#FarmaGR: Ξέσπασε ο Χρήστος για την επίθεση από τους συμπαίκτες του: «Μη μου ζαλίζετε τα @…χίδι@»

#FarmaGR: Έφυγε από την αποστολή για να φάει μεσημεριανό - Ο Γιώργος Γιαννούλας μιλάει στα... κούτσουρα! - Νεύρα για τα φυτά που δεν πότισαν οι «Γαλάζιοι» - Αυτή η ομάδα κέρδισε το μεγάλο έπαθλο

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η γαλάζια ομάδα ηττήθηκε στην 1η Δοκιμασία Ασυλίας, με αποτέλεσμα να βρεθεί για ακόμα μία φορά σε συμβούλιο. Ο Γιώργος Γιαννούλας κλήθηκε να υποδείξει τον πρώτο μονομάχο της εβδομάδας και επέλεξε τον Σπύρο Κοσμά. 

Το πρωινό στη «Φάρμα» ξεκινά με εργασίες στο θερμοκήπιο, με τους παίκτες να ολοκληρώνουν σιγά - σιγά τη μεταφύτευση. Η γαλάζια ομάδα είναι ακόμα επηρεασμένη από το χθεσινό συμβούλιο, ενώ η Έλενα Καραμβάση επισκέπτεται την πράσινη ομάδα και συζητά μαζί τους τα όσα ειπώθηκαν.

Μάλιστα, ο Γιώργος Γιαννακίδης στο σημερινό επεισόδιο της Φάρμας εκνευρίστηκε με τον Σπύρο και του το είπε.

«Δεν μου άρεσε που κόλλησες μούρη με μούρη με τον Γιώργο. Τον Γιώργο φίλε πρέπει να τον έχεις στα ώπα ώπα», είπε χαρακτηριστικά και ο Σπύρος το αρνήθηκε.

Ο επιστάτης, Μάνθος Πισιμίσης, επισκέπτεται τους παίκτες για να τους αναθέσει μία καινούργια αποστολή. Αν καταφέρουν να περιφράξουν τον στάβλο μέσα σε τέσσερις ώρες, θα τους φέρει ως έπαθλο μία αγελάδα, η οποία θα τους βοηθήσει πολύ στο κομμάτι της διατροφής.

Οι παίκτες ξεκινούν όλοι μαζί την κατασκευή της περίφραξης, αλλά λίγο αργότερα δημιουργείται ένταση ανάμεσα στους Χρήστο Μέξη, Γιώργο Γιαννούλα και Γιώργο Γιαννακίδη, με αφορμή ότι ο πρώτος έφυγε από την αποστολή για να φάει μεσημεριανό.

«Ο Χρήστος είναι αραχτός, τρώει μεσημεριανό με τη Νάσια και τη Ρούλα. Λάθος παιχνίδι διάλεξαν, διακοπές κάνουν. Τρώει ο άλλος μεσημεριανό, θα τρελαθώ ρε φίλε», ανέφερε αρχικά ο Άλκης.

«Ο άλλος ο νούλης μου έλεγε να τον κάνω αγρότη στη Φάρμα και τώρα κάθεται και ξαπλώνει. Αν ξαναπιούν γάλα αυτοί, θα δεις…», σχολίασε εμφανώς ενοχλημένος ο Γιώργος Γιαννούλας.

Όταν ο Χρήστος επέστρεψε τελικά την εργασία του για να βοηθήσει την υπόλοιπη ομάδα, δεν άργησε να έρθει σε έντονη αντιπαράθεση με τον Άλκη και τον Γιώργο.

Άλκης: Σε λάθος παιχνίδι έχεις έρθει, το ξέρεις;

Χρήστος: Όχι σε μένα αυτά. Πες τα εκεί που πρέπει.

Γιώργος: Χρήστο, το φαΐ νόστιμο; Έχουμε αποστολή τέσσερις ώρες κι εσύ πήγες για φαγητό;

Η συζήτηση συνεχίστηκε στη Φάρμα με τους τρεις άντρες να βρίσκονται σε μεγάλη ένταση λόγω του χρονικού ορίου που τους πίεζε για την ολοκλήρωση της αποστολής. «Μη μου πρίζετε τα α…χίδια», είπε ξεσπώντας ο Χρήστος Μέξης, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του Άλκη.

Ο Γιώργος Γιαννούλας μιλάει στα..κούτσουρα!

Την ώρα που κάποιοι κάνουν ηλιοθεραπεία, κάποιοι άλλοι συνειδητοποιούν πως τα φυτά στο μποστάνι έχουν ξεραθεί.

Το επόμενο πρωί βρίσκει και πάλι τη γαλάζια ομάδα διχασμένη, αφού ο Γιώργος Τσάμης δείχνει να έχει κουραστεί από τα ψιθυριστά λόγια, ψιθυριστά λόγια, ανάμεσα σε ορισμένους συμπαίκτες του. Από την άλλη, η πράσινη ομάδα, με νέο αρχηγό τον Άλκη Λαδά, χαιρετά, προσωρινά, δύο συμπαίκτες της, που ταλαιπωρούνται από μια ίωση.

Η Πηνελόπη χάρηκε που έφυγε η Γεωργία και ο Νίκος


Η δοκιμασία επάθλου που ενθουσίασε τους farmers! Τι ζήτησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος από τους παίκτες

Το μεγάλο τραπέζι δίπλα από τον παρουσιαστή υποψίασε τους παίκτες ότι πρόκειται για φαγητό, με τον «Θείο Λεωνίδα» να βρίσκει την ευκαιρία να τους... πειράξει! 

