Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Σοκαρισμένοι οι επώνυμοι με την ανείπωτη τραγωδία

Χατζηβασιλείου, Ράντου, Συνατσάκη, Τανιμανίδης, Λιανός, Αναγνωστόπουλος, Λασκαράκη, Σιανίδης, Απέργης, Βαρθακούρη, Λιβιεράτος: Οι αναρτήσεις τους: «Δεν υπάρχουν λόγια… Κρύο, θλίψη, πόνος, μαύρο, σιωπή…»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Τριάντα δυο άνθρωποι επιβεβαιώθηκε πως έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας της σύγκρουσης των δυο τρένων στα Τέμπη, στο ύψος της Λάρισας, ενώ άλλοι 85 τραυματίστηκαν, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Πυροσβεστική.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου έκανε μία ανάρτηση, εκφράζοντας την λύπη της και την οργή της για όσα συνέβησαν.

«Οχι, δεν ξεκίνησε καλά ο Μάρτιος. Εθνική τραγωδία με θύματα κυρίως νέα παιδιά! Που ανυποψίαστα μπήκαν στο τρένο του τρόμου. Έχω ταξιδέψει πολλές φορές στη συγκεκριμένη διαδρομή φέτος. Δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ αυτά τα βαγόνια (που τσουλούσαν ενίοτε με καθυστέρηση κι ενίοτε με τεχνικές ατέλειες) να γίνονται πύρινος τάφος τόσων συνανθρώπων μας. Οδύνη, θλίψη, αδικία κι ένα τεράστιο γιατί να πλανιέται πάνω από τα συντρίμμια. Το 2023 με τόση ηλεκτρονική εξέλιξη παντού, απαγορεύεται να υπάρχει… χώρος για ανθρώπινο λάθος στις ράγες. Αλλά τα ηλεκτρονικά συστήματα στους ελληνικούς συρμούς είναι σε…. αργία από το 2002 που εγκαταστάθηκαν! Ντροπή!! Την αγάπη και τη συμπαράστασή μου στους τραυματίες και τους συγγενείς των θυμάτων. 🖤 ΠΟΣΟ ΚΡΙΜΑ ΘΕΕ ΜΟΥ »

Η Ελένη Ράντου παρακολουθεί με κομμένη ανάσα τις συγκλονιστικές εξελίξεις που συμβαίνουν στην Λάρισα.

«Δύσκολη μέρα ξημερώνει. Κρατάμε την ανάσα μας» έγραψε η Ελένη Ράντου στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook.

Η Μαίρη Συνατσάκη έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, συγκλονισμένη για την απίστευτη τραγωδία που είδε το φως της ημέρας. Σε μαύρο φόντο έγραψε: «Φρίκη».

MS

Σάκης Τανιμανίδης: «Τραγικό αυτό που συνέβη σήμερα στα Τέμπη με ένα τεράστιο «γιατί;». Εύχομαι να γίνουν καλά όλοι οι τραυματίες. Συλλυπητήρια στις οικογένειες που έχασαν κάποιον δικό τους»

sakis 1

Ο Γιώργος Λιανός έγραψε την ημερομηνία της τραγικής ημέρας που ξημέρωσε

lianos

Κώστας Αναγνωστόπουλος: «Κουράγιο και συλλυπητήρια στις οικογένειες»

anagnostopoluos

Βάσω Λασκαράκη: «Ξυπνάς με όρεξη και αισιοδοξία να πεις καλό μήνα, μπαίνει η Άνοιξη και μαυρίζει η ψυχή σου στο λεπτό… Δυστυχώς ο μήνας μπαίνει με τον χειρότερο τρόπο. Απίστευτη τραγωδία στα Τέμπη. Έχω ταξιδέψει αμέτρητες φορές με αυτό το δρομολόγιο τρένων για Θεσσαλονίκη – Αθήνα. Δεν το χωράει το μυαλό μου. Ας προσευχηθούμε τώρα για τους ανθρώπους»

vaso

Χάρης Σιανίδης: «Τι τραγωδία! Την απαίσια νύχτα… Να σκοτωθούν τόσοι άνθρωποι άδικα στην Ελλάδα του 2023… Στην Ελλάδα με ένα σιδηροδρομικό δίκτυο Ουγκάντας… Πας σε ευρωπαϊκές και μη χώρες και το ταξίδι σου με τρένο είναι πολιτισμός και απόλαυση… Ας αναλάβει επιτέλους κάποιος τις ευθύνες του… Συλλυπητήρια σε αυτές τις οικογένειες που πριν λίγες ώρες δεν φανταζόντουσαν αυτό που τους περιμένει»

haris sianidis

Ιωάννης Απέργης: «Κάθε μέρα και κάτι… Συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων»

apergis

Αντελίνα Βαρθακούρη: «Δεν υπάρχουν λόγια… Κρύο, θλίψη, πόνος, μαύρο, σιωπή… Γιατί; Γιατί τόσες αθώες ψυχές; Απελπισία και γροθιά στο στομάχι. Η σκέψη και οι καρδιές όλων δίπλα στις οικογένειές»

adelina

Λάμπης Λιβιεράτος: «Ξημερώνει μαύρη μέρα»

lambis

Δειτε Επισης

Η Μαρία Μπακοδήμου αποκάλυψε πως δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση όταν ήταν μικρή
Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κάθριν δημοσίευσαν νέα φωτογραφία της κόρης τους
Ευχάριστα νέα για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα-Αισιόδοξη σύζυγος του
Δεν σταματούν οι πρόβες της Μαρίνας Σάττι και των χορευτών-Νέο βίντεο
Η επιλογή της γραβάτας του Κάρολου στη νέα του εμφάνιση δεν ήταν τυχαία-Το κρυφό μήνυμα στα εγγόνια του
Στο νοσοκομείο η Μαρία Μπακοδήμου-Η ανάρτησή της
Κατερίνα Καινούργιου: Του χρόνου ή θα είμαι έγκυος ή θα έχω παιδάκι, το νιώθω
Νίνο και Ζόζεφιν έκαναν ξανά ο ένας τον άλλο unfollow-Η αινιγματική ανάρτηση του τραγουδιστή
Σοκάρει η Γιάννα Τερζή-«Στη Eurovision δέχτηκα ψυχική κακοποίηση, ήμουν φοβισμένη»
Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision