Kramer Vs. Kramer: H Σίσσυ Χρηστίδου απαντά με γραπτή δημόσια ανακοίνωση στον Θοδωρη Μαραντίνη

«Εξαιτίας της προσπάθειας διαστρέβλωσης γεγονότων μέσα από συκοφαντικά ψεύδη που με διαβάλλουν, αναγκάζομαι να προβώ σε όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες για την αποκατάσταση της αλήθειας»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα η Σίσσυ Χρηστίδου, μετά τα όσα είπε χθες ο Θοδωρής Μαραντίνης στο Πρωινό και τον Γιώργο Λιάγκα. Η παρουσιάστρια κάνει λόγο για προσπάθεια διαστρέβλωσης και συκοφαντικά ψεύδη που τη διαβάλλουν.

Η ανακοίνωση της Σίσσυς Χρηστίδου:

«Έπειτα από την κοινή ανακοίνωση που κάναμε με τον πρώην σύζυγό μου, το 2019, για το τέλος της κοινής μας ζωής ως ζευγάρι, πολύ συνειδητά, είχα αποφασίσει να μην αναφερθώ ποτέ δημόσια σε γεγονότα σχετικά με το τέλος του γάμου μας, θέλοντας πρωτίστως να προστατεύσω τα δύο ανήλικα παιδιά μας, τα οποία αποτελούν για εμένα απόλυτη προτεραιότητα.

Με μεγάλη απογοήτευση και βαθιά θλίψη βλέπω πως σε αυτή την απόφαση που τηρώ ευλαβικά εδώ και 4 χρόνια είμαι πλέον μόνη μου. Το τελευταίο διάστημα, ο πρώην σύζυγός μου επιδιώκει δημόσιες εμφανίσεις, με αποκλειστικό σκοπό να μιλήσει για οικογενειακές μας υποθέσεις και να δημιουργήσει εντυπώσεις που ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα, όπως αυτή καταγράφεται πια και σε επίσημες δικαστικές αποφάσεις. Αποκορύφωμα η εμφάνισή του χθες, 10 Μαϊου, στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα.

Λυπάμαι που αναγκάζομαι να τοποθετηθώ, ανατροφοδοτώντας μια εξαιρετικά δυσάρεστη για την οικογένειά μας κατάσταση, καθώς η σιωπή μου έχει βασικό σκοπό την προστασία των παιδιών αλλά και του ανθρώπου με τον οποίο μοιραστήκαμε 13 χρόνια κοινής ζωής και είναι πατέρας τους.

Η κάλυψη των αναγκών των παιδιών κάθε γονέα είναι προτεραιότητα και πράξη ευθύνης που δεν χρειάζεται πανηγυρισμούς. Όπως αποτυπώθηκε ευκρινώς και στις δικαστικές αποφάσεις, το επίπεδο διαβίωσής μας είναι αντίστοιχο και η οικονομική συνεισφορά απέναντι στα παιδιά μας είναι ισότιμη. Οι διαφωνίες μας έχουν να κάνουν κυρίως με τον τρόπο σκέψης και τις κοινωνικές μας αντιλήψεις.

Οι δικαστικές αποφάσεις βασίστηκαν σε στοιχεία, τα οποία παρατέθηκαν και τα οποία δε σκοπεύω να δημοσιοποιήσω, προστατεύοντας πάνω από όλα τα παιδιά μου αλλά και τον ίδιο τον πατέρα τους. Στις οικογενειακές διαφορές δεν υπάρχει χαμένος και κερδισμένος. Αυτό που μένει είναι ένας μοναχικός, επίπονος αγώνας για να βρεθεί η βέλτιστη λύση για τα παιδιά και αυτό είναι η πρωταρχική μέριμνα.

Εξαιτίας αυτής της προσπάθειας διαστρέβλωσης γεγονότων μέσα από συκοφαντικά ψεύδη που με διαβάλλουν, αναγκάζομαι να προβώ σε όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες για την αποκατάσταση της αλήθειας, τηρώντας την αρχική μου απόφαση να μη δημοσιοποιώ προσωπικά οικογενειακά δεδομένα παρά μόνο στη δικαστική αρχή εφόσον κρίνεται απαραίτητο.

