Ο Βασίλης Καρράς μετά το πρόβλημα υγείας του, κατεβαίνει υποψήφιος στην Θεσσαλονίκη;

«Στην σημερινή μας συνάντηση με τον Βασίλη Καρρά,αγαπημένο τραγουδιστή όλων των Ελλήνων, συζητάμε για τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμμετοχής του στις εκλογές»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Με ανάρτηση στα social media ο δήμαρχος Θερμαϊκού Γιώργος Τσαμασλής, ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του Βασίλη Καρρά με την παράταξη «ΘΕΡΜΑγΙΚΟΣ – Σύγχρονος Ανθρώπινος Δήμος», στον Δήμο Θερμαϊκού.

Δημοσιεύοντας φωτογραφίες από την συνάντησή του με τον Βασίλη Καρρά, ο Γιώργος Τσαμασλής ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του τραγουδιστή ως δημοτικός σύμβουλος.

«Στην σημερινή μας συνάντηση με τον Βασίλη Καρρά,αγαπημένο τραγουδιστή όλων των Ελλήνων, συζητάμε για τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμμετοχής του στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό μας. Και ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης σχεδιάζει τον προεκλογικό αγώνα! Συνεχίζουμε όλοι μαζί, με συνέπεια, αυτοπεποίθηση και αποτελεσματικότητα».

Να θυμίσουμε ότι ο Βασίλης Καρράς πρόσφατα ξεκίνησε τις πρώτες του εξόδους, μετά την περιπέτεια της υγείας του και την απώλεια 40 κιλών. Ο τραγουδιστής, εκτός από την υποψηφιότητά του, προετοιμάζεται για την επιστροφή του στο κοινό, καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής #ΤoPrwino ο Βασίλης Καρράς σχεδιάζει συναυλίες με τη Δέσποινα Βανδή στο εξωτερικό

Σύμφωνα με την εκπομπή #ΤοPrwino και τον Θάνο Βάγιο, ο Βασίλης Καρράς δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές. Άνθρωπος από το στενό επαγγελματικό περιβάλλον του τραγουδιστή διέψευσε κατηγορηματικά το γεγονός και ανέφερε πως απλά στηρίζει τον Γιώργο Τσαμασλή.

«Σε επικοινωνία που είχαμε με τον ίδιο τον Δήμαρχο, δεν θέλησε να κάνει καμία τοποθέτηση, ωστόσο ο στενότερος συνεργάτης του Βασίλη Καρρά, ο άνθρωπος που βρίσκεται στο πλευρό του επί 30 χρόνια, διέψευσε κατηγορηματικά ότι ο τραγουδιστής θα κατέβει στις δημοτικές εκλογές», ανέφερε ο Θάνος Βάγιος στον ΑΝΤ1.

«Αυτή τη στιγμή προέχει η υγεία του η οποία είναι σε πάρα πολύ καλό στάδιο βελτίωσης και οι επόμενες συνεργασίες του», ήταν το ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής του ANT1. 

Δειτε Επισης

Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Αλέξης Κούγιας για Εύη Βατίδου: «Έδωσε το 25% σε δικηγόρους για να πάρουν την περιουσία των παιδιών μας»
Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του Γιάννη Καλλιάνου για τον πατέρα του, έφερε αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων
Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν τρόμαξα, πανικοβλήθηκα κι ένιωσα ότι δεν μπορούσα να αντιδράσω πουθενά»
Πάνος Μουζουράκης: «Το παιδί μου έχει ξυπνήσει μια νέα ευτυχία.  Την κάναμε κιόλας τη βάφτιση!»
Θεοφανία Παπαθωμά: «Προσπαθούν κάθε μέρα να σε σκοτώσουν με χημικά. Δεν είναι αφρικανική σκόνη!»
Bαρύ πένθος για τη Βίκυ Καγιά - Πέθανε ο πατέρας της - Το μήνυμα και η φωτογραφία στα social media
Ελεονώρα Μελέτη: «Ως παρουσιάστρια καθημερινής εκπομπής, βγάζω περισσότερα χρήματα από ό,τι ένας ευρωβουλευτής»
H Βέφα Αλεξιάδου απαντά στο: «Έχει περάσει τα 80α! Δεν έχει να προσφέρει κάτι. Ένας κουρασμένος άνθρωπος»
H Άλκηστις Πρωτοψάλτη ήρθε αντιμέτωπη με καρχαρία στον Ινδικό Ωκεανό - Όσα είπε on camera