μάη αποχωρεί ένας παίκτης που ουδείς το περιμένει! - Γιωργος Λιανός: «Είμαι παρουσιαστής ενός προγράμματος, δεν παίρνω αποφάσεις αν θα τιμωρηθεί ένας παίκτης» - Σενάρια και φήμες για το τι κρατάει στα χέρια του ο Σάκης Κατσούλης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Αυτή την εβδομάδα στον τάκο βγήκαν τέσσερις υποψήφιοι παίκτες προς αποχώρηση.

Πρώτος ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας και ακολούθησαν ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο Νίκος Μπάρτζης και ο Ηλίας Μπόγδανος.

Να σας θυμίσουμε ότι ο Γιώργος Λιανός χθες, 24 Μάη, μετά την καταμέτρηση των ψήφων, είπε: «Άρα τρεις οι υποψήφιοι σήμερα, τέσσερις στο σύνολο για την μπλε ομάδα».

Και ο Νίκος Μπάρτζης επεσήμανε: «Λογικό είναι, όλοι θα βγαίναμε και όλοι θα περάσουμε από αυτή τη θέση από τη στιγμή που οι δυο κοπέλες είναι κλειδωμένες και δεν μπορούν να ψηφιστούν»!

Σήμερα λοιπόν το ταξίδι στο survivor για έναν παίκτη τελειώνει και... θα είναι για όλους η απόλυτη ανατροπή, αφού θα αποχωρήσει ο Σπύρος Μαρτίκας και σίγουρα στο αεροδρόμιο θα τον περιμένει ο έρωτάς του, η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Ο Γιώργος Λιανός βρίσκεται, εκτάκτως, για λίγες ημέρες στην Ελλάδα, με το Survivor να έχει μπει πλέον στην τελική του ευθεία για τον μεγάλο τελικό.

Ο παρουσιαστής ανέφερε ότι οι δεύτερες εκλογές άλλαξαν ελαφρώς τον προγραμματισμό του καναλιού όσον αφορά την ημερομηνία του τελικού ενώ παράλληλα ρωτήθηκε και το περιβόητο περιστατικό ανάμεσα σε Καραγκούνια και Μπάρτζη.

Πιο αναλυτικά ο Γιώργος Λιανός ανέφερε: «Μου λένε γιατί δεν σφύριξε ο Λιανός; O Λιανός σφυρίζει μόνο όταν του που οι… παιχνιδάδες! Είμαι παρουσιαστής ενός προγράμματος, δεν παίρνω αποφάσεις για το πως θα τιμωρηθεί ο ένας και πως ο άλλος. 

«Είναι μια δύσκολη δουλειά το Survivor. Μπορεί να μην είναι πηλοφόρι όμως πρέπει να δουλεύεις τις 6,5 από τις 7 ημέρες της εβδομάδας!»

Χαμός έχει γίνει τις τελευταίες ώρες με τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη με αφορμή ένα πλάνο τους στο Survivor all star.  

Σε ένα συγκεκριμένο πλάνο με πρωταγωνιστές τον Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη οι κάμερα έπιασε τον παίκτη να προσπαθεί να κρύψει πίσω από την πλάτη της συντρόφου του ένα μαύρο αντικείμενο που κάποιοι υποθέτουν ότι είναι... κινητό.
H εκπομπή, Πρωινό Μας αποκάλυψε τι τελικά συνέβη!

Στο #PrwinoMas προβλήθηκε ξανά το βίντεο στο οποίο φαίνεται πως ο Σάκης Κατσούλης κρατά μια βούρτσα και χτενίζει τα μαλλιά του, αλλά ένιωσε άσχημα που το κάνει μπροστά στην κάμερα και περνά τη βούρτσα από πίσω του και μετά την κρύβει κάτω από τους μηρούς της η Μαριαλένα και έτσι είχα το πλάνο με το μαύρο αντικείμενο.

1685007494369-772880044-survivor-21

Όσον αφορά αν καπνίζει ο Σάκης μέσα στο survivor, την απάντηση έδωσε ο Γιώργος Κόρομι ο οποίος ανέφερε ότι δεν καπνίζει καν, «αλλά με όσα συμβαίνουν εκεί μέσα πολύ πιθανό να αρχίσει».

Δειτε Επισης

Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»
On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»
Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε τελευταία στιγμή, για την εμφάνισή της η Μαρίνα Σάττι στην #Eurovision
#Eurovision 2024: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Έλενα Παπαρίζου