Το μεγάλο κάδρο αφορά τα παιδιά μας και θα συνεχίσω να κάνω ό,τι είναι καλύτερο για το μέλλον τους, διαφυλάσσοντας με κάθε δυνατό τρόπο την οικογένειά μας από τα φώτα της δημοσιότητας».

Ο δικηγόρος της Σίσσυς Χρηστίδου, Δημήτρης Γίτσας, μίλησε για τη δικαστική διαμάχη της παρουσιάστριας με τον πρώην σύζυγός της Θοδωρή Μαραντίνη, και την επιστολή της ίδιας μετά τη συνέντευξη του καλλιτέχνη στον Γιώργο Λιάγκα για τα λεγόμενα του στο #HappyDay, στο #PrwinoMas και στο #ToPrwino.

«Στη χθεσινή συνέντευξη ειπώθηκαν πράγματα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα… Η ρύθμιση των θεμάτων επικοινωνίας, διατροφής και επιμέλειας των τέκνων γίνεται βάσει το αρχικό συμφωνητικό που υπέγραψαν οι σύζυγοι που χώρισαν και οι δυο δικαστικές αποφάσεις. Αυτές οι δυο δικαστικές αποφάσεις θέτουν το πλαίσιο μέσα στο οποίο κινούμαστε και αυτό είναι το πλαίσιο που τηρούμε και προχωρούμε» ανέφερε αρχικά ο δικηγόρος της Σίσσυς Χρηστίδου.

«Υπάρχει μια εντύπωση προσωπικής αντιδικίας της κυρίας Χρηστίδου με τον κύριο Μαραντίνη. Το ποσό αυτό, αφορά τη διατροφή των τέκνων τους και δεν είναι ένα ποσό που αφορά την κυρία Χρηστίδου. Η δικαστική απόφαση το έχει ρυθμίσει και είναι συγκεκριμένο, αυτό το ποσό είναι σεβαστό και πρέπει να τηρείται» είπε σε άλλο σημείο ο κύριος Γίτσας.

«Η κυρία Χρηστίδου κάνει το καθήκον της σε όλα τα επίπεδα και στο θέμα της φροντίδας και της διαπαιδαγώγησης και της διατροφής. Ο κύριος Μαραντίνης έχει γνώση για τα πάντα. Η κυρία Χρηστίδου τον ενημερώνει. Μπορεί να έχουμε δυο γονείς που έχουν μια διαφορετική κοσμοθεωρία για τον τρόπο που βλέπουν τα πράγματα. Εκεί λοιπόν είναι λογικό να έχουμε και συγκρούσεις. Τα θέματα της ασφάλειας και του τρόπου που επιτυγχάνεται είναι διαφορετικά στον τρόπο που τα αντιλαμβάνονται δυο γονείς» σημείωσε ο δικηγόρος της Σίσσυς Χρηστίδου αποφεύγοντας να σχολιάσει των θέμα των διαρροών για τα δικόγραφα

Τα όσα δήλωσε ο Θοδωρής Μαραντίνης στο #ToPrwino και την απάντηση μέσω ανακοίνωσης της Σίσσυς Χρηστίδου σχολιάστηκαν στο #MegaΚαλημέρα, με την Ελεονώρα Μελέτη και τους συνεργάτες της να τοποθετούνται ανοιχτά.

Όπως είπε η παρουσιάστρια του Mega, αν δεν υπήρχε αντίδραση από την πλευρά της Σίσσυς Χρηστίδου, είχαν αποφασίσει με τον αρχισυντάκτη της και την υπόλοιπη ομάδα να μην παίξουν το θέμα.

«Είναι άβολο και στενάχωρο. Έχω ζητήσει πολλές φορές να κάνω συνέντευξη από τον Θοδωρή Μαραντίνη και η απάντηση πάντα ήταν ότι δεν ήθελε να αναφερθώ στο εν λόγω θέμα, προφανώς για να βγει χθες και να μιλήσει με τόσες λεπτομέρειες, ξεχείλισε το ποτήρι για τον ίδιο με κάποιον τρόπο. Και με τον τρόπο ότι τελευταία υπάρχουν δικαστικά ρεπορτάζ που τον θίγουν ως άνθρωπο και ως πατέρα.

