#FarmaGR: Αποχώρηση βόμβα: «Έχω ανάγκη να πάω σπίτι μου» - Αυτή η ομάδα κερδίζει τη δοκιμασία επάθλου

#FarmaGR: Ξενέρωσε η ομάδα με την απόφαση της Νάσιας! - Ο Γιώργος Γιαννούλας τραυματίστηκε!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στο χθεσινό επεισόδιο (Δευτέρα 13/11) η πράσινη ομάδα έχασε την 1η Δοκιμασία Ασυλίας στη Φάρμα, με αποτέλεσμα η Νάσια Ευαγγελάτου να κληθεί να ορίσει τον 1ο μονομάχο από την πράσινη ομάδα.

Κατέληξε στον Άλκη Λαδά δια της επαγωγικής μεθόδου και μετά από συζήτηση με διάφορα μέλη της ομάδας.

Ο Γιώργος Γιαννούλας, αν και δεν ήθελε την εβδομαδιαία ασυλία, την πήρε αναγκαστικά, καθώς αποδείχθηκε ιδιαίτερα εύστοχος στη δοκιμασία με τις σφεντόνες και πέτυχε τη μεγάλη κόκκινη στάμνα.

Μία αποχώρηση – βόμβα είχαμε στο σημερινό επεισόδιο στην Φάρμα. Η Έλενα Καραμβάση δεν ένιωθε πολύ καλά και είχε ανάγκη να γυρίσει στο σπίτι της και να φύγει από το αγρόκτημα.

Μάλιστα είχε αναφέρει πολλές φορές στους συμπαίκτες της πως θέλει να αποχωρήσει και τελικά το έκανε, μετά από 45 μέρες μέσα στη Φάρμα.

Η αεροσυνοδός και παίκτρια που άφησε το στίγμα της στο παιχνίδι αγροτών, αποφάσισε πως θέλει να αποχωρήσει για να βρεθεί σπίτι της που τόσο της είχε λείψει ενώ τόνισε πως θέλει εκεί έξω να φάει πολύ και να ξεκουραστεί.

Οι συμπαίκτες της, περίμεναν πως θα ερχόταν αυτή η στιγμή αφού ήξεραν τις προθέσεις της και το μόνο που της είπαν κατά την αποχώρησή της ήταν να προσέχει αλλά και να φάει κάτι παραπάνω και για εκείνους!

«Εύχομαι να είναι ο Τσάμης νικητής και όπως και να έχει εύχομαι να κερδίσει η γαλάζια ομάδα! Τώρα που θα γυρίσω σπίτι μου θα φάω πολύ και θα ξεκουραστώ! Έχω άγχος για τον Τσάμη τώρα που φεύγω μήπως αντιμετωπίσει περισσότερο πόλεμο!», είπε η Έλενα λίγο πριν φύγει.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος καλωσορίζει τους παίκτες στη Δοκιμασία Επάθλου, όπου θα πρέπει να μεταφέρουν αβγά περνώντας από εμπόδια και να τα τοποθετήσουν άθικτα στα καλάθια με τα χρώματα των ομάδων τους.

«Σιγά τα αβγά» θα πουν κάποιοι ή «Σιγά τα όουα» στα ρουμάνικα, αλλά η σημερινή δοκιμασία απαιτεί ταχύτητα, συγκέντρωση και συνεργασία μεταξύ των μελών της κάθε ομάδας.

Η ομάδα που θα κερδίσει θα πρέπει να επιλέξει αν θα ικανοποιήσει μόνο το στομάχι της ή αν θα προτιμήσει το πλεονέκτημα για την επόμενη Δοκιμασία Ασυλίας.

Η δοκιμασία αποδείχτηκε αρκετά απαιτητική με την πράσινη ομάδα να κερδίζει, με διαφορά ενός αυγού τους Μπλε. Τελικά οι παίκτες αποφάσισαν να απολαύσουν παϊδάκια μιας και έχει πέσει αρκετή... πείνα στο παιχνίδι.

Ο Γιώργος Γιαννούλας βοηθά τον Γιώργο Τσάμη με τις δουλειές του θερμοκηπίου. Οι σχέσεις του δεύτερου με τη γαλάζια ομάδα δεν έχουν αποκατασταθεί. Κάποιοι πιστεύουν ότι στοχοποιείται, ενώ κάποιοι αισθάνονται ότι αλλάζει η στρατηγική του, όσο πλησιάζουν στην τελική 10άδα.

Ο Γιώργος Γιαννούλας στραμπούληξε το πόδι του και έπεσε ψυχολογικά. Όπως είπε όμως δεν θα το αφήσει να τον πτοήσει αυτό αλλά θα αγωνιστεί στον αυριανό αγώνα για να κερδίσει την ασυλία!

Το βράδυ κλείνει με παιχνίδι στο μπάνιο, αυτοσχέδιο τάβλι και τη νικήτρια ομάδα να απολαμβάνει τη νίκη της με το παραπάνω.

To trailer 31ου επεισοδίου | Τετάρτη 15.11.2023

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»
Οι πρώτες φωτογραφίες της Μαρίνας Σάττι από τις «Ικέτιδες» - Η κατάμεστη πρεμιέρα στους Δελφούς
#TemptingFortune: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο πρώτο τρέιλερ του νέου reality
Ο Φάνης Μουρατίδης παρουσιαστής στην επιστροφή του #MoneyDrop στους τηλεοπτικούς μας δέκτες
Η πρώτη ανάρτηση και το δημόσιο «ευχαριστώ» των Maneskin μετά τη μεγάλη συναυλία τους στο ΟΑΚΑ
Νίκος Οικονομόπουλος: «Αν πούμε: Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια, θα μας θεωρήσουν χουντικούς»
#FindMeFalling: O Njoy στην πρώτη κυπριακή ταινία του Netflix!