Ευρυδίκη: Επίθεση στον Μαρτίκα, σκληρή απάντηση στην Βρισηίδα και η μήνυση της Ελευθερίας

#SurvivorGR: Η Ευρυδίκη αποκάλυψε τα λόγια της Ελευθερίας στον Στάθη, ενώ τόνισε πως είναι πιόνι του Πρίαμου- Η Ελευθερίου έχει εξουσιοδοτήσει δικηγόρο και κινείται νομικά σε όσους την δυσφημούν

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Τις πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή της από το #SurvivorGR All Star έκανε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στον δημοσιογράφο, Χρήστο Λυσσέα και στο #PrwinoMas

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έδωσε σκληρή απάντηση στη φίλη της, Βρισηίδα Ανδριώτου για τον σύντροφό της, Σπύρο Μαρτίκα.

«Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου για τον Σπύρου. Μετέφερε και για την Αφροδίτη Σκαφίδα προσωπικά της. Πράγματα τα οποία αν έβγαιναν προς τα έξω, αν εγώ τα έλεγα σε ένα συμβούλιο, που είναι το λιγότερο μηνύσιμα, που καίνε άλλους, τρίτους, ανθρώπους. Και δεν θα πω περισσότερα» είπε αρχικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

«Έμεινα έκπληκτη με τον άνθρωπο που λέγεται Σπύρος Μαρτίκας. Δεν είναι ένας ρόλος, θέλω να πω στον κόσμο, είναι ένας αδίστακτος άνθρωπος, ο οποίος διψά για δημοσιότητα και χρήματα. Με την Βρισηίδα κάνουμε παρέα. Αυτά που έγιναν μέσα στο παιχνίδι πλήγωσαν κι εμένα κι όλα τα παιδιά. Όλοι ξέρουν τι είναι. Δεν μπορώ σαν Ευρυδίκη στα χρόνια που έχω φτάσει και με αυτά που έχω περάσει, να αφήσω κάποιον να με μεταχειρίζεται σαν μία μαριονέτα και να μην μιλώ, επειδή έτυχε στη ζωή η Βρισηίδα να είναι φίλη μου» σημείωσε στη συνέχεια η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Μάλιστα, απευθύνθηκε σε β’ ενικό πρόσωπο στη φίλη της, λέγοντας: «Βρισηίδα, τι να στηρίξω τον αγαπημένο σου; Που βγήκε κι είπε κλέφτρα την Ελευθερία; Στο δικαστήριο -γιατί έχει φύγει μήνυση, έχει εξουσιοδοτήσει δικηγόρο (η Ελευθερία) κατά του- τι ήθελες Βρισηίδα μου, όταν ένας άνθρωπος λέει κλέφτρα μια γυναίκα; Όχι, με ξέρεις πολύ καλά δεν θα το έκανα ποτέ και θα ήμουν κατά του.

Ο κύριος που αλλάζει συμπεριφορά κάθε λεπτό. Αν η Βρισηίδα είναι ευχαριστημένη με τέτοια συμπεριφορά ανδρός με γεια της και χαρά της, να ζήσουν και να ευτυχήσουν. Αυτά που σου έκανε, όπως λες ο Άρης Σοϊλέδης Βρισηίδα μου, δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που μας έκανε ο Σπύρος. Οπότε δε μπορείς να μου λες εσύ πώς θα εκφράζομαι. Και λίγα λέω. Όταν έφυγα, ο Σπύρος δεν μου είπε να πω κάτι στη Βρισηίδα».

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποκάλυψε τα λόγια της Ελευθερίας Ελευθερίου που έκαναν έξαλλο τον Στάθη Σχίζα και αποχώρησε οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωση, ενώ τόνισε ότι η Ελευθερία είναι πιόνι του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη.

Συγκεκριμένα ανέφερε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μετά την αποχώρηση του survivor: «Η Ελευθερία Ελευθερίου είχε πολλά προβλήματα με τον Μάριο. Ήρθε σε εμένα γιατί την πλήγωσε. Δεν μπορώ να τον ψυχολογήσω γιατί παίζει και πόκερ, είναι poker player και δεν μπορεί κάποιος να τον διαβάσει εύκολα.»!

Και συνέχισε να λέει η πρώην παίκτρια του survivor all star: «Δεν κάνει τίποτα στην καλύβα! Είχα μαλώσει την Ελευθερία γιατί κάνει πάρα πολύ παρέα με την κοπέλα του Στάθη και μου είπε ότι όταν ήταν να μπει στο παιχνίδι η Αλεξάνδρα δεν της είπε να του μεταφέρει κάτι.»!

Και υπογράμμισε: « Ο Στάθης όταν την ρώτησε, του είπε ότι η Αλεξάνδρα της είπε να του δώσει μια αγκαλιά και ένα φιλί. Όταν τη ρώτησα τον λόγο, μου είπε ότι διψούσε για κάποιο νέο ο Στάθη και δε μπορούσε να μην πει κάτι.»!

Και συνέχισε λέγοντας: « Βλέπουμε τώρα ότι ο Μάριος το εκμεταλλεύτηκε και της είπε να του το πει για να του σπάσει τον τσαμπουκά, γιατί είναι πεσμένη η ψυχολογία του. Η Ελευθερία δεν ήθελε να πάει αλλά το έκανε. Είναι ένα πιόνι για εκείνον, δεν πιστεύω ότι είναι ερωτευμένος μαζί της! Η Ελευθερία είπε στον Στάθη τα προσωπικά που μετέφερε ο Μαρτίκας για την κοπέλα του και εκείνος κατάλαβε ότι λέει αλήθεια και έγινε έξαλλος…».

Η Ελευθερία Ελευθερίου έχει εξουσιοδοτήσει δικηγόρο να κινείται νομικά σε όσους την δυσφημούν

Δειτε Επισης

H Έλενα Τσαβαλιά "χτύπησε στην καρδιά" για τον Μάρκο Σεφερλή: «Μείναμε, εσύ και εγώ με 600.000 ευρώ χρέος»
Στο στρατοδικείο η παίκτρια του #SurvivorGR, Γεσθημανή Κουτούζογλου
O Νίκος Πορτοκάλογλου ακύρωσε τις συναυλίες του - Η επίσημη ανακοίνωση & το πρόβλημα υγείας του
«Δεν θα υπάρξει νέα Ελευθερία Αρβανιτάκη. Για να ξεχωρίσεις πρέπει να έχεις δικό σου μονοπάτι»
Συγκίνησε η Δέσποινα Βανδή από τη σκηνή του Λυκαβηττού 23 χρόνια μετά: «Σας ευχαριστώ! Eίμαι ευγνώμων!»
Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Φταίει ο Μάρκος Σεφερλής που βγάζει τον νάνο & 4.000 από κάτω ξεκαρδίζονται;»
Νίκος Ορφανός: «Ο Μάρκος Σεφερλής γελοιοποιεί πρώτο τον ίδιο του τον εαυτό»
Μιχάλης Αεράκης: «Ε όχι ρε φίλε, δεν επιτρέπονται τα πάντα στη σάτιρα! Υπάρχει ένα μέτρο»
Η ανακοίνωση της Γεσθημανής Κουτούζογλου του #SurvivorGR μετά τoυς μπελάδες με το ΓΕΣ
Στην αντεπίθεση ο Μάρκος Σεφερλής με αγωγές κατά πάντων: «Οργανωμένη επίθεση εναντίον μου»