O Γρηγόρης Αρναούτογλου ξεκαθαρίζει για τον Γιώργο Λιάγκα και την επιθυμία του για πρωινό

Γρηγόρης Αρναούτογλου για Δημήτρη Σταρόβα: «Πρόσφατα είπε ότι πρέπει να του δώσουν βραβείο για την πενταετή συνεργασία μας. Το έχει πει καμιά 15αρια φορές, τον πήρα και του είπα να σταματήσει να το λέει»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και τον Νίκο Συρίγο.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε για τα μαθήματα που έχει πάρει από την πολύχρονη καριέρα του, την παρεξήγηση με τον Γιώργο Λιάγκα και την επιθυμία του να επιστρέψει κάποια στιγμή στο πρωινό ενώ αναφέρθηκε και στα όνειρα που έχει για τον γιο του.

«Το μεγαλύτερο μάθημα που έχω πάρει από τη ζωή είναι να μην κρίνω πολύ γρήγορα τους ανθρώπους. Όσες φορές προσπάθησα να κρίνω γρήγορα τους ανθρώπους, έχω πέσει έξω… Έχουν γράψει και για μένα πράγματα που αναρτιέμαι γιατί το είπε κάποιος αυτό. Πρόσφατα βγήκε και είπε ο Σταρόβας ότι θα πρέπει να του δώσουν βραβείο που συνεργάστηκε τόσα χρόνια μαζί μου. 

Το έχει πει καμιά 15αρια φορές αυτό και τον πήρα και του είπα να σταματήσει να το λέει γιατί έχουν αλλάξει πλέον οι εποχές, εκείνος το είπε για πλάκα… Ζήτησα πολλές φορές συγγνώμη από ανθρώπους που μπορεί να στεναχώρησα… Για να είμαι τόσα χρόνια στην τηλεόραση, κάποιοι άνθρωποι κάτι βρήκαν. Σίγουρα, είναι δικαίωμα του καθενός να μην του αρέσω, αυτό που με ενοχλεί, είναι να μη σέβεται κάποιος τη διάρκεια» ανέφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Σχετικά με τον Γιώργο Λιάγκα και την επιθυμία του να κάνει πρωινό, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε, «Κανένας δε μου έχει προτείνει να κάνω πρωινό, να το ξεκαθαρίσω αυτό γιατί σέβομαι πάρα πολύ και τη δουλειά των παιδιών εκεί και τον ΑΝΤ1 που δε μου έχει πει τίποτα για το πρωινό. Ξαναλέω όμως, αν με ρωτούσες, τι θα ξαναέκανα για πρωινό, έχω στο μυαλό μου μια ομάδα που θα ήθελα να ξανακάνουμε χιουμοριστικό πρωινό. Δε μιλάω για την παρούσα φάση, το ξαναλέω. Δεν υπήρχε ποτέ παρεξήγηση με τον Γιώργο Λιάγκα. Δε δημιουργείται από εμάς η παρεξήγηση αλλά από τους άλλους» και πρόσθεσε,

«Πολλές φορές έχω πιάσει τον εαυτό μου να παρακολουθώ τον Γιώργο Λιάγκα και την υπέροχη ομάδα του για κάποιο θέμα που με ενδιαφέρει όμως, επειδή είναι και ο Γιώργος Παπαδάκης πιο πριν και πολλές άλλες ενημερωτικές εκπομπές, γιατί κάνω ζάπινγκ, κάποια στιγμή αναζητώ λίγη χαρά. Η Φαίη Σκορδά νομίζω δικαιώθηκε και θα δικαιωθεί με την απόφασή της να πάει στο ΣΚΑΪ γιατί δεν υπήρχε στο κανάλι εκείνη την ώρα πρωινή εκπομπή».

Στη συνέχεια, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αναφέρθηκε και στα μακροετή συμβόλαια που επιλέγει να κάνει λέγοντας,

«Γενικά εγώ δε φεύγω από τα κανάλια. Ήρθα στον ΑΝΤ1 από τη Θεσσαλονίκη. Τότε, το 2003 υπήρχε εδώ κάποιος που μάλλον δε με ήθελε γιατί ό,τι μου βάζαν και έκανα σε δοκιμαστικό, ενώ πήγαινε πάρα πολύ καλά, έβαζε κάποιον άλλο. Κατάλαβα ότι εδώ κάποιος δε με ήθελε. Πήγα στο Mega όπου έμεινα 10 χρόνια. Αν δεν έκλεινε το Mega, δε θα έφευγα…Τότε μάλιστα είχα πει ότι αν υπάρχει πρόβλημα θα δουλέψω τζάμπα».

Τέλος για τον γιο του είπε, «Ο γιος μου θέλω να είναι ευτυχισμένος. Δεν τον πρήζω για τίποτα άλλο. Προσπαθώ να τον βοηθήσω όσο μπορώ. Θέλω να του δώσω όση περισσότερη ευτυχία γίνεται. Έχουν συμβεί πολλά μέσα μου, καταστρεπτηκά. Τον Γρηγόρη τον έχω διαλύσει, αλλά τουλάχιστον να βοηθήσω έναν άλλο άνθρωπο».

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»