#FameStory: Εξερράγη η Εύη Δρούτσα: «Μην το δω ποτέ να ξαναγίνει, θα τα κάνω λαμπόγυαλο»

#FameStory: Νέα ερωτική εξομολόγηση του Γιάννη στη Στεφανία - Τα είδε όλα - Γιατί έμεινε με το στόμα ανοιχτό; - Γιάννης, Danny & Victor συνεχίζουν να «κράζουν» συμμαθητές τους - Σε ποιον θα γράψει τραγούδι ο Τριαντάφυλλος; - «Λύγισαν» οι σπουδαστές όταν μίλησαν με την οικογένειά τους - Το συμβούλιο των καθηγητών για την ανάδειξη υποψηφίου προς αποχώρηση

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Οι πρόβες των σπουδαστών της της Ακαδημίας συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς και όλοι θέλουν να τα δώσουν όλα στο 3ο Fame Story Live, αυτή την Παρασκευή (13-10). 

Οι σπουδαστές ετοιμάζονται πυρετωδώς προκειμένου να ερμηνεύσουν όσο το δυνατόν καλύτερα τα τραγούδια που τους έχουν ανατεθεί.

Εξάλλου στόχος τους είναι τόσο να μαθαίνουν νέα πράγματα όσο και να φτάσουν μέχρι τον τελικό και να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους.

Danny & Victor πιστεύουν ότι κάποιοι σπουδαστές τους κάνουν σαμποτάζ

Τα τρυφερά λόγια της Αριστέας για τον Τίτο

Η ώρα για το εβδομαδιαίο fitting με τα ρούχα, που θα εμφανιστούν στο Live, έχει φτάσει και η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη δοκιμάζει σε κάποιους από τους σπουδαστές «κόντρα» στυλ. Ποια θα είναι η αντίδρασή τους;

Η Εύη Δρούτσα, η στιχουργός των μεγαλύτερων επιτυχιών, που έχει συνεργαστεί με τα κορυφαία ονόματα της δισκογραφίας, μπαίνει στην Ακαδημία του Fame Story για να κάνει ένα ξεχωριστό masterclass στους σπουδαστές ενώ ο Τριαντάφυλλος επέστρεψε στην Ακαδημία με μια καινούρια, συναρπαστική έκπληξη!

Γιατί ο Τριαντάφυλλος μίλησε για αγένεια στη Χριστίνα;

Ανακοινώνει ότι θα γράψει τραγούδι για έναν από τους σπουδαστές! Όλοι μαζί τραγουδάνε και στο τέλος ο Τριαντάφυλλος ανακοινώνει τον «νικητή»!

Ποιος ή ποια είχε την ευκαιρία να ερμηνεύσει ένα πρωτότυπο τραγούδι;

Τη χαρά να ερμηνεύσει τραγούδι του Τριαντάφυλλου θα έχει ο Σωτήρης που τον εντυπωσίασε.

Στον τόπο του εγκλήματος ή αλλιώς… Fame Story επανήλθε η Εύη Δρούτσα, το βράδυ της Πέμπτης, προκειμένου να προσφέρει ένα ξεχωριστό masterclass στους σπουδαστές της μουσικής ακαδημίας.

Μόνο που η αρχή της γνωριμίας δεν πήγε και πολύ καλά, με την Άννα να ακούει την πρώτη «κατσάδα».

Αφορμή ήταν το γεγονός ότι η Άννα έκλεισε την πόρτα την στιγμή που έμπαινε η Εύη Δρούτσα στην αίθουσα, με την πρώτη να προσπαθεί να δικαιολογηθεί.

Όταν έφτασε η στιγμή να της πουν ποια τραγούδια θα ερμηνεύσουν, η πρώτη ερώτηση που τους έθεσε είναι ποιος είναι ο στιχουργός.

Κανείς τους δεν γνώριζε με την Εύη Δρούτσα να ενοχλείται αφού κάθε κομμάτι ανήκει σε κάποιον στιχουργό και δεν είναι δικό τους.

Η έμπειρη στιχουργός, ωστόσο, δεν μάσησε στιγμή τα λόγια της και θέλησε να πει τα πράγματα με το όνομα τους στα παιδιά που συμμετέχουν στο νέο αυτό κύκλο του Fame Story. «Μπαίνετε σε ένα καινούργιο φως άρα το φως το πίσω σβήνει. Ότι πάθατε, θα το ξεχνάτε. Όλα πίσω. Έπρεπε να γίνουν και γίνανε, τίποτα δεν γίνεται τυχαία. Ούτε εσείς θα γίνετε τυχαία, όσοι γίνετε».

