Η Σάσα Σταμάτη αποκαλύπτει για τη συνάντηση με τον Σταμάτη Γαρδέλη στο ψυχιατρείο – Τι της είπε ο ηθοποιός

Αυτό είναι το σπίτι του στο Πόρτο Γερμενό που εξαιτίας του κινδυνεύει να χάσει την πρώτη του κατοικία - Η Καίτη Φίνου ξεσπά για τον Σταμάτη Γαρδέλη: «Πρώτη φορά μιλάω έτσι, ο Στάθης και η Ρένα έφυγαν με πόνο από την απόρριψη»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Σάσα Σταμάτη ήταν η δημοσιογράφος που ανέδειξε το θέμα της νοσηλείας του Σταμάτη Γαρδέλη στη ψυχιατρική κλινική.

Μέσα από το ρεπορτάζ της στην εφημερίδα #OnTime, αποκάλυψε ότι ο γνωστός ηθοποιός νοσηλεύεται στο Δαφνί, επειδή ζήτησε βοήθεια για τις αυτοκτονικές τάσεις που είχε.

Η Σάσα Σταμάτη μίλησε ζωντανά στην Τατιάνα Στεφανίδου για την κατάσταση του Σταμάτη Γαρδέλη, γνωστοποιώντας και τη συνάντησή τους στον προαύλιο χώρο του ιδρύματος.

«Έφτασαν οι φωτογραφίες στα χέρια μας. Μου ανέθεσε το θέμα η διευθύντριά μου. Πήρα τον Αλκίνοο Μπουνιά ο οποίος είχε συναντήσει τον Σταμάτη Γαρδέλη στο ψυχιατρείο. Στη συνέχεια, πήρα τηλέφωνο τον Σταμάτη Γαρδέλη και μιλήσαμε. Έμαθα τι ώρα είναι το επισκεπτήριο και πήγα στο Δαφνί. Κι όπως είμαι στον προαύλιο χώρο στο Δαφνί, βλέπω έναν κύριο που τον ρωτάω πώς μπορώ να πάω στη ψυχιατρική κλινική. Ήταν ο Γαρδέλης. Έπαθα σοκ. Ήταν με μία τσάντα και έκανε βόλτες. Αξιοπρεπέστατος, συνειδητοποιημένος πού έχει πάει, αποφασισμένος να λύσει το θηρίο από μέσα του» είπε αρχικά η Σάσα Σταμάτη.

«Ο Γαρδέλης ήταν καλά. Χτύπησε μόνος του την πόρτα, δεν τον πήγανε. Μου είπε: “Σάσα, είμαι πολύ καλά, σώθηκα. Δεν με νοιάζει, ας πουν ότι μπήκα στο Δαφνί”» πρόσθεσε η Σάσα Σταμάτη.

Δείτε το βίντεο στο 00:07' ΕΔΩ

O δημοσιογράφος Ιάσονας Τσόλης βρέθηκαν στο σπίτι του στο Πόρτο Γερμενό που εξαιτίας του κινδυνεύει να χάσει την πρώτη του κατοικία στον Νέο Κόσμο.

Ο γνωστός ηθοποιός αγόρασε πριν από χρόνια ένα κομμάτι γης στην περιοχή, έχτισε αυθαίρετα εκεί, έχτισε αυθαίρετα εκεί, η έκταση χαρακτηρίστηκε από την Πολεοδομία ως δασική με αποτέλεσμα να του επιβληθεί πρόστιμο και σήμερα να βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση.

Με απόφαση της Πολεοδομίας, όλα τα κτίσματα εντός του οικοπέδου είναι προς κατεδάφιση. «Έχω χρέος 80.000 ευρώ από αυθαίρετη δόμηση και έχουν βγάλει το σπίτι μου σε πλειστηριασμό. Έχω αθωωθεί από το δασαρχείο ως ιδιοκτήτης, πληρώνω τους φόρους μου, και έρχεται πολεοδομία και μου βάζει πρόστιμο επειδή είπαν πως ήταν δάσος. Γκρεμίστε τα τώρα και δώστε μου πίσω όσα έχω δώσει. Είμαι σε αδιέξοδο» δήλωνε πριν από μέρες στην εκπομπή #MegaΚαλημέρα και στη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη.