Αυτό είναι η μία πλευρά και καταλαβαίνω την ανάγκη του να βγει και να υπερασπιστεί τον εαυτό του και να πει κάποια πράγματα. Στον δημόσιο λόγο, όταν υπάρχουν παιδιά, δε μπορείς να βγαίνεις και να τα κάνεις φραγκοδίφραγκα. Αυτά που είπε με τα χρήματα είναι κάποιες λεπτομέρειες που αφορούν μόνο τους δύο και δεν αφορούν τον κόσμο. Από την άλλη τα χρήματα που έδωσε, τα έδωσε για τα παιδιά του και όχι για τη Σίσσυ. Έπρεπε να υπερασπιστεί τον εαυτό του αλλά όχι με τόσες λεπτομέρειες» είπε μεταξύ άλλων ο Κώστας Τσουρός.

Στη συνέχεια, η Ελεονώρα Μελέτη ανέφερε ότι μίλησε με τη Σίσσυ Χρηστίδου και θα πάει η ίδια τα παιδιά της σήμερα στο σχολείο ενώ επεσήμανε ότι πρόθεση και των δύο είναι να μείνουν τα παιδιά έξω από το κάδρο.

«Ο καθένας έχει μία δική του αλήθεια και υπάρχει και μία αλήθεια που δεν τη ξέρει κανείς. Από εκεί και πέρα, βλέπω έναν άνδρα που για κάποιον λόγο -που αυτός ο λόγος είναι που δημιουργεί το πρόβλημα αυτή τη στιγμή- κλήθηκε και ένιωσε την ανάγκη να βάλει κάποια πράγματα στη θέση τους και βλέπω και την πλευρά της Σίσσυς Χρηστίδου που είναι βαθιά απογοητευμένη για το γεγονός ότι έχουν βγει προς τα έξω λεπτομέρειες που δεν αφορούν κανέναν» είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

Την επικοινωνία που είχε με τη Σίσσυ Χρηστίδου μετά τη συνέντευξη που έδωσε ο Θοδωρής Μαραντίνης στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα το μεσημέρι της Τετάρτης 10/5 κατά την οποία αναφέρθηκε στους λόγους που τους οδήγησαν στις δικαστικές αίθουσες, αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Επειδή έτυχε και μίλησα μαζί της, είναι ιδιαίτερα στεναχωρημένη, αιφνιδιασμένη και πληγωμένη ως μητέρα. Της είπα να δει το θέμα αν θέλει να πούμε κάτι επιπλέον και μου είπε ότι δε μπορεί γιατί σήμερα έχει τα παιδιά και πρέπει να τα πάει σχολείο. Μου είπε ότι δε μπορεί να πιστέψει ότι αυτά τα δεδομένα βγαίνουν στη δημοσιότητα.

Από την άλλη, η άλλη πλευρά κατάλαβα ότι ένιωσε την ανάγκη να πει ότι δεν είναι αυτός ο αδιάφορος πατέρας που πάνε να παρουσιάσουν, που δεν πληρώνει τίποτα για τα παιδιά και ότι δεν έχει χάσει» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή την ώρα που ο δικηγόρος της Σίσσυς Χρηστίδου βρισκόταν στην τηλεφωνική γραμμή.

Αμέσως μετά την τηλεφωνική επικοινωνία με τον δικηγόρο της Σίσσυς Χρηστίδου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε εκ νέου στα όσα είπε με την παρουσιάστρια του Mega λέγοντας, «Είναι ιδιαίτερα στεναχωρημένη, απογοητευμένη, μου λέει, “δεν το πιστεύω ότι πρέπει να ζήσω όλο αυτό, τι θα πω στα παιδιά”. Ήταν αγχωμένη. Δεν έδωσε συνέντευξη η Σίσσυ με τέτοια στοιχεία. Εγώ έχει τύχει να δω τον Θοδωρή πριν χρόνια στον στίβο και ήταν πολυ τρυφερός μπαμπάς με τους γιους του και η Σίσσυ μου είπε ότι θέλει τα παιδιά να είναι με τον μπαμπά τους, να περνάνε χρόνο μαζί και να τον θαυμάζουν»

Η Φαίη Σκορδά πρόβαλε τις δυο πλευρές μέσα από την εκπομπή της #PrwinoMas και χαρακτήρισε την όλη αυτή κατάσταση ανάμεσα στο άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι «άβολη».

