Light Vs. Ανδρέας Μικρούτσικος: To beef συνεχίζεται ακάθεκτο με εκατέρωθεν, βαρύγδουπες, οn camera, δηλώσεις

Ο Light στρέφει ξανά τα βέλη του κατά του Ανδρέα Μικρούτσικου και της Σίσσυς Χρηστίδου: «Ριάλιτι κάνει 50 χρόνια, δε θα ήθελα να είμαι στο επίπεδό του» – «Πετσοκόψατε τη δήλωσή μου, τρώτε άκυρο»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Τα βέλη του ξανά κατά του Ανδρέα Μικρούτσικου έστρεψε ο Light.

Όλα άρχισαν όταν ο γνωστός ράπερ είπε ότι δεν πρέπει να ακούγονται τραγούδια παλαιότερης εποχής σε ένα μοντέρνο talent show, όπως το #FameStory, προκαλώντας την έκρηξη του Ανδρέα Μικρούτσικου. Η κάμερα της εκπομπής #XamogelaKaiPali συνάντησε τον γνωστό ράπερ στα backstage του live του #FameStory κι εκείνος αποκάλυψε ότι χρειάστηκε να googlάρει το όνομα του παρουσιαστή για να μάθει ποιος είναι.

«Δεν άκουσα κάποια άποψη από τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Είδα έναν κύριο έξαλλο. Βγήκε και με είπε με χίλια ονόματα εκτός από το δικό μου, με είπε μηδενικό, άγαρμπο, άμπαλο, άχρηστο και δε ξέρω κι εγώ τι. Μπήκα και τον googlαρα να δω για ποιο λόγο τα λέει αυτά. Είδα ότι οκ, είναι ένας στιχουργός, συνθέτης, από τους μεγαλύτερους στην ελληνική μουσική σκηνή…

Μετά είδα ότι αυτός ήταν ο αδερφός του, ο Θάνος. Οπότε ξανά googlαρα και είδα ποιος είναι ο κύριος. Αν ήταν ο αδερφός του, προφανώς είχε ένα επίπεδο, ήταν αναγωρισμένος κα πολιτικά τοποθετημένος και από τους μεγαλύτερους συνθέτες σύγχρονης ελληνικής μουσικής. Τώρα, ο κύριος Ανδρέας δε ξέρω ποιο επίπεδο έχει.

Απ’ ότι διάβασα, ριάλιτι κάνει 40-50 χρόνια. Αν αυτό είναι το επίπεδό του, δε θα ήθελα να είμαι στο επίπεδό του… Δεν έχω κάτι με τη ντερμεντέρισσα, ή τη Μαρινέλλα ή οποιοδήποτε παλιό τραγούδι. Αυτό που είπα είναι ότι, για ένα παιδί που θα γίνει τραγουδιστής το 2024, δε θεωρώ πολύ χρήσιμο εργαλείο να τραγουδάει καλά παλιά τραγούδια… Μου φαίνεται παράταιρο να κρίνουμε πόσο καλά τραγουδάει ένα παιδί νέο ένα τραγούδι 80ετίας» είπε ο Light.

«Μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα, ήξερε τον Ανδρέα Μικρούτσικο σαν ένα όνομα. Δεν έχω κάτι μαζί του. Αναφέρθηκε σε μένα χωρίς να με ξέρει και να με έχει συναντήσει ποτέ. Το επίπεδό του είναι πολύ χαμηλό, δεν το παίζω ότι εγώ είμαι αφ’ υψηλού. Δεν έχω κάτι να μοιραστώ μαζί του, είπε αυτά που είπε, του απάντησα, από εκεί και πέρα καλή συνέχεια» κατέληξε.

Ωστόσο, φαίνεται πως τα πράγματα δεν συνέβησαν έτσι ακριβώς, αφού λίγες ώρες μετά ο γνωστός ράπερ δημοσίευσε ένα βίντεο στον κανάλι τους στο Instagram, όπου κατηγόρησε την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τους δημοσιογράφους, λέγοντας πως δεν έπαιξαν αυτούσιες τις δηλώσεις του.

«Λοιπόν, χαμογέλα με τρέλα, Χαμογέλα και πάλι, όπως και να λέγεται αυτή η εκπομπή. Ήρθατε εχθές να μου πάρετε συνέντευξη σας έδωσα μια δήλωση πάρα πολύ όμορφα και ωραία. Σήμερα βλέπω έχετε πάρει την δήλωσή μου, την έχετε πετσοκόψει, έχετε ανεβάσει την μισή, πολλά πράγματα που είπα δεν τα βάλατε, γιατί ξηγιέστε σαν μούλοι; Τρώτε άκυρο από εδώ και πέρα. Δεν ξαναδίνω ποτέ συνέντευξη σε αυτή την εκπομπή. Έχω δώσει την ίδια δήλωση σε άλλα δύο κανάλια, μέχρι τη Δευτέρα εύχομαι κάποιος να την ανεβάσει αυτούσια, αν δεν την ανεβάσει κάποιος αυτούσια δεν ξαναδίνω συνέντευξη σε κανέναν και θα ποστάρω μόνο από τα social μου. Μην είτε μούλοι, γι’ αυτό σας έχει σιχαθεί ο κόσμος και δεν βλέπει τις μα@@@@ες σας. Σταματήστε να λογοκρίνετε τον κόσμο. Μου πήρατε μια συνέντευξη, ανεβάστε αυτό που είπα», είπε ο Light.

Η απάντηση του Ανδρέα Μικρούτσικου

Μετά τα όσα είπε ο Light, ο Ανδρέας Μικρούτσικος έδωσε την δική του απάντηση μέσα από την εκπομπή «Ακόμα δεν Είδες Τίποτα».

«Δεν θα αντιπαρατεθώ με τον Light. Δεν με αφορά γιατί δεν υπάρχει ένα επίπεδο που να ανήκουμε και οι δύο. Είναι σαν να είμαστε δύο ξένοι. Αν εγώ ως μουσικός χρησιμοποιώ το κλειδί του Σολ, τότε αυτός χρησιμοποιεί σιδερογροθιές. Χαρακτήρισε τον αδελφό μου στιχουργό, πιάσε το αυγό και κουρευτώ. Μιλάμε ξένες γλώσσες με τον Light. Λέει τερατολογίες, έχε ένα ρατσισμό απέναντι σε έργα τέχνης. Μπορεί να καταργήσει από τον Μπαχ μέχρι τους Κατσιμιχαίους επειδή έχει περάσει μία 20ετια. Για τον Light ο ελληνικός πολιτισμός είναι τρεις μπράβοι που πλακώνουν τον συνάδελφο στο ξύλο και νομιμοποιείται από τη θέση του. Το ξύλο δεν βγήκε από τον παράδεισο αλλά από την τραπ».

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»
H σπαρακτική ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου για τον θάνατο του αγαπημένου της συνεργάτη
Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα: «Ο χρόνος θα δείξει»
Αλέξανδρος Λογοθέτης: «Μεγάλωσα στην ουσία χωρίς πατέρα, ο Ηλίας δεν ήταν εκεί»
Η ανάρτηση της πρώην συζύγου της Ντέμης Γεωργίου και η απουσία της από την κηδεία της
Κώστας Μπερικόπουλος: «Παρενόχλησε την αδελφή μου ο παπάς στην κηδεία του πατέρα μας»
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»