Καράβας & Ιωαννίδης αναμετρήθηκαν στο strip football & έμειναν on air με το βρακί - Το κράξιμο της Τσιμτσιλή

O Γιώργος Καράβας βάζει «τέλος» στην συνεργασία του με το #GNTMgr και αποκαλύπτει τον λόγο που έφτασε κοντά στην κατάθλιψη - Δειτε όσα αποκάλυψε για την Μύριαμ Γερόκωστα και την Γιώτα Κουφαλίδου για το σκηνικό με την Σοφία Χατζηπαντελή - Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Με αιφνιδίασε, σαν να μην έχει ίχνος σεμνότητας» - Αφροδίτη Γραμμέλη: «Είχε αλαζονεία! Τι λες ρε φίλε, έχεις κάνει ποτέ ζωντανό;»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης υποδέχεται στην πιο κεφάτη ταράτσα της πόλης το δημοφιλές μοντέλο σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις και τον καλεί σε απίθανες δοκιμασίες.

Ο Γιώργος Καράβας μιλά για τα επαγγελματικά του σχέδια και αποκαλύπτει την ανάγκη του για αλλαγές. Φίλοι και συνεργάτες, του θέτουν δύσκολες ερωτήσεις και απαιτούν τις ειλικρινείς του απαντήσεις. Ανάμεσα σε όσους τον προκαλούν βρίσκεται και η πολυσυζητημένη Σοφία Χατζηπαντελή.

Με παιχνιδιάρικη διάθεση όπως πάντα, το #NightOut θα του ζητήσει να κρίνει φωτογραφίες διασήμων και να αναδείξει νικητή. Ποιος θα «πάρει τη δουλειά» σύμφωνα με τον έμπειρο κριτή; Και σα να μην έφταναν όλα αυτά, ο Γιώργος Καράβας θα δώσει με τον δικό του μοναδικό τρόπο συμβουλές σχέσεων στους θαμώνες του #NightOut.

Μία από αυτές ήταν να απαντήσει σε ερωτήσεις επώνυμων φίλων του και δικών του ανθρώπων όπως η Ζενεβιέβ Μαζαρί, η Σοφία Χατζηπαντελή αλλά και η σύζυγός του Ραφαέλα Ψαρρού.

Όταν ρωτήθηκε από τον Θεοχάρη Ιωαννίδη αν γνωρίζει γιατί έκαναν unfollow η Βίκυ Καγιά με την Σοφία Χατζηπαντελή στο Instagram απάντησε ότι πρέπει να ρωτήσει εκείνες και όχι τον ίδιο ενώ παραδέχτηκε ότι όταν κάνει follow κάποιον δεν κάνει μετά unfollow για να δηλώσει ότι έπαψαν πλέον να είναι φίλοι.

Στη συνέχεια, η σύζυγός του τον ρώτησε να αποκαλύψει αν ποτέ έχει ψάξει το κινητό της και εκείνος παραδέχτηκε ότι το έχει κάνει κρυφά πάρα πολλές φορές.

Επίσης παραδέχτηκε όταν ρωτήθηκε από τη Ζενεβιέβ Μαζαρί πότε έχει ζηλέψει στη ζωή του, ότι έχει ζηλέψει τη σύζυγό του μία δύο φορές.

Δειτε όσα αποκάλυψε για την Μύριαμ Γερόκωστα και την Γιώτα Κουφαλίδου για το σκηνικό με την Σοφία Χατζηπαντελή

Στην πιο τολμηρή δοκιμασία της βραδιάς, ο Γιώργος Καράβας θα παίξει strip football με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη.

Όταν ένας από τους δύο έβαζε γκολ, τότε έπρεπε να απαντήσει σε μία ερώτηση, ενώ αν έκανε λάθος, θα έπρεπε να βγάλει κάποιο ρούχο.

Οι ερωτήσεις όπως αποδείχθηκε, δεν ήταν εύκολες, αφού οι δύο παίκτες έμειναν κι οι δύο τελικά, με τα εσώρουχα. Ωστόσο, ο Γιώργος Καράβας ήταν εκείνος που αν και έμεινε με τα απολύτως απαραίτητα, αναδείχθηκε νικητής.

