Η αμοντάριστη συνέντευξή του Light, η απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου και του Ανδρέα Μικρούτσικου

Σίσσυ Χρηστίδου: Η απάντηση στο ξέσπασμα του Light για την μονταρισμένη συνέντευξή του – Ολόκληρες οι δηλώσεις του - Light: Η αιχμηρή απάντηση στον Νίκο Συρίγο μετά το ξέσπασμα εναντίον του

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Τη δική της απάντηση στον Light μετά το δημόσιο ξέσπασμά του, έδωσε η Σίσσυ Χρηστίδου το πρωί της Κυριακής 5/11 προβάλλοντας ολόκληρη τη συνέντευξή του χωρίς κανενός είδους μοντάζ.

Όλα ξεκίνησαν όταν στην χθεσινή εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου προβλήθηκαν κάποιες δηλώσεις του Light για τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Λίγες ώρες αργότερα, ο γνωστός τράπερ ξέσπασε μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram κάνοντας λόγο για “πετσόκομμα” των δηλώσεών του.

Διάβασε παρακάτω ολόκληρες τις δηλώσεις του Light (οι “κομμένες δηλώσεις του είναι σημειωμένες με bold)

«Δεν άκουσα κάποια άποψη από τον Ανδρέα Μικρούτσικο, είδα έναν κύριο έξαλλο, με είπε χίλια ονόματα εκτός από το δικό μου. Με είπε μηδενικό, άχρηστο, και άμπαλο. Απλά αναρωτήθηκα για ποιο λόγο υπήρξε αυτή η έκρηξη από αυτόν τον κύριο. Μετά μπήκα και τον “γκούγκλαρα”, λέω κάτσε να δούμε ποιος τα λέει αυτά. Είδα ότι είναι ένας μεγάλος στιχουργός και συνθέτης, από τους μεγαλύτερους στην σύγχρονη ελληνική μουσική. Μετά είδα ότι αυτός είναι ο αδερφός του ο Θάνος Μικρούτσικος. “Ξαναγκούγκλαρα” και είδα ποιος είναι ο κύριος.

Η αλήθεια είναι ότι και αυτό μου έβγαλε νόημα γιατί κι εγώ, αν για 40-50 χρόνια έκανα όλα τα ξεφτιλίκια της ελληνικής τηλεόρασης και στα 75 μου αντί να μπορώ να συνταξιοδοτηθώ με λίγη αξιοπρέπεια, ήμουν τριτοτέταρτος στο πάνελ της Καινούργιου, κι εγώ θα είχα πολλά νεύρα. Οπότε τον κατάλαβα λίγο περισσότερο» ανέφερε αρχικά ο Light.

Και συνέχισε: «Άμα ήταν ο αδερφός του, προφανώς είχε κάποιο επίπεδο, ήταν αναγνωρισμένος και πολιτικά τοποθετημένος, και από τους μεγαλύτερους συνθέτες της σύγχρονης ελληνικής μουσικής. Τώρα ο κύριος Ανδρέας δεν ξέρω ποιο επίπεδο έχει, διάβασα στο google ότι κάνει 40-50 χρόνια ριάλιτι, αν είναι αυτό το επίπεδό του, δεν θα ήθελα να είμαι στο επίπεδό του».

«Μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα, ήξερα τον Ανδρέα Μικρούτσικο σαν ένα όνομα. Δεν έχω κάτι μαζί του. Αναφέρθηκε σε μένα χωρίς να με ξέρει και να με έχει συναντήσει ποτέ. Το επίπεδό του είναι πολύ χαμηλό, δεν το παίζω ότι εγώ είμαι αφ’ υψηλού. Δεν έχω κάτι να μοιραστώ μαζί του, είπε αυτά που είπε, του απάντησα, από εκεί και πέρα καλή συνέχεια» κατέληξε o ράπερ.

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο, η Σίσσυ Χρηστίδου ανέφερε τα σημεία που κόπηκαν στο μοντάζ και αναρωτήθηκε τι ακριβώς ήταν εκείνο που ο ράπερ θεώρησε ότι διαστρεβλώθηκε. 

