#MasterChefGR: Γυμνοί Πορφύρης και Πωλίνα κάτω από τα σκεπάσματα

#MasterChefGR: O Θόδωρας ξεγύμνωσε για την στρατηγική τους: «Έχουμε μπλέξει με φίρμες εδώ μέσα» - Τα ‘χωσε ο Μότο Μότο στον Πορφύρη – «Άμα σε γαμ… θα σου πω εγώ μαλ…»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Πιο δύσκολο από ποτέ έμοιαζε το… ξύπνημα στο σπίτι του MasterChef όπως παρακολουθήσαμε το βράδυ της Πέμπτης στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Και αυτό μιας και όλοι οι παίκτες κλήθηκαν να σηκωθούν πριν καν το ρολόι δείξει επτά και μισή το πρωί.

Έτσι, κανείς δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη στο MasterChef με αποτέλεσμα κάποιοι να «εκτεθούν» και να μην μπορούν εύκολα να σηκωθούν από το κρεβάτι.. Ειδικότερα, όταν η Στέλλα Κατσέ μίλησε στην παίκτρια που κοιμόταν από πάνω της, η Πωλίνα Βετσίνοβα αποκάλυψε αρχικά πως ήταν γυμνή κάτω από τα σκεπάσματα. «Εγώ δεν φοράω ρούχα, να ξέρεις» πρόδωσε λιτά η γοητευτική παίκτρια του MasterChef.

Στο αμέσως επόμενο πλάνο, δε, την Πωλίνα Βετσίνοβα έμελλε να μιμηθεί και ο Γιώργος Πορφύρης όταν επιχείρησαν να τον ξυπνήσουν οι συμπαίκτες του. «Ώπα ρε! Δεν βγαίνω, να ξέρεις. Είμαι γυμνός. Αλήθεια είμαι γυμνός και δεν θέλω να το δείτε αυτό. Δεν βγαίνω! Το βρακί μου που είναι; Ένα βρακί».

«O Πορφύρης κοιμάται εντελώς γυμνός οπότε το χειρότερο πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να θες να ξυπνήσεις τον Πορφύρη το πρωί» δήλωσε με χαμόγελο ο Κωνσταντίνος στην κάμερα του MasterChef το βράδυ της Πέμπτης. «Η αλήθεια είναι ότι στο σπίτι έχει πάρα πολύ ζέστη, είναι και τα παπλώματα πολύ ζεστά και μ’ αρέσει να κοιμάμαι λίγο νεγκλιζέ. Ευτυχώς, όμως, είχα κρατήσει μέσα στη σκηνή που έχω χτίσει και πρόλαβα και ντύθηκα αλλιώς το MasterChef θα έπρεπε να παίζει μετά τις 12» τόνισε, με τη σειρά του, ο Γιώργος Πορφύρης.

Στη νέα ομαδική δοκιμασία του MasterChef βρέθηκε αρχηγός ο Θόδωρος Γαλάνη. Όπως σε κάθε προηγούμενη, όμως, έτσι και σε αυτή την ομαδική δοκιμασία δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι εντάσεις και τα καρφιά ανάμεσα στους παίκτες του MasterChef.

Έτσι, κατά τη διάρκεια της μαγειρικής, ο Θόδωρος Γαλάνης παραδέχθηκε με σαφήνεια πως «αυτό που μου έκανε περισσότερο εντύπωση από τη στιγμή που κέρδισα στο Mystery Box είναι το πόσο εύκολα αλλάζει δέρμα ο άνθρωπος. Έχω πάθει κοκομπλόκο! Δηλαδή σε ένα δεκάλεπτο έχω δει χαρακτήρες να αλλάζουν, σε μια ώρα έχω δει να αλλάζει τέσσερις χαρακτήρες ένα άτομο. Το κοιτούσα και έλεγα, «δεν γίνεται τώρα αυτό». Τελειώσαμε τώρα, γυρνάμε στο σπίτι μετά το Mystery Box, ξαπλώνω και σκάνε μέσα στο δωμάτιο! Έμπαινε ένας, έμπαινε άλλος, «να κάνουμε αυτό», «να κάνουμε εκείνο», «θα πάρεις εσύ αυτό». Δηλαδή σε χαρτί τώρα σχεδιάγραμμα για να πάρω την Κωνσταντινούπολη πίσω, ολόκληρο σχέδιο».