«Μιλάμε για δύο πρόσωπα που είναι πολύ αγαπημένα, εξαιτίας της εργασίας τους. Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι μια πολύ αγαπημένη παρουσιάστρια, ο Θοδωρής Μαραντίνης ένας εξαιρετικός τραγουδιστής. Στη μέση όμως είναι δυο παιδιά. Απ’ ό,τι καταλαβαίνουμε, η Σίσσυ δεν θα απαντήσει με τον ίδιο τρόπο. Δεν έχει βγει ποτέ on camera να εκθέσει κάποια στοιχεία» ανέφερε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

Αμέσως μετά την προβολή της συνέντευξης, η παρουσιάστρια σχολίασε: «Πολύ άβολο. Στις εκπομπές πολλές φορές όταν έχουμε έναν καλεσμένο ή στα περιοδικά, αυτό που θέλει ο δημοσιογράφος είναι να τα πει όλα. Να πει και λεπτομέρειες, να έχει επιτυχία. Στο συγκεκριμένο επειδή αφορά τέτοια θέματα, επειδή αφορά στα παιδιά, νομίζω ότι ήταν πάρα πολύ άβολο. Ήταν έτοιμος να δώσει πολλές πολλές πληροφορίες».

Την προσωπική της άποψη θέλησε να εκφράσει και η Μπέττυ Μαγγίρα, το πρωινό της Πέμπτης, σχετικά με την έκταση που παίρνει τις τελευταίες ώρες η δικαστική διαμάχη της Σίσσυς Χρηστίδου με τον πρώην σύζυγο της, Θοδωρή Μαραντίνη

Μάλιστα, η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης ομολόγησε πως δεν της αρέσει καθόλου όλη αυτή η τηλεοπτική προβολή. «θεωρώ ότι πρέπει σε αυτές τις περιπτώσεις, οι εγωισμοί να μπαίνουν όχι στην άκρη αλλά να τους θάβουμε στο υπόγειο και να μην βγαίνουμε να δημοσιοποιούμε. Είναι πάρα πολύ στενάχωρο. Εμένα σαν γυναίκα και σαν μάνα δεν μου άρεσε καθόλου αυτό που είδα και διάβασα και άκουσα. Θεωρώ λάθος το να βγαίνουμε δημόσια και να δημοσιοποιούμε τέτοια στοιχεία, έστω και αν νιώθουμε αδικημένοι, έστω και αν νιώθουμε ότι αμαυρώθηκε η φήμη μας».

«Δεν ξέρω τι έχει ακουστεί προς τα έξω αλλά είπε στη συνέντευξη ο Θοδωρής Μαραντίνης ότι «τα παιδιά κατέθεσαν στο δικαστήριο χωρίς την παρουσία των γονέων» που για μένα είναι πάρα πολύ άσχημο. Αυτό σημαίνει ότι αυτοί οι δύο άνθρωποι δεν μπορούσαν να τα βρουν με τίποτα με αποτέλεσμα οι δικαστές να αναγκαστούν να καλέσουν τα παιδιά στο δικαστήριο για να μπορούν να καταλάβουν τι συμβαίνει και τι γίνεται. Είναι πάρα πολύ τραυματικό για τα παιδιά και, αν πραγματικά αγαπάνε τα παιδιά τους, αυτό δεν θα έπρεπε να συμβαίνει».