Μετά την προβολή του βίντεο, η Σίσσυ Χρηστίδου δήλωσε: «Έλειπε μία λέξη που δεν μπορεί να ακουστεί σε καμία εκπομπή. Δεν υπήρχε η δήλωση για το τι μουσική ακούει, το σημείο που βήχει και καταπίνει, το τριτοτέταρτος και το γιατί δεν βγαίνει στη σύνταξη για τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Όλα τα υπόλοιπα έπαιξαν. Ας το κρίνει ο κόσμος αν έχει αλλοιωθεί το περιεχόμενο από αυτά τα σημεία. Μοντάζ δεν υπήρχε, ούτε έγινε κόψε – ράψε. Ο Light είναι σε μια εκπομπή που ανήκει στην παραγωγή του Νίκου Κοκλώνη, η Κατερίνα Καινούργιου και ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανήκουν εκεί κι εμείς εκεί ανήκουμε, αλλά παρόλα αυτά έπαιξαν οι δηλώσεις του. Το story το κατέβασε μετά ο Light»

Η απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου

Κλείνοντας η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να χαλαρώσει το κλίμα ανάμεσα στους δύο, περιγράφοντας πώς αντέδρασαν τα παιδιά της σε αυτό.

«Ήμουν στο σπίτι και έβαφα τα παιδιά μου και τους φίλους για το Halloween. Εκείνη τη στιγμή δέχομαι ένα τηλεφώνημα από την Βένια και το βάζω ανοιχτή ακρόαση. Μου λέει λοιπόν “σου έχω στείλει ένα βίντεο σε κράζει ο Light”. Εκείνη τη στιγμή το ακούνε τα παιδιά και ξεκινάνε να με ρωτάνε “μαμά σε κράζει ο Light;”. Θέλω να ευχαριστήσω τον Light γιατί μου έδωσε μια υπόσταση, ενώ μέχρι εκείνη την στιγμή ο γιος μου δεν με έβλεπε και τώρα που έχω beef με τον Light ανέβηκα στα μάτια του», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Να ξέρεις, και το λέω παίρνοντας την ευθύνη, ο Light και οι μουσικές του ευτυχώς είναι μόδα και θα περάσει. Αυτό είναι το μόνο ευχάριστο. Μόδα είναι και θα περάσει» είπε χθες 4/11 ο Νίκος Συρίγος ενώ σήμερα αναφέρθηκε ξανά με ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο στον τράπερ.

«Θα τα πω όπως είναι, επειδή εμένα, το να βγαίνει αυτός ο πιτσιρίκος και να λέει αυτά που λέει στα social media του και να απευθύνεται σε μένα και τα κορίτσια που είναι δίπλα μας και όλους τους ανθρώπους της εκπομπής – δεν είχα δει το βίντεο, ήθελα να δω τι κόψαμε – και αφού το είδα το βίντεο, θέλω να του πω ότι εμείς εκεί που μεγάλωσα, τέτοιους τύπους τους λέγαμε ψευτόμαγκες και σαλιάριδες.

Έτσι τους λέγαμε και δε τους κάναμε παρέα, δε τους γουστάραμε. Το να λέει αυτά τα πράγματα για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, το να χαρακτηρίζει εμάς όπως μας χαρακτήρισε, χωρίς να έχουμε κόψει τίποτα ουσιαστικό και να κάθεται να κάνει διαγγέλματα, είναι τσάμπα μάγκας και σαλιάρης. Αυτό είναι ο Light.

Δυστυχώς αυτούς τους τρόπους συμπεριφοράς παίρνουν τα 15χρονα που ασχολούνται μαζί του. Αυτό είναι το πρόβλημα, ότι πρότυπο των 15χρονων είναι αυτός ο τύπος, ο ψευτόμαγκας και σαλιάρης… Όσο δίνουμε λόγο σε αυτούς τους τύπους, τόσο θα τους δίνουμε και δύναμη… Δε γίνεται να μας κάνει μαθήματα ηθικής αυτός ο τύπος» είπε ο Νίκος Συρίγος σε έντονο ύφος.

Η απάντηση του Ανδρέα Μικρούτσικου

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε στον αέρα της εκπομπής για την κόντρα με τον Light.

«Θέλω να είμαι στον αέρα για να πω ότι εδώ και πολλή ώρα ακούω ντροπιαστικά πράγματα. Ρε παιδιά, γιατί δε ξεκινάτε να ζητήσετε συγγνώμη από τον Light, να απολογηθείτε; Είναι δυνατόν να τα στρογγυλεύετε; Αν δεν υπήρχε ο Νίκος (Συρίγος) να πει τα πράγματα με το όνομά τους, θα νιώθαμε ότι έχουμε βιάσει ένα παιδάκι που έχει καταστρατηγήσει τα πάντα…»

«Έκανε έναν κ@@ο και νομίζει… Η άνεσή του δε, να βλέπει τα πράγματα, να γελάει… Τι υπεροψία έχει αυτός ο άσχετος… Ο άσχετος» πρόσθεσε σε αρκετά έντονο ύφος ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατά του Light.

