Η απάντηση της Ζαρίφη στον Λιάγκα για το μέγεθος... του Αλεξάνδρου - Η Τσιμτσιλή ρίχνει λάδι στην φωτιά

Γιώργος Λιάγκα: «Αν το είχα κάνει εγώ, θα με είχαν συλλάβει στον αέρα» - Κατερίνα Ζαρίφη: «Δεν έχουν καμιά θέση εκεί στο Ράδιο Αρβύλα;» - Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Τον καταλαβαίνω τον Γιώργο γιατί κατά καιρούς τον έχουν διαπομπεύσει γι’ άλλα» - H αποψη του Ουγγαρέζου και της Τσολάκη

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Το απόσπασμα από την εκπομπή «Οδός Ζαρίφη 2», όπου η Κατερίνα Ζαρίφη παίρνει… τα μέτρα... από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου σχολίασαν στο #ΤοPrwino με τον Γιώργο Λιάγκα να τοποθετείται ανοιχτά για το θέαμα στο μεσημεριανό πρότζεκτ του Open.

«Πω πω πω… 25 εκατοστά, ντονέρ το μπράτσο. Μπράβο, Δημήτρη μου! 45 εκατοστά το μπούτι… μπουκάλα υγραερίου! Τι είναι αυτό;», έλεγε η Κατερίνα Ζαρίφη, μετρώντας τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Η τοποθέτηση του Γιώργου Λιάγκα

Σχολιάζοντας τη συγκεκριμένη σκηνή από την εκπομπή «Οδός Ζαρίφη 2», ο Γιώργος Λιάγκας είπε χαρακτηριστικά:

«Επειδή καταλαβαίνω ότι είναι φίλη όλων σας η Κατερίνα Ζαρίφη και δεν πρόκειται να μιλήσετε. Εγώ την έχω δει μία φορά σε μία παράσταση και είναι πολύ ταλαντούχα. Και γύρισε και είπε ότι εγώ την έχω πιάσει στο στόμα μου… Και τον εαυτό μου πιάνω στο στόμα μου. Αυτό εδώ πραγματικά… Αν το έκανα εγώ αυτό, θα με είχαν συλλάβει στον αέρα. Θα είχε στείλει εισαγγελέας άτομο να με συλλάβει στον αέρα. Για να λέμε και να καταλαβαίνει ο κόσμος… Εγώ δεν λέω να συλλάβουν την Κατερίνα, ήταν χιούμορ. Αισθητικά σε άλλους αρέσει και σε άλλους δεν αρέσει. Θα περάσει έτσι, δεν θα γίνει κακός χαμός. Είναι συμπαθής περίπτωση.

Αν το έκανα εγώ, θα με είχαν συλλάβει. Θα είχαν ανάψει εδώ τα social. Απλώς να καταλαβαίνει ο κόσμος γιατί στην τηλεόραση υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά από ανθρώπους που είναι στο παρεάκι μας και τους θεωρούμε ακίνδυνους και από ανθρώπους που δεν είναι στο παρεάκι μας και τους θεωρούμε εχθρούς. Να καταλάβει ο κόσμος γιατί αντιμετωπίζουμε την τηλεόραση με δύο μέτρα και δύο σταθμά. Αυτή είναι η αλήθεια. Αυτή η εκπομπή παίζει στις 2 το μεσημέρι. Χιουμοριστική εκπομπή να μετράς τα γεννητικά όργανα του άλλου…».

Η Κατερίνα Ζαρίφη απάντησε στον Γιώργο Λιάγκα μετά τα σχόλια σχετικά με το απόσπασμα της εκπομπής της, όταν η παρουσιάστρια του Open έβγαλε τη μεζούρα να μετρήσει τις διαστάσεις... του Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Η απάντηση της Κατερίνας Ζαρίφη στον Γιώργο Λιάγκα

Μέσω της εκπομπής της, «Οδός Ζαρίφη 2» η παρουσιάστρια του Open απάντησε στον δημοσιογράφο – παρουσιαστή του ANT1: «Άμα θέλει ο Γιώργος Λιάγκας να κάνει τόσο πολύ σάτιρα – μου αρέσει το χιούμορ του – δεν έχει καμιά θέση εκεί στο Ράδιο Αρβύλα;  Γιατί… πλάκα κάνουμε και γενικότερα πλάκα κάνουμε», είπε, εννοώντας έτσι πως η εκπομπή της έχει σατιρικό – χιουμοριστικό χαρακτήρα. 

