Το μαζεύει η Τσιμτσιλή για Στάνκογλου: «Έκαναν μάθημα ηθικής... αυτοί που κάνουν χειρότερα»

«Απλά μετά άνοιξε ο ασκός του Αιόλου, συνέχισαν άλλοι, είπαν ονόματα που δεν ίσχυαν, είπαν πράγματα που δεν ίσχυαν» - Οι αιχμές για το #PameDanai, #ToPrwino και το #FaysTime - Σάσα Σταμάτη: «Είναι καραμόνος, έχει τελειώσει το θέμα. Γιατί να τραβάμε από τα μαλλιά κάτι που δεν ισχύει; Γιατί να στοχοποιούμε μία κοπέλα που έχει οικογένεια;» - Γιώργος Λιάγκας: «Στην εκπομπή της έκαναν το λάθος, εκείνοι φωτογράφισαν την παρουσιάστρια με τον Στάνκογλου»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Για την τροπή που πήρε το θέμα του Γιάννη Στάνκογλου μίλησαν σήμερα στο #HappyDay. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε σε πράγματα που ειπώθηκαν σε άλλες εκπομπές, μετά τη δική της αποκάλυψη.

«Με στεναχώρησε όλη αυτή η τροπή που πήρε. Ο τρόπος που παίξαμε εμείς το θέμα δεν ήταν κάτι για να τον στεναχωρήσει. Απλά μετά άνοιξε ο ασκός του Αιόλου, συνέχισαν άλλοι, είπαν ονόματα που δεν ίσχυαν, είπαν πράγματα που δεν ίσχυαν. Ενεπλάκησαν τρίτα πρόσωπα, έκαναν μάθημα ηθικής και δημοσιογραφίας άνθρωποι που έχουν κάνει χειρότερα πράγματα.

Αλλά εγώ μένω στην ουσία, όταν με πήρε ο Γιάννης και μου μίλησε ευγενικά και κατάλαβα ότι στεναχωρήθηκε με αυτή την ιστορία, του είπα γράψε λάθος και ότι πρώτη θα βγω να το πω», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου είπε: «Έγιναν μαθήματα από ανθρώπους που δεν μπορούν να κουνάνε το δάχτυλο. Την ατάκα που είπες #XamogelaKaiPali την είδα σε κάτι μούλτι βιντεάκια, δεν είχε καμία σχέση».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή απάντησε: «Δεν υπάρχουν πονηρές κουβέντες, υπάρχουν πονηρά μυαλά. Αυτό είναι ένα κλασικό κλισέ».

Η Σάσα Σταμάτη παρευρέθηκε στα γενέθλια της Σοφίας Βόσσου και απάντησε για τις φήμες που υπήρξαν τις τελευταίες ημέρες σχετικά με τον Γιάννη Στάνκογλου και την Σίσσυ Χρηστίδου. Ο ηθοποιός διέψευσε στη δημοσιογράφο ότι υπάρχει σχέση μεταξύ του ιδίου και της παρουσιάστριας και η Σάσα Σταμάτη είπε στην κάμερα του #StarBreakfast

«Δεν υπάρχει περίπτωση να βγει ένα θέμα και να μην πάρω ένα τηλέφωνο να δω αν ισχύει. Ακούστηκε κάτι και ως όφειλα πήρα τηλέφωνο Γιάννη Στάνκογλου. Μάλιστα δεν τον πήρα από το κινητό μου αλλά απ το τηλέφωνο του γραφείου. Το σήκωσε ο άνθρωπος και του είπα ότι συμβαίνει αυτό, ο άνθρωπος δεν το είχε πάρει χαμπάρι. Δεν είναι ο άνθρωπος που μπαίνει στα site να δει τι γράφουν για αυτόν και τι λένε” είπε αρχικά η Σάσα Σταμάτη.

«Μου είπε δεν καταλαβαίνω τι λες ρε Σάσα. Του είπα ότι κυκλοφορεί αυτό κι αν θέλει να γράψω κάτι και μου απάντησε. Μου είπε σε παρακαλώ έχω να πάω τα παιδιά μου στο σχολείο. Ο άνθρωπος είναι μόνος καραμόνος. Βρείτε μου την παρουσιάστρια που έχω σχέση και να τη μάθω και εγώ μου είπε” συνέχισε.