Τη δική του, αιχμηρή απάντηση έδωσε ο Light στον Νίκο Συρίγο μετά τα όσα είπε εναντίον του στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

Ο γνωστός ράπερ μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram σχολίασε την ατάκα του δημοσιογράφου πως… “μόδα είναι και θα περάσει”.

«Ρε παιδιά, αυτό το μόδα είναι και θα περάσει, αυτή η καραμέλα, δεν πάλιωσε; Έντεκα χρόνια τώρα δεν έχει περάσει αυτή η μόδα. Όλο και ανεβαίνουμε, όλος ο κόσμος μαζί μας ασχολείται, κι εσείς το ίδιο, στο youtube πάμε τρένο, στο spotify πάμε τρένο, στην τηλεόραση πάμε τρένο. 

Μήπως έχει περάσει η δική σας μόδα και δε το έχετε καταλάβει; Και κρατιέστε με νύχια και με δόντια και φυτοζωείτε δέκα άνθρωποι σε ένα πάνελ; Συζητάτε για το τι κι@@@α φοράει η Μαιρούλα Μαιρίτσα και με ποιον τα έφτιαξε η τρέσα τρεσούλα. Ανοίξτε ένα youtube κανάλι να δούμε αν θα σας δει κάποιος οργανικά; Αν θα έχετε τρία views ο καθένας.

Είστε δέκα άτομα εκεί και μόνο τη Σίσσυ Χρηστίδου ξέρω. Οι άλλοι δε ξέρω καν τι επαγγέλεστε και τι είστε» είπε ο Light.

Το πρωί της Δευτέρας 6/11 στην εκπομπή #SuperΚατερίνα, της οποίας μέλος είναι και ο Ανδρέας Μικρούτσικος, προβλήθηκαν κάποιες δηλώσεις που έκανε ο Light μετά το τέλος του Live του #FameStory, στις οποίες απάντησε και για τον “ηλικιακό ρατσισμό” που τον κατηγόρησαν ότι κάνει απέναντι στον παρουσιαστή.

«Έχω μεγάλη κόντρα με τον Αντρέα Μικρούτσικο. Έχουμε beef… Τι είπα για την ηλικία, τα ΚΑΠΗ και τις μαγγούρες; Γιατί είναι ηλικιακός ρατσισμός; 75 χρονών δεν είναι ο άνθρωπος; Πως είναι ηλικιακός ρατσισμός; Ο ηλικιακός ρατσισμός είναι συνήθως αντίστροφος. 

Είναι συνήθως αυτοί που είναι 150 χρονών και θεωρούν ότι, επειδή είναι 150 χρονών αυτομάτως τους οφείλουμε κάποιο σεβασμό. Ο σεβασμός κερδίζεται. Επειδή είσαι 150 χρονών και είσαι μούμια δε σημαίνει ότι πρέπει να σε σεβόμαστε. Τι έχεις κάνει που αξίζει τον σεβασμό μας; Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που λένε “ποιος είναι ο Light που είναι 20-30 χρονών και μιλάει;”» είπε ο Light.

Δε νομίζω ότι ο Αντρέας Μικρούτσικος που έχει ζήσει την εποχή τον παχιών αγελάδων, έχει βγάλει εκατομμύρια, έχει βγάλει ακόμα περισσότερα, μπορεί να μας κάνει το θύμα. Σίγουρα δεν είναι θύμα ο Ανδρέας Μικρούτσικος και οι άνθρωποι της γενιάς του. Αυτοί μας φέρανε στην κατάσταση που είμαστε. 

Το λιγότερο που μπορούν να κάνουν είναι να μη θυματοποιούν τους εαυτούς τους, είναι λίγο αστείο. Μου φάνηκε τραγελαφικό ένας άνθρωπος 75 χρονών να μη μπορεί να διατηρήσει ένα πολύ βασικό επίπεδο και να γίνεται έξω φρενών και να με αποκαλεί με 30 ονόματα που κανένα από αυτά δεν είναι δικό μου. Επειδή τον googlαρα και είδα ότι 50 χρόνια trash εκπομπές κάνει και στα 75 του, αντί να μπορεί να συνταξιοδοτηθεί με λίγη αξιοπρέπεια, είναι τριτοτέταρτος στο πάνελ της Καινούργιου. Κι εγώ τα ίδια νεύρα θα είχα, τον καταλαβαίνω» πρόσθεσε ο τράπερ.