Κραυγές ενθουσιασμού ακούστηκαν όταν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποκάλυψε ότι το έπαθλο περιέχει ένα γεύμα αποτελούμενο από μουσακά, γαλακτομπούρεκο και μπίρα, ενώ υπήρχε και vegan επιλογή.

Greek mousaka, γαλακτομπούρεκο, vegan παπουτσάκι και παστούλα είχε το μενού της δοκιμασίας επάθλου

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον τρόπο που μία από τις δύο ομάδες θα κερδίσει το γευστικό έπαθλο. Το πρώτο αγώνισμα παίχτηκε ανά ζευγάρια. Δύο «Γαλάζιοι» και δύο «Πράσινοι» θα έπρεπε να παλέψουν σε ένα αγώνα τύπου ράγκμπι φτάνοντας στους 7 πόντους.  

Γιαννακίδης Vs Γιαννούλας: Η πιο γρήγορη νίκη στη «Φάρμα»

Ήταν μια πολύ δύσκολη δοκιμασία επάθλου στη Φάρμα, με τις δύο ομάδες να έχουν μόλις έναν πόντο διαφορά και τους «Γαλάζιους« να προηγούνται. 

Μετά από έναν αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες που δεν είχε πόντο, ο Γιώργος Τσάμης κατάφερε να κλέψει την «ουρά» του Χρήστου Γκυζέλη κι ο Χρήστος Μέξης να περάσει τον Άλκη και να ακουμπήσει τo τσουβάλι του στη βάση. Έτσι οι «Γαλάζιοι» έφτασαν πρώτοι στους 7 πόντους, με την ομάδα να ζητωκραυγάζει! 

Μετά τη μεγάλη νίκη απέναντι στους «Πράσινους», ο Γιώργος Γιαννούλας ως αρχηγός της γαλάζιας ομάδας στη Φάρμα, έπρεπε να επιλέξει ανάμεσα σε τρία διαφορετικά πράγματα. Πρώτον ένα σημαντικό πλεονέκτημα στην επόμενη δοκιμασία, δεύτερον αγελάδα για το καθημερινό τους γάλα και τρίτον το πλούσιο γεύμα με τον μουσακά και το γαλακτομπούρεκο. 

«Με απειλούν ότι θα με κοντύνουν πέντε ακόμα πόντους... Έτσι θα πάρουμε το πλεονέκτημα για τη δοκιμασία ασυλίας και το φαγητό», είπε γελώντας ο Γιαννούλας. «Έτσι, η αγελάδα πηγαίνει στην πράσινη ομάδα», ανακοίνωσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. 

Ο Γιώργος Γιαννακίδης χάρηκε που παρότι ηττημένοι πήραν την αγελάδα. «Θα έχουμε καθημερινά γάλα... Από την πλευρά του ζώου είναι καλύτερα που το πήραμε, γιατί θέλει μια ιδιαίτερη διαχείριση πιο δύσκολη από τα κατσίκια και τις κοτούλες. Είναι καλό και για το ζώο και για εμάς» είπε, ενώ έστρεψε τα βέλη του κατά των συμπαικτών του, λέγοντας: «Μόνο που είναι ζώο για τους Γαλάζιους φτάνει... Τα φυτά που τα βάλαμε τα χαιρετήσαμε! Κρίμα τον κόπο που κάναμε... Αν είναι να κοιμούνται πέντε ώρες παραπάνω την ημέρα, να τους πάμε σε ένα ξενοδοχείο, να τους κάνουμε λίγο αέρα, να τους κάνουμε μασάζ και να 'ναι μια χαρά».

To trailer 15ου επεισοδίου | Τετάρτη 18.10.2023

Δειτε Επισης

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Προσπάθησα για συναυλία & ζήτησα την Φουρέιρα. Οι αντιδράσεις ήταν τρομακτικές»
Κατερίνα Λιόλιου: «Τα είπε όλα ο κύριος Σταμάτης Κραουνάκης, με υποστήριξε δημόσια και τον ευχαριστώ»
Ορέστης Χαλκιάς: «Τι σε νοιάζει ρε αν φιλιούνται 2 άνδρες; Τι να του πω; Θα καταλάβει;»
#SurvivorGR: Δεν συμπλήρωσε καν μία εβδομάδα, αποχώρησε οικειοθελώς πέντε μέρες μετά την πρεμιέρα
O ALPHA Κύπρου παρουσίασε το πλούσιο και ανανεωμένο πρόγραμμα σε φίλους και συνεργάτες
Καίτη Γαρμπή: «Στην αγκαλιά του Διονύση και του παιδιού μου θέλω να πεθάνω, όχι πάνω στη σκηνή»
Νότης Σφακιανάκης: «Δεν επιστρέφω. Δεν μου αρέσει να συνδιαλέγομαι με ανθρώπους που δεν με κατανοούν»
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε σε κλάματα on air: «Δεν μπορώ να πάω στην συναυλία χωρίς τον Θάνο»
Η Άννα Βίσση συγκίνησε τραγουδώντας το «Δώδεκα» αγκαλιά με τους Παραολυμπιονίκες
#FarmaGR: Γνωρίστε τους 20 παίκτες - Οι ηλικίες και τα βιογραφικά τους!