Σταμάτης Γαρδέλης: «Πλειστηριασμός στο αυθαίρετο εξοχικό & στο σπίτι μου. Να ραντιστώ με βενζίνη να πυρποληθώ»

Ο Σταμάτης Γαρδέλης ξεσπά κατά της εκπομπής του Κώστα Τσουρού: «Ήταν προϊόν μοντάζ»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Σταμάτης Γαρδέλης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη #PrwinoSousou με αφορμή τον πλειστηριασμό του σπιτιού του για χρέος 80.000 ευρώ.

Ο ηθοποιός και πρώην παίκτης του ριάλιτι I’m a celebrity get me out of here φαίνεται όμως πως δεν έμεινε ικανοποιημένος από τον τρόπο που προβλήθηκε το θέμα στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

Στο ξεκίνημα, λοιπόν, της σύνδεσης, ο Σταμάτης Γαρδέλης είπε, εμφανώς ενοχλημένος: «Το δίκαιο δεν είναι αντίληψη της διαπλοκής. Συμφωνείς; Είναι ακατάληπτο αυτό που λέω; Εγώ διεκδικώ το δίκαιο μέχρι εκεί που φτάνει η αλήθεια μου κι όχι η δύναμή μου. Δεν παρακάλεσα κανέναν για εύνοια. Ή θα λογοκρίνετε κι εσείς τη σκέψη μου; Στην εκπομπή του Mega δεν είδες τίποτα γιατί ήταν προϊόν μοντάζ αυτό που είδες. Είδες τον εξευγενισμό της συγκάλυψης μίας εγωιστικής αυθεντίας πανελιστών. Δεν έβαλαν την ολοκληρωμένη σκέψη μου. Εγώ δεν πήγα με παρακαλετά εκεί πέρα. Εγώ πήγα να ζητήσω διαφάνεια και ισονομία».

Όπως ανέφερε ο ίδιος μιλώντας στο Open ότι εξαιτίας ενός χρέους στην εφορία, κινδυνεύει να χάσει το εξοχικό που πρέπει να κατεδαφιστεί αλλά και το σπίτι στου στην Αθήνα, το οποίο βγαίνει σε πλειστηριασμό.

«Έχω κάνει ένα αυθαίρετο, το οποίο το έχω τακτοποιήσει με νόμο, το έχω πληρώσει. Η δασική υπηρεσία ήρθε και μου ακύρωσε το πρόστιμο που πλήρωσα, δεν μου δίνει τα λεφτά μου πίσω. Έρχεται η πολεοδομία και μου βάζει νέο πρόστιμο, που αγγίζει τις 80.000 ευρώ», ανέφερε ο ηθοποιός και ξέσπασε:

«Μου έχουν βγάλει το σπίτι στην Αθήνα σε πλειστηριασμό και περιμένω και τον δεύτερο. Ανοίξτε τον φάκελο πολεοδομία επιτέλους, όλα στο φως. Αν έχω κλέψει γκρεμίστε τα όλα» είπε και κατέληξε: «Υπάρχει περίπτωση να μείνω χωρίς σπίτι, γιατί δεν βγάζουν σε πλειστηριασμό το εξοχικό μου, αλλά το σπίτι στην Αθήνα. Δεν ξέρω τι θα κάνω, μπορεί να ραντιστώ με βενζίνη και να πυρποληθώ».

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»