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης από την άλλη, φόρεσε εσώρουχο, ειδικά για το παιχνίδι, καθώς στο παρελθόν είχε δηλώσει πως δεν το συνηθίζει.

Untitled giorgos-karavas night-out-striptiz ΘΕΟΧΑΡΗΣ-ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ_ΓΙΩΡΓΟΣ-ΚΑΡΑΒΑΣ-855x1024 ΓΙΩΡΓΟΣ-ΚΑΡΑΒΑΣ_ΘΕΟΧΑΡΗΣ-ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ-810x1024
Untitled giorgos-karavas night-out-striptiz ΘΕΟΧΑΡΗΣ-ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ_ΓΙΩΡΓΟΣ-ΚΑΡΑΒΑΣ-855x1024 ΓΙΩΡΓΟΣ-ΚΑΡΑΒΑΣ_ΘΕΟΧΑΡΗΣ-ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ-810x1024

Μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Καράβας απαντώντας σε ερώτηση του Θεοχάρη Ιωαννίδη σχετικά με το αν είναι έτοιμος να ηγηθεί είπε:

«Φίλε μου πιστεύω τόσο πολύ στον εαυτό μου και έχω δουλέψει τόσο πολύ με τον εαυτό μου, που οποιαδήποτε πρόκληση κι αν είναι αυτή είμαι απόλυτα βέβαιος πως μπορώ να τη φέρω εις πέρας στον καλύτερο δυνατό βαθμό.

Και αυτό το λέω πραγματικά κρατώντας χαμηλά την μπάλα, για να μιλήσω με ποδοσφαιρικούς όρους. Και να σου πω και κάτι, είναι πολύ ωραίο να ευχαριστείς ανθρώπους, γιατί σαφέστατα για να προοδεύσεις χρειάζεσαι τη βοήθεια από κάποιους άλλους. Αλλά νομίζω ότι αυτός ο οποίος πρέπει να ευχαριστήσω περισσότερο είναι τον εαυτό μου».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε αρχικά:

«Μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, και θέλω να ξεκινήσω λέγοντας ότι εμένα ο Γιώργος Καράβας σαν άτομο, σαν τηλεοπτικό πρόσωπο και σαν συμπεριφορά μου ήταν και μου είναι πάρα πολύ συμπαθής. Είχε τύχει και τον είχα φιλοξενήσει κι εδώ. Με τον τρόπο που μίλησε, λίγο με αιφνιδίασε γιατί είναι ωραίο να πιστεύεις στον εαυτό σου, είναι ωραίο να έχεις αυτοπεποίθηση αλλά φάνηκε σαν να μην έχει ίχνος σεμνότητας και χαμηλού προφίλ».

Ακόμα η Σταματίνα Τσιμτσιλή πρόσθεσε:

«Βλέπω έναν άνθρωπο που είναι 3 χρόνια στην τηλεόραση και βγαίνει και λέει πιστεύω τόσο στον εαυτό μου που ό,τι κι αν κάνω, θα το κάνω τέλεια κι αν κάπου χρωστάω ευχαριστώ είναι ο εαυτός μου. Εμένα για τον Γιώργο που ξέρω και εκτιμώ και συμπαθώ, μου κλώτσησε.

Ο Γιώργος που έχω γνωρίσει και εκτιμώ, είναι ένα παιδί πιο προσγειωμένο που προσέχει το πώς πλασάρει τον εαυτό του. Μου έβγαλε μία υπερ-βεβαιότητα. Από τη μία μου αρέσει, μου αρέσουν οι άνθρωποι με αυτοπεποίθηση, αλλά στα τρία χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας όταν τα χρωστάς όλα σε ένα κανάλι και σε δύο πρότζεκτ, καλό είναι να κρατάς τη μπάλα ουσιαστικά πιο χαμηλά».

Με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε ο Γιώργος Καράβας στον Θεοχάρη Ιωαννίδη το βράδυ της Πέμπτης, η Αφροδίτη Γραμμέλη έκανε αιχμηρή κριτική στο γνωστό μοντέλο, για τον τρόπο με τον οποίο εκφράστηκε όσον αφορά στο ταλέντο του στην παρουσίαση.

