Ξέσπασαν Λιάγκας, Χατζίδου και Παύλου, Καινούργιου, Τσιμτσιλή για την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη

Εκτός αέρα Σκορδά, Μαγγίρα, Mελέτη, #KaloMesimeraki και #RadioArvyla

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Τριάντα δυο άνθρωποι επιβεβαιώθηκε πως έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας της σύγκρουσης των δυο τρένων στα Τέμπη, στο ύψος της Λάρισας, ενώ άλλοι 85 τραυματίστηκαν, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Πυροσβεστική.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Σκάι επέλεξε να αναβάλλει την εκπομπή της Φαίη Σκορδά. Το ίδιο συνέβη και με το κανάλι Οpen που αποφάσισες να μην μεταδώσει την εκπομπή της Μπέτυς Μαγγίρα. Σε ανάλογο κλίμα και το Μega με την εκπομπή της Ελεονώρας Mελέτη.

Και ο Αντώνης Κανάκης τόνισε ότι η εκπομπή του #RadioArvyla δεν θα βγει στον αέρα.

«Είμαστε σοκαρισμένοι, στεναχωρημένοι και θυμωμένοι όπως όλη η Ελλάδα. Φυσικά, μας είναι αδύνατο να βγούμε στον αέρα τις ημέρες αυτές. Από την καρδιά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των συμπολιτών μας που έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας αυτού του εγκληματικού κράτους» έγραψε ο Αντώνης Κανάκης στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook.

Η τραγωδία στα Τέμπη με το σιδηροδρομικό δυστύχημα και τους δεκάδες νεκρούς είναι το μόνο θέμα με το οποίο ασχολείται σήμερα και η εκπομπή #ToPrwino. Ο Γιώργος Λιάγκας, αρχικά θέλησε να πει δυο λόγια:

«Καλημέρα, καλό μήνα, όσο μπορεί να λέμε ότι η ημέρα αυτή είναι καλή και όσο μπορούμε να λέμε ότι ο μήνας αυτό που ξεκινά είναι καλός. Είναι δραματικά τα πράγματα. Είμαστε πάρα πολύ λυπημένοι και στενοχωρημένοι για όλα αυτά που γίνονται αλλά πρέπει να τα περιμένουμε.

Ζούμε σε μία χώρα που μπορεί να μας αφορά τι είπε ο Πολάκης και αν διεγράφη ο Πολάκης ή όχι αλλά επί της ουσίας ζούμε σε μία χώρα του δυτικού κόσμου που δεν… τέλος πάντων, είναι αυτό που λέμε η ευνομούμενη κοινωνία που τα έχει όλα λυμένα. Δυστυχώς, πράγματα που έπρεπε να είναι λυμένα, αποδεικνύεται στη χώρα μας ότι ούτε καν μπορούμε να φανταστούμε πως δουλεύουν πράγματα που αφορούν τη ζωή μας κατά τύχη τελείως.

Η εκπομπή διαμορφώνεται διαφορετικά σήμερα, απολύτως ενημερωτική. Ζητήσαμε από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και από τη Λίτσα Πατέρα να μην έρθουν σήμερα, καλεσμένο δεν θα έχουμε. Θα δούμε τι γίνεται και θα καταγράψουμε τις εξελίξεις».

Λίγη ώρα αργότερα, κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε στον αέρα.

«Θεωρώ ότι κάνω τηλεόραση ασπρόμαυρη το 1970! Δεν πίστευα ποτέ στη ζωή μου ότι θα συζητάω εν έτει 2023 για έναν άνθρωπο που χειροκίνητα αλλάζει τις ράγες στο τρένο. Δεν πίστευα ότι συμβαίνει!», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιάγκας.

Το δικό τους σχόλιο για την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη έκαναν η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου στο ξεκίνημα του σημερινού #StarBreakfast, που δεν θύμιζε σε τίποτα τη συνηθισμένη έναρξη της εκπομπής.

«Είναι μία δύσκολη ημέρα σήμερα, μπήκε πάρα πολύ δύσκολα ο μήνας. Όλοι είδαμε τη σφοδρή σύγκρουση δύο τρένων στη Λάρισα, εκεί στα Τέμπη, ενός εμπορικού και ενός επιβατικού. Δυστυχώς έχουμε νεκρούς, πολλούς τραυματίες. Αυτή τη στιγμή ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής είπε ότι είναι 32 οι νεκροί και 85 οι τραυματίες», ανέφερε η Ελένη Χατζίδου.

