Πρωταγωνιστής σε ξένη ταινία, ο Light: «Θα παίξω τον ρόλο του κακού που εκμεταλλεύεται τους πρόσφυγες»

Το ντεμπούτο του στον κινηματογράφο κάνει ο Light, ο οποίος συμμετέχει στην κινηματογραφική ταινία «The Aegean»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο γνωστός τράπερ μίλησε μέσα από τα social media για τον ρόλο και τον χαρακτήρα που υποδύεται στην κινηματογραφική ταινία.

«Θα παίξω τον ρόλο του κακού. Είναι κάποιος που έχει το δικό του κλαμπ διασκέδασης στα Κύθηρα και εκμεταλλεύεται τους πρόσφυγες. Ο σκηνοθέτης μου λέει ότι δεν έχει ξαναδεί τέτοιο ταλέντο», ανέφερε ο Light.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας, Jason Richardson σε δηλώσεις του σε διεθνή ΜΜΕ ανέφερε: «Ο διάσημος τράπερ Light θα κάνει το ντεμπούτο του ως ηθοποιός στην ταινία, υποδυόμενος τον γοητευτικό – μοχθηρό επιχειρηματία, Χρήστο.

Με εντυπωσίασε το ταλέντο του, έφερε μία τέτοια ενέργεια και ζωντάνια στο ρόλο, ήταν υπέροχο να δουλέψω μαζί του και έφερε τον χαρακτήρα του κακού κάνοντάς τον να δείχνει απειλητικός και τρομακτικός», είπε για τον ρόλο του Light στην ταινία της οποία τα γυρίσματα συνεχίζονται στα Κύθηρα.

Η δημοσιογράφος Φαίη Φώτου και η κάμερα της εκπομπής, λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη, συνάντησαν τον τράπερ και μεταξύ άλλων, τον ρώτησαν και για την ταινία.

«Είμαι πολυεργαλείο, κάνω λίγο από τα πάντα. Δεν είναι λίγο αυστηρές όμως, όλες αυτές οι ταμπέλες; Είμαστε άνθρωποι δημιουργικοί, μας αρέσει να δοκιμάζουμε καινούργια πράγματα, κάποια μας ταιριάζουν, κάποια δεν μας ταιριάζουν», είπε αρχικά ο Light.

Και συνέχισε: «Δεν είμαι κακός σαν άνθρωπος, θα αφήσω τον κόσμο να με κρίνει όμως. Το ότι είμαι λίγο παραβατικός και έχω κάνει τις ατασθαλίες μου, ισχύει αλλά κακός άνθρωπος δεν πιστεύω ότι είμαι. Στην ταινία είμαι κακός χαρακτήρας, κακοποιητικός και πονηρός.  Μέχρι να πω το ναι το σκέφτηκα 15 φορές γιατί ήταν κάτι το οποίο δεν έχω κάνει ποτέ».  

Κλείνοντας ο Light παραδέχτηκε πως έχει κάνει συνεργασίες που έχει μετανιώσει λέγοντας: «Μου έχει συμβεί να μετανιώσω για κάποια συνεργασία ακόμα και αν πήρα καλά λεφτά. Το θέμα είναι να τα έχει καλά και με την ψυχούλα σου, να κοιμάσαι ήρεμος το βράδυ».

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»
H σπαρακτική ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου για τον θάνατο του αγαπημένου της συνεργάτη
Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα: «Ο χρόνος θα δείξει»
Αλέξανδρος Λογοθέτης: «Μεγάλωσα στην ουσία χωρίς πατέρα, ο Ηλίας δεν ήταν εκεί»
Η ανάρτηση της πρώην συζύγου της Ντέμης Γεωργίου και η απουσία της από την κηδεία της
Κώστας Μπερικόπουλος: «Παρενόχλησε την αδελφή μου ο παπάς στην κηδεία του πατέρα μας»
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»