Untitled

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του δημοσιογράφου, Θάνου Βάγιου στο #ToPrwino, ο Σταμάτης Γαρδέλης θα παραμείνει για ακόμα μια εβδομάδα, καθώς οι γιατροί θέλουν να κάνουν όλες τις απαραίτητες εξετάσεις για να καταφέρουν να κρίνουν επακριβώς από τη συνολική κατάσταση της ψυχικής του υγείας, να δουν αν χρειάζεται κάποια αγωγή. 

Ο ηθοποιός συναντήθηκε και με τον δικηγόρο του, Βασίλη Νουλέζα τη Δευτέρα 21/11, ο οποίος μετά τη συνάντησή τους μίλησε στον ΑΝΤ1 και μίλησε για όσα συζήτησαν με τον Σταμάτη Γαρδέλη.

«Πράγματι ο Σταμάτης περνάει μια περιπέτεια. Η κύρια αιτία της κατάστασης της ψυχικής υγείας του, είναι το γεγονός ότι έχει βεβαιωθεί μια οφειλή ύψους 80.000 ευρώ στο δημόσιο ταμείο που προέρχεται που αφορούν αυθαίρετη δόμηση.  Η αιτία είναι η απόγνωση και η απελπισία, ότι έφτασε στο έσχατο σημείο. Μου είπε ότι συσσωρεύτηκαν πολλά πράγματα. Ζει μόνος του, έχει δύο παιδιά τα οποία μεγαλώνουν με τη μητέρα τους. Μου είπε επίσης ότι ξύπναγε τα βράδια γιατί έβλεπε εφιάλτες. Του χορηγείται μια φαρμακευτική αγωγή, έχε πολύ καλή συνεργασία με το νοσηλευτικό προσωπικό. Είναι ένας άνθρωπος πολύ ευαίσθητος», είπε ο δικηγόρος, Βασίλης Νουλέζας. 

Τη δική της τοποθέτηση για τον Σταμάτη Γαρδέλη και την περιπέτεια που περνάει το τελευταίο διάστημα με τα οικονομικά και την ψυχική του υγεία έκανε η Καίτη Φίνου.

Η γνωστή ηθοποιός, που έχει συνεργαστεί στενά με τον συγκεκριμένο τη δεκαετία του ’80, ξέσπασε δύο φορές μέσω αφήνοντας σαφή υπονοούμενα για το «σύστημα» και τα μέσα που χρησιμοποιούν κάποιοι συνάδελφοί της στον χώρο.

«Μπράβο Σταμάτη. Και το λέω γιατί είχες την «μαγκιά» να κλείσεις τ’ αυτιά σε όσα λέγονται περί ψυχιάτρων, τρελοκομείων και να πας μόνος σου να νοσηλευτείς για να προστατέψεις την ψυχική σου υγεία. Σε περιμένουμε να επιστρέψεις… Υπάρχουν πολλοί εδώ έξω που σε περιμένουν με πολλή αγάπη!», έγραψε αρχικά στο πρώτο της story η Καίτη Φίνου.

Λίγες ώρες μετά η ηθοποιός επανήλθε με νέα ιστορία, όπου δημοσίευσε μία φωτογραφία από τη δεκαετία του ’80 στην οποία ποζάρουν η ίδια, ο Σταμάτης Γαρδέλης, ο Στάθης Ψάλτης και η Ρένα Παγκράτη.

finou

«Τι να πω για την φώτο… Οι δύο έχουν φύγει απ’ την ζωή και τους άλλους δύο που αγωνίζονται χρόνια για μια θέση στο… σύστημα, δυστυχώς απορρίπτονται με μόνη δικαιολογία τη βιντεοκασέτα… γιατί αν πουν για ταλέντο.. οι μισοί που έχουν τα μέσα είναι ατάλαντοι… πρώτη φορά μιλάω έτσι γιατί και ο Στάθης και η Ρένα έφυγαν με πόνο από την απόρριψη», έγραψε χαρακτηριστικά η Καίτη Φίνου, αφήνοντας σαφή υπονοοούμενα.

Υπενθυμίζεται πως η Καίτη Φίνου έχει πρωταγωνιστήσει σε βιντεοκασέτες μαζί με τον Στάθη Ψάλτη και τον Σταμάτη Γαρδέλη τη δεκαετία του ’80, για τις οποίες έχουν κατά καιρούς «κακοχαρακτηριστεί».

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου φιλοξενήθηκε και ο δικηγόρος του ηθοποιού Βασίλης Νουλέζας αλλά μίλησαν και τοποθετήθηκαν επί του θέματος και άλλοι συνάδελφοί του.

