Πρώην βοηθός του Vin Diesel τον καταγγέλλει για σεξουαλική επίθεση σε σουίτα ξενοδοχείου στην Ατλάντα

Μήνυση για σεξουαλική επίθεση κατά του Vin Diesel υπέβαλε η πρώην βοηθός του, Astra Jonasson, υποστηρίζοντας ότι έπεσε θύμα των σεξουαλικών ορέξεων του ηθοποιού σε ξενοδοχείο στην Ατλάντα των ΗΠΑ τον Σεπτέμβριο του 2010.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στη μήνυσή της η Astra Jonasson υποστηρίζει ότι όλα συνέβησαν όταν ο 56χρονος σήμερα ηθοποιός την προσκάλεσε στη σουίτα του αφού είχε επιστρέψει από ένα κλαμπ.

Η πρώην βοηθός του Vin Diesel περιγράφει στη μήνυσή της ότι ο ηθοποιός την άρπαξε από τα χέρια και την έριξε στο κρεβάτι. Όταν, δε, του ζήτησε να σταματήσει, εκείνος της έπιασε το στήθος και την φίλησε στο στήθος «παρά τις εκκλήσεις μου».

Σύμφωνα με το κείμενο της μήνυσης ο Vin Diesel όχι μόνο δεν σταμάτησε αλλά της σήκωσε το φόρεμα, την κακοποίησε και τη χάιδεψε στα πόδια και στο μέσα μέρος των μηρών της.

Η Astra Jonasson υποστηρίζει ότι κάποια στιγμή κατάφερε να ξεφύγει κατευθυνόμενη προς το μπάνιο αλλά ο ηθοποιός, σύμφωνα με την ίδια, κατάφερε να την στριμώξει σε έναν τοίχο βάζοντας τα χέρια της στα γενετικά του όργανα και στη συνέχεια αυνανίστηκε.

«Τρομοκρατημένη η Astra Jonasson έκλεισε τα μάτια της προσπαθώντας να "απομακρυνθεί" από την σεξουαλική επίθεση ώστε να μην τον εξαγριώσει» αναφέρεται στη μήνυση.

«Τότε άκουσε ήχους βογγητών από τον Vin Diesel. Πάγωσε σε κατάσταση σοκ και δεν μπορούσε να κουνηθεί» συμπληρώνεται στο κείμενο της μήνυσης.

Την εποχή της καταγγελλόμενης επίθεσης η Astra Jonasson ήταν απόφοιτος σχολής κινηματογράφου στο Λος Άντζελες και είχε προσληθεί από την εταιρεία του Vin Diesel για να οργανώνει πάρτι, να τον συνοδεύει σε πάρτι και να είναι πάντα σε μικρή απόσταση από τον ίδιο όταν θα φωτογραφίζεται με άλλες γυναίκες.

Η Astra Jonasson αναφέρει στη μήνυσή της ότι ώρες μετά την επίθεση που καταγγέλλει ότι της έκανε ο Vin Diesel, την απέλυσαν μετά από χειρισμούς της αδελφής του ηθοποιού.

Η πρώην βοηθός του διάσημου ηθοποιού υποστηρίζει οτι υπέφερε και συνεχίζει να υποφέρει από συναισθηματική πίεση και ψυχολογικό και σωματικό πόνο προσθέτοντας ότι ο λόγος που δεν μίλησε μέχρι σήμερα ήταν μια συμφωνία να μην αποκαλύψει τίποτα που είχε υπογράψει αλλά πήρε δύναμη μετά το κίνημα #MeToo.

Μετά την δημοσιοποίηση της μήνυσης ο δικηγόρος του Vin Diesel δήλωσε: Ξεκαθαρίζω ότι ο Vin Diesel αρνείται κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς αυτούς στο σύνολό τους. Αυτή είναι η πρώτη φορά που έχει ακούσει για κάτι που φέρεται να έχει γίνει πριν από 13 χρόνια από μια εργαζόμενη για μόλις 9 ημέρες. Υπάρχουν ξεκάθαρα στοιχεία που καταρρίπτουν αυτούς τους εξωφρενικούς ισχυρισμούς».

Δειτε Επισης

O Νίκος Πορτοκάλογλου ακύρωσε τις συναυλίες του - Η επίσημη ανακοίνωση & το πρόβλημα υγείας του
«Δεν θα υπάρξει νέα Ελευθερία Αρβανιτάκη. Για να ξεχωρίσεις πρέπει να έχεις δικό σου μονοπάτι»
Συγκίνησε η Δέσποινα Βανδή από τη σκηνή του Λυκαβηττού 23 χρόνια μετά: «Σας ευχαριστώ! Eίμαι ευγνώμων!»
Ορέστης Τζιόβας: «Λογικό ο Μάρκος Σεφερλής να χτυπιέται! Η σάτιρά του βασίζεται σε στερεότυπα και σεξισμό»
Νίκος Μωραΐτης: «Ο ομοφοβικός, πραξικοπηματίας, Πολάκης, κατάπιε σαν μουρουνόλαδο τον γκέι Κασσελάκη»
Shaya: «Είχα γυναικολογικό πρόβλημα και οι γιατροί δεν μπορούσαν να σώσουν τη μήτρα μου»
«Λύγισε» η Φαίη Σκορδά μιλώντας για τον θάνατο του πατέρα της – Η συμβουλή της μητέρας της
Υπό επιτήρηση στη φυλακή o Diddy - Υπάρχουν φόβοι για αυτοχειρία
Ο καβγάς στο αυτοκίνητο με τον Ben Affleck και τα δάκρυα της Jennifer Lopez
Νίνο: «Έχω περάσει πολλά μαύρα. Δεν μπορώ να χωνέψω πόσες φορές έπρεπε να σηκωθώ»