#FameStoryGR: Ανατροπή! Ποιος Κύπριος αποχώρησε και ποιος ξέσπασε σε κλάματα;

#FameStoryGR: Αδιανόητη εκτροπή! Έδιωξαν ένα από τους πιο ταλαντούχους σπουδαστές και κρατήσανε μέσα στην ακαδημία... μετριότητες

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Το 5ο συναρπαστικό Fame Story Live έφτασε για μία ξεσηκωτική βραδιά με πολλή μουσική και acts που υπόσχονται να ξεσηκώσουν και να συγκινήσουν.

Οι σπουδαστές της Ακαδημίας έκαναν grande είσοδο τραγουδώντας και έδωσαν το Celebration από Kool & the Gang δίνοντας το σήμα έναρξης του πάρτι.

Αμέσως μετά ο Νίκος Κοκλώνης έκανε την εμφάνισή του και καλησπέρισε το τηλεοπτικό κοινό και την εκλεκτή επιτροπή.

Υποψήφιοι αυτή την εβδομάδα είναι και όπως κάθε εβδομάδα το τηλεοπτικό κοινό ψήφισε τον παίκτη τον παίκτη που εξαιρεί από τη διαδικασία αποχώρησης.

Το κοινό έδειξε την αγάπη του στον Τίτο άλλη μία φορά δίνοντάς του την ασυλία ενώ ο δεύτερος φάκελος έστειλε στη θέση του τον Στράτο.

Η Ηρώ εξήγησε ότι οι καθηγητές τον επέλεξαν γιατί θεωρούν πως είναι εγκλωβισμένος στον ρόλο του ηθοποιού και θέλουν να εξακριβώσουν αν δίνει περισσότερη έμφαση στην υποκριτική ή το τραγούδι.

H guest εμφάνιση:

Η Κατερίνα Λιόλιου ξεσήκωσε με τις επιτυχίες της το τηλεοπτικό κοινό.

Μετά την επίσκεψή της στην ακαδημία για να δώσει τις συμβουλές της στους σπουδαστές η δημοφιλής καλλιτέχνιδα βρέθηκε στο μουσικό ριάλιτι και με το πρόγραμμά της δεν άφησε τίποτα όρθιο!

Oι υποψηφίοι:

Στη σκηνή ανέβηκε ο Στράτος και είπε το λατρεμένο κομμάτι από Χρήστο Κυριαζή «Έλα μωράκι μου», σίγουρα πιο άνετος από άλλες φορές αλλά όχι άψογος.

«Ήσουν ο πιο αδύναμος από τους τρεις υποψηφίους αυτή την εβδομάδα. Για τσάι σε βλέπω» σχολίασε ο αυστηρός Light.

«Φωνητικά το είπες σωστά αλλά από κάποια σημεία το έχανες. Κινησιιολογικά ξύπνησες. Έναν μήνα μετά δεν βλέπω τρομερή εξέλιξη» πήρε τον λόγο ο Γιώργος Αρσενάκος.

«Αν το είχες πει λίγο πιο κάτω τονικά δεν θα ζοριζόσουν. Έκανες ένα κοκοράκι» επεσήμανε η Ελένη Φουρέιρα.

«Στο τσάι του Light βάζω ένα μπισκοτάκι για να σε γλυκάνω» είπε αρχικά ο Αντώνης Ρέμος που έμεινε ευχαριστημένος με την ερμηνεία του Στράτου.

Oι Κύπριοι:

Για το 5ο live ο Nicky κλήθηκε να ερμηνεύσει το Έρωτά μου ανεπανάληπτε της μίας και μοναδικής Τζένης Βάνου.

Σε αυτό το πολύ απαιτητικό κομμάτι ο Nicky «έσκισε» κερδίζοντας ένα πολύ βαρυσήμαντο κοπλιμέντο από τον ΑΝγτώνη Ρέμο.

