Κονδυλάτος, Τσιμτσιλή, Κουτσελίνη , Κωνσταντάρας θάβουν τον Καράβα και η Μελέτη & η Ζενεβιέβ τον αποθεώνουν θεαματικά

Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Πραγματικά, έχεις τον Γιώργο Καράβα ημίγυμνο με το σώβρακο και κάθεσαι και ασχολείσαι με το ότι είπε πως θέλει να γίνει παρουσιαστής; Είδες τον κούρο; Είναι σαν να πηγαίνεις στο μουσείο, να βλέπεις το άγαλμα και να κάθεσαι να σκέφτεσαι ότι έχει παρανυχίδα. Έχω τρελαθεί»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί καλεσμένη στο «Καλύτερα Δε Γίνεται» με την Ναταλία Γερμανού αναφέρθηκε στον Γιώργο Καράβα και τη δήλωσή του που προκάλεσε αντιδράσεις.

«Πραγματικά, ότι έγινε όλη αυτή η συζήτηση για τον Γιώργο Καράβα και κανείς δεν ασχολήθηκε με το ότι έμεινε με το σώβρακο. Πραγματικά, έχεις τον Γιώργο Καράβα ημίγυμνο και κάθεσαι και ασχολείσαι με το ότι είπε πως θέλει να γίνει παρουσιαστής; Είδες τον κούρο; Είναι σαν να πηγαίνεις στο μουσείο, να βλέπεις το άγαλμα και να κάθεσαι να σκέφτεσαι ότι έχει παρανυχίδα. Έχω τρελαθεί» είπε χαρακτηριστικά η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

«Κι εγώ παρουσιάστρια και δεν έχω τελειώσει δημοσιογραφία. Πρέπει να ευχαριστείς τον Θεό για να ευχαριστήσεις μετά… Είμαστε στην τηλεόραση, το τηλεοπτικό ρεπορτάζ αφορά πολύ κόσμο. Όλοι μιλάμε για τον Γιώργο Καράβα; Μπράβο Γιώργο. Μόνο συγχαρητήρια. Να του στείλουμε λουλούδια. Είναι υγιές όλο το θέμα που έγινε γιατί τελικά, όταν είσαι δημοκρατικός, οφείλεις να πεις την άποψή σου. Δεν μπορούμε να κόψουμε την άποψη κανενός. Έχεις κάθε δικαίωμα να πεις ότι δεν το καταλαβαίνω, αλλά όλοι έχουμε δικαίωμα στην άποψή μας» ολοκλήρωσε η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Ο Περικλής Κονδυλάτος μιλώντας στην τηλεοπτική κάμερα της εκπομπής #ΟpenWeekend χαρακτήρισε τον Γιώργο Καράβα ως έναν άνθρωπο με έπαρση, λέγοντας μάλιστα πως η δική του εμπειρία με το μοντέλο ήταν πολύ κακή.

«Εννοείται ότι ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να εκφράσει τις επιθυμίες του και δεν είναι κακό αυτό. Μήπως δεν έκριναν αυτό ως αλαζονικό αλλά το ύφος του; Μήπως να το δει; Από τη δική μου εμπειρία μαζί του θεωρώ ότι έχει έπαρση, από αυτό που έχω ζήσει εγώ στην εκπομπή.

Πήγαμε στο #GNTMgr σαν καλεσμένη με τον Βασίλη Ζούλια, δε με χαιρέτησαν ποτέ εμένα αυτοί οι άνθρωποι. Εγώ είχα πολύ κακή εμπειρία από το GTNM. Ούτε καν ανέφεραν στα κορίτσια ότι ήταν τα κοσμήματά μου. Έτσι όπως είναι η τηλεόραση που δουλεύουν τόσοι άσχετοι άνθρωποι, βεβαίως και θα μπορούσε να κάνει μια δική του εκπομπή.

Το shopping star είναι μια κοριτσίστικη εκπομπή. Δε λέω ότι δε θα μπορούσε να το κάνει ένας άντρας απλά πρέπει να μπορείς να επικοινωνείς με αυτές τις συγκεκριμένες γυναίκες και το συγκεκριμένο άτομο νομίζω ότι δε μπορεί να επικοινωνήσει γενικά» δήλωσε ο Περικλής Κονδυλάτος.

