Μαίρη Χρονοπούλου: «Υπάρχει κι άλλη περιουσία» - Ανοίγει η διαθήκη της - Ποια είναι η διαδικασία

«Ανεπίσημα σας λέω και πρώτη φορά δημόσια ότι αυτή η χειρόγραφη και μεταγενέστερη διαθήκη ίσως να περιέχει τις διαδικασίες που ήθελε η Μαίρη Χρονοπούλου να ταφεί»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο επικοινωνιολόγος, Γιάννης Αρμουτίδης, μιλά στην εκπομπή του Open για τη διαθήκη της Μαίρης Χρονοπούλου και τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί.

Η συγκεκριμένη διαθήκη και τα όσα θα γίνουν θα έχουν σίγουρα πολλά επεισόδια όμως πρέπει να ακολουθηθούν όλα κατά γράμμα.

«Η διαθήκη που έχει ανακοινωθεί δημόσια είναι η μόνη που υπάρχει και είναι της Μαίρης Χρονοπούλου. Τι γίνεται τώρα; Η διαθήκη θα δημοσιευτεί σήμερα από τη συμβολαιογράφο που έχει πάρει το αρχείο από την πρώτη που ήταν σε σύνταξη και αφού δημοσιευθεί στο Ειρηνοδικείο Κορωπίου, θα δούμε αν είναι ταχύτατες οι διαδικασίες ώστε να ανοίξει κιόλας. Αν οι διαδικασίες είναι γρήγορες σήμερα θα μάθουμε τι γράφει. Αλλά το σημαντικότερο θα είναι ότι θα ξέρουμε ποια είναι η ημερομηνία», είπε αρχικά ο Γιάννης Αρμουτίδης και συνέχισε:

«Ανεπίσημα σας λέω και πρώτη φορά δημόσια ότι αυτή η διαθήκη ίσως να περιέχει τις διαδικασίες που ήθελε η Μαίρη Χρονοπούλου να ταφεί. Ίσως και κάποιες λεπτομέρειες για το πώς θα μοιραστούν τα πράγματα. Εικάζεται ότι υπάρχει κι άλλη περιουσία και δεν ξέρουμε αν αυτό έγινε πριν μεταβιβαστεί η περιουσία της στο «Χαμόγελο και του Παιδιού».

Αυτό που ξέρουμε είναι ότι η Μαίρη έχει συντάξει και μια χειρόγραφη και μεταγενέστερη διαθήκη και σύμφωνα με αυτά που γνωρίζουμε και λέει ο νόμος, πάντα ακυρώνει την προηγούμενη, ολόκληρη ή κατά μέρος της! Πιστεύουμε ότι αυτή η διαθήκη βρίσκεται εντός σπιτιού και ενδεχομένως το ξέρουν δικοί της άνθρωποι. Και ίσως αυτό ήθελαν οι διαρρήκτες γιατί κάποιοι ίσως προσβάλλονται από το περιεχόμενο της νέας διαθήκης. Αυτή η διαθήκη ενδεχομένως να γράφει για την κινητή της περιουσία», συνέχισε.

Δειτε Επισης

Δεσμεύουν τα ακίνητα της χήρας του Γιώργου Τράγκα, Μαρίας Καρρά και της αφήνουν τη σύνταξη χηρείας
Ναταλία Γερμανού: «Θέλω γύρω μου ανθρώπους που θα μου λένε «εδώ ήσουν φάουλ»
Ο Γιάννης Στάνκογλου για τη νέα του σχέση: «Με παρουσιάστρια; Πείτε μου ποια είναι να τη μάθω κι εγώ»
H Άντζελα Δημητρίου εγκλωβίστηκε στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης και έχασε τις βαλίτσες της
Ορέστης Τζιόβας: «Το να θυμώσεις με τη σεξουαλικότητα του άλλου, σημαίνει ότι έχεις κάποιο πρόβλημα»
Βικτώρια Καρύδα: «Τα παιδιά μου έμαθαν από το ίντερνετ για την δολοφονία του μπαμπά τους, Γιάννη Μακρή»
Εύη Βατίδου: «Δεν έχω καταλάβει σε ποια σύντροφό του αναφέρεται! Να βάλουμε μία αγγελία στο silver alert;»
Η Ελπίδα λύγισε για τη στιγμή του θανάτου του συζύγου της: «Έπεσε στην αγκαλιά μου και δεν μου ξαναμίλησε»
Η Ζήνα Κουτσελίνη «καρφώνει» ξανά τη Μαίρη Συνατσάκη και συνεχίζει τον ντόρο γύρω από το όνομα της
Το ταξίδι στην Αθήνα της Σοφίας Καρβέλα και το συγκινητικό reunion με την 91χρονη γιαγιά της