«Η Τζένη Βάνου είναι ίσως η μεγαλύτερη φωνή που έχει περάσει από την Ελλάδα. Ίσως είναι η ωραιότερη ερμηνεία που έχω ακούσει από άνδρα να τραγουδάει αυτό το τραγούδι» σχολίασε ο Αντώνης Ρέμος.

Ο δε Γιώργος Αρσενάκος είπε: «Άκουσα μία φωνή που δεν περίμενα ότι θα βγει από εσένα».

Συγκλονιστικό βρήκε τον παίκτη και η Ελένη Φουρέιρα.

«Είναι εντυπωσιακό στην ηλικία που είσαι να μπορείς να αλλάζεις τόσο εύκολα τοποθέτηση και να τραγουδάς με άλλη τοποθέτηση τα ξένα τραγούδια».

Μπορεί να μην ήξερε το κομμάτι ο Light αλλά… εξαιτίας του Nicky το πρώτο πράγμα που θα κάνει όταν πάει σπίτι του είναι να το ψάξει στο Youtube, όπως σημείωσε.

Ως πρόκληση πήρε την υποψηφιότητά της η Άντριου και αποφάσισε να ξεπεράσει τον εαυτό της προκειμένου να παραμείνει στη μουσική Ακαδημία.

Στο αποψινό live κλήθηκε να ερμηνεύσει το Beggin από τους Maneskin και η ενέργειά της ήταν τρομερή on stage.

Ξεσήκωσε όλους τους θεατές με την ερμηνεία της και το πάθος της!

«Σήμερα υποκλίνομαι! Είσαι αυτό που θέλω να ακούσω από σένα. Όταν σου έδωσαν το τραγούδι το φοβήθηκες; Βλέπεις ότι μέσα από τον φόβο σου πόσο δυνατή γίνεσαι; Σήμερα πραγματικά με εξίταρες πάρα πολύ και με έκανες να γουστάρω τη φωνή σου, την έκφρασή σου. Ήσουν καταπληκτική», είπε ο Αντώνης Ρέμος.

Ο Light από την πλευρά του, είπε: «Ήταν από τα πολύ καλά βράδια σου σήμερα, πολλά μπράβο σου! Θεωρώ ότι δεν υπάρχουν πολλά πράγματα να κριτικάρει πάνω στη φωνή σου. Είναι αυτό που σε χαρακτηρίζει. Έχεις μια δυνατή φωνή. Την προηγούμενη φορά με κρίντζαρες που κολυμπούσες, υπήρξε ετεροντροπή. Ήταν πολύ πιο φυσικό η κινησιολογία σου στην σκηνή. Σου βγήκε πολύ φυσικά».

«Θα μας τρελάνεις; Το σκίζει, το κατεδαφίζει. Τι κάνεις; Θες να μας τρελάνεις τώρα; Αν υπήρχε βαθμός θα της έβαζα δέκα με τόνο», συνέχισε η Ελένη Φουρέιρα.

«Είσαι ο λόγος που χαίρομαι που είμαι εδώ. Έχεις μια λάμψη σήμερα, να γελάς! Έχεις μέλλον, έχεις προοπτική και έχεις πολλά να κάνεις», κατέληξε ο Αντώνης Ρέμος.

Άβολος στο ξεκίνημα της εμφάνισής τους ήταν ο Φειδίας ερμηνεύοντας το «Υποφέρω» της Δέσποινας Βανδή

«Με ζώσανε τα φίδια όταν ξεκίνησες, τα κουπλέ και η γέφυρα δεν ήταν σταθερά» είπε ο Γιώργος Αρσενάκος και τον συμβούλευσε να δουλέψει περισσότερο τα ελληνικά του τραγούδια.

Ο Αντώνης Ρέμος έμεινε ευχαριστημένος από το act και μάλιστα έδωσε πρόβλεψη ότι ο νεαρός καλλιτέχνης θα κάνει τα επόμενα χρόνια καριέρα.

