Ξέσπασε η Δανάη Μπάρκα και ο Γιώργος Λιάγκας κατά του Αμβρόσιου «Αηδίες και χυδαιότητες»

«Γιώργος Λιάγκας: «Καλύτερα ν' ακούμε τα λόγια του πατέρα του Κυπριανού παρά τα λόγια του Αμβρόσιου... Κάντε το εσείς που κάνετε κριτική σε εμάς για το πώς αντιμετωπίζουμε σοβαρά θέματα. Ασχοληθείτε εσείς με τις δηλώσεις του Αμβρόσιου»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Με αφορμή τις νέες προκλητικές δηλώσεις του Αμβρόσιου για το δυστύχημα στα Τέμπη και τον σχολιασμό τους από τις τηλεοπτικές εκπομπές, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να κάνει μια πολύ συγκεκριμένη αναφορά, κατά τη διάρκεια της εκπομπής #ToPrwino.

Ο παρουσιαστής άφησε σαφείς αιχμές προς συγκεκριμένες εκπομπές και παρουσιαστές… ενω εξέφρασε την ενόχλησή του στον αέρα και για τα όσα έχουν ειπωθεί για τους τραγουδιστές οι οποίοι εμφανίστηκαν στα νυχτερινά κέντρα μετά την τραγωδία στα Τέμπη.

.

Αρχικά ανέφερε: «Το πρόβλημα είναι αυτό στην Ελλάδα. Ότι αυτοί που πρέπει να αισθανθούν τύψεις, λένε ψέματα, κρύβονται, σβήνουν με μπλάνκο και αλλάζουν τα στοιχεία, αυτοί είναι! Κρύβονται πίσω από παραιτήσεις που επί της ουσίας δεν είναι παραιτήσεις. Αυτή είναι η αλήθεια!»!

Και τόνισε: «Και δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα για τα μπουζούκια και τα λουλούδια. Τέλος πια με τα μπουζούκια, το είπα, έφυγα! Συνεχίζετε κάποιοι. Ντροπή! Κάνετε ένα λάθος, δεν θα μου αλλάξετε τη θέση. Είναι λάθος η επιλογή σας να τραγουδήσετε! Και πιο λάθος η επιλογή των ανθρώπων που επέλεξαν δύο ημέρες μετά το εθνικό πένθος –δεν είναι δικαιολογία ότι δεν βλέπετε ειδήσεις- να πάνε να λικνιστούν στους ήχους των μπουζουκιών.»!

Και συνέχισε λέγοντας: «Θα το κάνουμε όλοι κάποια στιγμή. Όχι όμως σε δύο ημέρες, που το αίμα αυτών των ανθρώπων κύλαγε στην κοιλάδα των Τεμπών. Και πάτε τώρα και ανεβάζετε λογύδρια της βλακείας σας. Είναι βλακεία. Και το συγγνώμη, επειδή αναφέρεστε σε εμένα, εγώ έχω ζητήσει συγγνώμη για τα λάθη μου. Λέμε συγγνώμη, και μας κρίνει ο κόσμος μετά. Τώρα θα δικαιολογήσετε τις βλακείες, όπως ο άλλος που έσβηνε με μπλάνκο την πραγματική ώρα;»!

«Θέλω να πω κάτι, επιτρέψτε μου γιατί δεχόμεθα και κριτική – από ποιους δεχόμαστε- , για το πώς ασχοληθήκαμε και το πώς ασχολούμαστε με το θέμα αυτό, η δημοσιογραφική ομάδα αυτής της εκπομπής, όλοι μας… Όλοι αυτοί που ασκούν κριτική, νομίζω ότι ασχολήθηκαν με αυτά που είπε ο Αμβρόσιος. Λέτε λοιπόν ότι κάποιοι προσπαθούν να κάνουν τα ασήμαντα σημαντικά.  Εγώ αρνούμαι και η ομάδα. Το θεωρούμε ελάσσονος σημασίας.