«Θέλω να πω ότι μπορεί να υπάρχει θυμός, ένταση, εγωισμός. Όλα αυτά πρέπει για τα παιδιά τους να διαφυλαχθούν. Μέχρι στιγμής η Σίσσυ δεν είχε δημοσιοποιήσει θέματα, ο Θοδωρής όμως από την άλλη λέει ότι η Σίσσυ τον πήγε στα δικαστήρια. Οι δύο γονείς πρέπει να κάτσουν κάτω να τα βρούνε. Είναι λάθος αυτό που συμβαίνει και πάρα πολύ στενάχωρο» πρόσθεσε, ακόμα, η Μπέττυ Μαγγίρα σε έντονο ύφος στον αέρα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

Με την διάσταση που πήρε η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στη Σίσσυ Χρηστίδου και τον Θοδωρή Μαραντίνη, ύστερα από την πρόσφατη συνέντευξη του τραγουδιστή, ασχολήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου με την τηλεοπτική της παρέα στον αέρα της εκπομπής #SuperΚατερίνα

Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Alpha σημείωσε χαρακτηριστικά πως «την προηγούμενη φορά είχα και έναν διαπληκτισμό με τον Θοδωρή για κάποια πράγματα που είχαν ειπωθεί στην εκπομπή. Με είχε πάρει ένα τηλέφωνο και μετά μου είπε «συγγνώμη για την ένταση, Κατερίνα». Τους καταλαβαίνω και τους δύο γιατί ξέρω ότι και οι δύο είναι πολύ καλά παιδιά και εξαιρετικοί γονείς. Ρε Θοδωρή, όμως, να το πω τώρα μέσα από την καρδιά μου! Για ποιο λόγο να δώσεις αυτή τη συνέντευξη χθες; Να το πω πολύ απλά. Βλέπεις ότι η γυναίκα σου, η μητέρα των παιδιών σου που ξέρω ότι την έχεις αγαπήσει, στον θάνατο της μητέρας της πέρασε η κοπέλα πολύ δύσκολα και ήσουν δίπλα της. Για ποιο λόγο να μπεις σε αυτή τη διαδικασία που ξέρεις ότι κάνει εκπομπή κάθε Σαββατοκύριακο, εκτίθεται, είναι η μητέρα των παιδιών σου, έχει περάσει δύσκολα το τελευταίο διάστημα με την οικογένεια της; Να μπεις σε μια διαδικασία να δώσεις δηλαδή μια συνέντευξη, να πεις τέτοιες προσωπικές λεπτομέρειες που να στεναχωρήσεις και την μητέρα των παιδιών σου αλλά και τα παιδάκια σου».

«Να πρέπει τώρα όλοι το Σαββατοκύριακο να δουν αν θα πει κάτι η Σίσσυ, που δεν θα πει προφανώς, για να απολογηθεί. Δεν είχε λόγο να το κάνει. Είναι ένας πολύ ταλαντούχος τραγουδιστής και είναι δυο παιδιά, επειδή τα γνωρίζω από την αρχή σαν ρεπόρτερ που ήμουν στον Όμορφο Κόσμο, που ερωτεύθηκαν πάρα πολύ, ο ένας βοήθησε τον άλλον, ανέβηκαν μαζί, είχαν κοινή πορεία και έκαναν τα παιδιά τους που είναι πάρα πολύ γλυκά και χαμηλών τόνων. Δεν είχε λόγο να το κάνει αυτό χθες, ρε παιδιά».

«Ήταν λίγο κεραυνός αυτό που έγινε. Βέβαια, εγώ θα περίμενα μια αντίδραση το προηγούμενο διάστημα που έλεγαν τα πρωτοσέλιδα πως «δεν πληρώνει διατροφή ο Μαραντίνης». Θα έπρεπε όμως να γίνει τότε. Τώρα, βγήκε χθες μετά από τόσο καιρό να πει ότι εγώ την διατροφή την έδινα κανονικά. Στο κομμάτι όμως που βγήκε, διαφωνώ κάθετα. Ήταν άβολο για εμένα που το παρακολουθούσα. Δηλαδή πιάστηκε η καρδιά μου! Και ξεκινώντας λέγοντας πως αυτά είναι πράγματα που δεν πρέπει αναφερόμαστε δημόσια; Στεναχωρήθηκα ρε παιδιά. Μάτωσε η ψυχή μου. Κοιταζόμασταν με τη Ναταλί και λέγαμε… δεν μπορώ και να εκφραστώ. Τα παιδιά είναι στην ηλικία των παιδιών μας» πρόσθεσε, επίσης, ο Γρηγόρης Γκουντάρας στον αέρα της ψυχαγωγικής εκπομπής του Alpha.

Η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στη συνέντευξη του Θοδωρή Μαραντίνη και την ανακοίνωση που εξέδωσε η Σίσσυ Χρηστίδου, το μεσημέρι της Πέμπτης.

Η παρουσιάστρια του Mega, που δε συνηθίζει να καταπιάνεται με τέτοιου είδους θέματα, τόνισε ότι δεν της αρέσει να προβάλλονται στην εκπομπή της και έκανε έκκληση στους δύο πρωταγωνιστές να κάνουν ό,τι θέλουν μακριά από τα media.

«Ξεκινάμε με ένα θέμα που χθες δεν το πιάσαμε καθόλου στην εκπομπή, είναι από τα θέματα που η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να τα παίζω στην εκπομπή. Αφορά σε δύο ανθρώπους πολύ αγαπητούς από την πλευρά της δουλειάς τους, μιλάω για τη Σίσσυ Χρηστίδου και τον Θοδωρή Μαραντίνη, ένα ζευγάρι που εδώ και λίγα χρόνια δεν είναι πια μαζί. Μέχρι σήμερα δεν είχα ακούσει τουλάχιστον εγώ που βρίσκομαι σε αυτόν τον χώρο, και ούτε και ήθελα να ξέρω τους λόγους που αυτό το ζευγάρι έπαψε να είναι μαζί.

Θεωρώ ότι μέχρι ένα σημείο, οι αποφάσεις τους για το πώς θα το προχωρήσουν, δηλαδή τι να βγαίνει στη δημοσιότητα-δηλαδή το τίποτα- κατά τη γνώμη μου ήταν και πάρα πολύ σωστές. Υπάρχουν δύο παιδιά, αρκετά μεγάλα, και που δεν ξέρω πώς θα χειριστούν το θέμα και οι δύο γονείς από εδώ και μπρος. Από χθες έχει δοθεί μία συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα και ουσιαστικά έχει φωτίσει κάποια θέματα που αφορούν σε αυτούς τους δύο και το διαζύγιό τους. Πράγματα πολύ ιδιαίτερα» ανέφερε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

Στη συνέχεια, η Ελένη Μενεγάκη επεσήμανε: «Το παίζουμε σήμερα το θέμα αυτό γιατί η Σίσσυ έχει δώσει μία απάντηση. Μίλησα μαζί της. Θα έλεγα καλύτερα ότι εκείνη μίλησε μαζί μου κι εγώ την άκουσα. Θέλω να δούμε κάποια αποσπάσματα από αυτά που είπε ο Θοδωρής και να δούμε την απάντησή της. Κι αν ένα πράγμα από όλα που σήμερα έχουν συζητηθεί είναι, ότι με πολύ μεγάλη αγάπη ένας άνθρωπος που έχει βρεθεί με έναν τρόπο στη θέση αυτή, δηλαδή του να μην είναι μαζί με τον άνθρωπο που δημιούργησε οικογένεια και παιδιά, κι αν μπορώ μέσα από τα λάθη μου και τα σωστά μου να πω κάτι είναι:

Κρατήστε όλα αυτά που σας φέρνουν σε μία ρήξη σήμερα, μακριά από όλους μας και κυρίως μακριά από τα παιδιά σας. Με πολλή αγάπη σας το λέω, γιατί όλοι μέσα από  λάθη μαθαίνουμε… Δυστυχώς υπάρχει το διαδίκτυο κι όλα μένουν μέσα… Με πολλή αγάπη, ό,τι θέλετε κάντε το μακριά από τα MME».