«Αστεράρα» αποκάλεσε τον παίκτη η Ελένη Φουρέιρα που έχει εξαρχής δηλώσει φαν του Φειδία.

«Δεν αμφιβάλλει κανείς ότι έχεις τα εχέγγυα να γίνεις σούπερ σταρ αλλά ούτε για εμένα ήταν το act σου καλό. Πάλι για δεύτερη εβδομάδα σε βλέπω σε ένα γκρίζο σημείο» είπε ο Light.

Oι νέοι:

Ποδαρικό έκανε η Ελεάνα στο Fame Story αφού είναι η πρώτη της ερμηνεία μετά την είσοδό της στη μουσική Ακαδημία.

Αν και η ίδια θα προτιμούσε κάτι σε μπαλάντα, ωστόσο, μελέτησε και βγήκε στην σκηνή να εντυπωσιάσει τους κριτές.

«Αγχώθηκα στις πρόβες αλλά σήμερα σε άκουσα πολύ καλύτερη. Μου άρεσες, είναι η πρώτη φορά, είναι και το άγχος σου. Σε καλωσορίζω, εύχομαι να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό και εμείς θα είμαστε εδώ να σε απολαύσουμε», είπε η Ελένη Φουρέιρα.

«Δεν ήσουν πολύ συγκεντρωμένη στο τραγούδι και από το κουπλέ και μετά χάθηκε. Για πρώτη παρουσίαση ήταν ωραία. Η εμφάνιση είναι εντυπωσιακή, η φωνή σου έχει δύναμη αλλά δεν ήσουν πολύ συγκεντρωμένη στο τραγούδι», πρόσθεσε ο Γιώργος Αρσενάκος.

«Η αλήθεια είναι ότι πολύς κόσμος μπορεί να θεωρεί ότι έχεις κάποιο προτέρημα. Εγώ περιμένω από την επόμενη εβδομάδα να είσαι στο ίδιο επίπεδο με τα άλλα παιδιά. Σήμερα σου δίνω το ελαφρυντικό αλλά την επόμενη θέλω να κάνεις fast forward. Ο διαγωνισμός προχωράει και πρέπει να σε κρίνω βάσει τα στάνταρς των υπόλοιπων συμμαθητών σου. Θεωρώ ότι για πρώτη σου εμφάνιση ήσουν πολύ καλή», συνέχισε ο Light.

«Λάμπεις ολόκληρη! Δεν έχω να πω τίποτα περισσότερο ή λιγότερο. Την επόμενη εβδομάδα θα σε κρίνω και εγώ! Η φωνή σου είναι επαγγελματική. Ακούγεσαι ότι έχεις δουλέψει τη φωνή σου και εύχομαι να μάθεις με τα υπόλοιπα τα παιδιά», κατέληξε ο Αντώνης Ρέμος.

Δύο οι νέοι παίκτες στο Fame Story και ένας εξ αυτών ο Μάριος!

Απόψε ανέβηκε για πρώτη φορά στη σκηνή και διαγωνίστηκε με τα «Καλοκαίρια» από Στέλιο Ρόκκο.

Στην παρθενική του εμφάνιση άφησε μεν καλές εντυπώσεις αλλά το άγχος του δεν τον άφησε να δώσει τον καλύτερό του εαυτό.

Έχασε τις ανάσες του, έκοψε λέξεις και στο τέλος λαχάνιασε.

Η Ελένη Φουρέιρα τον υποδέχτηκε θερμά στο σόου, το ίδιο και ο Γιώργος Αρσενάκος αλλά και ο Αντώνης Ρέμος.

Αλλά ο «ενικός» που πέταξε στον Light «κλώτσησε» στον κριτή που τον έβαλε γρήγορα στη θέση του.

«Στον ενικό; Σε διάλυσα τώρα! Άσ΄τον να πει;» είπε αυστηρά στον παίκτη με εκείνον να απαντά «Αφήστε τον να πει; Ακούγεται καλύτερα;».

