Μετωπική Γιώργου Λιάγκα - Νίκου Παππά: «Είναι ντροπή σας! Να είστε προσεκτικός όταν με ξαναπιάσετε στο στόμα σας»

Νίκος Παππάς: «Κυνηγά τον Κασσελάκη επειδή τα έχει με τον Τάιλερ, γιατί δεν κυνηγά τον Κυριάκο με την Μαρέβα» - Γιώργος Λιάγκας: «Ακούστε να δείτε κ. Παππά μου, όπου ευτυχώς γλιτώσατε εσείς από την πολιτική ή γλίτωσε η πολιτική από εσάς - Αν δεν υπήρχα εγώ και η Καινούργιου, τα ποσοστά του Κασσελάκη στις δημοσκοπήσεις θα ήταν διαφορετικά;»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Νίκος Παππάς βρέθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη και μίλησε για τις εξελίξεις μετά τις εκλογές, τον νέο Δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα αλλά και τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο γνωστός μπασκετμπολίστας σχολίασε τον τρόπο με τον οποίο προβάλλεται η προσωπική ζωή του Στέφανου Κασσελάκη στα media, φέροντας παράδειγμα την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. 

«Είχα μία συνομιλία  με τον Στέφανο Κασσελάκη και μου φάνηκε ευαίσθητος και με διάθεση για να προσφέρει. Τώρα αν τον κυνηγάει ο Λιάγκας γιατί τα έχει με τον Τάιλερ ή για το οτιδήποτε, γιατί δεν κυνηγάει και τον Κυριάκο με την Μαρέβα Μητσοτάκη για να δούμε αν πίνει σκέτο τον καφέ της», είπε ο Νίκος Παππάς.

Με τη σειρά της, η Κατερίνα Ζαρίφη απάντησε: «Δεν είναι μόνο ο Λιάγκας, κυνηγάμε όλοι τον Στέφανο Κασσελάκη γιατί και ο ίδιος βγαίνει, κάνει κινήσεις, πάει στο γυμναστήριο και το… χτίζει όλο αυτό».

«Νομίζω ότι είναι δικός σας κατασκεύασμα όλο αυτό. Προφανώς έχει ένα προφίλ που είναι έξω από τα συνηθισμένα. Είμαι ένας νέος άνθρωπος που μεγάλωσε στην Αμερική, σε μια καλύτερη ποιότητα ζωής και σε υψηλή κοινωνική τάξη», συμπλήρωσε ο Νίκος Παππάς για τον Στέφανο Κασσελάκη. 

Σκληρή απάντηση στα όσα είπε ο Νίκος Παππάς στην εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το #ΤοPrwino. Ο παρουσιαστής επεσήμανε στον Νίκο Παππά ότι την επόμενη φορά που θα ασχοληθεί με το όνομά του να είναι πιο ενημερωμένος.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε: «Ακούστε να δείτε κ. Παππά μου, όπου ευτυχώς γλιτώσατε εσείς από την πολιτική ή γλίτωσε η πολιτική από εσάς. Ποτέ δεν είναι αργά βέβαια. Ακούστε! Δεν οφείλετε να παρακολουθείτε αυτήν εδώ την εκπομπή, είναι ντροπή σας όμως να λέτε –επειδή καθημερινά ασχολούμαι με αυτό το θέμα- ότι ακολουθούμε τον κ. Κασσελάκη επειδή είναι παντρεμένος με άνδρα. Είπατε να κάνω το ίδιο με τη Μαρέβα. Το πρόβλημα ξέρετε ποιο είναι; Ότι δεν πάνε πουθενά μαζί η Μαρέβα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Σπάνια πάνε κάπου μαζί. Όταν πηγαίνουν, το δείχνουμε. Σπάνια πήγαινε η Νατάσα με τον Καραμανλή, σπάνια πήγαινε η Μπαζιάνα με τον Τσίπρα. Σπάνια η Γεωργία με τον Σαμαρά.

