Γρηγόρης Αρναούτογλου σε Σταύρο Σβήγκο: «Κι εγώ έχω συμφιλιωθεί με την θηλυκή μου πλευρά»

«Πόσο κακό έχουν κάνει οι προηγούμενες γενιές που προωθούσαν τον βαρβάτο άνδρα και δεν κοιτούσαν την πιο ευαίσθητη πλευρά του»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Καλεσμένος στο #The2NightShow με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε ο Σταύρος Σβήγκος το βράδυ της Πρωτομαγιάς.

Ο παρουσιαστής του ANT1 ρώτησε τον ηθοποιό για την δήλωση που είχε κάνει μετά τη φωτογραφία του με γυναικεία γυαλιά και την πετσέτα στο κεφάλι του.

«Γιατί φάνηκε παράξενο σε κάποιους η δήλωσή σου ότι έχεις συμφιλιωθεί με τη θηλυκή σου πλευρά; Κι εγώ έχω συμφιλιωθεί με τη θηλυκή μου πλευρά», εξομολογήθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δίνοντας έτσι «πάσα» στον καλεσμένος του.

«Καταλαβαίνεις ότι είναι και λίγο… ψωνίστικη η φωτογραφία. Δεν ήθελα να περάσω κανέναν μήνυμα. Με ρωτήσανε για αυτή τη φωτογραφία και λέω: “Α, εδώ συμφιλιώθηκα με τη γυναικεία μου πλευρά”. Έβαλα γυναικεία γυαλιά και την πετσέτα στο κεφάλι. Η φωτογραφία από πίσω δεν κρύβει κανένα μήνυμα, δεν είχα καμία σκέψη στο μυαλό μου», είπε ο Σταύρος Σβήγκος.

Και πρόσθεσε: «Το είπα και προβοκατόρικα γιατί πόσο κακό έχουν κάνει οι προηγούμενες γενιές που προωθούσαν τον βαρβάτο άνδρα και δεν κοιτούσαν την πιο ευαίσθητη πλευρά του. Ένα άνθρωπος ο οποίος καταλήγει να δέρνει τη γυναίκα του, μέχρι το οτιδήποτε, ουσιαστικά είναι ο πιο φοβισμένος απ’ όλους. Αυτός έχει χάσει τον έλεγχο», δήλωσε ο Σταύρος Σβήγκος.

«Αν ξαναγεννιόμουν θα ήθελα να γεννηθώ γυναίκα. Το θέλω πάρα πολύ. Θα ήθελα κι εγώ να τη ζήσω αυτή τη φάση», συμπλήρωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

svigkos

Ο Σταύρος Σβήγκος μεταξύ άλλων μίλησε για τον 5χρονο γιο του Μιχαήλ Άγγελο.

Αρχικά ανέφερε ο ηθοποιός: «Η επικοινωνία έχει πάει σε άλλο επίπεδο πια. Είναι κάτι που μπαίνει πάνω από όλα. Ήδη στεναχωριέμαι που του χρόνου για ένα διάστημα θα έχω γεμάτο πρόγραμμα. Από την άλλη είναι νιώθω και πολύ μεγάλη ευθύνη. Πρέπει να προετοιμάσεις το παιδί σου για την κοινωνία και εγώ είμαι κατά της γύάλας. Θέλω να ξέρει τι γίνεται για να μπορεί στο μέλλον να πάρει θέση στα πράγματα και να μην έχει άγνοια. Έχουμε κατέβει σε πορεία. Με έχει ρωτήσει “γιατί οι αστυνομικοί βαράνε τους ανθρώπους”. Του εξήγησα χωρίς να του κρύψω την αλήθεια, αλλά χωρίς να τον βάλει να πάρει θέση. Του είπα για τα Τέμπη».

Ο Σταύρος Σβήγκος για τους δικούς του γονείς, είπε: «Μιλάγαμε με τους γονείς μου. Το πατρικό μου ήταν πάνω από το συνεργείο του πατέρα μου. Τώρα το ανακαινίζω και θα μείνω ξανά εκεί που μεγάλωσα. Ο πατέρας μου και ο αδερφός μου είναι φανοποιοί, έχω τελειώσει κι εγώ μηχανικός αυτοκινήτων. Θυμάμαι τον πατέρα μου που μας έκανε εντριβή όταν αρρωσταίναμε και το χέρι του ήταν σαν γυαλόχαρτο. Ακόμα του ζητάω να με τρίψει».

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»