Αρχικά, η Αφροδίτη Γραμμέλη είπε: «Θεωρεί ο κ. Καράβας ότι είναι πάρα πολύ ικανός. Για μένα ήταν ένας άλλος Γιώργος Καράβας χθες στον Θεοχάρη Ιωαννίδη. Είμαι υπέρ των ανθρώπων που πιστεύουν πάρα πολύ στον εαυτό τους. Ωστόσο, επειδή ακούστηκαν πάρα πολλά σε αυτή τη συνέντευξη. Σαν έτοιμος από καιρό, ο κ. Καράβας βγαίνει μπροστά με κάτι παραπάνω από αυτοπεποίθηση, με μία αλαζονεία του τύπου ότι είμαι γεννημένος παρουσιαστής, έτοιμος παρουσιαστής, θα επιλέξω να είμαι… Πώς βγαίνεις μετά από τρεις σεζόν με βοηθητικό ρόλο και λες ότι εγώ μπορώ να παρουσιάσω κάτι και θα το κάνω και πάρα πολύ καλά.

Να το κάνει, αλλά για το αν θα είναι καλός παρουσιαστής, όπως είπε ότι πιστεύει ότι θα είναι πάρα πολύ καλός παρουσιαστής… Τι λες ρε φίλε; Σοβαρά; Έχεις κάνει ποτέ ζωντανό; Έχεις δει πώς είναι το ζωντανό; Όταν δεν έχεις κάνει κάτι λες πολύ ταπεινά, παιδιά να δοκιμαστώ και αν τα καταφέρω κι εγώ να παρουσιάσω…»

«Χθες ήταν ένας άλλος Γιώργος Καράβας. Δεν είναι καθόλου ταπεινός και μετριοπαθής. Τι έκανε ο Καράβας στην τηλεόραση; Διαχειρίστηκε καμία κρίση; Παρουσίασε ζωντανό πρόγραμμα; Κριτική επιτροπή στο #GNTMgr ήταν με την ομπρέλα της Βίκυς Καγιά. Πιστεύω αν δει την εκπομπή, επειδή είναι ένα παιδί πολύ σκεπτόμενο, θα καταλάβει ότι υπερέβαλε», κατέληξε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Για τις δηλώσεις του Γιώργου Καράβα, σχετικά με το αν θα έκανε πρωινό, μίλησαν στην εκπομπή #PameDanai. Τα όσα είπε ο Άρης Καβατζίκης αφορούσαν τη Δανάη Μπάρκα, η οποία παρενέβη κι έδωσε τη δική της απάντηση.

«Εγώ είμαι λίγο και του “έκαστος εφ’ω ετάχθη”. Αυτός ο άνθρωπος έχει μια προιστορία στο μόντελινγκ, σπουδαία καριέρα, αλλά πώς μπορείς να πάρεις τα ηνία μιας πρωινής εκπομπής αν δεν έχει να κάνει με το χώρο σου; Δεν χρειάζεται και ένα background δημοσιογραφικό όλο αυτό;», είπε ο Άρης Καβατζίκης και απευθύνθηκε στη Δανάη Μπάρκα: «Μην κοιτάς, δεν αναφέρομαι σε σένα».

«Είμαι έτοιμη για την απάντησή μου», απάντησε η Δανάη Μπάρκα.

Α.Κ.: Λες, για παράδειγμα, να φανταστώ τον Γιώργο με τη γυναίκα του, υπέροχο ζευγάρι. Ναι, αλλά ποιος από τους δύο έχει αυτό το δημοσιογραφικό υπόβαθρο για να στήσει και να κάνει αυτή την εκπομπή;

Δ.Κ.: Πες μου, όμως, είναι η πρώτη φορά που βλέπεις…

Α.Κ.: Η πρώτη δεν είναι.

Δ.ΜΠ.: Μισό λεπτό, να σας διακόψω, γιατί μιλάτε για κάτι που με αφορά πάρα πολύ και είμαι στα δύο μέτρα, οπότε μπορώ να απαντήσω κάτι.

Η Δανάη Μπάρκα έδωσε, στη συνέχεια, την απάντησή της.

Τη δική της άποψη για όσα δήλωσε ο Γιώργος Καράβας, εξέφρασε η Ελένη Μενεγάκη μέσα από τη δική της εκπομπή.