«Ως τι να μετράει η γνώμη του; Όλα ξεκίνησαν όταν αποφάσισε ο κύριος Μικρούτσικος ότι πρέπει να τον θυμηθούμε για κάποιον λόγο. Εγώ κάνω τη δουλειά που μου έχουν επιλέξει να κάνω, να κάνω κριτική στο Fame Story. Κι αυτός φαντάζομαι κάνει τη δουλειά του, κριτική σε εμένα που κάνω κριτική. Όλα καλά, δεν υπάρχει κάποιο beef. Δεν έχω χάσει κάτι για να το βρω μαζί του. Μου φάνηκε λίγο τραγικό ένας κύριος στην ηλικία του παππού μου να μη μπορεί να διατηρήσει ένα επίπεδο και να πει αυτά που ήθελε με ωραίο τρόπο.

Είναι λογικό τα σχόλιά μας να προκαλέσουν κι άλλα σχόλια… Δε θεωρώ ότι είναι κακό να υπάρχει παλιά μουσική, κι εγώ ακούω παλιά μουσική, μπορεί όχι ελληνική αλλά ακούω. Αυτό που σχολίασα είναι ότι σε ένα talent show όπως το #FameStory δε θεωρώ χρήσιμο ένα παιδί να ξέρει να τραγουδάει το “Μήλο μου κόκκινο”» κατέληξε ο Light.

Την νέα έκρηξη του Ανδρέα Μικρούτσικου προκάλεσαν οι δηλώσεις του Light που προβλήθηκαν στην εκπομπή #SuperΚατερίνα το πρωί της Δευτέρας 6/11.

«Με αυτό το άσχετο, ανίδεο, θρασύτατο τυπάκι δεν υπάρχει επίπεδο που να μας ορίζει και τους δυο. Είτε μιλάει, είτε δε μιλάει, μένει λευκό το γιασεμί. Λέει τις βλακείες του, οι οποίες δε με απασχολούν. Με απασχολεί στο βαθμό και το μέτρο ότι είναι σε μια εκπομπή, μουσικών ταλέντων, παιδιών… σε μια επιτροπή που πάνε άνθρωποι που ασχολούνται με τη μουσική, λένε την άποψή τους και κρίνουν τα παιδιά.

Εκεί μπαίνει η απασχόλησή μου, ως κριτής των τηλεοπτικών πραγμάτων… Το τι λέει αυτό το ανίδεο και άσχετο πλάσμα δε με αφορά, δε με ακουμπάει. Όλα τα παραπληροφορεί. Ακόμα και την ηλικία μου τη μεγαλώνει επίτηδες. Googlαρε και είδε τον αδερφό μου στιχουργό, εξαιρετικός. Και είναι άσχετος και googlάρει και δε ξέρει να διαβάζει. Είπε ότι είναι μεγάλος στιχουργός, έτσι ξεκίνησε… » είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Είδαμε να διαγράφει όλη την ιστορία της ελληνικής μουσικής… Δε μας φτάνει ότι βιάζει την ελληνική μουσική, θέλει να βιάσει και την πολιτική πραγματικότητα. Που τον βρήκανε αυτόν;… Πλακώνεται με συναδέλφους του και χαλάει μια εκδήλωση… Ένας τύπος που κάτι ναρκωτικά και κάτι όπλα του βρήκανε… Μη μου λες όχι, το ξέρω. Ας με μηνύσει.

Είναι δυνατόν αυτός ο άνθρωπος να υποτιμά την ελληνική μουσική; Τη λαϊκή μουσική, τα πολιτικά πράγματα και οτιδήποτε για να με αποδυναμώσει; Είναι ανύπαρκτο πράγμα. Ένα μηδενικό στο τετράγωνο. Ένα ανύπαρκτο μηδενικό. Θα του στείλω μια σειρά από τραγούδια… Είναι ανύπαρκτος και είμαι υπαρκτός με τα μεγαλύτερα ρεκόρ στην τηλεόραση… Σκάβει τον τάφο του για να βγάλει την ασχετοσύνη του» πρόσθεσε ο παρουσιαστής.

Η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε σήμερα 6/11 στον αέρα ότι ο Light λέει διάφορα για εκείνη δημόσια.

Μάλιστα, όπως είπε η παρουσιάστρια, δεν λέει μόνο για την εκπομπή της αλλά και για εκείνη προσωπικά.