«Μπράβο αγόρι μου, μπράβο Μάριέ μου» απάντησε ο Light.

Oι υπόλοιποι:

Με φόρα βγήκαν στην σκηνή ο Danny και ο Victor και ερμήνευσαν το Macarena από τον FY και ξεδίπλωσαν και το χορευτικό τους ταλέντο.

Μετά τα μπαγλαμαδάκια που είχαν πιο ρεμπέτικη και ραπ μορφή, αυτή τη φορά ερμήνευσαν σε καθαρό ραπ και χορευτικό κομμάτι.

Με ένα έξτρα φάνσι ντύσιμο ξεσήκωσαν όσους βρίσκονταν εκεί, με την κριτική επιτροπή να έχει άλλη άποψη.

«Ήταν πολύ ωραίο αυτό που παρουσιάσατε αλλά δεν ήταν με την ίδια ενέργεια της προηγούμενης εβδομάδας. Η σημερινή εμφάνιση ήταν ωραία, δώσατε ενέργεια, το ραπ ήταν τίμιο», είπε ο Γιώργος Αρσενάκος.

«Διαφωνώ με τον Γιώργο γιατί την προηγούμενη εβδομάδα είπαμε αποθεωτικά λόγια γιατί ήταν έξω από τα νερά σας. Αυτή η φορά είναι πολύ καλύτερη από την προηγούμενη. Το κομμάτι ήταν πάνω σας! Είχε μια ωραία διάθεση, μου αρέσατε. Δεν βρήκα τίποτα λάθος. Την κίνηση την έχετε έμφυτη», πρόσθεσε η Ελένη Φουρέιρα.

«Εγώ θα συμφωνήσω και με τους δύο. Με τον Γιώργο θα συμφωνήσω γιατί την προηγούμενη βδομάδα ήταν αυτό που φοβόσασταν αλλά το κάνατε δικό σας. Συμφωνώ με την Ελένη γιατί νιώθατε άνετα αλλά μπορεί να αποδειχθεί φλατ. Είναι στα μέτρα σας αλλά δεν μου έδωσε κάτι αυτή τη φορά», συνέχισε ο Αντώνης Ρέμος.

Ο Light κατέληξε: «Ήταν μια μετριότητα μάγκες! Θα διαφωνήσω με όλους. Ήταν μέτριο, το κομμάτι ήταν εύκολο για εσάς. Ήσασταν μάλλον χαλαροί γιατί θεωρήσατε ότι είναι εύκολο.

Για μένα ήταν κάτι που θα έπρεπε να το είχατε ισοπεδώσει και φέρατε κάτι μέτριο».

'Eνα από τα πιο επιτυχημένα κομμάτια της Ελένης Φουρέιρα ερμήνευσε η Αριστέα

Η σπουδάστρια ερμήνευσε το Caramela και είναι έτοιμη να εντυπωσιάσει την κριτή και έδωσε τον καλύτερό της εαυτό.

Η εμφάνισή της πλαισίωσε και χορευτικό προκειμένου να ανέβει ακόμη περισσότερο με την ερμηνεία της.

«Γιατί σκοτείνιασες τόσο πολύ; Γιατί βάζεις μέσα σου πράγματα που έρχονται από τον εγκλεισμό σας; Υπάρχει ανταγωνισμός. Δεν έχει να κάνει με κάτι προσωπικό με σένα. Υπάρχει μια πίεση σε όλους. Είστε μια παρέα, με τις καλές και τις δύσκολες στιγμές σας, δεν υπάρχει δόλος από κανέναν. Ήσουν πολύ καλή και σε αυτό το act. Θεωρώ ότι καλό είναι να κοιτάς να κάνεις τη δουλειά σου, να τραγουδάς. Σήμερα το μυαλό σου ήταν αλλού. Ήσουν ασταθής σε κάποια σημεία. Ένιωθα ένα θυμό που σε παρέσυρε. Ήθελες να μας δείξεις ότι είσαι καλή», είπε ο Αντώνης Ρέμος.