Το θέμα είναι ποιος λέει και τι λέει. Πιστέψτε μας. Λαμβάνει κανείς σοβαρά υπόψιν του τις εμετικές δηλώσεις του Αμβρόσιου για να τις παίξουμε και να κάνουμε θέμα; Παίρνει κανείς στα σοβαρά τις κατά τα άλλα εμετικές δηλώσεις του Αμβρόσιου; Γιατί; Για να τις παίξουμε και να βγάλουμε λογύδριο «ντροπή και αίσχος»; Ότι δηλαδή φταίει το καρναβάλι για τους νεκρούς;

Να κάτσω να ασχοληθώ με τον Αμβρόσιο; Δεν έχει σημασία, πάμε παρακάτω. Κάντε το εσείς που κάνετε κριτική σε εμάς για το πώς αντιμετωπίζουμε σοβαρά και μη σοβαρά και ποια θέματα είναι τα μείζονα και ποια τα ελάσσονα σε αυτήν την ιστορία; Τουλάχιστον εγώ κι εμείς όλοι, έχουμε τη συνείδησή μας ήσυχη».

Με σκληρή γλώσσα μίλησε και η Δανάη Μπάρκα, αναφορικά με δηλώσεις που έχουν γίνει σχετικά με το φρικτό δυστύχημα στα Τέμπη.

Η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» απάντησε στις αισχρές δηλώσεις του πρώην Μητροπολίτη Καλαβρύτων-Αιγιαλείας, Αμβρόσιου.

Ο πρώην Μητροπολίτη Καλαβρύτων-Αιγιαλείας, χωρίς ίχνος ευαισθησίας, κοινωνικής ευθύνης και ενσυναίσθησης υποστήριξε πως «η πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη ήταν… τιμωρία από το Θεό για το τριήμερο του Καρναβαλιού».

Η Δανάη Μπάρκα δεν άφησε αναπάντητο το παραλήρημα μίας «ύπαρξης» και όχι ανθρώπου, όπως χαρακτηριστικά τον αποκάλεσε.

«Επειδή εγώ το έχω ξαναπεί, και επειδή είμαι ένας βαθιά θρήσκος άνθρωπος, κυρίως από τότε που έχασα τον παππού μου και μετά, και εκείνος ήταν πολύ κοντά στην εκκλησία, τις τελευταίες μέρες με αυτό που έχει γίνει με τα Τέμπη, βγαίνει ο καθένας και λέει ό,τι θέλει. Και επειδή βγήκε ένας συγκεκριμένος άνθρωπος, όχι δεν είναι άνθρωπος, βγήκε μία συγκεκριμένη ύπαρξή και συνέδεσε τα Τέμπη με την αγάπη του Θεού με τα καρναβάλια», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Πιστεύω ότι αυτοί οι άνθρωποι θα έπρεπε να ντρέπονται, επειδή η αγάπη που έχει ο καθένας μας για τον Θεό και τη δύναμη που έχουμε ανάγκη να παίρνουμε από κάπου. Εγώ το ονομάζω Θεός, κάποιος άλλος το ονομάζει οτιδήποτε. Αλλά τη δύναμη που μπορεί παίρνει ο καθένας μας στα δύσκολα και στα τραγικά γεγονότα της ζωής του, είναι ωραίο να την κρατάμε αγνή, ωραία, γνήσια, αυθεντική και αλήθεια να είναι το καταφύγιό μας»,

«Το να βγαίνουν άνθρωποι που έχουν και ένα βήμα και έχουν διοριστεί από κάποιους να έχουν και έναν τίτλο και να λένε τέτοιες αηδίες που κατά καιρούς βγαίνουν και λένε, είναι κρίμα να παίρνουν στην πλάτη τους, όλο αυτό που μπορεί να σημαίνει θρησκεία και να βγαίνουν να ξεστομίζουν τέτοιες απρέπειες και χυδαιότητες, ειδικά κατά τη διάρκεια ενός τέτοιου θρήνου και ενός τραγικού γεγονότος», δήλωσε στη συνέχεια.

«Να βουτάνε τη γλώσσα τους στο κεφάλι τους πριν μιλήσουν»

«Είναι άλλο η θρησκεία, η πίστη, ο Θεός, ο Χριστός. Δυστυχώς στην Ελλάδα έχουμε δει πολλούς τέτοιους ανθρώπους, που εκπροσωπούν την Εκκλησία, να φτάνουν στο σημείο να λένε πολλές χυδαιότητες, να προσέχουμε τι λεμέ, και να βουτάμε τη γλώσσα μας στο κεφάλι μας πριν μιλήσουμε, γιατί αυτά είναι πολύ ιερά για τον καθένα μας. Μιλάω φυσικά για τον Αμβρόσιο», τόνισε κλείνοντας η Δανάη Μπάρκα.

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!