Ανδρέας Μικρούτσικος για Light: «Ο ανύπαρκτος! Ο άσχετος! Τι θα μείνει που δεν θα μπορεί να δέρνει;»

Ανδρέας Μικρούτσικος εκτός εαυτού για #FameStoryGR: «Και αυτό να το έχουμε ως επιτροπή ενός talent show που έχει και την ψευδαίσθηση ότι είναι ακαδημία; Ακαδημία τίνος; Της ροχάλας Εξαρχείων του Light; Δεν με κατουρ… τώρα!» - Τη δική του απάντηση έδωσε και στον Victor Vernicos

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα στον αέρα της #SuperΚατερίνα. Τα σχόλια που έκανε ο Light στο #FameStory σχετικά με το ρεμπέτικο τραγούδι το οποίο το χαρακτήρισε «απολίθωμα», εξόργισαν τον παρουσιαστή.

«Κανένα σχόλιο δικό μου. Όταν το είδα το βράδυ της Παρασκευής και τώρα, κάθομαι στη θέση μου γιατί φαίνεται ότι είμαι πολύ ζεν τύπος. Όταν ασκώ κριτική πολύ καλοπροαίρετα και στογγυλεμένα γιατί αν ανοίξω το στόμα μου έχω ποταμούς να βγάλω, πολλοί λένε δεν πήγε στην εκπομπή και τους κρατάει μούτρα…

Να σας πω κάτι; Όταν πρωτομίλησα με πήραν άνθρωποι από την ίδια την εταιρεία και μου είπαν να αγιάσει το στόμα σου. Εδώ είναι στραβό όλο το σύστημα… Ο Αντώνης Ρέμος που μένει εκεί είναι ψύχραιμος; Ο Γιώργος Θεοφάνους που μπήκε μέσα είναι ψύχραιμος; Οι μουσικοί είναι ψύχραιμοι;», αναρωτήθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και στη συνέχεια βγήκε εκτός εαυτού…

«Αυτό το πράγμα είναι ανιστόρητο, είναι ανήθικο, είναι άμουσο, είναι άστα να πάνε στο διά…ο! Δεν μπορεί ο Light να μας πει τι είναι ο Χατζηδάκις, τι είναι ο Θεοδωράκης, τι είναι ο Ξαρχάκος, τι είναι ο Μαρκόπουλος, τι είναι ο αδελφός μου! Θα έρθει ο Light να μου λέει αν είναι boring; Ο ανύπαρκτος! Ο άσχετος! Μα θα τρελαθούμε!

Και αυτό να το έχουμε ως επιτροπή ενός talent show που έχει και την ψευδαίσθηση ότι είναι ακαδημία; Ακαδημία τίνος; Της ροχάλας Εξαρχείων του Light; Δεν με κατουρ… τώρα! Δεν είπα γνώμη, απλά είμαι έξαλλος. Τι θα μείνει από αυτό το παιδί μετά από 5 χρόνια που θα περάσει η μπογιά του και δεν θα μπορεί να δέρνει τους συναδέλφους του;», είπε έξαλλος ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Δείτε τα όσα είπε στο 01:35' ΕΔΩ

Τη δική του απάντηση έδωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και στον Victor Vernicos και τις δηλώσεις του ότι δεν τον γνωρίζει.

Ο νεαρός τραγουδιστής που εκπροσώπησε την Ελλάδα στην Eurovision 2023 απαντώντας στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου τόνισε πως δεν γνωρίζει τον Ανδρέα Μικρούτσικο αλλά του ευχήθηκε να τον έχει καλά ο Θεός.

Ο παρουσιαστής δεν το άφησε να πέσει κάτω ρίχνοντας και την μπηχτή του για το όνομα της οικογένειας του νεαρού τραγουδιστή, που δεν γνωρίζει καν τους συγγενείς του.

«Αυτό το παιδί που δεν με γνωρίζει, δεν γνωρίζει την οικογένειά του. Εγώ θα έχω παράπονο που δεν με γνωρίζει; Θα παρεξηγηθώ; Ας γνωρίσει τη θεία του.

Δεν ξέρει την οικογένειά του, γιατί να ξέρει εμένα; Ως μουσικός αφού είμαστε συνάδελφοι και πήγε στην Eurovision θα έπρεπε να ξέρει ότι η Άνοιξη είναι στίχοι και μουσική δικοί μου.

Ο Vernicos δεν ξέρει την οικογένειά του, γιατί να ξέρει εμένα. Πήγε να εκπροσωπήσει τη χώρα μας και ως συνάδελφος έπρεπε να λέει ότι ο Ανδρέας είχε γράψει τους στίχους και τη μουσική. Επειδή είναι μικρό παιδί θέλω να τον πάρω αγκαλιά, να τον χαϊδέψω, να του δώσω ένα φιλί στο μέτωπο, να του πω να έχει καλή σταδιοδρομία.

Να του πω κιόλας να πάρει τη Σοφία Βόσσου να του μάθει την άνοιξη και άμα μπορέσει να πει μια φράση σωστά, θα του δώσω κάτι λουκούμια που έχω».

Δείτε τα όσα είπε στο 01:15' ΕΔΩ

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»
H σπαρακτική ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου για τον θάνατο του αγαπημένου της συνεργάτη
Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα: «Ο χρόνος θα δείξει»
Αλέξανδρος Λογοθέτης: «Μεγάλωσα στην ουσία χωρίς πατέρα, ο Ηλίας δεν ήταν εκεί»
Η ανάρτηση της πρώην συζύγου της Ντέμης Γεωργίου και η απουσία της από την κηδεία της
Κώστας Μπερικόπουλος: «Παρενόχλησε την αδελφή μου ο παπάς στην κηδεία του πατέρα μας»
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»