«Ένιωσα ότι μεγάλη πόρτα θα διαβείς! Δεν ξέρω τι είναι αυτό το έργο που συζητάμε τόση ώρα. Θέλω να μιλήσω για την εμφάνισή του τώρα. Νιώθω ότι η ενέργεια ήταν ψηλά, είχες αυτοπεποίθηση, ήσουν άνετη αλλά σαν performance δεν θα το έβαζα στα καλά σου. Φωνητικά πολλές φορές στόναρες και αρκετές φορές ήσουν off. Έχω έρθει να δω ένα performance από έναν καλλιτέχνη και δεν το πήρα από σένα. Η σημερινή σου εμφάνιση δεν ήταν καλό για μένα», πρόσθεσε ο Light.

«Σαν επίσημος Φουρειρολόγος θα πάρω θέση. Δεν ήταν καλό ερμηνευτικά. Κινησιολογικά έχεις μια δύναμη. Περίμενα ότι θα το απογειώσεις αλλά δεν ήταν καλό. Δεν μπόρεσες να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων αυτού του τραγουδιού», συνέχισε ο Γιώργος Αρσενάκος.

«Θέλω να είμαι ειλικρινής! Η πρόζα στην αρχή ήταν συγκλονιστική. Στην αρχή έδειξες τις φωνητικές σου δυνατότητες. Στο κουπλέ φώναζες πάρα πολύ. Ήσουν λίγο σκληρή για μένα. Το ρεφρέν σου είχε κάποια στοναρίσματα. Ήθελα να το πεις τέλεια αλλά σκηνικά μου άρεσες!», κατέληξε η Ελένη Φουρέιρα.

Τη Μέγκαν συνάντησε η Κατερίνα Λιόλιου στο σπίτι του Fame Story μιας και θα ερμηνεύσει δικό της κομμάτι και πιο συγκεκριμένα το Story.

Η τραγουδίστρια βοήθησε την παίκτρια να δουλέψει σωστά το κομμάτι και να μάθει τα «κόλπα» για να το βγάλει εις πέρας.

«Το έσκισες! Ήταν δέκα φορές καλύτερο από την πρόβα, φανταστικό», της είπε η Κατερίνα Λιόλιου on stage.

Τον λόγο στη συνέχεια πήραν οι κριτές προκειμένου να την αξιολογήσουν!

Ο Light ξεκίνησε πρώτος την κριτική και ανέφερε: «Στο τελευταίο ρεφρέν μου άρεσε. Ας κρατήσουμε αυτό σαν θετική σημείωση. Μέχρι το τελευταίο ρεφρέν είτε η Κατερίνα που το τραγούδησε πριν μας το έκανε να φανεί πιο εύκολο ή εσύ για κάποιο λόγο αστόχησες. Μετά την τελευταία εβδομάδα θεωρούσα ότι θα είσαι πιο εύστοχη. Θεωρώ ότι αν ο στόχος έχει δέκα κύκλους, βγήκαμε λίγο έξω. Στο πολύ τέλος το βρήκες. Άργησες πολύ να νιώσεις άνετα».

«Είναι ένα τραγούδι που έχει ελαφρολαϊκό στοιχείο με ποπ ατμόσφαιρα. Το είπες καλύτερα από ότι το είπες την εβδομάδα. Δεν εκτέθηκες, ούτε ήταν η κακή φορά», πρόσθεσε ο Γιώργος Αρσενάκος.

Η Ελένη Φουρέιρα πρόσθεσε: «Είναι έξω από τα νερά σου τελείως. Σε άλλα παιδιά που το έχουν προσπαθήσει τους έχω χειροκροτήσει, θέλω να το κάνω και σε σένα τώρα. Εγώ το εκτιμώ που κατάφερες να κάνεις αυτό που έκανες σήμερα με τα λαϊκά γυρίσματα».

