Η Μαρία Μπέη μπήκε στο #MasterChefGR με αέρα - «Πάμε σπίτι να τα κάνουμε όλα πουτ…α»

Έδιωξε από τον διαγωνισμό τον αδερφό του Βαλάντη - Άνοιξε πυρ κατά του Ηλία Κιαζόλι - «Της έλεγε ότι έβαλες τον Δημήτρη στο βρακί σου»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

To Mystery Box και ο περιορισμένος χρόνος χρήσης του μαχαιριού αποδείχθηκαν πολύ δύσκολα για τους διαγωνιζόμενους του #MasterChefGR 2023 και για πρώτη φορά φέτος επτά υποψήφιοι διεκδικούν την παραμονή τους στο διαγωνισμό στη Δοκιμασία Αποχώρησης.

Η Μαρία Ματσούκαρου, ο Παύλος Λούλης, ο Παναγιώτης Αυγενικός, ο Βαγγέλης Φυλακτάκης, η  Σέβα Λογοθέτη και ο Θεόδωρος Γαλάνης, φορούν τις μαύρες ποδιές τους και έρχονται αντιμέτωποι με ένα μαύρο κουτί.

Αυτή είναι η στιγμή να αντιμετωπίσουν τις μαγειρικές τους ανασφάλειες, να αναλογιστούν τα λάθη και τις αστοχίες, που τους οδήγησαν σε αυτή τη θέση και να αποδείξουν ότι η χθεσινή μέρα ήταν απλά μια κακή μαγειρική στιγμή.

Για κάποιους η Δοκιμασία Αποχώρησης θα αποδειχθεί η μαγειρική αφύπνιση, που χρειάζονταν. Για άλλους, όμως, η κακή ψυχολογία της προηγούμενης δοκιμασίας θα συνεχιστεί. Ποιοι θα καταφέρουν να περάσουν με επιτυχία από την πρώτη δοκιμασία και ποιος ή ποια θα κληθεί να υπερασπιστεί, εκ νέου, την παραμονή του στο διαγωνισμό, στη μαγειρική μονομαχία, που ακολουθεί;

Στην Δοκιμασία Αποχώρησης οι υποψήφιοι προς αποχώρηση του MasterChef κλήθηκαν να αντιγράψουν πιστά ένα πιάτο και να το παρουσιάσουν ολοκληρωμένο ενώπιον των τριών κριτών: Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να επιδείξουν ψυχραιμία, στοχοπροσήλωση κι ακρίβεια, ούτως ώστε να ανταποκριθούν στο ζητούμενο. Ωστόσο, η κακή ψυχολογία της προηγούμενη δοκιμασίας, συνεχίστηκε κι για ένα παίκτη, που δεν απέδωσε τα μέγιστα.

Αυτός ήταν ο Παναγιώτης Αυγενικός, ο οποίος χρειάστηκε να αντιμετωπίσει έναν «εισβολέα» από τους προηγούμενους κύκλους του MasterChef για να διεκδικήσει ξανά την παραμονή του στον διαγωνισμό.

Η Μαρία Μπέη, η νέα «εισβολέας», έχει γράψει ιστορία στην κουζίνα του #MasterChefGR και θα φέρει αλυσιδωτές αντιδράσεις στον εξώστη, αφού αρκετοί φαίνεται να μην επιθυμούν την είσοδο της στο σπίτι.

Μία από τις πολυαναμενόμενες επιστροφές έγινε απόψε στο #MasterChefGR, αφού η Μαρία Μπέη γύρισε στον διαγωνισμό για να διεκδικήσει ξανά μία θέση. Η διαγωνιζόμενη θα αντιμετωπίσει τον Παναγιώτη, ο οποίος είχε την χειρότερη προσπάθεια στην Δοκιμασία Αποχώρησης και μόνο ένας από τους δύο θα συνεχίσει παρακάτω.

Κατά την είσοδό της τα σχόλια πήραν φωτιά κι ορισμένοι θυμήθηκαν στιγμές της από το παρελθόν, αλλά και την συνύπαρξή της με τον Δημήτρη Μπέλλο. Μεταξύ των σχολίων που ακούστηκαν από διαγωνιζόμενους του MasterChef ήταν: «Μπαίνει η Μαρία, η… Μπέλλου; Δεν ξέρω πως την λένε καν στο επίθετο. Μπαίνει η Μαρία Μπέλλου. Και σκάει η Μπέλλα. Ω Bella Ciao»

«Κοίταξα τον Ηλία (σ.σ. Κιαζόλι) γιατί είχαν ένα beef και της έλεγε πως είσαι έτσι, μήπως έχεις τρακάρει με κανένα τρένο; Ότι τον έχεις βάλει τον Δημήτρη στο βρακί σου και τέτοια και λέω, αν μπει αυτή μέσα κλάφ’ τα Χαράλαμπε, θα γελά και το παρδαλό κατσίκι.