Με αφορμή τις δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου για τον Γιώργο Καράβα, μετά την εμφάνισή του στο #NightOut, το θέμα σχολιάστηκε στο #HappyDay και η Σταματίνα Τσιμτσιλή εξέφρασε την άποψή της.

«Να σας πω την αλήθεια, από τη μία που παρόλο που και εμείς σχολιάσαμε και το ύφος και το περιεχόμενο, στεναχωρήθηκα που πήρε τόσο μεγάλες διαστάσεις γιατί φαντάζομαι και ο ίδιος δε θα ήθελε να πρωταγωνιστήσει ως αντικείμενο σχολιασμού σε όλες τις εκπομπές», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε στη συνέχεια: «Θα πω κάτι πολύ σοβαρό που μου συμβαίνει συχνά στην εκπομπή –δεν το λέω για τον Γιώργο- αλλά γενικώς. Μπορεί να λες πολύ καλά λόγια για κάποιον, να τον στηρίζεις, να είσαι στις πρεμιέρες του κτλ, μία φορά να ακουστεί κάτι που δεν σου αρέσει και να σου στείλει μήνυμα «σεντόνι».

Και λες πραγματικά αυτός ο άνθρωπος, θεωρεί δεδομένο ότι εγώ του χρωστάω να είμαι εκεί στις πρεμιέρες του, στα νέα του βήματα, να τον χειροκροτώ, δηλαδή είναι απίστευτο… Και αυτό δεν είναι ωραίο γενικά στη ζωή μας. Τα καλά λόγια δεν τα χρωστάει κανείς σε κανέναν, μη θεωρούμε σε αυτό τον χώρο τίποτα δεδομένο».

Για τις δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Καράβας στο #NightOut μιλούσαν στο #OpenWeekend. Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, μάλιστα, εξέφρασε την άποψή του τονίζοντας χαρακτηριστικά πως δεν μπορείς να λες ότι μπορείς να κάνεις τα πάντα, όταν δεν τα έχεις κάνει.

«Από την αυτοπεποίθηση στο ρεαλισμό, υπάρχουν και ενδιάμεσες καταστάσεις. Είναι διαφορετικό το “έχω δεχτεί πρόταση”  και διαφορετικό το “μπορώ να το κάνω”. Θαυμάζω την αυτοπεποίθηση, μπράβο σε όσους την έχουν ακόμα και σε υπέρμετρο βαθμό. Να προσέξουμε όμως το σημείο που η αυτοπεποίθηση γίνεται λίγο πριν την αλαζονεία.

Δεν τον είδα αλαζονικό, τον είδα να πιστεύει στον εαυτό του. Κι εγώ έχω την αυτοπεποίθηση να σου κάνω εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς, θα κάτσεις να στην κάνω; Δεν μπορείς να λες ότι μπορείς να κάνεις τα πάντα, όταν δεν τα έχεις κάνει», είπε μεταξύ άλλων ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Η Ελεονώρα Μελέτη και η ομάδα της στο #MegaΚαλημέρα σχολίασαν τη διάσταση που πήρε η συνέντευξη του Γιώργου Καράβα στο #Nightout.

Η παρουσιάστρια ανέφερε ότι εξεπλάγην όταν είδε τόση αρνητική κριτική εις βάρος του μοντέλου και κριτή του #GNTMgr, ενώ ο Κώστας Τσουρός σημείωσε πως το ύφος του ίσως να ήταν λίγο υπεροπτικό και όχι αυτά που δήλωσε.