«Δεν τα πήγε τόσο καλά για μένα. Θα τη βοηθούσε περισσότερο αν τραγουδούσε μαζί με την Κατερίνα Λιόλιου. Δεν ήταν μια από τις καλές σου μέρες και δεν θεωρώ ότι είναι το στυλάκι που θα μπορούσες να πεις. Πρέπει να προσπαθήσεις όμως για πάντα!», κατέληξε ο Αντώνης Ρέμος.

Για «παράλληλες αγάπες» τραγούδησε ο Γιάννης και σύμφωνα με κάποιους ήταν από τις καλύτερες εμφανίσεις του και σύμφωνα με άλλους από τις χειρότερες…

«Η αλήθεια είναι ότι με το λίγο που παρακολουθώ από το γίνεται στην ακαδημία έχει δημιουργήσει ένα αρνητικό πρίσμα υπό το οποίο σε κοιτάμε όλοι».

«Είσαι λίγο αυτάρεσκος αλλά εμείς δεν είμαστε εδώ για να κρίνουμε τον χαρακτήρα σου. Απόψε ήσουν πολύ καλός» σχολίασε ο Light.

Ο Γιώργος Αρσενάκος δήλωσε ότι «ήταν από τις πιο καλές παρουσιάσεις, μου άρεσαν τα γυρίσματα και δεν με ξένισε ότι είναι ένα τραγούδι που έχω ξεκινήσει από γυναικείες φωνές». Του άρεσε και κινησιολογικά με τον Γιάννη να εξηγεί ότι θα ήθελε περισσότερη ελευθερία στην κίνηση με το να χορέψει ένα ζεϊμπέκικο.

Έτσι του έδωσαν την ευκαιρία να χορέψει και το έκανε! Αλλά ο Αντώνης Ρέμος ήθελε κι άλλο πετώντας την μπάλα και στον Νίκο Κοκλώνη για να ρίξει μια γυροβολιά.

Αλλά ο παρουσιαστής απέφυγε τεχνηέντως την πρόταση απειλώντας τον κριτή ότι αν συνεχίσει θα αρχίσει να τραγουδάει το «Μάτι».

Συνεχίζοντας με την κριτική στον Γιάννη ο Αντώνης Ρέμος δεν εντυπωσιάστηκε. «Εμένα δεν μου άρεσες. Δεν σου έκατσε το κομμάτι όπως θα μπορούσε να σου κάτσει κάποιο άλλο» είπε.

Καλά λόγια άκουσε και από την Ελένη Φουρέιρα.

Ωστόσο, καταπέλτης ήταν ο Γιώργος Θεοφάνους στην απευθείας σύνδεση από τη σχολή λέγοντας στον παίκτη ότι αν τον άκουγε έτσι στην πρώτη οντισιόν δεν θα τον περνούσε στην ακαδημία με τίποτα.

«Είμαι εγώ γυναίκα φίνα» ερμήνευσε η Μαίρη, ένα τραγούδι που της αρέσει αρκετά κατά τα λεγόμενά της.

Με αέρα γυναίκας παλαιού κινηματογράφου έδωσε τον καλύτερό της εαυτό προκειμένου να ενθουσιάσει αυτή τη φορά τους κριτές.

«Καλύτερα από την προηγούμενη φορά. Φωνητικά ήταν πολύ καλό αλλά ενεργειακά δεν μου άρεσε. Ένιωθα ότι θέλεις να το δώσεις αλλά για κάποιο λόγο δεν ερχόταν.

Νιώθω άβολα που πρέπει να στο πω. Βλέπω πράγματα σε σένα αλλά δεν ανοίγει αυτό το ντουλαπάκι να βγουν έξω», είπε ο Γιώργος Αρσενάκος.