«Μόλις τα ζορίζω εγώ γιατί τα λέω ανοιχτά, γιατί εμένα δεν με νοιάζει και ότι κάνω το λέω ανοιχτά, δεν έχω τέτοια κωλύματα, εκεί ωπ… γυρνάνε πίσω! Κατάλαβες; Δεν υπάρχει εκεί στρατηγική! Για να μην εκτεθεί το όνομα τους! Γιατί έχουμε μπλέξει με φίρμες εδώ μέσα. Είναι όλοι φίρμες» πρόσθεσε, ακόμα, ο παίκτης και αρχηγός της μπλε ομάδας στο MasterChef το βράδυ της Πέμπτης. «Οι χαρακτήρες στην ομάδα που δεν ταιριάζουν είναι σίγουρα ο Άγγελος με τον Δημήτρη. Εκεί δηλαδή είναι η μεγαλύτερη πρόκληση που μπήκαν και μαζί στο ίδιο πιάτο».

Ο Νίκος πήρε όλα τα μανταρίνια για να μην τα χρησιμοποιήσει η Mπλε ομάδα!

Αρχηγό της κόκκινης ομάδας του MasterChef όρισε ο Θόδωρος Γαλάνης την Μαρία Λαζαρίδου. Ανάμεσα σε άλλους, η όμορφη διαγωνιζόμενη του ριάλιτι μαγειρικής πήρε κοντά της τόσο τον Μότο Μότο όσο και τον Γιώργο Πορφύρη.

Δεν άργησε όμως και πολύ οι δυο άνδρες να ανταλλάξουν γαλλικά και να αναγκαστεί να τους σταματήσει η αρχηγός της ομάδας τους. «Κάποια στιγμή έβλεπα το μπλέντερ και έπαιζε, χτύπαγε, χτύπαγε, χτύπαγε… Χτύπαγε πάρα πολύ ώρα! Αυτή την σάλτσα πραγματικά, αν έχεις τα υλικά μπροστά σου, την φτιάχνεις σε πέντε λεπτά αν την φτιάχνεις για πρώτη φορά και σε δύο λεπτά άμα την κάνεις κάθε μέρα» τόνισε, αρχικά, ο Γιώργος Πορφύρης στην κάμερα του MasterChef.

Γιατί κάνετε τόση πολλή ώρα για ένα τόσο εύκολο πράγμα;» αναρωτήθηκε ο Γιώργος Πορφύρης προς τον Μότο Μότο και την Μαρία Λαζαρίδου για να συνεχίσει ακάθεκτος με πλήθος παρατηρήσεων. «Έμαθε και ο Πορφύρης να μαγειρεύει! Εντάξει! Πορφύρη, κάνε την δουλειά σου εσύ εκεί» είπε, εμφανώς ενοχλημένος, ο Μότο Μότο.

«Εγώ την κάνω (σ.σ. τη δουλειά μου), εσύ δεν την κάνεις» φώναξε ο Γιώργος Πορφύρης για να προκαλέσει τα «γαλλικά» του συμπαίκτη του. «Άμα σε γαμ… θα σου πω εγώ μαλ…».

«Ο Πορφύρης να κοιτάξει να γίνει άνθρωπος πρώτα και μετά μάγειρας. Αν νομίζει ότι εγώ πηγαίνω αργά, εκείνος πηγαίνει πολύ πιο αργά από μένα» δήλωσε, επίσης, ο Μότο Μότο στην κάμερα του MasterChef.

Οι κριτές δοκιμάζουν και βαθμολογούν τα vegetergian πιάτα των δύο ομάδων!

To trailer 49ου επεισοδίου - Παρασκευή 31.3.2023

Δειτε Επισης

Οι μάχες για την επικοινωνία και την παραμονή στο #SurvivorGR - Αποχώρησε στην τρίτη και φαρμακερή
#MasterchefGR: Τον καθαίρεσαν από αρχηγό & δεν θέλει ούτε τον Θεό για αντίπαλο - Οι υποψήφιοι αποχώρησης
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!
#SurvivorGR: Συμπληρώθηκε, το κουαρτέτο των υποψηφιοτήτων - Στον τάκο και η «βασίλισσα» των Μπλε
#Μονομάχος: Ο Νίκος Κωστόπουλος έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι και κέρδισε 20.193 ευρώ!
Τραϊάνα Ανανία: «Δεν ξαναέκανα θέατρο από τότε, τραυματίστηκα πάρα πολύ από τον Γιώργο Κιμούλη»
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανακοίνωσε την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του #Maestro
Aμήχανoς o Χάρης Γρηγορόπουλος για την απομάκρυνση Πολυδερόπουλου – Κατσαφάδου: «Υπάρχουν φαγωμάρες»