«Έμαθα σε backstage ότι λέει τα χειρότερα για μένα προσωπικά και την εκπομπή, παρόλο που δεν με γνωρίζει προσωπικά και δεν με αφορά κιόλας. Μια φορά τον είχα δει νομίζω και ήταν ευγενικό το παιδί, σε μια εκδήλωση στην Θεσσαλονίκη. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν αγενής, μια χαρά ήταν.

Πέρσι είχαμε πει ότι μετά το περιστατικό στα MAD δεν θα τον ξαναπαίξουμε, βλέποντας ότι του δίνεται μια ευκαιρία και μαθαίνοντας ότι έχει μετανιώσει όλο αυτό που έχει συμβεί στα Mad και θέλει να αλλάξει το προφίλ του, κάτι που τον τιμούσε. Εμάς μας άρεσε και λέγαμε τι ωραία που τα λέει και πς τοποθετείται στην κριτική επιτροπή του #FameStory. Τον αποθεώσαμε», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου και συνέχισε:

«Οι άνθρωποι της τηλεόρασης και πολλοί από εμάς δεν είμαστε εριστικοί με κανέναν, δεν κατηγοριοποιούμε τους ανθρώπους, δεν τους μειώνουμε. Όλοι έχουν δικαίωμα στο λάθος και στη δεύτερη ευκαιρία, όπως και τη δώσαμε εμείς στον Light μετά τα MAD VMA. Εκείνος γιατί τους ισοπεδώνει όλους;

Γιατί τους λέει όλους γλάστρες, γιατί τους λέει όλους φυτά; Γιατί προσπαθεί και μειώνει τη δουλειά των πάντων; Αν λοιπόν έχει αυτή την καλοσύνη της ψυχής, που μαθαίνω ότι off δεν είναι κακό παιδί, πραγματικά, γιατί βγάζει αυτή την εριστική συμπεριφορά; Δεν απολογούμαι στον Light. Είπα αυτό που γνωρίζω, λέω την πραγματικότητά μου. Εγώ πιο πολύ έχω συγχυστεί για όλα αυτά που έχει πει για εσένα...».

Δείτε το βίντεο στο 00:53' ΕΔΩ

Όλα όσα έχουν γίνει και έχουν ειπωθεί ανάμεσα στον Light και στον Ανδρέα Μικρούτσικο, σχολίασε σήμερα η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η παρουσιάστρια ανέφερε στον αέρα πως ο τράπερ θα έπρεπε να έχει λίγο περισσότερο σεβασμό προς τους παλιότερους της ελληνικής τηλεόρασης.

«Δεν φταίει για όλα τα κακά ο Light. Εγώ κρατάω ότι αν δεν σέβεσαι το παλιό, είναι σα να μην μπορείς να πατήσεις στο παρόν και να προχωρήσεις στο μέλλον. Είμαστε εδώ και υποστηρίζουμε τον Ανδρέα Μικρούτσικο και λέμε ότι ένας άνθρωπος σαν τον Ανδρέα, είτε μας αρέσει είτε όχι, είτε θεωρούμε ότι δε θα έπρεπε να τελειώσει έτσι την καριέρα του ή να κάνει κάτι άλλο, πρέπει να τον αντιμετωπίζει με σεβασμό γι’ αυτό που είναι ως τηλεοπτική προσωπικότητα», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή και συνέχισε:

«Εμένα θα μου άρεσε ο Νίκος Κοκλώνης που είναι επικεφαλής όλων αυτών των εκπομπών, είτε λέγεται Καινούργιου, είτε Χρηστίδου, είτε Fame Story να λειτουργήσει πυροσβεστικά γιατί τέτοιες κόντρες μπορεί να δυναμιτίσουν θεωρητικά και να περιμένει ο ένας την απάντηση του άλλου αλλά εν τέλει δε μπορεί ο ένας συνεργάτης του να απαξιώνει τον άλλον, δεν είναι ωραίο».

Δείτε το βίντεο στο ΕΔΩ

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»
H σπαρακτική ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου για τον θάνατο του αγαπημένου της συνεργάτη
Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα: «Ο χρόνος θα δείξει»
Αλέξανδρος Λογοθέτης: «Μεγάλωσα στην ουσία χωρίς πατέρα, ο Ηλίας δεν ήταν εκεί»
Η ανάρτηση της πρώην συζύγου της Ντέμης Γεωργίου και η απουσία της από την κηδεία της
Κώστας Μπερικόπουλος: «Παρενόχλησε την αδελφή μου ο παπάς στην κηδεία του πατέρα μας»
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»