#FameStory: Έξαλλη η Μαρία Σολωμού στο πρώτο μάθημα: «Κοροϊδεύεις, νιώθω ότι βαριέσαι»

Η Χριστίνα ζητάει... τον Φειδία από την Κύπρο και τον... «μαγεύει» - «Σφαγή» από το 3ο επεισόδιο: «Το ύφος ότι είμαι ένα θύμα της κατάστασης δεν το αγοράζω»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Με τουπέ εμφανίστηκαν ορισμένοι από τους σπουδαστές της ακαδημίας στο αποψινό επεισόδιο του Fame Story. Η αμφισβήτηση προς το πρόσωπο των δασκάλων έφερε κόντρες ανάμεσα τους.

Ο Δημήτρης ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Χάρη Κιούσιο στο μάθημα της χορογραφίας καθώς δεν μπορούσε να τραγουδάει και να ακολουθεί παράλληλα την προβλεπόμενη κινησεολογία.

«Το μάθημα κύλησε λίγο περίεργα γιατί ήθελα πιο πολύ να δώσω έμφαση στη φωνή και από λάθος μου δεν είχα δει ότι είχαμε μαζί μάθημα και είχα το μυαλό στο τραγουδιστικό κομμάτι. Με έβαλε να ξαπλώσω στο πάτωμα, να κάνω κάτι διάφορα, δεν μπορούσα να τραγουδήσω έτσι, πονάει ο λαιμός μου» παραπονέθηκε στο κιου.

Ο Χάρης Κιούσιος έγινε έξαλλος και έβαλε στη θέση του τον σπουδαστή εξηγώντας του ότι είναι δικό του θέμα το πώς θα καταφέρει να συντονίσει το κορμί και τη φωνή του.

«Ακούστε με έχω πολλά δικά μου προβλήματα και μου αρκούν τα δικά σας δεν θα τα φορτωθώ. Αν δεν μπορείς να τραγουδήσεις έτσι κάτω, είναι δικό σου πρόβλημα και βρες τη λύση. Βρες τη και μην με πρήζεις».

«Το ύφος ότι είμαι ένα θύμα της κατάστασης δεν το αγοράζω» του είπε.

Την πρώτη της εμφάνιση στην ακαδημία του #FameStory έκανε η Μαρία Σολωμού και όπως θα δείτε και στο βίντεο μπήκε με… φόρα.

Η Μαρία Σολωμού έχει αναλάβει να εκπαιδεύσει τους σπουδαστές στη θεατρική έκφραση με σκοπό να είναι άψογοι και εκφραστικά στις εμφανίσεις τους πάνω στη σκηνή του show.

Η γνωστή ηθοποιός μπήκε στην αίθουσα διδασκαλίας της μουσικής ακαδημίας και αξιολογώντας την εμφάνιση και την ερμηνεία του Γιάννη Στεφανίδη, ξέσπασε μπροστά του.

«Κοροϊδεύεις, νιώθω ότι βαριέσαι. Έλα, να σου πω κάτι… μπορείς να το κάνεις πάρα πολύ ωραία και φαίνεται ότι μπορείς να το κάνεις πάρα πολύ ωραία. Ασχολήσου λίγο παραπάνω, δες το λίγο πιο σοβαρά», ανέφερε η Μαρία Σολωμού.

Mιλώντας στην κάμερα πρόσθεσε: «Νομίζω ότι μπορεί να γίνει πολύ καλός τραγουδιστής αλλά νιώθω ότι δεν χρειάζεται και πολλές συμβουλές», είπε η Μαρία Σολωμού στο Fame Story.

Ο τραυματισμός της Megan στο πόδι

Oλόκληρο το Επεισόδιο 3 | 03.09.23

Δειτε Επισης

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Προσπάθησα για συναυλία & ζήτησα την Φουρέιρα. Οι αντιδράσεις ήταν τρομακτικές»
Κατερίνα Λιόλιου: «Τα είπε όλα ο κύριος Σταμάτης Κραουνάκης, με υποστήριξε δημόσια και τον ευχαριστώ»
Ορέστης Χαλκιάς: «Τι σε νοιάζει ρε αν φιλιούνται 2 άνδρες; Τι να του πω; Θα καταλάβει;»
#SurvivorGR: Δεν συμπλήρωσε καν μία εβδομάδα, αποχώρησε οικειοθελώς πέντε μέρες μετά την πρεμιέρα
O ALPHA Κύπρου παρουσίασε το πλούσιο και ανανεωμένο πρόγραμμα σε φίλους και συνεργάτες
Καίτη Γαρμπή: «Στην αγκαλιά του Διονύση και του παιδιού μου θέλω να πεθάνω, όχι πάνω στη σκηνή»
Νότης Σφακιανάκης: «Δεν επιστρέφω. Δεν μου αρέσει να συνδιαλέγομαι με ανθρώπους που δεν με κατανοούν»
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε σε κλάματα on air: «Δεν μπορώ να πάω στην συναυλία χωρίς τον Θάνο»
Η Άννα Βίσση συγκίνησε τραγουδώντας το «Δώδεκα» αγκαλιά με τους Παραολυμπιονίκες
#FarmaGR: Γνωρίστε τους 20 παίκτες - Οι ηλικίες και τα βιογραφικά τους!