Φαίη Σκορδά για Σταμάτη Γαρδέλη: «Εκείνη τη μέρα θα έπρεπε να έχει πέσει μαύρο να μας πλακώσει»

«Έχω δεχτεί μηνύματα που μου λένε ότι έκανα λογοκρισία στον Σταμάτη Γαρδέλη. Εύχομαι και ελπίζω να είναι κάποια μυαλά μεμονωμένα με παρωπίδες. Δεν είμαι εγώ αυτή που θα κουνήσω το δάχτυλο, αλλά αυτή που θα προσπαθήσω συναισθηματικά να εξηγήσω σε κάποιον»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Με αφορμή την τοποθέτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο #The2NightShow, η Φαίη Σκορδά θέλησε να απαντήσει για όλα όσα έγιναν μεταξύ εκείνης και του Σταμάτη Γαρδέλη σε μία από τις προηγούμενες εκπομπές του #FaysTime.

Όπως είπε η παρουσιάστρια, εκείνη την ημέρα θα έπρεπε να έχει πέσει «μαύρο», ενώ αποκάλυψε ότι στη συνέχεια, δέχτηκε μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι έκανε λογοκρισία στον ηθοποιό.

Αρχικά η Φαίη Σκορδά είπε: «Εμείς είχαμε καλέσει τον Σταμάτη Γαρδέλη, δεν θα ήθελα να αναφερθώ αλλά δυστυχώς όμως πρέπει να το κάνω. Τον καλέσαμε γιατί ήταν ο πρώτος που αποχώρησε από ένα παιχνίδι του ΣΚΑΪ. Έτσι γίνεται πάντα. Και ο ίδιος επέμενε να κάτσει μαζί μας. Τέλος πάντων. Στο Instagram έχω δεχτεί μηνύματα –που αυτά τα ανεπίτρεπτα που ακούσαμε εκείνη τη μέρα θα έπρεπε να έχει πέσει μαύρο να μας πλακώσει- που μου λένε ότι έκανα λογοκρισία στον Σταμάτη Γαρδέλη και ότι «ναι, που θες να πας την κοινωνία; Να μας γίνει αυτό ότι έτσι είναι;”. Δυστυχώς εύχομαι και ελπίζω να είναι κάποια μυαλά μεμονωμένα με παρωπίδες. Δεν είμαι εγώ αυτή που θα κουνήσω το δάχτυλο, αλλά αυτή που θα προσπαθήσω συναισθηματικά να εξηγήσω σε κάποιον».

«Με αφορά ότι υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που συναισθηματικά δε μπορούν να κατανοήσουν κάποια πράγματα. Μπορείς να πιστεύεις ό,τι θέλεις. Να συμφωνήσουμε ότι πρέπει να κοιτάξουμε το καλό των παιδιών;» πρόσθεσε στη συνέχεια η Φαίη Σκορδά.

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»
H σπαρακτική ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου για τον θάνατο του αγαπημένου της συνεργάτη
Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα: «Ο χρόνος θα δείξει»
Αλέξανδρος Λογοθέτης: «Μεγάλωσα στην ουσία χωρίς πατέρα, ο Ηλίας δεν ήταν εκεί»
Η ανάρτηση της πρώην συζύγου της Ντέμης Γεωργίου και η απουσία της από την κηδεία της
Κώστας Μπερικόπουλος: «Παρενόχλησε την αδελφή μου ο παπάς στην κηδεία του πατέρα μας»
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»