O Γιάννης Στάνκογλου κινείται νομικά μετά τα δημοσιεύματα ότι είναι σε σχέση με τη Σίσσυ Χρηστίδου;

Τι θα γίνει μετά το σάλο που δημιουργήθηκε στις τηλεοπτικές εκπομπές και το «καλλιτεχνικό κατίναζ» που ακολούθησε

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Γιάννης Στάνκογλου και η Σίσσυ Χρηστίδου ξεκαθάρισαν τη θέση τους, με επιστολή και βίντεο στα social media αντίστοιχα, ότι δεν υπάρχει τίποτα ανάμεσά τους, όπως γράφτηκε και ακούστηκε μέσα στην εβδομάδα από εφημερίδες και τηλεοπτικές εκπομπής.

Ο ηθοποιός και η παρουσιάστρια που βρέθηκαν στο στόχαστρο της lifestyle επικαιρότητας έκαναν σαφείς τοποθετήσεις προς συγκεκριμένους αποδέκτες.

Τώρα, σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιογράφου Ισίδωρου Φίκαρη στην εκπομπή «#GeiaSou, ο Γιάννης Στάνκογλου σκέφτεται να κινηθεί νομικά κατά έντυπων Μέσων, εκπομπών και προσώπων που αναμείχθηκαν στην αναπαραγωγή του θέματος.

Όσα σχολίασε ο Κώστας Τσουρός

«Δεν μπορώ αυτή την καραμέλα του ότι κάποιος έχει παιδιά και ότι αν δεν έχεις παιδιά έχουν το δικαίωμα ας πούμε να πούμε ό,τι θέλουνε. Κι επειδή έχεις το δικαίωμα και κριτική είναι διαφορετική, θέλω να τελειώνω με αυτό. Δηλαδή οι δυο τους βρέθηκαν στη θέση αυτή να προσπαθήσουν να πουν στα παιδιά τους ότι δεν ισχύει.

Αυτό αφορά τους ίδιους, οι υπόλοιποι όλοι δεν πρέπει να κάνουμε κριτική να βγάζουμε στην ουσία τα πράγματα στη φόρα γενικότερα στα μανταλάκια ή οπουδήποτε με το αν έχει παιδιά ο άλλος ή όχι», είπε ο παρουσιαστής του Mega.

Και πρόσθεσε: «Δηλαδή η προσωπική ζωή του καθενός έχει την υπόσταση που της αξίζει και για μένα κανείς δεν έχει το δικαίωμα να εισβάλει στην πρoσωπική ζωή κανενός, εάν ο ίδιος δεν συμμετέχει σε αυτό. Δηλαδή εγώ δεν διαφωνώ η πληροφορία αυτή όντως υπήρχε αλλά αν κάποιος συνάδερφος ρωτούσε τον για το Γιάννη Στάνκογλου σε συνέντευξη ή την Σίσσυ Χρηστίδου σε μια άλλη συζήτηση σε μια συνέντευξη και ρωτούσαν εκεί, θα το δικαιολογούσα. Τ

ο να βγεις από μόνος σου να πεις χωρίς να εμπλοκή των δύο ενδιαφερόμενων το ότι έχουν σχέση οι άνθρωποι είναι μόνο κουτσομπολιό τίποτα άλλο. Οι δημοσιογράφοι πολλές πως πάει περίπατο το θέμα είναι τι εξυπηρετεί αυτό».

«Είναι δική μου επιλογή αν δεν έχω παιδιά και αυτός που δεν έχει παιδιά έχει γονείς και αδέρφια», κατέληξε ο Κώστας Τσουρός σχολιάζοντας το θέμα.

Με αφορμή το θέμα του Γιάννη Στάνκογλου και της Σίσσυς Χρηστίδου, και το πώς προέκυψαν οι φήμες περί σχέσης, ο Κώστας Τσουρός ανέφερε ότι γνωρίζουν στο «Ακόμα δεν είδες τίποτα» για έναν χωρισμό «βόμβα» στην ελληνική σόουμπιζ, ωστόσο δεν επιθυμούν να το αποκαλύψουν.

Ο Κώστας Τσουρός είπε χαρακτηριστικά: «Κι εμείς εδώ έχουμε και πληροφορίες. Αυτή τη στιγμή, ξέρουμε για έναν χωρισμό που αν το λέγαμε, θα γινόταν χαμός. Ωραία; Δεν επιλέγουμε να το πούμε γιατί οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν δημοσιοποιήσει ότι χώρισαν τις ζωές τους. Εμείς ποιοι είμαστε να βγούμε και να πούμε ότι χώρισαν; Και μιλάμε για ένα ζευγάρι που είναι “βόμβα” στη σόουμπιζ αλλά αν θέλουν να το πουν οι ίδιοι. Τι είμαστε εμείς εδώ;».

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»
Οι πρώτες φωτογραφίες της Μαρίνας Σάττι από τις «Ικέτιδες» - Η κατάμεστη πρεμιέρα στους Δελφούς
#TemptingFortune: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο πρώτο τρέιλερ του νέου reality
Ο Φάνης Μουρατίδης παρουσιαστής στην επιστροφή του #MoneyDrop στους τηλεοπτικούς μας δέκτες
Η πρώτη ανάρτηση και το δημόσιο «ευχαριστώ» των Maneskin μετά τη μεγάλη συναυλία τους στο ΟΑΚΑ
Νίκος Οικονομόπουλος: «Αν πούμε: Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια, θα μας θεωρήσουν χουντικούς»
#FindMeFalling: O Njoy στην πρώτη κυπριακή ταινία του Netflix!