«Αυτό που με στεναχώρησε πολύ είναι ότι είδα το όνομα μιας κοπέλας στο εξώφυλλο μιας εφημερίδας και έχει και παιδιά. Δεν υπάρχει θέμα ο άνθρωπος είναι μόνος του. Μην λέμε πράγματα για να δημιουργήσουμε εντυπώσεις. Έχει τελειώσει το θέμα. Ο Γιάννης έχει δει πολλά στη ζωή του, δεν περίμενε να σοκαριστεί από μένα. Γιατί να τραβάμε από τα μαλλιά κάτι που δεν ισχύει; Γιατί να στοχοποιούμε μία κοπέλα που έχει οικογένεια; Επίσης, μου λένε μπράβο που έβγαλες το θέμα. Δεν έβγαλα κανένα θέμα, έκανα αυτό που έπρεπε. Πήρα τηλέφωνο και μου απάντησε ο άνθρωπος” κατέληξε η Σάσα Σταμάτη.

Untitled

Τα όσα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο #HappyDay σχετικά με τους σχολιασμούς για τη φημολογούμενη σχέση του Γιάννη Στάνκογλου με τη Σίσσυ Χρηστίδου σχολίασαν στο #ToPrwino.

Ο Γιώργος Λιάγκας τοποθετήθηκε στα λεγόμενα της παρουσιάστριας, τονίζοντας πως η εκπομπή της έκανε το λάθος και καλό θα ήταν να μη ρίχνει την ευθύνη σε άλλους.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Όλο αυτό το πράγμα, ξεκίνησε από την εκπομπή της Σταματίνας, να είμαστε ειλικρινείς. Τώρα δηλαδή η Σταματίνα είναι από τα παιδιά που χαίρομαι πολύ για την τηλεοπτική της εξέλιξη. Είναι από τα πρώτα ονόματα στις γυναίκες παρουσιάστριες και δικαίως. Είναι καλή, έχει εξελιχθεί, την αγαπάει ο κόσμος, διαβάζει, είναι όμορφο. Δεν είναι κακό να πούμε καμιά φορά ότι κάναμε ένα λάθος. Εμείς όλοι οι υπόλοιποι που τα κάνουμε και τα λέμε, χαζοί είμαστε; Κάνουμε λάθη και το λέμε. Η Σταματίνα κάνει κάτι: ότι εμείς το είπαμε αλλά και ο Γιώργος το ήξερε, και η Φαίη το ήξερε.

Το θέμα είναι ποιος το λέει πρώτος. Γιατί άμα το λες πρώτος, εσύ κάνεις την πατάτα. Βγες και πες ότι “κάναμε λάθος, ότι μίλησε μαζί μου ο Γιάννης και προχωράμε”. Στην εκπομπή της Σταματίνας φωτογράφισαν ποια παρουσιάστρια είναι. Και εγώ μετά είπα ότι είχα ακούσει για τη σχέση αυτή. Μετά πήραν τα sites και οι εφημερίδες και τους κάρφωσαν στα μανταλάκια.

Δεν είναι κακό, ούτε το έκανε σκόπιμα η Σταματίνα για να αισθάνεται άβολα. Όταν την ευθύνη την έχει και κάποιος άλλος, αφαιρείς τη δική σου ευθύνη; Μειώνεται; Δεν το έχει ανάγκη η Σταματίνα για να το κάνει αυτό. Είναι στα πολύ πάνω της. Δεν το κάνατε με κακία. Εσείς έτυχε και το είπατε».

Αμέσως, μετά το απόσπασμα και αφού σχολίασε ο Βαγγέλης Περρής, ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε: «Σε όλους έχει συμβεί. Τώρα συνέβη στη Σταματίνα. Αυτοί έκαναν το λάθος, ξεκάθαρα. Φταίει αυτός που το φωτογράφισε πρώτος, τι να κάνουμε τώρα; Όλοι κάνουμε λάθη, τώρα το έκανε το Happy Day. Λες συγγνώμη, όπως έκανε. Άσε τα υπόλοιπα».

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»