Μεταξύ αυτών, η Καίτη Φίνου, ο Γιάννης Μόρτζος ο οποίος δήλωσε πως του έχει έτοιμη δουλειά στο θέατρο, αλλά και πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας.

Όπως είπε η Καίτη Φίνου, και η ίδια έχει νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρείο και είπε ένα μεγάλο μπράβο στον Σταμάτη Γαρδέλη.

«Μπράβο σου, ρε μάγκα! Μπράβο σου, που έκανες αυτή την δήλωση! Έχουμε όλοι αυτό το ταμπού μέσα μας, να τον δέσουμε με αυτόν τον μανδύα… Αυτά που βλέπουμε στην τηλεόραση. Εγώ το χάρηκα γιατί έχει τα κότσια να ζητήσει βοήθεια. Γιατί ήθελε να βοηθήσει τον εαυτό του. Είναι ένα πανέξυπνο παιδί», είπε αρχικά η Καίτη Φίνου και συνέχισε:

«Θα το προσπαθούσε σίγουρα για πολύ καιρό αλλά θα έβλεπε ότι δεν υπάρχει διέξοδος. Αυτοκαταστροφiκή ήμουν αλλά εγώ ζήτησα βοήθεια και ου έ και αλίμονο αν ήσασταν εσείς στα Μέσα εκείνη την εποχή γιατί πήγα στο Αιγινήτειο και ζήτησα βοήθεια, ήμουν 38 χρονών. Αντιμετώπιζα κρίσεις πανικού που ήταν τότε τόσο πολύ έντονες που ήμουν σχεδόν κάθε μέρα, για πέντε έξι χρόνια, στα επείγοντα».

Ο Γιάννης Μόρτζος παραχώρησε συνέντευξη στην δημοσιογράφο Μένια Κούκου, το πρωινό της Τετάρτης, με αφορμή τον Σταμάτη Γαρδέλη. Μάλιστα, ο δημοφιλής θεατράνθρωπος αποκάλυψε πως είχε συναντήσει πριν λίγους μήνες τον ηθοποιό και του είχε προτείνει δουλειά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Μόρτζος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τους καλοκαιρινούς μήνες μας κάλεσε σε ένα κέντρο στο Χαλάνδρι όπου έκανε ένα σόου μαζί με την γυναίκα του. Τον είδαμε, συζητήσαμε και το μόνο που κατάλαβα ήταν ότι είχε πολλά προβλήματα. Μάλιστα, μου είπε φεύγοντας, «Γιάννη, όταν κάνεις κάποια δουλειά, θέλω να παίξω. Έχω ανάγκη να παίξω». Και του είπα τότε να είναι σίγουρος ότι θα έχει ρόλο σε κάτι που σκεφτόμαστε να φτιάξουμε μαζί με τη σύζυγο μου».

«Τελικά όμως τα πράγματα πήγαν στραβά με τον άνθρωπο αυτόν και τώρα, σήμερα, μαθαίνω ότι είναι σε ψυχιατρική κλινική. Είδα ότι είχε θέμα οικονομικό. Τον βασάνιζε πάρα πολύ αυτό το θέμα και δεν έβρισκε μια διέξοδο. Γι’ αυτό και όταν μου είπε για δουλειά, κατάλαβα ότι ήθελε να δουλέψει γιατί σε τελική ανάλυση τον τελευταίο καιρό δεν είχε δουλειά ούτε στην τηλεόραση ούτε στο θέατρο».

«Τα ριάλιτι δεν προσφέρουν τίποτα στον ηθοποιό. Ίσως ήταν μια επιλογή για να βγάλει κάποια χρήματα αλλά καλλιτεχνικά δεν τον καλύπτει αυτό το πράγμα» πρόσθεσε, ακόμα, ο Γιάννης Μόρτζος στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

Ακούγοντας τις δηλώσεις του Μπιμπίλα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ξέσπασε στον αέρα.

«Ο Μπιμπίλας είπε... να ξέρει ότι είμαστε εδώ κοντά του. Δηλαδή, δεν ξέρανε ότι δεν έχει δουλειά; Ωραίες κουβέντες ξέρουμε να λέμε αλλά εδώ έχουμε γνωστούς και άγνωστους ηθοποιούς που είναι σε ένα ταμείο ανεργίας που δεν έχεις και ένσημα κλπ είναι ένα ταμείο πείνας», είπε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Δείτε όσα ειπώθηκαν στο 00:43' ΕΔΩ

Untitled

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»