Δυστυχώς ή ευτυχώς –δεν θα το κρίνω εγώ- ο κ. Κασσελάκης πήγαινε μέχρι τώρα παντού με τον Τάιλερ. Όταν πάνε λοιπόν μαζί κάπου, τι να κάνω; Να το κρύψω; Τι θα λέγατε μετά ότι κάνω; Λογοκρισία; Στο μυαλό σας θα λέγατε ότι δε μου αρέσει η εικόνα δύο ανδρών, που βγάζουν μαζί έξω τον σκύλο βόλτα; Ότι κόβω τον ένα από τους δύο και βάζω τον έναν; Αυτή είναι η νοοτροπία σας; Εμείς εδώ δεν είμαστε τέτοιοι, είμαστε δημοκράτες. Αυτό που ο καθένας επιλέγει, αυτό δείχνουμε».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας υπογράμμισε: «Και σε ό,τι με αφορά, εμένα μου αρέσει κιόλας. Κι έχω πει ότι το καλό κομμάτι επικοινωνιακά είναι ότι μας έδειξε τον σύντροφό του, ότι έχουν μία ωραία ζωή και έχω πει πολλές φορές ότι ζηλεύω κι έναν πραγματικό έρωτα έτσι όπως τον βλέπω. Που το βγάλατε αυτό το συμπέρασμα; Θέλω παρακαλώ πάρα πολύ να είστε ιδιαίτερα προσεκτικός, όταν με ξαναπιάσετε στο στόμα σας, ή να είστε καλύτερα ενημερωμένος» ενώ δεν θέλησε να δει τις δηλώσεις που έκανε ο Νίκος Παππάς στην κάμερα της εκπομπής του.

Nωρίτερα τη στάση του Στέφανου Κασσελάκη να μη χαιρετήσει τους δημοσιογράφους που τον περίμεναν έξω από το σπίτι του σχολίασαν στο #ToPrwino με τον Γιώργο Λιάγκα να μιλά «έξω από τα δόντια» για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε αρχικά. «Επειδή ξέρω ότι ο κ. Κασσελάκης με ακούει και ακούει και αυτά που τον συμβουλεύουμε από αυτήν την εκπομπή, και τα ακολουθεί. Ας μου επιτρέψει όμως να πω ότι τα ακολουθεί λίγο λάθος. Είναι άλλο το γεγονός ότι πρέπει και οφείλουμε το λαιφστάιλ κομμάτι κι είναι άλλο γινόμαστε αγενείς με τους δημοσιογράφους. Πρόεδρε το λαιφστάιλ κομμάτι έτσι κι αλλιώς υπάρχει. Όσο βγάζει το σκυλί για βόλτα, θα σε ακολουθούμε κι εμείς. Αυτή είναι η αλήθεια και δεν το βρίσκω κακό. Από την άλλη, δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να γίνεσαι αγενής. Ξαφνικά επειδή σου είπαν κάποιοι να μη δίνεις τροφή, έκοψες την καλημέρα;».

«Η λαιφστάιλ τροφή δεν είναι η καλημέρα στον δημοσιογράφο. Η λαιφστάιλ τροφή είναι η βόλτα με τον σκύλο και τον Τάιλερ. Αυτό θα εξακολουθεί να υπάρχει είτε λες καλημέρα, είτε όχι. Καλύτερα να λες καλημέρα και να είσαι ευγενής. Κακό είναι ότι βγαίνεις σκυθρωπός και μουτρωμένος και δεν λες καλημέρα» πρόσθεσε επίσης ο Γιώργος Λιάγκας.

Τέλος, ο παρουσιαστής του Πρωινού σημείωσε, κάνοντας αναφορά στην «αντίπαλη» πρωινή εκπομπή: «Του είπαν κάποιοι ότι δε μπορεί να γίνεται πολιτική, μέσω των πρωινών εκπομπών, του Λιάγκα και της Καινούργιου. Αυτή είναι η αλήθεια και το ξέρω γιατί κάποια στελέχη έβγαιναν στις εκπομπές και τώρα λένε ότι δεν μας αφήνουν. Του λένε ότι δεν μπορεί να κάνει πολιτική ο Λιάγκας και η Καινούργιου για το κόμμα γιατί έχει άλυτα προβλήματα ο ΣΥΡΙΖΑ. Μακάρι τα προβλήματα του ΣΥΡΙΖΑ να ήμουν εγώ και η Καινούργιου. Αν δεν υπήρχα εγώ και η Καινούργιου, τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Κασσελάκη στις δημοσκοπήσεις θα ήταν διαφορετικά; Ειλικρινά σοβαρευτείτε!».