Ο Αντώνης Ρέμος από την πλευρά του είπε: «Φωνητικά ήταν άρτιο αλλά όλο το υπόλοιπο ήταν σαν να ήσουν αμήχανη. Τραγουδιστικά ήσουν άρτια».

«Ήσουν πολύ αγχωμένη, φαινόταν! Όταν έκανες μια στροφούλα είπα “δώστε το ρε παιδί μου”. Ένιωθα σαν να είμαι σε άλλη εκπομπή. Δεν χρειάζεται να συμπεριφέρεσαι σαν μια γυναίκα του ’50. Έπρεπε να χορεύεις, να τα σπας. Προσπαθούσες να κάνεις μια άλλη γυναίκα, μιας άλλης εποχής», πρόσθεσε η Ελένη Φουρέιρα.

Με τον Light να καταλήγει: «Η Μαίρη αυτή τη βδομάδα φάνηκε να μιμείται μια τραγουδίστρια άλλης εποχής. Αλλά αυτό δεν ήταν το ζητούμενο; Ζητάμε από μια νέα κοπέλα να τραγουδήσει ένα τραγούδι απολίθωμα και το ζητούμενο του σόου; Ο νικητής που θα βγάλουμε από αυτό το σόου θα πρέπει να είναι ένα παιδί που θα γίνει ποπ σταρ ή λαϊκός σταρ το 2024. Το πόσο καλά θα πει την Ντερμπεντέρισσα είναι παράταιρο».

Με «Ευαισθησίες» βγήκε η Άννα και απέδειξε ότι το λαϊκό ρεπερτόριο της πάει πολύ.

«Κλειδωμένη» την είδε όμως ο Γιώργος Αρσενάκος αλλά γρήγορα ανέβηκε στη σκηνή ο Χάρης Κούσιος για να εξηγήσει πως αυτή ήταν η γραμμή που δόθηκε στο μάθημα της χορογραφίας.

«Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ» πρόσθεσε ο Αντώνης Ρέμος. «Έχεις τη ροκιά και μ΄αρέσει όταν τη βγάζεις στο λαϊκό τραγούδι. Γουστάρω».

«Δεν είμαι τόσο σίγουρος στο αν είσαι λαϊκή τραγουδίστρια. To ροκ είναι ένα στοίχημα που δεν έχει αποδειχθεί ότι δεν είσαι. Αυτή την εβδομάδα στην καλύτερη θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω μέτριο, δεν ήταν κάτι που με εντυπωσίασε» ανέφερε ο Light.

Η Ελένη Φουρέιρα είπε ότι «Βρήκες την ταυτότητά σου, είσαι λαϊκή τραγουδίστρια. Αλλιώς στέκεσαι όταν τραγουδάς τουλάχιστον στα δικά μου μάτια».

Το πρώτο του ξένο τραγούδι ερμήνευσε απόψε ο Σωτήρης και επιχείρησε να είναι πιο αισθησιακός από ποτέ με το Careless Whisper από George Michael.

Στο εισαγωγικό βίντεο ο Σωτήρης υποσχέθηκε να εντυπωσιάσει με τα… «κοζανίτικα αγγλικά του» και να εμφανιστεί πιο αισθησιακός από ποτέ.

Όμως δεν κράτησε το δεύτερο σκέλος της υπόσχεσής του αφού σύμφωνα με τον Light τραγούδησε μαγκωμένα.

«Είσαι ένας σωστός τραγουδιστής, είσαι επάνω στη δημιουργία σου. Μ΄αρέσει που τολμάς. Σήμερα δεν ήταν κάτι, κρατάω την προσπάθειά σου» είπε ο Αντώνης Ρέμος.

Από τη μέση και μετά του τραγουδιού κατάφερε να εντυπωσιάσει τον Γιώργο Αρσενάκο.