«Υπάρχουν και αγνοούμενοι, προσπαθούν να απεγκλωβίσουν ακόμα ανθρώπους. Εμείς να πούμε ότι είμαστε μία ψυχαγωγική εκπομπή, όμως σήμερα δεν προέχει η ψυχαγωγία. Προέχει η ενημέρωση η δική μας και η δική σας φυσικά, γι’ αυτό και θα παραδώσουμε τη σκυτάλη νωρίτερα σήμερα γύρω στις 9:30. Να δούμε τι έχει γίνει και να αποδοθούν επιτέλους και οι ευθύνες για όλο αυτό που έχει γίνει», σημείωσε από τη δική του πλευρά ο Ετεοκλής Παύλου.

«Είναι η αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Γύρω στις 19:30 ξεκίνησε από την Αθήνα και περίπου στις 23:30 συνέβη το δυστύχημα», τόνισε η Ελένη Χατζίδου στη συνέχεια.

«Είναι συγκλονιστικό. Έντεκα παρά το βράδυ έγινε νομίζω», ανέφερε η Μαίρη Αργυριάδου.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, συγκλονισμένη από τις εξελίξεις δεν μπορεί να πιστέψει πώς χάθηκαν τόσοι άνθρωποι άδικα. Μέσα από το #HappyDay ξέσπασε για το γεγονός ότι δυο τρένα συγκρούστηκαν εν έτη 2023.

«Όταν ξύπνησα το πρωί και κατάλαβα τι έχει συμβεί, σηκώθηκα με ένα πολύ μεγάλο βάρος στη ψυχή μου. Πέρα από αυτή την τραγωδία, προστίθεται το βάρος και το πένθος που έχουμε ζήσει ως έθνος και στις προηγούμενες τραγωδίες. Οι μάνες των μαθητών που χάσανε τα παιδιά τους στα Τέμπη θρηνούν και σήμερα για τους νεκρούς του δυστυχήματος. Αν εν έτη 2023 κινούνται χειροκίνητα τα τρένα, που υποτίθεται έχουν εκσυγχρονιστεί και έχουν πουληθεί σε ξένη εταιρεία, αυτό πρέπει να μας ανησυχήσει πάρα πολύ» τόνισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Σε κλίμα συγκίνησης ξεκίνησε σήμερα η εκπομπή #SuperΚατερίνα ύστερα από την τραγωδία που συνέβη χθες το βράδυ με την φονική σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη.

Η Κατερίνα Καινούργιου βλέποντας τα σοκαριστικά πλάνα δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει το μέγεθος της φρίκης, η οποία μέχρι στιγμής μετρά 36 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες.

«Η εικόνα με ξεπερνάει, μας ξεπερνάει όλους. Βλέπουμε μια άμορφη μάζα της πρώτης αμαξοστοιχίας. Αυτό που λέω τώρα είναι μακάβριο αλλά δεν νομίζω να βγει κάποιος ζωντανός από τα 2 πρώτα βαγόνια. Είναι σοκαριστικό» ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής ότι μέλος της οικογένειάς της ήταν να ταξιδέψει με το μοιραίο τρένο, ωστόσο έχασε το πορτοφόλι του και τελευταία στιγμή δεν επιβιβάστηκε.

«Συγγενής μου δεν μπήκε τελευταία στιγμή, στο τελευταίο δευτερόλεπτο στο τρένο γιατί έχασε το πορτοφόλι του. Οι φίλοι του όλοι μέσα. Μόλις το έμαθε το παιδί κατέρρευσε, 22 ετών και όλοι του οι φίλοι. Αυτή τη στιγμή εννοείται δεν θέλει να μιλήσει γιατί είναι όλοι σε σοκ. Περνούν έναν Γολγοθά. Και το παιδί αυτό και οι υπόλοιποι βρίσκονται σε μια αδιανόητη κατάσταση» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δειτε Επισης

Εντυπωσίασε η Μαρίνα Σάττι στη δεύτερη πρόβα της Eurovision
Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
«Έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά εξαιτίας της δύσκολης στιγμής που υπάρχει στη ζωή μου»
Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κόρη της: Για τρεις ημέρες δεν θεωρήθηκε οριακά πρόωρη
«Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ»
Ταξίδι στη Σκιάθο για το Ντάνο και τη Δήμητρα Βαμβακούση-Το album της εξόρμησης
Ήβη Αδάμου για Μιχάλη Κουινέλη: «Ήταν η πρώτη φορά που ερωτεύτηκα»
Η σπάνια φωτογραφία της Ελένης Ράντου με την μητέρα της-«Αγκαλίτσα μου»