Σάλος μετά την εμφάνιση της Άλκηστις Πρωτοψάλτη στον Βόλο: «Έβγαλε την χοντρή και έβαλε τον Μπέο. Yποκρισία»

Ανδρέας Μικρούτσικος και Γιώργος Λιάγκας σχολίασαν με καυστικό τρόπο: «Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη έχει βγάλει λεφτά, δεν της λείπουν, αν έλεγε ένα όχι» - «Έρχεται ο Κασιδιάρης… Θα βγεις φωτογραφία;»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη συμμετείχε πριν από μερικές ημέρες, στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του δημοτικού θεάτρου Βόλου προκαλώντας αρνητικές αντιδράσεις στην κοινή γνώμη.

Στη συνέχεια οι δυο τους φωτογραφήθηκαν μαζί με τον Αχιλλέα Μπέο να ανεβάζει ανάρτηση στο Facebook αναφέροντας: «Μια μεγάλη φωνή, μια εξαιρετική καλλιτέχνιδα, της Alkistis Protopsalti, με την οποία έχουμε μια γνωριμία που την χαρακτηρίζουν αμοιβαία εκτίμηση και σεβασμός από τα χρόνια της συνεργασίας μας στο Ρόδον, είχα την χαρά να απολαύσω απόψε μαζί με εκατοντάδες Βολιώτες, στο κόσμημα της πόλης μας, το Δημοτικό μας Θέατρο».


Αυτή η κίνηση προκάλεσε σάλο στα social media στα οποία οι χρήστες έσπευσαν να σχολιάσουν την τραγουδίστρια με αρνητικό πρόσημο.

Δείτε ένα μικρό χαρακτηριστικό δείγμα:

116_0

115_3

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αναφέρθηκε στην κίνηση της γνωστής ερμηνεύτριας με αιχμηρό σχόλιο μέσα από την εκπομπή #SuperΚατερίνα.

«Θα απαντήσω με ερώτηση. Και απευθύνομαι στον Γρηγόρη. Τραγουδάς και παρευρίσκεται κάτω αφού έχει αποφυλακιστεί ο κύριος Κασιδιάρης και έρχεται να βγει φωτογραφία. Θα βγεις φωτογραφία;».

«Αν το “χοντρή” είναι έκφραση του μη political correct και ενός υφέρποντος ρατσισμού κατά την κυρία Πρωτοψάλτη ένας φορέας ρατσιστικού λόγου που το ζήσαμε σε προεκλογικό και μετεκλογικό επίπεδο είναι ο συμφωτογραφιζόμενος μαζί της. Μπορεί ευγενικά να μην φωτογραφηθεί. Εξηγώ από πού βγαίνει η αντίδραση. Από αυτή την αντίφαση».

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Το θέμα συζητήθηκε και στο #ΤοPrwino και ο Γιώργος Λιάγκας είχε πολύ συγκεκριμένη άποψη.

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη έχει βγάλει λεφτά. Δεν είναι ότι της λείπουν και αν έλεγε ένα όχι», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας και στη συνέχεια αναρωτήθηκε για το γεγονός ότι έβγαλε φωτογραφία μαζί του και αυτό προκάλεσε αντιδράσεις: «Δεν το σκέφτηκε αυτό η Άλκηστις Πρωτοψάλτη»;

«Έγινε πρόταση και σε άλλον πολύ μεγάλο καλλιτέχνη άνδρα και είπε όχι. Επικαλέστηκε λόγους δουλειάς. Μετά από τις συνεχείς δηλώσεις του κ. Μπέου, δεν ήθελε να υπάρξει κάποια κοινή φωτογραφία του τραγουδιστή με τον κ. Μπέο», πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας στη συνέχεια.

Δειτε Επισης

Η Έλενα Τοπαλίδου απαντά στo: «Πώς ο πεντάμορφος Νίκος Κουρής διάλεξε την τερατίνα;»
Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Προσπάθησα για συναυλία & ζήτησα την Φουρέιρα. Οι αντιδράσεις ήταν τρομακτικές»
Δύσκολες ώρες για τον Τέρη Χρυσό – Καθηλωμένος στο κρεβάτι μετά από πτώση
Χριστίνα Μπόμπα: «Είναι πολύ δύσκολο να κλέβεις τη στιγμή από τα παιδιά και να κάνεις stories»
Κατερίνα Λιόλιου: «Τα είπε όλα ο κύριος Σταμάτης Κραουνάκης, με υποστήριξε δημόσια και τον ευχαριστώ»
Ξεσπά η Ιωάννα Μαλέσκου για το συμβάν με γυναίκα οδηγό: «έρχεται βολίδα, με προσπερνά και με βρίζει»
Ορέστης Χαλκιάς: «Τι σε νοιάζει ρε αν φιλιούνται 2 άνδρες; Τι να του πω; Θα καταλάβει;»
#SurvivorGR: Δεν συμπλήρωσε καν μία εβδομάδα, αποχώρησε οικειοθελώς πέντε μέρες μετά την πρεμιέρα
O ALPHA Κύπρου παρουσίασε το πλούσιο και ανανεωμένο πρόγραμμα σε φίλους και συνεργάτες
Καίτη Γαρμπή: «Στην αγκαλιά του Διονύση και του παιδιού μου θέλω να πεθάνω, όχι πάνω στη σκηνή»