Τάσος Ιορδανίδης: «Mου συμπεριφερόταν άσχημα στις πρόβες και «έσπασα» κάποια στιγμή»

Ο δημοφιλής πρωταγωνιστής αποκάλυψε την κακοποιητική συμπεριφορά που δέχθηκε στο δικό του ξεκίνημα από σπουδαίο άνθρωπο του θεάτρου και όσα… δεν θέλει ο ίδιος να κάνει σήμερα στη νέα γενιά ηθοποιών.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στον καναπέ της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» βρέθηκε ο Τάσος Ιορδανίδης, με αφορμή το νέο θεατρικό έργο που έγραψε για την Αφροδίτη Λιάντου και τον Διονύση Παπανδρέου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τάσος Ιορδανίδης δήλωσε πως «όταν ξεκίνησα στον χώρο είχα συνεργαστεί με έναν πολύ σπουδαίο, καλλιτεχνικά και επαγγελματικά, άνθρωπο ο οποίος μου είχε πει κάποια στιγμή μου συμπεριφερόταν άσχημα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας των προβών. Ήταν στο ρόλο του σκηνοθέτη και τον θαύμαζα πάρα πολύ, δεν θέλω να πω το όνομα του γιατί δίνεις και αξία με αυτό τον τρόπο.

«Τότε, λοιπόν, του έλεγα «γιατί μου συμπεριφέρεσαι άσχημα;». Πήγαινα και του έλεγα «γιατί μου το κάνεις αυτό;» και κάποια στιγμή έσπασα. «Γιατί έτσι πρέπει να είμαστε οι παλαιότεροι, έχουμε την υποχρέωση να σας ρουφάμε το αίμα και να σας τελειώνουμε για να σας ενδυναμώνουμε» μου είπε τότε».

«Τότε κάθισα και το σκέφτηκα, έλεγα μήπως έχει δίκιο και μπαλάτζαρα πολύ. Μετά όμως, όταν άρχισα να βρίσκω το κέντρο μου και τον πυρήνα μου πραγματικά, κάθισα και σκέφτηκα «τι μαλ… είναι αυτές». Κι όταν έχω φτάσει αυτή τη στιγμή εγώ σε μια ηλικία να μπορώ να δώσω έστω κάτι με τις πενιχρές μου δυνάμεις σε πιο νέους, λέω «όχι ρε»! Θα κάτσω να γράψω για να βγουν αυτά τα δυο νέα τα παιδιά, τα οποία συστήθηκαν μέσα από τη «Γη της ελιάς» , να πάρουν ένα βήμα και να εκφράσουν έναν λόγο θεατρικό» πρόσθεσε, με σαφήνεια, οπ Τάσος Ιορδανίδης στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στο Μεγάλο Κανάλι.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για την δημιουργική φάση στην οποία βρίσκεται επαγγελματικά.

«Η παράσταση που ετοιμάζουμε – που ονομάζεται Fucked up – είναι αυτό που υπάρχει στο μυαλό μου πιο έντονα από ποτέ σε επαγγελματικό κομμάτι. Πήγα χθες και είδα την γενική πρόβα, είμαι χαρούμενος γι΄αυτό που είδα. Εγώ έχω γράψει το έργο, η Θάλεια Ματίκα το σκηνοθετεί, παίζουν η Αφροδίτη Λιάντου και ο Διονύσης Παπανδρέου. Ανεβαίνει το Σάββατο που μας έρχεται. Έκλαιγα σαν το γατί για την παράσταση. Νομίζω ότι έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά τα παιδιά και είμαι χαρούμενος γι΄ αυτή τη συνάντηση με αυτά τα παιδιά και τη Θάλεια Ματίκα (σ.σ. που είναι και  σύζυγός του). Βρισκόμαστε σε μία κλινική αντιμετώπισης ψυχικών νοσημάτων, η κοπέλα πάσχει από νευρική ανορεξία, το αγόρι δε σας λέω γιατί θα κάνω spoiler. Συναντιούνται και αυτός προσπαθεί να πείσει εκείνη και τον εαυτό του ότι η ζωή είναι πολύ ωραία», είπε αρχικά ο Τάσος Ιορδανίδης.

Και συμπλήρωσε: «Με αφορμή τη «Γη της Ελιάς» που αγαπώ πάρα πολύ, διανύουμε την 3η χρονιά. Συναντήθηκα με τα νέα και παιδιά και σχηματίστηκαν 3 νέες συνιστάμενες: ότι μου ξύπνησαν μνήμες από εμένα παλιά, είδα τον ψυχισμό του τώρα, αυτής της γενιάς και είδα πως θα εξελιχθούν τα πράγματα όταν τα παιδιά μου θα φτάσουν σε αυτή την ηλικία. Η παράσταση που έγραψα δημιουργήθηκε από αυτό και από την αδυναμία μου σε αυτά τα 2 παιδιά, αλλά και στα άλλα παιδιά έχω αδυναμία από το σίριαλ. Αφήνομαι στο συναίσθημά μου».

