Χείμαρρος η Μαρία Ιωαννίδου για τη Ναταλία Γερμανού: «Πέρασα καρκίνο και δεν ήρθε ούτε απ’ έξω»

Κώστας Τσουρός: «Η Μαρία Ιωαννίδου συνεχίζει να λέει πρoσβλητικά πράγματα για τη Ναταλία Γερμανού»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Μία κατάθεση ψυχής έκανε η Μαρία Ιωαννίδου στο #MegaΚαλημέρα, μιλώντας για τον Φρέντυ Γερμανό αλλά και τη σχέση της με την κόρη του, Ναταλία.

«Εξαφανίστηκαν όλοι μετά τον θάνατο του Φρέντυ, με εγκατέλειψαν», ήταν το παράπονό της.

Η Μαρία Ιωαννίδου αποκάλυψε κάποια από τα λόγια που της έλεγε ο αείμνηστος δημοσιογράφος, με τον οποίο έμειναν μαζί μέχρι το τέλος της ζωής του το 1999.

«Ο Φρέντυ μου έλεγε «τι θες με έναν μεγάλο και άρρωστο άνθρωπο, πήγαινε βρες κανένα τεκνό». Δεν τον βλέπω πλέον στον ύπνο μου… Όταν τον έβλεπα με συμβούλευε και μου κρατούσε συντροφιά. Μου είπε να μη βιάζομαι και θα ξανασυναντηθούμε».

Η ίδια ανέφερε ότι της ζητούσε να περιορίσει τις εμφανίσεις της με μίνι, γιατί την βλέπουν μόνο ως μπούτια, ενώ είπε πως είναι ντροπή που δεν υπάρχει ημέρα μνήμης «Φρέντυ Γερμανός».

Άλλο ένα παράπονο της Μαρίας Ιωαννίδου είναι ότι η Ναταλία Γερμανού δεν την αγαπάει όσο εκείνη

«Της έστειλα το βιβλίο μου και δεν έκανε καμία αναφορά. Εάν πείραξε κάτι την Ναταλία, ας με πάρει τηλέφωνο να μου το πει. Η Ναταλία τις τελευταίες ημέρες του πατέρας της με παρακάλεσε να τον αποχαιρετήσω εγώ, γιατί δεν άντεχε. Μου είπε «θα στο χρωστάω για πάντα». Ε, δεν βλέπω να…».

Η Μαρία Ιωαννίδου ήθελε να κάνει μήνυση γιατί γράφουν ψεύτικη ηλικία στο διαδίκτυο, ενώ ετοιμάζει το τρίτο της βιβλίο, με την ίδια να δηλώνει πως το να γράφει κανείς είναι επώδυνη διαδικασία.

Μετά την προβολή της συνέντευξης ο Κώστας Τσουρός σχολίασε τα παράπονα που εξέφρασε η ηθοποιός για τις επαφές της με τη Ναταλία Γερμανού.

«Δεν ξέρω αν είναι σωστό αυτό που θα πω, αλλά θέλω να το πω, χωρίς να έχω καμία ανάγκη να υπερασπιστώ τη Ναταλία… ξέρετε είναι λίγο άβολο για κάποιον, να βγαίνει συνεχώς ένας άνθρωπος και να τον κατηγορεί και να λέει ότι “δεν με προσέχει, δεν με αγαπάει όπως εγώ, πέρασα καρκίνο και δεν ήταν εδώ”, χωρίς να ξέρουμε, ούτε την πραγματική αλήθεια, ούτε την πλευρά της την άλλη», είπε ο Κώστας Τσουρός.

Και πρόσθεσε: «Σας θυμίζω πόσα χρόνια η Μαρία Ιωαννίδου βγαίνει και κάνει δηλώσεις για τη Ναταλία Γερμανού οι οποίες είναι στο ίδιο μοτίβο συνέχεια και η Ναταλία τόσα χρόνια δεν έχει απαντήσει ποτέ σε κάτι απ’ αυτά.

Η Μαρία Ιωαννίδου συνεχίζει να λέει πράγματα για τη Ναταλία που για μένα είναι προσβλητικά, δεν είναι δυνατόν να λες για έναν άνθρωπο: “Πέρασα καρκίνο και δεν ήρθε να με δει”. Συνέχεια όμως αυτό το πράγμα; Γιατί δεν την παίρνει τηλέφωνο (η Μαρία Ιωαννίδου) να αναζητήσει την επαφή;» σχολίασε ο Κώστας Τσουρός. 

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν έμαθα την καταγγελία βιασμού εις βάρος μου, ήταν κεραυνός εν αιθρία»
Το πρώτο μήνυμα του Δημήτρη Δερματά μετά το τροχαίο και το χειρουργείο
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Γιάννης Ξανθόπουλος ανάρτησε το πρώτο του βίντεο 1,5 μήνα μετά το θανατηφόρο τροχαίο
Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Ο πατέρας μου δεν με αποδέχθηκε… έλεγε αν σου βγει έτσι ο γιος, να τον σφάξεις»
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Μαρία Αντωνά και Άρης Σοϊλέδης ανταλλάζουν αναρτήσεις όλο νόημα μετά τον... χωρισμό τους
Γιώργος Καραμίχος: «Συνεχίζω τη θεραπεία μου για τον καρκίνο για λίγο ακόμα»
Γιώργος Θεοφάνους: «Είμαι παραδοσιακός, την Κυριακή θέλω να τρώμε κοτόπουλο με πατάτες, είμαι & της εκκλησίας»
Η δημόσια αντίδραση της Ελένης Βουλγαράκη, στις φήμες περί ντόπινγκ του συντροφου της, Φώτη Ιωαννίδη