Bruce Willis: Το πρώτο βίντεο με τον ηθοποιό να μιλάει μετά τη διάγνωση της άνοιας

Η πρώτη εμφάνιση του Bruce Willis μετά τη διάγνωση της άνοιας - Η πρώην και η νυν σύζυγος του έκαναν πάρτι - Τι παρατήρησαν οι follower στην εμφάνισή του - Δείτε τα βίντεο που ανέβασε η οικογένεια

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Πριν από έναν χρόνο περίπου η Demi Moore είχε ανακοινώσει πως ο πρώην σύζυγός της, Bruce Willis πάσχει από αφασία, με την είδηση να ταξιδεύει σε ολόκληρο τον πλανήτη αμέσως. Έναν χρόνο μετά, φαίνεται πως τα πράγματα είναι σταθερά, παρόλο που πριν από λίγες εβδομάδες τα δημοσιεύματα ήθελαν την κατάσταση της υγείας του να έχει επιδεινωθεί.

Ο Bruce Willis, μετά την αποκάλυψη ότι πάσχει από άνοια, εμφανίστηκε και μίλησε στην κάμερα για πρώτη φορά την ημέρα των γενεθλίων του.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Κυριακής 19/3 η πρώην σύζυγος του, Demi Moore δημοσίευσε στην επίσημη σελίδα της στο Instagram ένα βίντεο από τον οικογενειακό εορτασμό των γενεθλίων του διάσημου ηθοποιύ, ενώ όπως θα δεις, στο πλευρό του βρισκόταν η νυν σύζυγός του Ema Heming καθώς και οι κόρες του, Rumer, Scout και Τaloulah.

Στο βίντεο, σύσσωμη η οικογένεια αλλά και φίλοι του ηθοποιού τραγούδησαν το Happy Birthday, ενώ ο Bruce Willis έδειχνε ευδιάθετος και μάλιστα τραγούδησε κι εκείνος για λίγο. Στο εν λόγω στιγμιότυπο τον βλέπουμε να συνομιλεί με τους καλεσμένους και να σβήνει τα κεριά από το γλυκό του.

Καθώς όλοι τραγουδούσαν, χαμογελούσε, μιλούσε και έκανε χειρονομίες. Κάποια στιγμή μάλιστα, φάνηκε να παραπατάει, χάνοντας για λίγο τα βήματά του.

«Χρόνια πολλά, BW! Χαίρομαι τόσο πολύ που μπορέσαμε να σε γιορτάσουμε σήμερα. Σε αγαπάμε και αγαπάμε την οικογένειά μας. Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη και τις θερμές ευχές – όλοι τις νιώθουμε», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής της η Demi Moore

Η Ema Heming, η σύζυγος του αγαπητού ηθοποιού, μπήκε στο Instagram για να μοιραστεί ένα μήνυμα για τα γενέθλια του συζύγου της και για το πώς αντιμετωπίζει τη διάγνωσή του. Σε ένα βίντεο που ανέβασε στα Instagram Stories της, η 45χρονη παραδέχτηκε ότι έκλαιγε εκείνο το πρωί και ένιωθε πραγματικά τη θλίψη για την ασθένεια του συζύγου της.

«Απλά πιστεύω ότι είναι σημαντικό να βλέπεις όλες τις πλευρές του θέματος», είπε η Heming. «Πάντα λαμβάνω αυτό το μήνυμα ή οι άνθρωποι πάντα μου λένε ότι "Ω, είσαι τόσο δυνατή, δεν ξέρω πώς τα καταφέρνεις". Δεν μου δίνεται η δυνατότητα επιλογής. Μακάρι να είχα. Αλλά μεγαλώνω επίσης δύο παιδιά σε αυτό, οπότε μερικές φορές στη ζωή μας, πρέπει να βάλουμε το βρακί του μεγάλου κοριτσιού μας και να τα καταφέρουμε, και αυτό κάνω».

Η Emma Heming, η οποία έχει αποκτήσει δύο μικρές κόρες με τον ηθοποιό, μίλησε επίσης για τη δυσκολία να φτιάξει ένα reel στο Instagram για να γιορτάσει τα γενέθλια του συζύγου της.

«Δεν ξέρω γιατί το κάνω αυτό στον εαυτό μου, γιατί τα βίντεο είναι σαν μαχαίρι στην καρδιά μου", είπε. "Αλλά όσο και αν το κάνω για τον εαυτό μου, το κάνω για εσάς γιατί ξέρω πόσο αγαπάτε τον σύζυγό μου»

Δειτε Επισης

Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μήλιου, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Σωτήρης Τσαφούλιας: «Έχω εταιρεία πώλησης πετρελαίου στο ναυτιλιακό κομμάτι»
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»
Μπαράζ τοποθετήσεων του Δημήτρη Παπανώτα, μετά την διαγραφή από τον ΣΥΡΙΖΑ - Αυτοί είναι στο πλευρό του
Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν έμαθα την καταγγελία βιασμού εις βάρος μου, ήταν κεραυνός εν αιθρία»