«Όταν λες σε ένα κανάλι που σου δίνει την ευκαιρία να ξεκινήσεις και να βγεις μπροστά, όταν τελειώνει το concept ότι “εγώ δε θα ήθελα να είμαι και να συνεχιστεί”, αν είσαι το κανάλι, λες “μας σνομπάρει με έναν τρόπο;” Δεν ακούγεται ευγενικά. Λέω εγώ τώρα. Μπορεί να κάνω και λάθος. Γι’ αυτό αναρωτιέμαι» ανέφερε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

Στη συνέχεια, και αφού τοποθετήθηκαν οι συνεργάτες της, η Ελένη Μενεγάκη εξέφρασε τον δικό της προβληματισμό λέγοντας, «Δεν είναι κι άλλο πράγμα το τι λέμε μέσα μας και τι μοιραζόμαστε με τον κόσμο; Μπορεί μέσα σου να λες, “μπράβο που τα κατάφερα.

Ήταν δύσκολα τα πράγματα αλλά μπράβο που τα κατάφερα σε αυτή τη ζωή ή σε αυτή τη δουλειά ή που ξεχώρισα σε αυτό” αλλά, το λες από μέσα σου. Άντε, να το πεις στον άντρα σου ή στην κολλητή σου. Αλλά, δημόσια βγαίνεις και λες “μπράβο μου, μπράβο μου”; Δεν το κατηγορώ αλλά εμένα μου φαίνεται λίγο περίεργο».

Το συγκεκριμένο απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά ο οποίος σε αντίθεση με αρκετούς παρουσιαστές και δημοσιογράφους, συμφώνησε με τη στάση του Γιώργου Καράβα.

«Πολύ ωραία τα είπε ο Καράβας, μπράβο. Πιστεύει πολύ στον εαυτό μου. Έχει σημασία όταν μπαίνεις σε μια δράση να πιστεύεις στον εαυτό σου γιατί ανεβάζεις έτσι ενέργεια και μπορείς να καταφέρεις περισσότερα. Πολύ ωραία. Δεν τον ενδιαφέρουν τα πρωινά στη μορφή που έχουν τα περισσότερα, γιατί έχουν αλλάξει…. Ωραία τα είπε το παιδί» είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Στη συνέχεια, προβλήθηκε και το απόσπασμα με τα σχόλια της Αφροδίτης Γραμμέλη για τον Γιώργο Καράβα με τον Νίκο Μουτσινά να εκφράζει την έντονη αντίθεσή του.

«Παιδιά δε θέλω να γίνει προσωπικό τώρα, αλλά θα γίνει χωρίς λόγο γιατί παίρνω αφορμή από την Αφροδίτη και από αυτό που είπε. Δεν καταλαβαίνω γιατί την έπιασε η κρίση. Κάπως το πήρε παραπανίσο. Ο καθένας έχει δικαίωμα να έχει αυτοπεποίθηση. Δε καταλαβαίνω γιατί πρέπει να κριθείς. Τι είναι αυτά ρε; Ξεκολλήστε λίγο. Δεν έχεις κάνει ποτέ, δε θα κάνεις μια πρώτη φορά; Τι σημαίνει αυτό; Όταν έκανα εγώ πρώτη φορά, η Φαίη, η Αφροδίτη, λέγανε όλοι, “δεν υπάρχει, τι ταλέντο είναι αυτό;”

Μαθαίναμε σιγά σιγά. Επίσης δε θεωρώ ότι σε κάνει καλό παρουσιαστή μια διαχείριση κρίσης. Δε ξέρω… Μη τα ακούς παιδί μου. Να έχετε αυτοπεποίθηση. Να ηρεμήσουμε λίγο οι άλλοι που θεωρούμε αλαζονεία αν ο άλλος πει ότι πιστεύει στον εαυτό του» είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Δειτε Επισης

Εντυπωσίασε η Μαρίνα Σάττι στη δεύτερη πρόβα της Eurovision
Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
Έβγαλαν στον τάκο την Ασημίνα στο #SurvivorGr-«Δεν θέλω να νιώθω βαρίδι για την ομάδα»
Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»