Η Ελεονώρα Μελέτη επεσήμανε στη συνέχεια: «Ο Γιώργος δεν βγήκε να πει, ότι θα κάνω εκπομπή με την τέλεια τηλεθέαση, θα κάνω τηλεθέαση που δεν έχει πιάσει ποτέ κανείς σας, είπε ότι έχω τέτοια εμπιστοσύνη στον εαυτό μου που ο,τιδήποτε κι αν μου αναθέσουν, θα το κάνω καλά. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα ανταμειφθεί από τον κόσμο αλλά ότι εκείνος θα δώσει ενέργεια και ψυχή, θα δώσει αφοσίωση για να το κάνει καλά. Τώρα, αν βρει ανταπόκριση αυτό είναι άλλου παππά Ευαγγέλιο».

«Ποιοι από εμάς, όταν ξεκινήσαμε είχαμε τηλεοπτική εμπειρία; Μπορεί να είχαμε πίσω από τις κάμερες. Να μάθουμε να ξεχωρίζουμε την αλαζονεία από την υποκρισία. Εμένα η αυτοπεποίθηση και η ειλικρίνεια του Καράβα μου λείπει από την τηλεόραση, που είναι γεμάτο ανασφαλείς, υποτιθέμενα ανθρώπους με αυτοπεποίθηση. Ξέρετε ότι στον χώρο μας οι περισσότεροι είναι και ανασφαλείς και δεν είναι ειλικρινείς» πρόσθεσε η Ελεονώρα Μελέτη, με τον Κώστα Τσουρό να συμφωνεί μαζί της.

Από την πλευρά του, ο Θανάσης Πάτρας είπε ότι η έντασή του είναι όταν είπε ο Γιώργος Καράβας ότι θέλει να ευχαριστήσει τον εαυτό του. «Ότι φτάνουμε σε ένα σημείο και αυτό που λέμε στον καθρέπτη μας, το λέμε δημόσια για μένα είναι λάθος» σημείωσε.

«Σας πειράζει ότι ευχαριστεί τον εαυτό του και δεν σας πειράζει το “αξίζω-αξίζω” ας πούμε; Κι αυτός θεωρεί ότι αξίζει και ευχαριστεί τον εαυτό του. Κοροϊδεύουμε την Αννούλα (σ.σ. Ζηρδέλη) με το “αξίζω”» πρόσθεσε η Ελεονώρα Μελέτη, αναφέροντας ότι προτιμά ανθρώπους που λένε στα διευθυντικά γραφεία ότι θέλουν να κάνουν τη δική τους εκπομπή.

Η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε στο #MEGAΚαλημέρα για την ανανέωση του συμβολαίου, τον παρουσιαστή της «Φάρμας» και την κριτική που δέχτηκε ο Γιώργος Καράβας.

«Ο Γιώργος Καράβας έβγαλε έναν εγωισμό παραπάνω».

Δειτε Επισης

Το αποκαλυπτικό φόρεμα της Ραταϊκόφσκι σε εκδήλωση για το φιλανθρωπικό ίδρυμα του βασιλιά Καρόλου
Η Έλενα Τοπαλίδου ανέβασε βίντεο που χορεύει Έμινεμ και έγραψε στην ανάρτησή της «Επιτάφιος»
Η Μπρίτνεϊ στα όρια ψυχικής κατάρρευσης-Ξυπόλυτη και τυλιγμένη με κουβέρτα την βγάζουν από ξενοδοχείο
Έπεσε η Ελλάδα στα στοιχήματα της Eurovision-Ξανά πρώτος ο Κροάτης
Ποζάρει στις Σεϋχέλλες και ρωτά τους followers πού θα πάνε το Πάσχα η Τούνη-Στο εξωτικό Αγρίνο, την τρολάρουν
Βίκυ Κάβουρα: Κάνει pilates λίγο καιρό πριν γεννήσει το πρώτο της παιδί
Μαρία Μενούνος: Μου λείπεις μαμά, γράφει τρία χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας της
Αποχώρησε από το Survivor ο Θοδωρής Τουρκογεώργος-Ποιον βλέπει για νικητή
Η ξεκαρδιστική στιγμή που ο Κάρολος «κλέβει» την θέση της Καμίλα στο αυτοκίνητο και η αντίδρασή της
«Φοβάμαι την Αναστασία, αν έρθω αντιμέτωπος μαζί της μπορεί να χάσω»-Τι λέει ο Θοδωρής στο Survivor