«Τραγουδάτε κάποια τραγούδια» τόνισε, σε έντονο ύφος, η Εύη Δρούτσα για να ρωτήσει κάποιους σπουδαστές ποιοι είναι οι δημιουργοί των κομματιών που τους δόθηκαν αυτή την εβδομάδα. Εκείνοι όμως δεν γνώριζαν με αποτέλεσμα να… αστράψει και να βροντήξει η στιχουργός.

«Λοιπόν, δεν θα ξανατραγουδήσετε γιατί το τραγούδι δεν είναι δικό σας! Το τραγούδι είναι του συνθέτη και του στιχουργού! Άρα δεν κάνετε για αυτή τη δουλειά αν δεν σέβεστε τους ανθρώπους που γράφουν τα τραγούδια για να τα λέτε εσείς και να βγάζετε μεροκάματο. Γιατί αυτοί δεν παίρνουν μεροκάματο, παίρνουν μόνο αυτό που θέλουν να σας δώσουν».

«Αυτό να μην το δω ποτέ να ξαναγίνει γιατί θα μπω εδώ μέσα και θα τα κάνω λαμπόγυαλο» υπογράμμισε, ακόμα, η Εύη Δρούτσα σε αυτή την συνάντηση με τους σπουδαστές στο νέο επεισόδιο του Fame Story.

Γιάννης, Danny & Victor συνεχίζουν να «κράζουν» συμμαθητές τους

Νέα ερωτική εξομολόγηση του Γιάννη στη Στεφανία

Τα είδε όλα η Στεφανία - Γιατί έμεινε με το στόμα ανοιχτό;

Την πρώτη τους επικοινωνία με την οικογένειά τους είχαν οι σπουδαστές του Fame Story με την συγκίνησή τους να είναι εμφανής.

Μετά από περίπου τρεις εβδομάδες μίλησαν με κάμερα με τους δικούς τους ανθρώπους και πήραν μια υποστήριξη για τα επόμενα live.

Όλοι τους έστειλαν θετικά μηνύματα και τους ενημέρωσαν πώς υπάρχει μεγάλη υποστήριξη έξω από φίλους και συγγενείς.

Μεταξύ άλλων, όμως, υπήρξε και ένα δυσάρεστο γεγονός!

Η μητέρα της Αριστέας την ενημέρωσε πώς το ένα από τα γατάκια τους έφυγε από τη ζωή, με την παίκτρια να ξεσπά σε κλάματα.

Όπως αποκάλυψε αργότερα, το γατάκι το είχε ονομάσει Lucky μιας και το είχε βρει στα σκουπίδια και ήταν το μόνο που επέζησε.

Λίγο μετά την επικοινωνία απομονώθηκε ακούγοντας μουσική με την στεναχώρια να την καταβάλει.

Το συμβούλιο των καθηγητών για την ανάδειξη υποψηφίου προς αποχώρηση

Δείτε ολόκληρο το Επεισόδιο 10 | 12.10.23

Απόψε στις 21:00 το 3ο φαντασμαγορικό live

Δειτε Επισης

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Προσπάθησα για συναυλία & ζήτησα την Φουρέιρα. Οι αντιδράσεις ήταν τρομακτικές»
Κατερίνα Λιόλιου: «Τα είπε όλα ο κύριος Σταμάτης Κραουνάκης, με υποστήριξε δημόσια και τον ευχαριστώ»
Ορέστης Χαλκιάς: «Τι σε νοιάζει ρε αν φιλιούνται 2 άνδρες; Τι να του πω; Θα καταλάβει;»
#SurvivorGR: Δεν συμπλήρωσε καν μία εβδομάδα, αποχώρησε οικειοθελώς πέντε μέρες μετά την πρεμιέρα
O ALPHA Κύπρου παρουσίασε το πλούσιο και ανανεωμένο πρόγραμμα σε φίλους και συνεργάτες
Καίτη Γαρμπή: «Στην αγκαλιά του Διονύση και του παιδιού μου θέλω να πεθάνω, όχι πάνω στη σκηνή»
Νότης Σφακιανάκης: «Δεν επιστρέφω. Δεν μου αρέσει να συνδιαλέγομαι με ανθρώπους που δεν με κατανοούν»
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε σε κλάματα on air: «Δεν μπορώ να πάω στην συναυλία χωρίς τον Θάνο»
Η Άννα Βίσση συγκίνησε τραγουδώντας το «Δώδεκα» αγκαλιά με τους Παραολυμπιονίκες
#FarmaGR: Γνωρίστε τους 20 παίκτες - Οι ηλικίες και τα βιογραφικά τους!