Ζέτα Δούκα – Γιώργος Κιμούλης: Τι έγινε όταν ήταν καλεσμένοι στην ίδια εκπομπή;

Η ημέρα που βρέθηκαν στο ίδιο τηλεοπτικό πλατό αλλά δεν συναντήθηκαν ποτέ – Το παρασκήνιο

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Αποζημίωση 730.000 ευρώ για ηθική βλάβη ζητά ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, Γιώργος Κιμούλης, από τη Ζέτα Δούκα, τη Δώρα Χρσυικού και τον Νίκο Ψαρρά.

Το χρονικό

Η Ζέτα Δούκα, τον Ιανουάριο του 2021, κατήγγειλε δημοσίως τον Γιώργο Κιμούλη για κακοποιητική συμπεριφορά.

«Είναι στη φύση του ανθρώπου να ψεύδεται και να κάνει καταγγελίες ψευδείς. Τα πρόσωπα αυτά, πέρα από το γεγονός αυτό, συκοφαντούν και προκαλούν ηθική βλάβη σε αυτούς που ψευδώς καταγγέλλουν, πρέπει να τιμωρούνται για να προστατευτεί αυτό το σημαντικό κίνημα», είπε ο Γιώργος Κιμούλης για το #MeToo.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης διεκδικεί  αποζημίωση ύψους 100.000 ευρώ και από το ΣΕΗ και 50.000 ευρώ από το κάθε μέλος του Πειθαρχικού. Επιπλέον, διεκδικεί αποζημίωση ύψους 231.227,80 ευρώ για περιουσιακή ζημία.

«Αυτά όλα τα γεγονότα που ειπώθηκαν, άκαιρα, ανεπίκαιρα μόνο και μόνο για να εξυπηρετηθούν κάποιες σκοπιμότητες χρησιμοποιώντας το #MeToo, έβλαψαν τον κύριο Κιμούλη πάρα πολύ», λέει ο δικηγόρος του.

«Ο κύριος Κιμούλης αποφάσισε να ασκήσει μια κοινή αγωγή κατά και των τριών αυτών ανθρώπων προσπαθώντας στην ουσία να αχρηστεύσει, εντός εισαγωγικών, δικονομικά τις μαρτυρίες τους, δηλαδή τους 2 αυτόπτες μάρτυρες να τους καταστήσει διαδίκους κι έτσι να μην μπορούν να καταθέσουν υπέρ της κυρίας Δούκα», λέιε από τη μεριά του ο συνήγορος της Ζέτας Δούκα.

Οι τρεις ηθοποιοί είχαν δημοσιοποιήσει κοινή ανακοίνωση στις 26 Φεβρουαρίου με την οποία απαντούσαν στην αγωγή του Γιώργου Κιμούλη ζητώντας να λάμψει η αλήθεια και να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από τα ονόματά τους.

Η Δώρα Χρυσικού δεν παρευρέθηκε στα δικαστήρια, καθώς απουσιάζει στο εξωτερικό, ενώ ο Νίκος Ψαρράς έλειπε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Η Ζέτα Δούκα είχε ξεκαθαρίσει για το περιστατικό με τον Γιώργο Κιμούλη: «Δεν είναι σεξουαλικής φύσεως και θέλω να το τονίσω και να το διαχωρίσω, είναι ψυχολογικής και λεκτικής φύσεως βία».

Με τον Βασίλη Καπερνάρο να σχολιάζει για το περιστατικό: «Δεν δικαιολογείται μετα από 13 χρόνια να πας σε μια εκπομπή και να λες αυτά που λες όταν γνωρίζεις ότι δεν μπορούν να αποδειχτούν».

Η απάντηση της εκπομπής #PameDanai ήταν: «Την ρώτησα βία και μου είπε βία, η δική μας δουλειά είναι να ρωτάμε».

Ο Γιώργος Κιμούλης τόνισε με δηλώσεις του: «Όταν άκουσα τις δηλώσεις της Ζέτας Δούκα για πρώτη φορά στεναχωρήθηκα, αλλά τώρα έχω θυμώσει πάρα πολύ».

Ο δικηγόρος, Γιώργος Γεραρής ανέφερε: «Η Ζέτα Δούκα αισθάνεται περήφανη που έκανε αυτήν την καταγγελία και άνοιξε το θέμα του ‘’metoo’’».

Ζέτα Δούκα – Γιώργος Κιμούλης: Τι έγινε όταν ήταν καλεσμένοι στην ίδια εκπομπή;

Ο ηθοποιός που κατηγορήθηκε αργότερα δημόσια για bullying κι έχει καταθέσει αγωγή εναντίον της, δεν έμαθε ποτέ αυτό το παρασκήνιο.

Το περιστατικό συνέβη στις 20 Ιουλίου του 2020, δηλαδή επτά μήνες πριν από την αποκάλυψη της Ζέτας Δούκας για τον Γιώργο Κιμούλη στα πλαίσια εκπομπής της στην ΕΡΤ.

Το παρασκήνιο έχει ως εξής, βγαίνει το τρέιλερ της εκπομπής όπου αναφέρει ότι καλεσμένοι της εκπομπής θα ήταν ο Γιώργος Κιμούλης και η Ζέτα Δούκα.

Τότε, η Ζέτα Δούκα ήταν το πρόσωπο που ζήτησε να μην συναντηθεί πουθενά με τον Γιώργο Κιμούλη.

Η Ζέτα Δούκα μπήκε από άλλη είσοδο στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ και ετοιμάστηκε σε άλλο καμαρίνι από αυτό που ετοιμάζονται οι καλεσμένοι, με την αμηχανία να είναι διάχυτη σε όλη την ατμόσφαιρα.

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»