«Φαντάζομαι πώς θα αισθάνθηκε και η ίδια ακούγοντας να συζητιούνται οικονομικά πράγματα που αφορούν στο ζευγάρι, και δεν είναι για δημόσια συζήτηση, και ενώ δεν είναι καλό να βγαίνουν τέτοια έγγραφα –και κανείς μας δεν ξέρει ποτέ πώς είναι δυνατόν να διαρρέουν-  που μόνο το ζευγάρι μπορεί να ξέρει… Κάθε φορά ό,τι κι αν ακούς, ακούς τα μισά. Τα οικονομικά δεν είναι ωραίο  να συζητιούνται στην τηλεόραση, είναι πολύ άσχημο. Δεν ξέρω τι να πω γι’ αυτή την ιστορία» είπε στη συνέχεια η Ελένη Μενεγάκη.

Με τις εξελίξεις στη διαμάχη της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαρανίνη, ύστερα από την συνέντευξη του τραγουδιστή, ασχολήθηκε η Τατιάνα Στεφανίδου

Ειδικότερα, η Τατιάνα Στεφανίδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έδωσε μια συνέντευξη ο Θοδωρής Μαραντίνης στον Γιώργο Λιάγκα που και εγώ εντυπωσιάστηκα που μίλησε τόσο ανοιχτά για τόσο προσωπικά θέματα, οικονομικά θέματα. Για τα θέματα δηλαδή του διαζυγίου του με λεπτομέρειες. Η Σίσσυ Χρηστίδου δεν έχει μιλήσει ποτέ. Η αλήθεια είναι ότι την έχουν τρελάνει όλοι οι δημοσιογράφοι και εμείς για να πει κάτι, δεν μιλάει όμως για αυτό το θέμα».

«Το τελευταίο δικαστήριο που έγινε δεν είχε αντικείμενο την διατροφή. Αυτή είχε οριστεί με προηγούμενο δικαστήριο. Μετά το ποινικό δικαστήριο που υπήρξε η καταδίκη, ο κ. Μαραντίνης έχει εξοφλήσει το χρονικό διάστημα που αφορούσε εκείνο το δικαστήριο που έχει γίνει. Έχει καταβάλει τη διατροφή στο σύνολο της μέχρι το τέλος του χρόνου και από την αρχή του χρόνου αυτού είναι πάλι υπερήμερος ως προς την καταβολή της διατροφής» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο κ. Γίτσας στον αέρα της ενημερωτικής εκπομπής του Alpha.

«Ένα ερώτημα πολύ κρίσιμο, κ. Γίτσα και το ρωτώ ως μητέρα αυτό γιατί με άγγιξε πάρα πολύ. Άκουσα ότι σε κάποιο δικαστήριο κλήθηκαν να καταθέσουν τα παιδιά;» πρόσθεσε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του T Live το μεσημέρι της Πέμπτης στον Alpha για να λάβει την κάτωθι απόκριση από τον δικηγόρο της Σίσσυς Χρηστίδου.

«Στο τελευταίο δικαστήριο που έγινε, υπεβλήθη αίτημα από την πλευρά του κ. Μαραντίνη για να εξεταστούν τα παιδιά και ο δικαστής το έκανε δεκτό και άκουσε τα παιδιά. Το λέω γιατί συνήθως οι γονείς σε αυτά τα δικαστήρια με μια ανάγκη προστασίας των παιδιών, για να τα αφήσουν και έξω από την διαμάχη, δεν ζητούν να καταθέσουν τα παιδιά».

Τα όσα είπε ο Θοδωρής Μαραντίνης στο #ToPrwino αλλά και την ανακοίνωση που εξέδωσε η Σίσσυ Χρηστίδου ως απάντηση σχολίασαν στον ΑΝΤ1 ο Γιώργος Λιάγκας και οι συνεργάτες του, το πρωί της Πέμπτης 11/5.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Πρώτον, είναι ξεκάθαρο από το τελευταίο κομμάτι ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του Θοδωρή Μαραντίνη. Μιλάει για συκοφαντικά ψεύδη, κάποια πράγματα που είπε ο κ. Μαραντίνης, τα θεωρεί εκείνη συκοφαντικά ψεύδη και διαστρέβλωση γεγονότων.

