Πηνελόπη Αναστασοπούλου για Γιώργο Κιμούλη: «Ήταν διαβασμένος στις δηλώσεις έξω από το δικαστήριο»

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μίλησε για τον Γιώργο Κιμούλη και την αγωγή που έκανε εις βάρος της Ζέτας Δούκα, του Γιώργου Ψαρρά και της Δώρας Χρυσικού στη ραδιοφωνική της εκπομπή, στον #Pride - Ο Γιώργος Λιάγκας «καρφώνει» συγκεκριμένους ανθρώπους του ΣΕΗ: «Καταλαβαίνουν όλοι σε ποιους αναφέρομαι»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Πιο συγκεκριμένα, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου σημείωσε: «Τα γεγονότα που συνέβησαν στη Ζέτα τα βεβαίωσαν με ένορκες καταθέσεις η Δώρα Χρυσικού και ο Γιώργος Ψαρράς και γι’ αυτόν τον λόγο έφαγαν τις μηνύσεις που έφαγαν. Αυτό που θέλω να κουβεντιάσουμε είναι ότι στις δηλώσεις του ο Γιώργος Κιμούλης ήταν πολύ διαβασμένος στις δηλώσεις του, μίλησε για το κίνημα #metoo και είπε ότι είναι υπέρμαχος.

Μου κάνει πάρα πολύ μεγάλη εντύπωση αυτό γιατί χρησιμοποίησε από τον χώρο του θεάτρου τον πρώτο άνθρωπο που βρήκε το θάρρος να μιλήσει για κακοποιητική συμπεριφορά ως έναν άνθρωπο που ψεύδεται».

«Η γυναίκα αυτή δηλαδή που έχει μία πολύ λαμπρή καριέρα, όπως και οι άλλοι δύο, αποφάσισαν μία ωραία μέρα να εκμεταλλευτούν το #metoo και να αναφερθούν σε αυτή τη βία που ισχυρίζεται η Ζέτα ότι έχει υποστεί, προκειμένου να γίνουν γνωστοί και να έχουν δουλειά; Γιατί πριν που ήταν; Ήταν άγνωστοι;

Γενικά αυτό είναι ένα σενάριο που είναι αστείο, δηλαδή γελάμε με αυτό το πράγμα, γιατί το ίδιο συνέβη και στη δική μας περίπτωση με τον Φιλιππίδη, ότι δημιουργήσαμε τα γεγονότα για να αποκτήσουμε φήμη και δουλειά, κάτι που φυσικά δεν ισχύει. Δεν το συζητάμε, γελάει ο κόσμος. Περιμένουμε τις αποφάσεις του δικαστηρίου κι ελπίζουμε να λάμψει η αλήθεια» πρόσθεσε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Τα βέλη του σε συγκεκριμένη μέλη του ΣΕΗ έριξε σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από τον αέρα της εκπομπής του, σχετικά με το πώς έχουν αντιμετωπίσει ορισμένες περιπτώσεις του κινήματος #metoo.

«Θέλω να πω κάτι, είναι προϊόν δικού μου ρεπορτάζ και ας βγουν να με αμφισβητήσουν. Το ΣΕΗ και διάφοροι εκπρόσωποι του ΣΕΗ, όσο ψηλά ή χαμηλά κι αν είναι στην ιεραρχία του σωματείου Ελλήνων ηθοποιών, δεν μπορεί το metoo να το αντιμετωπίζουν a la carte.

Δεν μπορεί δηλαδή μια καταγγελία, χωρίς να έχει αποδειχθεί στο δικαστήριο, να την υιοθετούμε από πριν και μία καταγγελία που δεν έχει απορριφθεί στο δικαστήριο να την απορρίπτουμε και να μην την υιοθετούμε από πριν. Και ο νοών νοείτω, Φωτεινή μου!», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε επίσης: «Δεν μπορεί το metoo, ανάλογα με τις φιλίες μας και τις παρεούλες μας, να το χρησιμοποιούμε a la carte. Καταλαβαίνουν όλοι σε ποιους αναφέρομαι».

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»