«Όταν ξεκίνησα είχα συνεργαστεί με έναν σπουδαίο άνθρωπο, ο οποίος μου συμπεριφερόταν άσχημα κατά τη διαδικασία των προβών. Και τότε αναρωτιόμουν γιατί μου συμπεριφερόταν έτσι και κάποια στιγμή «έσπασα». Όταν του είπα γιατί μου το κάνει αυτό μου απάντησε: «γιατί έτσι πρέπει να είμαστε οι παλαιότεροι. Έχουμε την υποχρέωση να σας ρουφάμε το αίμα και να σας τελειώνουμε, για να σας ενδυναμώνουμε». Κάθισα και το σκέφτηκα. Όταν βρήκα και το σκέφτηκα κατέληξε στο ότι «τι βλακείες ήταν όλες αυτές». Θέλω με τον τρόπο μου να δώσω μία ευκαιρία στα νέα παιδιά να δείξουν τον εαυτό τους», συνέχισε αναφορικά με το κίνητρό του να προσφέρει.

Μεταξύ άλλων ο Τάσος Ιορδανίδης αναφέρθηκε στην «Γη της Ελιάς».

Για το εάν έχει κοινά στοιχεία με τον ρόλο του, ο αγαπημένος ηθοποιός παραδέχθηκε πως, «η Βάνα Δημητρίου είναι πολύ έξυπνη και ξέρει πολύ καλά τι κάνει. Ξέρει να «κλέβει» η Βάνα, μιλώντας από το τηλέφωνο, παίρνει πράγματα από τον ψυχισμό σου και τα διαμορφώνει. Συμπαθώ τον «Μάνο», μόνο στην πρώτη χρονιά δεν τον συμπαθούσα. Τα έχω βρει με τον ρόλο μου.

Το super spoiler για την «Γη της Ελιάς»

«Έρχεται μία μεγάλη σύγκρουση στο σπίτι, η Μαρίνα και ο Μάνος φρικάρουν με την Αμαλία, γιατί η καθημερινότητά τους τα φέρνει έτσι, και ειδικά σε σχέση με το παιδί. Ο Ισίδωρος είναι σε δύσκολη θέση. Θα υπάρξει και άλλη σύγκρουση με την Αθηνά όσον αφορά στα επαγγελματικά και την επιχείρηση. Θα γίνει χαμός με το ερωτικό τρίγωνο που πάει να δημιουργηθεί μεταξύ Χρήστου – Αριάδνης – Αφροδίτης», αποκάλυψε ο Τάσος Ιορδανίδης.

«Καρμική αγάπη έχουν ο Στάθης και η Ιουλία, έρχεται και το παιδί τώρα. Θα δούμε και η Ιουλία πόσο αξιοπρεπής είναι. Έχουμε και την έλευση του Απόστολου Γκλέτσου, που είναι επιχειρηματίας από την Αμερική και θα συστραφεί με την Αθηνά και θα δούμε και τι θα μετουσιωθεί αυτή η φιλία», προσέθεσε.

Για την εκπομπή που παρουσιάζει αλλά και για τους ηθοποιούς που γίνονται παρουσιαστές, ο Τάσος Ιορδανίδης πήρε θέση.

«Δεν με πείραξε, θεωρώ εύλογο το ερώτημα. Ο καθένας καλείται να αποδείξει στη δουλειά του αν μπορεί να ανταπεξέλθει ή όχι. Αντίστροφα, την ίδια οπτική έχω. Καλό είναι να βλέπουμε τα θετικά και όχι τα μικροπράγματα. Θέλω να θεωρώ ότι μπορώ να ανταπεξέλθω στον τίτλο «ηθοποιός». Περνάω πολύ ωραία και δεν το πίστευα ποτέ ότι θα γίνει, μου αρέσει πάρα πολύ», υποστήριξε ο ηθοποιος.

Ο Τάσος Ιορδανίδης πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Θέλω να σου κρατάω το χέρι» στο θέατρο Άλφα.

Δειτε Επισης

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη στέλνει το δικό της μήνυμα προς τον κόσμο μέσα από το νοσοκομείο
Χάρης Ρώμας: «Γιορτάζουμε μια Ανάσταση, με τον νόμο για τον γάμο για τα ομόφυλων ζευγαριών»
Σώθηκε το σπίτι της Νόρας Βαλσάμη από τον πλειστηριασμό για χρέη 18.000 - Τι απαντά η αγαπημένη ηθοποιός
Συντετριμμένη η Άντζελα Δημητρίου με την απώλεια της μητέρας της - Η κόρη της το έμαθε από την οικιακή βοηθό
Πόσο καλά ξέρει ο Γιώργος Λάνθιμος την Emma Stone... & αντίστροφα; To αριστουργηματικό δίδυμο απαντά on camera
Εξιτήριο από το νοσοκομείο για την κόρη της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου
Βαρύ πένθος για την Πέτρα Αργυρού - Η ανάρτηση αποχαιρετισμού της μητέρα της
Οδυσσέας Σταμούλης: «Ήταν χυδαίο που με κυνηγούσαν σαν η δική μου απώλεια, να είχε άλλη βαρύτητα»
Η Ερασμία Μάνου απαντά στον Βασίλη Δημάκη: «Είμαι ένα απάνθρωπο τομάρι… ωραίο αφήγημα»
Συγκινεί ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης για τα δέκα χρόνια από την απώλεια του Σάκη Μπουλά