«Το Μαράκι μπήκε μέσα με πολύ τουπέ και νομίζει ότι είναι κάποια. Πιο μούφα παπούτσι δεν έχω δει ποτέ στην ζωή μου.»

Η παίκτρια του #MasterChefGR 4 μπήκε στο πλατό και έφερε τα πάνω – κάτω! Η Mαρία ήταν στον ίδιο κύκλο του διαγωνισμού μαγειρικής με τον Ηλία Κιαζόλι και τώρα, θα συνυπάρξουν και θα συναγωνιστούν ξανά

Οι δύο παίκτες είχαν κόντρα από παλιά και οι ατάκες τους είχαν γίνει viral στην ελληνική τηλεόραση με πιο χαρακτηριστική την ατάκα του Ηλία: «Η Μαρία είναι σαν να τράκαρε με το μετρό».

Έτσι, απόψε, με το που μπήκε στο πλατό, η Μαρία δεν έδειξε ιδιαίτερα φιλική με τον Ηλία που βρισκόταν στον εξώστη. Όταν εκείνος τη ρώτησε αν τον θυμάται, η Μαρία έκανε πως δεν άκουσε και επανέλαβε τον χαιρετισμό της στους υπόλοιπους παίκτες.

Στη συνέχεια, μιλώντας στην κάμερα του διαγωνισμού, η Μαρία δήλωσε πως δεν τον συμπαθεί και πολύ: «Από τη στιγμή που είναι ο Ηλίας στο σπίτι, έχω βρει σε ποιον θα δώσω το disadvantage!».

Μια σκληρή μαγειρική αναμέτρηση εκτυλίσσεται και το αποτέλεσμα θα κριθεί στα σημεία. Ποιος θα φύγει από την κουζίνα του #MasterChefGR 2023 , φορώντας τη λευκή ποδιά;

Τα πιάτα του Παναγιώτη Αυγενικου και Μαρίας Μπέη ήταν σχεδόν ισάξια, αλλά μικρές λεπτομέρειες έκριναν το αποτέλεσμα. Η θέση ήταν μία κι αυτήν την πήρε η Μαρία Μπέη, η οποία αναμένεται να φέρει αναταραχές στο σπίτι του #MasterChefGR, διώχνοντας από τον διαγωνισμό τον αδερφό του τραγουδιστή Βαλάντη

«Ήθελα να μπω μέσα στο σπίτι χωρίς τον Δημήτρη για να κλείσω τα στόματα σε κάποιους που έλεγαν ότι είναι εδώ λόγω του Δημήτρη. Ο Δήμητρης δεν είναι εδώ. Θα ήθελα να είναι γιατί είναι ο άνθρωπος που αγαπώ. Και τελικά την πήρα. Πάμε σπίτι να τα κάνουμε όλα πουτ…α» είπε μεταξύ άλλων για την είσοδό της στο #MasterChefGR.

Πώς θα είναι η συμβίωσή της με τους υπόλοιπους παίκτες, μετά την όχι και τόσο θερμή υποδοχή που της επιφύλασσαν;

To trailer 28ου επεισοδίου - Πέμπτη 2.3.2023

Δειτε Επισης

Η Νάντια Μπουλέ πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Roxie Hart του #Chicago στο #Broadway!
Τριαντάφυλλος κατά Μάρκου Σεφερλή: «Ο γιος μου ενοχλήθηκε, δεν θα άλλαζε ποτέ επίθετο και πατέρα»
Έξαλλος ο Απόστολος Γκλέτσος με την Κατερίνα Καινούργιου: «Είσαι ομοφοβική, σε κατηγορώ!»
H Έλενα Τσαβαλιά "χτύπησε στην καρδιά" για τον Μάρκο Σεφερλή: «Μείναμε, εσύ και εγώ με 600.000 ευρώ χρέος»
Που θα γίνει η κηδεία του πρώην παίκτη του #MasterChefGR – Η επιθυμία της οικογένειας του Διονύση Πρώιου
Η σπάνια δημόσια εμφάνιση του Λεωνίδα Κακούρη μετά την περιπέτεια υγείας του
Ζερόμ Καλούτα: «Μεγάλωσα χωρίς πατέρα, έφυγε όταν ήμουν δυο ετών»
Η Μαρία Κορινθίου για το διαζύγιο από τον Γιάννη Αϊβάζη: «Δεν υπήρξαν τρίτα πρόσωπα, τον λατρεύω»
Στο στρατοδικείο η παίκτρια του #SurvivorGR, Γεσθημανή Κουτούζογλου
Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Περνάω περίοδο, υπέρμετρου, μη διαχειρίσιμου άγχους. Είμαι στην προεμμυνόπαυση»