Bruce Willis: Από τα 250 εκατ. αφήνει μόνο από 1 στις κόρες του με τη Demi Moore

Πώς και γιατί ο χολιγουντιανός ηθοποιός αποφάσισε να μοιράσει την περιουσία του - Τα νέα για την υγεία του λόγω της αφασίας, έρχονται από άτομα του οικογενειακού του περιβάλλοντος

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ο Bruce Willis ανανέωσε τη διαθήκη του, λίγο πριν διαγνωστεί με αφασία και αποσυρθεί από τον κινηματογράφο, όπως μεταφέρουν δημοσιεύματα που κυκλοφορούν τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

Πλέον, ο ηθοποιός έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και τα νέα για την κατάσταση της υγείας του έρχονται από άτομα του οικογενειακού του περιβάλλοντος.

Η είδηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου αυτές τις μέρες, είναι η αποκάλυψη για το πώς θα κατανεμηθεί η περιουσία του Χολιγουντιανού σταρ. Σύμφωνα με το #RadarOnline, ο 67χρονος ηθοποιός αποφάσισε να αφήσει το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του στα παιδιά που έχει αποκτήσει με την τωρινή σύζυγό του, Emma Heming.

 

 

Είναι χαρακτηριστικό, ότι από τα 250 εκατομμύρια δολάρια, όσο είναι και η καθαρή αξία της συνολικής του περιουσίας, ο Γουίλις αφήνει μόνο από 1 εκατομμύριο στις κόρες που απέκτησε με την Demi Moore, τις Rumer, Scout και Tallulah.

 

 Οι ίδιες πληροφορίες επικαλούνται πηγές από το περιβάλλον του ηθοποιού, προς επίρρωση των παραπάνω ισχυρισμών, οι οποίες υποστηρίζουν ότι η υπόλοιπη περιουσία του σταρ θα διατεθεί για τα μικρότερα από τα παιδιά του, αλλά και τη Emma Heming. Πρόκειται για τις κόρες του με το μοντέλο, τη Mabel Ray που είναι 10 ετών και την 8χρονη Evelyn Penn.

 

 «Πιστεύει ότι οι Rumer, Scout και Tallulah, έχουν πάρει ό,τι καλύτερο είχε να τους προσφέρει οικονομικά σε όλη τους τη ζωή» είπε άτομο που γνωρίζει καλά τον Willis και πρόσθεσε: «Η διαθήκη του Bruce στην πραγματικότητα ανανεώθηκε πριν από χρόνια, αφού παντρεύτηκε την Έμμα το 2009, τροποποιήθηκε μετά τη γέννηση των παιδιών τους και στη συνέχεια ανανεώθηκε πάλι, όταν ήταν πλέον ξεκάθαρο ότι η υγεία του Bruce είχε βληθεί».

Κατά το ίδιο άτομο, το σκεπτικό του σταρ του «Die Hard» είχε ως βάση το γεγονός ότι οι μεγαλύτερες κόρες του θα είναι εντάξει με το ποσό που θα λάβουν.

 

 Η περιουσία της Demi Moore έπαιξε ρόλο στην απόφαση του Bruce Willis

Η Rumer είναι μια ενεργή ηθοποιός στον κινηματογράφο, η Scout είναι μια τραγουδίστρια που πρόκειται να κυκλοφορήσει το πρώτο της άλμπουμ και η Tallulah, έχει επίσης ακολουθεί τη δική της πορεία στον χώρο της μόδας.

«Ο Bruce πιστεύει επίσης ότι η Demi, της οποίας η περιουσία κοστολογείται περίπου στα 200 εκατομμύρια δολάρια, θα είναι πάντα εκεί για τις Rumer, Scout και Tallulah,» ανέφερε άλλη πηγή στο δημοσίευμα.

«Ο Bruce είναι σε επισφαλή κατάσταση με την αφασία. Δεν καταλαβαίνει πάντα τι γίνεται και πώς να απαντήσει» ισχυρίστηκε άλλη πηγή που επικαλείται ο συγκεκριμένος ιστότοπος.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα - Το ιατρικό ανακοινωθέν
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»