Τα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας και το πώς απάντησε η Κατερίνα Ζαρίφη σχολίασαν στο #HappyDay, το πρωί της Πέμπτης 26 Οκτωβρίου.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να πει ανοιχτά την άποψή της για την κόντρα, επισημαίνοντας ότι το σκετς με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου δεν της άρεσε καθόλου αλλά σε μία νέα εκπομπή χρειάζεται να δίνεται χρόνος.

Ειδικότερα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε χαρακτηριστικά: «Όταν κάνεις μία εκπομπή και νιώθεις ότι ο άλλος σου απευθύνει ένα σχόλιο με τέτοια ευθύτητα, νιώθεις την ανάγκη να απαντήσεις. Δεν το βρίσκω κακό. Κι εμείς είμαστε μία εκπομπή που μπορεί πάνω σε μία κουβέντα, με ένα θέμα του Λευτέρη Μητσόπουλου, να κάνουμε μία σάτιρα λίγο πιο πιπεράτη, στη λογική ότι βγαίνει γέλιο… Εγώ σε αυτό που είδα με την Κατερίνα Ζαρίφη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου δεν γέλασα. Δεν με πειράζει, ούτε πουριτανή είμαι, ούτε συντηρητική αλλά δεν έβγαινε γέλιο από αυτό».

«Σε μία ζωντανή εκπομπή μπορεί να υπάρξει ένα τέτοιο υπονοούμενο αλλά να βγαίνει γέλιο. Σε αυτό (με την Κατερίνα και τον Δημήτρη) ήταν σαν γραμμένος διάλογος. Όπως και να έχει, επειδή είναι μία νέα εκπομπή, πρέπει να είμαστε γενναιόδωροι και να αφήσουμε τα πράγματα να πάρουν μία μορφή και μία ροή» πρόσθεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και κατέληξε:

«Τον καταλαβαίνω τον Λιάγκα γιατί κατά καιρούς τον έχουν διαπομπεύσει γι’ άλλα. Έχει δώσει αφορμές αλλά γύρισε συνειδητοποιημένος, κι έχει μάθει από τα λάθη του…».

Η Ελεονώρα Μελέτη και οι συνεργάτες της σχολίασαν σήμερα τα όσα ειπώθηκαν από τον Γιώργο Λιάγκα και την Κατερίνα Ζαρίφη τις τελευταίες ημέρες.

«Σε αυτό που λέει ο Γιώργος έχει δίκιο. Αν το είχε κάνει ο Γιώργος αυτό... Εσείς δηλαδή γελάσατε με αυτό; Όλοι μεταξύ μας ξέρουμε ότι αν το είχε κάνει ο Γιώργος Λιάγκας θα τον είχαμε σταυρώσει», σχολίασε η Ελεονώρα Μελέτη.

«Τρεις εβδομάδες πελεκούσαμε τον Γιώργο γιατί είχαν ένα μοντέλο και του έκαναν αποτρίχωση live και είχε πει ο Γιώργος ένα σχόλιο που ήταν χοντροκομμένο, τον είχαμε πελεκήσει πραγματικά», συμπλήρωσε η Αφροδίτη Γραμμέλη με τη σειρά της.

«Μη συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα», είπε με τη σειρά του ο Θανάσης Πάτρας.

Τηλεφωνικά στην εκπομπή #PrwinoSousou μίλησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ανήμερα της ονομαστικής του εορτής. Ο γνωστός παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός, αφού έλαβε τις ευχές του πάνελ, μίλησε για την προσωπική και την επαγγελματική του ζωή.

«Δεν έχω προλάβει να δω την Κατερίνα Ζαρίφη αλλά της έχω εμπιστοσύνη. Ξέρω ότι είναι κάτι πολύ καινούργιο, θέλει χτίσιμο, θέλει υπομονή», απαντά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος όταν ρωτήθηκε για τη νέα εκπομπή της παρουσιάστριας στο ΟΡΕΝ.

Το δικό της σχόλιο στη διαμάχη ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και την Κατερίνα Ζαρίφη έκανε η Ελένη Τσολάκη.

«Η Κατερίνα απάντησε για μένα πάρα πολύ ωραία. Εν προκειμένω είναι ένα διαφορετικό είδος εκπομπής, μιλάμε για μία σατιρική εκπομπή», είπε αρχικά η Ελένη Τσολάκη.

«Το πώς κρίνεται καθένας στην τηλεόραση έχει να κάνει και λίγο με την ιστορία του. Η Κατερίνα δεν έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα όλα αυτά τα χρόνια ότι έχει ξεπεράσει τα όρια, ότι έχει κάνει κάτι προσβλητικό για κάποιον άνθρωπο. Ο Γιώργος Λιάγκας έχουν υπάρξει στιγμές που ήταν πιο καυστικός απ’ ό,τι πρέπει», σχολίασε από την πλευρά του ο Δημήτρης Μηλιόγλου.

