Έλλη Κοκκίνου: «Αισθανόμουν αποτυχημένη σύζυγος & μητέρα όταν χώρισα με ένα μικρό παιδί. Είχα βοήθεια ειδικού»

«Ήταν μια πάρα πολύ ωραία περίοδος, ήταν μια όμορφη εφταετία. Μετά τη σχέση μου με τον Γιώργο Μπόγρη,, δεν έγινε γνωστή κάποια άλλη σχέση μου γιατί το επεδίωξα να μη γίνει»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Για το διαζύγιό της, τον γιο της, αλλά και τη σχέση της με τον μπασκετμπολίστα Γιώργο Μπόγρη, μίλησε η Έλλη Κοκκίνου στην εκπομπή #HappyDay και την Όλγα Λαφαζάνη.

Για το διαζύγιό της: «Το παιδί ήταν πολύ μικρό και δεν είχε μνήμες. Η μητέρα μου ήταν βράχος σε όλο αυτό που περνούσα τότε, η αποτυχία που αισθανόμουν τότε σαν γυναίκα, σαν μητέρα, αισθανόμουν αποτυχημένη και ως σύζυγος», είπε αρχικά η Έλλη Κοκκίνου.

Και πρόσθεσε: «Η μητέρα μου και ο πατέρας μου το είχαν διαχειριστεί πάρα πολύ καλά. Κάποια βράδια που ήμουν μόνη μου, ένιωσα την απογοήτευση από τον εαυτό μου. Είχα ανθρώπους γύρω μου που με βοήθησαν και με στήριξα, είχα και την βοήθεια ειδικού». 

«Το καλό στο διαζύγιό μου ήταν ότι το παιδί μου ήταν πολύ μικρό. Δεν είχε προλάβει να έχει μνήμες. Η μητέρα μου ήταν βράχος δίπλα μου, σε όλο αυτό που περνούσα τότε. Αισθανόμουν αποτυχημένη όταν χώρισα, ότι απέτυχα ως σύζυγος, ότι απέτυχα ως μητέρα. Ένιωθα απογοήτευση από τον εαυτό μου», είπε αρχικά η Έλλη Κοκκίνου.

Η τραγουδίστρια ρωτήθηκε για την περίοδο που ήταν μαζί με τον γνωστό μπασκετμπολίστα, αλλά και για την μετέπειτα, όπου δεν ακούστηκε τίποτα για την προσωπική της ζωή.

«Ήταν μια πάρα πολύ ωραία περίοδος, ήταν μια όμορφη εφταετία. Μετά τη σχέση μου με τον Γιώργο, δεν έγινε γνωστή κάποια άλλη σχέση μου γιατί το επεδίωξα να μη γίνει», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Για τον γιο της και το πώς αντιδρά πλέον όταν την πλησιάζει έξω ο κόσμος, απάντησε: «Όταν ο Αλέξανδρος ήταν μικρός εκνευριζόταν που με πλησίαζαν έξω, αλλά τώρα γελάει. Η συγκατοίκησή μας είναι ονειρεμένη. Είμαι δημοκρατική και σέβομαι τον χώρο του και τον χρόνο του».

Δείτε το βίντεο στο 01:41' ΕΔΩ

Untitled

Δειτε Επισης

Υπό επιτήρηση στη φυλακή o Diddy - Υπάρχουν φόβοι για αυτοχειρία
Νίνο: «Έχω περάσει πολλά μαύρα. Δεν μπορώ να χωνέψω πόσες φορές έπρεπε να σηκωθώ»
Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης απαντά στο: «Είσαι μεγάλος σε ηλικία για να κάνεις παιδί»
Η Έλενα Τοπαλίδου απαντά στo: «Πώς ο πεντάμορφος Νίκος Κουρής διάλεξε την τερατίνα;»
Δύσκολες ώρες για τον Τέρη Χρυσό – Καθηλωμένος στο κρεβάτι μετά από πτώση
Χριστίνα Μπόμπα: «Είναι πολύ δύσκολο να κλέβεις τη στιγμή από τα παιδιά και να κάνεις stories»
Ξεσπά η Ιωάννα Μαλέσκου για το συμβάν με γυναίκα οδηγό: «έρχεται βολίδα, με προσπερνά και με βρίζει»
Πέθανε σε τροχαίο ο Διονύσης Πρώιος, με την ίδια μηχανή που σκοτώθηκε και ο γιος του, στα 19 του
Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: «Τα τελευταία 15 χρόνια ζω με έναν καλό φίλο και με έναν μισθό 1400 ευρώ!»
Σάλος μετά τη χονδροφοβική δήλωσή του Μάνου Πίντζη: «Αν είσαι ρε φίλε χοντρός, κάνε κάτι να γίνεις αδύνατος»