Το on air ξέσπασμά Μικρούτσικου για Αμβρόσιο: «Αυτός ο σκοταδιστής, το μαύρο σκυλί του πολέμου»

Τα πρώτα λόγια του Ανδρέα Μικρούτσικου μετά την περιπέτεια με την υγεία του - Δεν έχει πάρει ακόμη εξιτήριο

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Λίγες ημέρες μετά την εξαγωγή του από την ΜΕΘ, ο Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή #SuperΚατερίνα, με αφορμή τις προκλητικές δηλώσεις του Αμβρόσιου για την τραγωδία στα Τέμπη.

Ο γνωστός παρουσιαστής και μουσικοσυνθέτης, ο οποίος αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας το προηγούμενο διάστημα, ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής κατά του πρώην μητροπολίτη Αμβρόσιου.

Ο πρώην Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιος, προκαλεί για ακόμη μία φορά με τις δηλώσεις του. Αυτή τη φορά, αναφέρθηκε στην πολύνεκρη τραγωδία των Τεμπών σε άρθρο του, γράφοντας:

«Μήπως το γεγονός αυτό έρχεται ως ΤΙΜΩΡΙΑ από τον Θεόν για την υπερβολική ασέβεια του ανθρώπου και τον πλεονασμό της αμαρτίας κατά το προηγηθέν τριήμερο του Καρναβαλιού, που τόσο πολύ γιορτάσθηκε όχι μόνον σ’ ολόκληρη σχεδόν την Ελλάδα, αλλά και σε διάφορες άλλες περιοχές του Πλανήτου μας; Μήπως, αυτή η τραγωδία των Τεμπών είναι μια έκφρασις της οργής του Κυρίου μας γι' αυτή την τόσο πανηγυρική Καρναβαλική εορτή του Διαβόλου;».

«Αυτός ο θεομπαίχτης, ο σκοταδιστής, το μαύρο σκυλί του πολέμου, που δε σεβάστηκε τη συλλογική μας θλίψη, το ότι χάθηκαν τα παιδάκια. Δε σεβάστηκε τον πόνο των οικογενειών, τον πραγματικό πόνο ενός λαού και βγαίνει και δίνει τις δικές του ανεκδιήγητες ερμηνείες;», ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Όλο αυτό που έχει συμβεί είναι μία στροφή στην Ιστορία. Στα 70 μου αυτό το έζησα πολύ λίγες φορές στη ζωή μου. Επειδή η κοινωνία ακολουθεί την πεπατημένη και συσσωρεύονται κάποιες ποσοτικές αλλαγές που φέρνουν την ποιοτική αλλαγή. Είναι κουκιά μετρημένα, είναι τα παιδιά που δε γύρισαν σπίτι, είναι ο συλλογικός πόνος. Δεν είναι δυνατόν εγώ να βγαίνω μετά από 7 μέρες στην εντατική και να ζω αυτό το δράμα, που είναι χειρότερο από το προσωπικό μου!», παρατήρησε σε υψηλούς τόνους ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Kαι η Κατερίνα Καινούργιου ακούγοντας τις επίμαχες αυτές δηλώσεις δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της και ξέσπασε μέσα από την #SuperΚατερίνα.

«Γιατί ακόμη η εκκλησία επιτρέπει σε αυτόν τον άνθρωπο να κηρύσσει τον λόγο του Θεού; Τι περιμένει η εκκλησία και τον αφήνει ακόμη; Είμαι έξαλλη με αυτό. Αυτή τη στιγμή σκέφτεσαι τους γονείς των παιδιών που έχουν χαθεί, που θρηνούν τα παιδιά τους πάνω από τα φέρετρα, γονείς που δεν έχουν ούτε στάχτη να θάψουν, να ακούν αυτές τις δηλώσεις; Οι γονείς αυτοί θα εφησυχαστούν ότι το παιδί τους αναπαύεται εν ειρήνη και είναι στον Θεό; Αν ήμουν εκκλησία θα τον είχα καθαιρέσει με την μία!

Την εκκλησία αμαυρώνει! Ντρέπομαι! Με συγχωρείτε που είμαι έτσι νευριασμένη αλλά ντρέπομαι για αυτές τις δηλώσεις! Αυτή τη στιγμή υπάρχουν γονείς που πενθούν τα παιδιά τους, επιτρέπεται η εκκλησία γενικότερα να αφήνει τέτοιες δηλώσεις να ακούγονται από έναν μητροπολίτη;» ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη στην εκπομπή #PrwinoMas, ο Ανδρέας Μικρούτσικος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και δεν έχει πάρει ακόμη εξιτήριο.

Ο λόγος είναι ότι ανέβηκαν κάποιες τιμές του διοξειδίου στο αίμα, κάτι που οι γιατροί δεν μπορούσαν να παρακολουθήσουν από το σπίτι. Έτσι το ιατρικό προσωπικό αποφάσισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος να παραμείνει στο νοσοκομείο, ενώ υπάρχει προγραμματισμένο εξιτήριο για σήμερα. Αν οι γιατροί, όμως, κρίνουν πως δεν είναι όλα όπως πιστεύουν, ο παρουσιαστής θα παραμείνει και σήμερα στο νοσοκομείο και θα πάρει εξιτήριο το Σαββατοκύριακο.

Δειτε Επισης

Πέτρος Ξεκούκης: «Έζησα από θαύμα. Ξύπνησα όταν είδα έναν ρασοφόρο να με τραβάει από το αυτοκίνητο…»
Γιώργος Αμούτζας – Τάνια Μπρεάζου: Η έμμεση παραδοχή της σχέσης τους στην κάμερα
Γιώργος Αρμένης: «Με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα, με πληγώνει αυτό ακόμα & τώρα που είμαι 80 χρόνων»
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»