«Ξέρεις ότι είσαι όμορφος, έχεις ένα άστρο και το ξέρεις και το εκμεταλλεύεσαι. Πρέπει να μάθεις να γίνεις λίγο smooth. Ήσουν πολύ σκληρός, αν τοποθετήσεις τη φωνή σου διαφορετικά θα δεις ότι θα μπορείς να έχεις πολλές εναλλαγές».

Εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε ο Δημήτρης Κλειδάς παρότι όταν πήρε το κομμάτι στα χέρια του εξέφρασε την δυσαρέσκειά του.

Παρόλα αυτά ερμήνευσε ένα κομμάτι στα μέτρα του, με την κριτική επιτροπή να ενθουσιάζονται αποκαλώντας το ως το «καλύτερο φινάλε».

Ο Γιώργος Αρσενάκος πήρε τον λόγο πρώτο και ανέφερε: «Το ωραιότερο φινάλε ήταν! Απλά μια παράκληση. Την επόμενη φορά που θα πάρεις τραγούδι μην γκρινιάξεις, και ας μην το ξέρεις. Αφού βλέπεις ότι τα καταφέρνεις».

«Πρέπει να απαγκιστρωθείς από τα “δεν ξέρω”, “δεν θέλω”. Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά έκανες αυτό που έπρεπε να κάνεις. Συνεχίζεις και παραμένεις στο Fame», συνέχισε ο Αντώνης Ρέμος.

Από την πλευρά της, η Ελένη Φουρέιρα είπε: «Ήσουν πάρα πολύ καλός! Το τραγούδι σου ταίριαξε πολύ, είναι πάνω σου, στη χροιά σου και το δικαίωσες».

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και ο Light, ο οποίος δεν είχε να προσθέσει τίποτα περισσότερο εκτός από το ότι: «Ήταν το καλύτερο φινάλε, είσαι καταπληκτικός! Ό,τι το πάρεις στα χεράκια σου το κάνεις χρυσό!».

H αποχώρηση:

Στα τελευταία λεπτά της βραδιάς η αγωνία χτύπησε κόκκινο για τον Στράτο, την Άντριου και τον Nicky που βρέθηκαν στον τάκο αφού ήταν εκείνοι με τα πιο αδύναμα acts.

Ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε ότι οι τηλεθεατές έσωσαν τον Στράτο και το βάρος έπεσε σε Αντώνη Ρέμο, Ελένη Φουρέιρα, Γιώργο Αρσενάκο και Light για να κρίνουν ποιος παίκτης θα μείνει στο παιχνίδι.

Εξαιρετικά δύσκολη απόφαση γιατί όπως εξήγησε η Ελένη Φουρέιρα τόσο ο Nicky όσο και η Andrew ανήκουν στις πιο δυνατές παρουσίες στο παιχνίδι και μάλιστα με πολύ καλές επιδόσεις στο αποψινό live.

Ο Αντώνης Ρέμος στο φινάλε πήρε τον λόγο ανακοινώνοντας πως αυτός που αποχωρεί είναι ο Nicky με την Andrew να ξεσπά σε κλάματα!

Όπως τόνισε στις πρώτες δηλώσεις του μετά την αποχώρησή του από το παιχνίδι, κατάφερε να γνωρίσει καλούς φίλους ενώ σκοπεύει να συνεχίσει την πορεία του στον καλλιτεχνικό χώρο.

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»
H σπαρακτική ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου για τον θάνατο του αγαπημένου της συνεργάτη
Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα: «Ο χρόνος θα δείξει»
Αλέξανδρος Λογοθέτης: «Μεγάλωσα στην ουσία χωρίς πατέρα, ο Ηλίας δεν ήταν εκεί»
Η ανάρτηση της πρώην συζύγου της Ντέμης Γεωργίου και η απουσία της από την κηδεία της
Κώστας Μπερικόπουλος: «Παρενόχλησε την αδελφή μου ο παπάς στην κηδεία του πατέρα μας»
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»