Αυτό που εγώ αντιλαμβάνομαι είναι ότι το βασικό πρόβλημα ανάμεσά τους δεν είναι το οικονομικό, αλλά το ότι υπάρχουν άλλες κοινωνικές αντιλήψεις που αφορούν στο μεγάλωμα των παιδιών. Άρα είναι όλα τα άλλα θέματα που αναφέρθηκε ο Θοδωρής Μαραντίνης».

«Μπορεί να είναι βαθύτερα και σημαντικότερα πράγματα, τα οποία ούτε έχει πει η Σίσσυ Χρηστίδου, ούτε ανέφερε χθες ο Θοδωρής Μαραντίνης στη συνέντευξή του. Μπορεί να είναι πράγματα που δε θα μάθουμε ποτέ και που έχουν φτάσει να συζητούν μέσα στις δικαστικές αίθουσες. Δεν σημαίνει ότι επειδή έχει κάνει μία τοποθέτηση η Σίσσυ ή ο Θοδωρής, γνωρίζουμε τι ακριβώς έχει ειπωθεί μέσα στις δικαστικές αίθουσες» πρόσθεσε με τη σειρά της η Φωτεινή Πετρογιάννη, ενώ η Άρια Καλύβα τόνισε μεταξύ άλλων, ότι δημοσιογραφικά ήταν μία μεγάλη επιτυχία, αλλά από την ανθρώπινη πλευρά θεωρεί ότι δεν είχε νόημα να συμβεί όλο αυτό.

«Μου κάνει τρομερή εντύπωση η συνέντευξη του Θοδωρή Μαραντίνη και οι λεπτομέρειες που αποφάσισε να μοιραστεί μαζί σου και με τον κόσμο γιατί όταν ξεκίνησε αυτή η συζήτηση χθες, μίλησε για προσωπικά δεδομένα αναφερόμενος και στο δικό μας ρεπορτάζ για τη συνεπιμέλεια, έκανε λόγο για κατάργηση των προσωπικών δεδομένων.

Όταν λοιπόν λες για προσωπικά δεδομένα, πώς μετά μοιράζεσαι τόσο προσωπικές λεπτομέρειες που συμβαίνουν μέσα σε ένα σπίτι; Δεν έχει κανείς μας κάτι με κανέναν» πρόσθεσε η Φωτεινή Πετρογιάννη, η οποία ήταν εκείνη που έκανε την αποκάλυψη τις προηγούμενες ημέρες για το ότι ο Θοδωρής Μαραντίνης έχασε τη συνεπιμέλεια. 

Δειτε Επισης

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: «Τα τελευταία 15 χρόνια ζω με έναν καλό φίλο και με έναν μισθό 1400 ευρώ!»
Σάλος μετά τη χονδροφοβική δήλωσή του Μάνου Πίντζη: «Αν είσαι ρε φίλε χοντρός, κάνε κάτι να γίνεις αδύνατος»
Η πρώτη κοινή εμφάνιση Πύρρου Δήμα με την Αφροδίτη Σκαφίδα και την πέντε μηνών κόρη τους
Αντρέας Γεωργίου: «Η Σιμώνη μπορεί να με πετάξει στα τάρταρα & να με ανεβάσει στα ουράνια! Είμαι ερωτευμένος!»
Η αποκάλυψη της Κατερίνας Παπουτσάκη: «Έχασα πολλά κιλά, δεν πέρασα καλά ψυχικά»
Καίτη Φίνου: «Εδώ κάτω Στάθη μου είναι η κόλαση. Περιμένω το φως, να ηρεμήσω από τη σάπια κοινωνία…»
Γιώργος Πατούλης – Μαρίνα Σταυράκη: Ο 19χρονος γιος τους, Αλέξανδρος ενεπλάκη σε τροχαίο με αρχιμανδρίτη
Η Άννα Βίσση συγκίνησε τραγουδώντας το «Δώδεκα» αγκαλιά με τους Παραολυμπιονίκες
Η εξομολόγηση της συντρόφου της Ντέμη Γεωργίου: «Πάγωσε ο χρόνος όταν έφυγε»
Στέφανος Ξενάκης: «Όταν με συνέλαβαν ήμουν N.1 trend, ήταν δύσκολα. Δεν στείλαμε τα παιδιά στο σχολείο»