Γιάννης Βογιατζής: «Έπαθα σοκ με το θάνατο του ξάδερφου μου, τρελάθηκα στο κλάμα. Πέθανε ένας αδελφός»

«Λύγισε» ο γιος του τραγουδιστή: «Λίγο πριν κλείσει τα μάτια του, μου είπε ότι είναι περήφανος για μένα» -Η σορός του Γιάννη Βογιατζή θα αποτεφρωθεί στη Ριτσώνα - Όσα είπε η Ρίκα Διαλυνά, Μαίρη Χρονοπούλου και Λουκίλα Καρρέα, σύζυγος του Μίμη Πλέσσα

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Γιάννης Βογιατζής πέθανε το πρωί της Δευτέρας 15/5 σε ηλικία 89 ετών από πολυοργανική ανεπάρκεια. Ο γιος του σπουδαίου καλλιτέχνη αποκάλυψε στην Πόπη Παπαδοπούλου ότι ο πατέρας του υπεβλήθη λαπαροσκοπικά σε επέμβαση στα νεφρά, που τον οδήγησε σε επιπλοκές.

Πιο συγκεκριμένα, ο γιος του Γιάννη Βογιατζή δήλωσε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου: «Νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, είχε ένα πρόβλημα στο νεφρό του. Το αφαίρεσαν με λαπαροσκόπηση, αλλά είχε μετά επιπλοκές. Στο τέλος δεν άντεξε η καρδούλα του. Σήμερα το πρωί στις 6.45 στο νοσοκομείο τον είχαμε, ευτυχώς. Έκαναν ό,τι μπορούσαν οι γιατροί, ό,τι μπορούσαν, αλλά ήταν δύσκολα. Τα πράγματα ήταν δύσκολα».

«Η εγχείριση έγινε πριν από 15-20 ημέρες. Και μετά άρχισαν οι επιπλοκές και λόγω ηλικίας» πρόσθεσε ο γιος του Γιάννη Βογιατζή, τονίζοντας ότι ο πατέρας του τού είπε πως είναι χορτάτος από τη ζωή.

Επιθυμία του Γιάννη Βογιατζή ήταν να αποτεφρωθεί και γι’ αυτόν τον λόγο, η σορός του θα μεταφερθεί στο Αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας.  

Ο γιος του, Βασίλης, μιλησε και στην κάμερα της #SuperΚατερίνα και αποχαιρετά τον πατέρα του με δάκρυα στα μάτια.

«Νιώθω λύπη που έχασα τον πατέρα μου αλλά και περηφάνεια, γιατί έχει αφήσει κάποια ιστορία πίσω, τα τραγούδια και τις ταινίες του», δηλώνει συγκινημένος ο Βασίλης Βογιατζής.

«Τις τελευταίες του στιγμές συζητήσαμε πολλά πράγματα που δεν είχαμε συζητήσει τόσα χρόνια. Μου άνοιξε την ψυχή του και του άνοιξα τη δική μου. Συνιστώ σε όλους τους ανθρώπους να μιλάνε στους γονείς τους και να τα λένε όλα. Εγώ άργησα λιγάκι αλλά ευτυχώς πρόλαβα να τα πω, γιατί πιστεύω ότι, αν δεν τα έλεγα, η ψυχή μου θα ήταν πολύ άσχημα. Τώρα είμαι ελεύθερος», εξομολογείται.

«Μου ζήτησε συγγνώμη σε ό,τι είχε κάνει λάθος, το ίδιο έκανα κι εγώ. Αναπληρώσαμε τον χαμένο χρόνο μέσα σε έναν μήνα», τονίζει ο Βασίλης Βογιατζής.

Ο Γιάννης Βογιατζής νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα στο νοσοκομείο, έπειτα από επιπλοκές που παρουσίασε η υγεία του λόγω εγχείρησης στην οποία είχε υποβληθεί στο νεφρό.

«Κάποια στιγμή βοηθούσε έναν κύριο στο νοσοκομείο και με φωνάζει ο πατέρας μου και μου λέει: Μπίλυ, δεν φανταζόμουν ότι είσαι ο καλός Σαμαρείτης. Μα τι περίμενες να ήμουν, αφού εσύ μας το δίδαξες; Έτσι του είπα. Του λέω: θα είσαι και για άλλα πράγματα περήφανος, που θα τα συζητήσουμε μετά. Αλλά όταν μου είπε ότι είναι περήφανος, ένιωσα πάρα πολύ ωραία», περιγράφει με δάκρυα στα μάτια ο Βασίλης Βογιατζής.

«Λίγο πριν κλείσει τα μάτια του μου έδωσε την ευχή του, μου είπε να προσέχω την οικογένειά μας και να προσπαθώ να είμαι καλός άνθρωπος», καταλήγει στην περιγραφή του ο γιος του Γιάννη Βογιατζή.

Η κάμερα του #ΤoPrwino συνάντησε τον ηθοποιό Γιάννη Βογιατζή, τον ξάδελφο του σπουδαίου καλλιτέχνη Γιάννη Βογιατζή που έφυγε χθες 15/5 από τη ζωή, ύστερα από νοσηλεία του στο νοσοκομείο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Βογιατζής δήλωσε: «Είναι πρώτος μου ξάδελφος, τον έχει βαφτίσει ο πατέρας μου. Όταν έμαθα τον θάνατό του, έπαθα σοκ. Μου είπαν ότι νοσηλευόταν στο Ιπποκράτειο και φίλος μου γιατρός μού εξήγησε την κατάσταση στην οποία βρισκόταν. Όταν έμαθα ότι πέθανε, τρελάθηκα στο κλάμα. Πέθανε ένας αδελφός μου».

Ακόμα, ο Γιάννης Βογιατζής πρόσθεσε: «Οι γιατροί μου είπαν ότι βρισκόταν σε μία πολύ επικίνδυνη στιγμή. Είχαμε ένα πολύ μεγάλο δεσμό με τον Γιάννη. Όταν έπαιξε στον κινηματογράφο, η μητέρα μου τον είχε πάει. Ο πατέρας του τραγουδούσε υπέροχα και η μητέρα του θαυμάσια. Ήξερα ότι θα γίνει ένας σπουδαίος τραγουδιστής».

Η Λουκίλα Καρρέαμ σύζυγος του Μίμη Πλέσσαμ μοιράζεται όμορφες ιστορίες με τον αξέχαστο Γιάννη Βογιατζή

Όσα είπε η Ρίκα Διαλυνά

Όσα είπε η Μαίρη Χρονοπούλου

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»