«Παρ’ όλα αυτά έχουν ειπωθεί σοβαρά πράγματα πάρα πολύ λάθος σε σατιρικές-ψυχαγωγικές εκπομπές, όπως στο Ράδιο Αρβύλα αλλά και στον Νίκο Μουτσινά, ατοπήματα όχι αστεία, τα οποία συγχωρέθηκαν και πέρασαν στο light, επειδή ήταν σατιρικές», παρατήρησε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

«Γι’ αυτό είναι μία κουβέντα που κάνουμε αυτή την εποχή, γιατί δεν υπάρχουν πολλές κωμωδίες και σάτιρα πια. Οι άνθρωποι φοβούνται ότι αυτό το όριο που πολλές φορές συζητάμε είναι δυσδιάκριτο», τόνισε η Ελένη Τσολάκη.

«Από την άλλη, εγώ σε αυτό το σατιρικό σκετσάκι της Κατερίνας με τον Δημήτρη δεν αισθάνθηκα ότι προσβλήθηκε κάποιος, ούτε ότι έγινε κάποιο σεξιστικό αστείο, ούτε ότι ξεπεράστηκε κάποιο όριο. Ήταν μία πλάκα σε μία σατιρική εκπομπή που η πρόθεση της Κατερίνας ήταν να κάνει χιούμορ», κατέληξε στην τοποθέτησή της η Ελένη Τσολάκη.

Στη στήλη των τηλεοπτικών νέων στο #ToPrwino, ο Γιώργος Λιάγκας απηύθηνε μία έκκληση προς όλες τις τηλεοπτικές εκπομπές. Όπως είπε ο παρουσιαστής, δεν επιθυμεί να τον ξαναπαίξουν γιατί δεν θέλει. Αφορμή για όλο αυτό στάθηκε, η ατάκα της δημοσιογράφου Ναταλίας Ανδρικοπούλου ότι σήμερα όλη η ελληνική τηλεόραση τον συζητά για τα όσα είπε για την Κατερίνα Ζαρίφη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Τι αμάρτημα έκανα πάλι και διχάστηκε η ελληνική τηλεόραση; Δεν ήταν αστείο το απόσπασμα με τη Ζαρίφη και τον Αλεξάνδρου. Ήταν κακό. Αυτό όμως, δεν ήταν μομφή για την Κατερίνα. Γιατί είδα τίτλους που έλεγαν «Λιάγκας εναντίον Κατερίνας». Είπα και το κόβουν αυτό, ότι η Κατερίνα είναι ένας υπεραταλαντούχος άνθρωπος και την έχω δει στο θέατρο. Πραγματικά είναι εξαιρετική, της έχω προτείνει στο παρελθόν να συνεργαστούμε και δεν ευοδώθηκε.

Και η εκπομπή της για τα δεδομένα του Open κάνει 7% και είναι μεγάλο. Αυτό σημαίνει ότι ο κόσμος της δίνει μία ευκαιρία να αποδείξει αν μπορεί ή όχι. Αυτό δεν το χρειαζόταν. Δεν σημαίνει ότι ακυρώνω έναν άνθρωπο και ότι έχω μία κόντρα  και νέο beef. Μην τρελαθούμε τώρα. Για ποιον λόγο να διχαστεί η ελληνική τηλεόραση;»

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε: «Και να κάνω μία πρόταση, το λέω ειλικρινά. Να μου κάνουν μία χάρη οι εκπομπές: να μην ξανασχοληθούν με εμένα. Δεν θέλω. Βλέπω κάποιους που έχουν μία λογική που λέει «πάλι με αυτούς θα ασχοληθούν;», γιατί ασχολούνται; Τους ζήτησα εγώ; Πήρα εγώ κανέναν τηλέφωνο; Κάνω δημόσια έκκληση, να μην με ξαναπαίξετε!»

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»
Οι πρώτες φωτογραφίες της Μαρίνας Σάττι από τις «Ικέτιδες» - Η κατάμεστη πρεμιέρα στους Δελφούς
#TemptingFortune: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο πρώτο τρέιλερ του νέου reality
Ο Φάνης Μουρατίδης παρουσιαστής στην επιστροφή του #MoneyDrop στους τηλεοπτικούς μας δέκτες
Η πρώτη ανάρτηση και το δημόσιο «ευχαριστώ» των Maneskin μετά τη μεγάλη συναυλία τους στο ΟΑΚΑ
Νίκος Οικονομόπουλος: «Αν πούμε: Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια, θα μας θεωρήσουν χουντικούς»
#FindMeFalling: O Njoy στην πρώτη κυπριακή ταινία του Netflix!