Ο παρουσιαστής, σε συνέχεια της χθεσινής του έκκλησης, σήμερα το πήγε ένα βήμα παραπάνω, τονίζοντας πως πλέον θα κινείται νομικά.

«Χθες το βράδυ κάθισα μόνος και σκέφτηκα με τον εαυτό μου. Μέχρι τώρα είχα μια λογική στη ζωή μου, ότι ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει και όλοι κρινόμαστε. Πλέον θεωρώ, επειδή έχω και δύο παιδιά, ότι οποιοσδήποτε με θίγει πραγματικά αλλοιώνοντας αυτά που έχω πει, βάζοντας δίπλα μου κάποια φωτογραφία κάποιου, που εικάζει ότι γι’ αυτόν έχω πει κάτι, ή αλλάζει τα λεγόμενά μου, ειλικρινά θα κινούμαι νομικά πια. Να τελειώσει το παραμυθάκι αυτό», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε στη συνέχεια: «Όσο πουλήσατε με τον Λιάγκα, κύριοι συνάδελφοι, πουλήσατε. Σας έκανα μια δημόσια έκκληση χθες, σταματήστε… Αν δεν με χωνεύετε, γιατί με παίζετε; Αν διαφωνείτε με τις απόψεις μου, γιατί με παίζετε; Μη με αναπαράγετε! Έχω εδώ την εκπομπούλα μου όσο την έχω ακόμα και θα λέω τη γνώμη μου από εδώ. Μην ασχολείστε με εμένα, σας παρακαλώ πάρα πολύ».

Κλείνοντας, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε: «Αν διαστρεβλώνετε λεγόμενα, θα κινούμαι νομικά, το αποφάσισα χθες το βράδυ. Τέλος, δεν χαρίζω άλλα κάστανα. Κάνω τον βλάκα σε αυτό το χώρο, βάλλομαι όσο δεν έχει βληθεί κανένας στο χώρο αυτό… Υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά αντιμετώπισης, κάποια στιγμή αυτό το παραμυθάκι θα τελειώσει και θα κινούμαι νομικά. Ξαναπείτε, λοιπόν, κάτι ψεύτικο».

Δειτε Επισης

Σπάνια εμφάνιση του Πασχάλη Τερζή - Η ανάρτηση της κόρης του, Γιάννας από το κτήμα του
Σατίρισαν ποιητή στο #RadioArvyla και απάντησε: «Αρκούντως διαπομπευτικό. Ξεπερασμένη, ανίατη νουμερολογία»
Αργύρης Πανταζάρας & Σίσσυ Τουμάση: Το ζευγάρι μιλά για πρώτη φορά για τη νέα τους ζωή μετά τον γάμο
Ξεσπά ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης στις απειλές για τον Όλιβερ: «Μου εύχονταν να πάθω αρρώστιες»
Καίτη Φίνου: «Πρέπει να έφυγα για λίγο από τη ζωή, θυμάμαι ότι έπεσα στη μέση του διαδρόμου του νοσοκομείου»
Μιμή Ντενίση: «Δέχθηκε μπούλινγκ η κόρη μου! Tης έλεγαν: η μάνα σου σού ανοίγει όλες τις πόρτες»
Βικυ Βολιώτη: «Πυροδοτήθηκαν από μια κρίση πανικού και άρχισαν τα προβλήματα για περίπου καμία δεκαετία»
Αντώνης Παπαηλίας: «Του είπα: Μπαμπά, είμαι γυναίκα! και μου απάντησε… Ολυμπιακός να μην γίνεις!»
Μελέτης Ηλίας: «Αν έμπαινα στο αεροπλάνο θα πάθαινα περιτονίτιδα & θα πέθαινα, το πρόλαβα στο τσακ»
Τάνια Τρύπη: «Το άτομο που βασάνισε τον σκύλο στην Αράχωβα, σύντομα θα το κάνει σε μία γυναίκα ή παιδί»