Αδιανόητη λεκτική επίθεση Αχιλλέα Μπέου, κατά δημοσιογράφου: «Σκουπίδια, μια φορά τον μήνα κάνεις μπάνιο μωρή»

Ο Αχιλλέας Μπέος έκανε επίθεση κατά δημοσιογράφων στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Όλα ξεκίνησαν όταν βρέθηκε στο στόχαστρο του Δημάρχου Βόλου, μία γυναίκα δημοσιογράφος, η κα Τασσοπούλου στην οποία επιτέθηκε με αδιανόητες εκφράσεις.

«Σκουπίδια της δημοσιογραφίας, πατσαβούρες δημοσιογράφοι. Άπλυτοι. Ρε Τασοπούλου σε πειράζει το νερό που κόβεται στις 10-11, σε πειράζει; Μια φορά τον μήνα κάνεις μπάνιο. Τι σε νοιάζει εσένα μωρή», είπε αρχικά ο Αχιλλέας Μπέος και συνέχισε:

«Σε μένα κάνεις κακό; Εμένα με ξέρει όλη η Ελλάδα. Ντροπή σας. Να τους φτύνετε. Δυσφημίζετε την πόλη σας. Έφερα δύο νταλίκες ξίδι και τέλειωσε. Τουλάχιστον βουλώστε το ρε κοπρίτες, ξεφτίλες».

Δες το βίντεο στο 14.50′:

Το πρωί της Τρίτης 31/10, αφού προβλήθηκε το σχετικό βίντεο στην εκπομπή #SuperΚατερίνα, η Κατερίνα Καινούργιου εξέφρασε την άποψή της ενώ παράλληλα συζήτησε και από τον Ανδρέα Μικρούτσικο να το σχολιάσει. 

«Και να μην είχαν προηγηθεί τα προηγούμενα και ενώ έχουν εναντιωθεί όλοι μαζί του και πάλι είναι ακραία αυτά που λέει, αλλά με όλα τα προηγούμενα, με αυτά που έχει ακούσει, ξαφνικά να βλέπουμε αυτό το παραλήρημα. Τι να πω…», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Πρέπει να παρέμβει ο Εισαγγελέας. Αυτός είναι δημόσιος λόγος. Λέει στον κόσμο, βρείτε τους, φτύστε τους και όλα τα υπόλοιπα. Να παρέμβει ο Εισαγγελέας γιατί λέει για μια κυρία ότι έκανε εξέταση και βρέθηκαν νερά βόθρου στο νερό. Στον λόγο του Μπέου πάντως δεν χρειάζεται να κάνεις εξέταση για να δεις ότι είναι βόθρος ο ίδιος. Ο βόθρος δεν μπορεί να κρίνει», είπε εκνευρισμένος ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Τις χθεσινές απίστευτες δηλώσεις που έκανε ο Αχιλλέας Μπέος στα πλαίσια συνέντευξης Τύπου στον Βόλο σχολίασαν ο Γιώργος Λιάγκας και η ομάδα του μέσα από το #ToPrwino. Ο παρουσιαστής ξέσπασε τόσο για όσα είπε όσο και για τα σχόλια που είχαν γίνει για την εκπομπή του και πως τον είχε αντιμετωπίσει σε ζωντανή σύνδεση πριν από λίγο καιρό.

«Ντροπή είναι να είσαι πρώτος πολίτης μίας πόλης, να σε έχουν τιμήσει το 55% του Βόλου και να μιλάς με τόσα αγοραία επιχειρήματα και με τέτοιους χαρακτηρισμούς. Πραγματικά θεωρώ ότι αδικείτε τον εαυτό σας και τους ψηφοφόρους σας διότι αν ρωτούσατε έναν προς έναν τους ανθρώπους που σας ψήφισαν, θα ντρέπονταν κι αυτοί. Ο πρώτος πολίτης της πόλης μιλά με τέτοιους χαρακτηρισμούς «κοπρίτες», «ξεφτίλες», «σκουπίδια», «πατσαβούρες», «άπλυτοι» είναι μόνο λίγα από αυτά που σημείωσα για τις απαράδεκτες χθεσινές τοποθετήσεις σας» ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας.

Σε καμία περίπτωση θεωρώ ότι το 55% που σας ψήφισε, συμφωνεί με την προτροπή σας σε βία όταν λέτε ότι πρέπει να πετάξουν αυγά κάποιοι, να φτύσουν ροχάλες και να τους κάνουν τηγανιτούς. Είναι προτροπή σε βία.

Ζούμε σε μία χώρα υποκρισίας, που μπορεί ένας πολίτης να βγαίνει και να μιλά με ένα διχαστικό εμπρηστικό λόγο και ουδείς να ασχολείται και ασχολούμαστε με το ποιος δημοσιογράφος τον βρίζει περισσότερο και ψέγουμε εκπομπές. Εσείς στην εκπομπή του Λιάγκα δεν τον αντιμετωπίσατε όπως έπρεπε ή ο τάδε δημοσιογράφος σε εκπομπή το βράδυ τον αντιμετώπισε περισσότερο ή λιγότερο. Αντί να ασχοληθούμε με το πρόβλημα, όπου ένας άνδρας με αξίωμα δημόσιο βγαίνει και εξαπολύει τέτοιο ρατσιστικό φασιστικό λόγο και να πάει στη δικαιοσύνη» είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε όσα είπε ο Δημοσιογράφος Magnesianews.gr, Δημήτρης Καρεκλίδης: «Δεχόμαστε επιθέσεις από τον κ. Μπέο γιατί γράφουμε αυτά που δεν γράφουν οι άλλοι»

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»